Четири земетресения край Тополовград

Четири труса с магнитуд до 3,4 по скалата на Рихтер са регистрирани тази сутрин в района на Тополовград, съобщиха от Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН, цитирани от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Четири земетресения край Тополовград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то май пак няма данни в usgs- счето, да нйе би, пак да са елиминирали скрити боеприпаси от импулситя на сателитя, че туй нашти квито са разсеяни пак са забраили нещо някъдя..

Има уранова мина в село Устрем до Тополовград. Защо някой не провери какво става там? Може и да не е съвсем неработеща?

Мината в Устрем не е уранова, а оловно цинкова, в с. Орлов дол има уранова мина.

Важното е, че имаме "Четири земетресения край Тополовград", като две от тях са край Тополовград и по едно - край Перник и Атина, Тополовградско. Българската журналистика е петото земетресение. И то също е край Тополовград ...

ха ха .. искрено ме разсмя :)

виж тук - четири са link

накратко влез в сайта са евро-средиземноморския сеизмологине център, освен четирите в района на тополовград има и едно слаичко около Исперих, Разград

Не ритам срещу фактите. Имал съм предвид само земетръсния начин, по който са композирани в материалчето.

Ако някой намери мястото на втория трус,да ми се обади

Става дума за възвишението между селата Голям Манастир и Миладиновци, които обаче са на югозапад от Ямбол.

"33 км северозападно от Ямбол и 15 км северно от Тополовград" Това изречение нещо не се връзва, тъй като Тополовград е на юг от Ямбол!

Откак почнахме да гърмим за шистов газ все ще е така. Свиквайте и си налягайте парцалите, не искаме мрънкане, за да не друснем и някое по ячко земедрусение.

Земетръсите са в района на Манастирските възвишения. Преди 40години пак имаше. Никога не е сондирано за газ или нефт, защото няма такива находища, има малко уран и лигнитни въглища. Престанете да пишете глупости, а може би друго не можете!

Има уранова мина в село Устрем до Тополовград. Защо някой не провери какво става там? Може и да не е съвсем неработеща?

Вчера в Радомирско, днес в Тополовградско и Гърция. Следва Турция в района на Мраморно море, после Вранча и пак у нас... Полуостровът започна да се тресе, но да видим докъде ще стигне! Дано не съм прав.

Инспектирано ли е състоянието на стената на яз. "Овчарица", както и на ТЕЦовете Марица-Изток? Епицентровете на трусовете е по-близо до тези обекти, отколкото до Тополовград!

Да.Опънахме мрежи под нея,да не изпуснем рибата.Други институции нямат отношение.

Нещо пак се мести. :(