Трус 6,5 по крайбрежието на Северна Калифорния

Земетресение с магнитуд 6,5 по скалата на Рихтер разтърси крайбрежието покрай северната част на американския щат Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Трус 6,5 по крайбрежието на Северна Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при подобни събития въпросът винаги не е дали, а кога. все пак ние сме деца на Природата, а не Нейни господари, колкото и да си мислим, че сме Я "победили". Природата е необходима на нас, а не ние на Нея. Хората си мислят, че като имат смартфони, мощни автомобили, суперкомпютри, мега-милиони долари, имат самолетоносачи, атомни оръжия, могат да летят в Космоса - то те са започнали да управляват всичко. Ето на това му се вика евтина само-илюзия.

Калифорнийците както чилийците, японците, новозеландците и ред други са свикнали да ги друса постояно - под 7 по Рихтер не е нещо неочаквано и необичайно.

там има над милион българи и децата на тъпите крадливи комунисти са там

Тъпи,а децата им там. Ти си умен,а пишеш за стотинки тук. Кой е прецакан от правителството на САЩ тогава ?

направо милaрд българи има там...

Разломът "Сан Андреас" е сериозна работа. Дължината му е над 1000 километра. Той е граница между две тектонични плочи,като периодически възникналите напрежения се освобождават под формата на подобни трусове. Притесненията на учените са,че предстои трус с магнитуд над 8,5 а може би и над 9 по Рихтер. Ако това се случи под удар е поставена цяла Калифорния и най-вече Сан Франциско и Лос Анджелис. Това ще е много сериозно изпитание,независимо че и в двата града много отдавна се прилагат специални изисквания при строителството.

Защо се мълчи по тази хубава новина?:)

HAARP започва да дава плодове,посяваш вятър,жънеш бури.

това с харп някак си започва да става скучно. " Собствеността на съоръженията и оборудването е прехвърлена на Университета на Аляска във Феърбанкс (University of Alaska Fairbanks)] през август 2015." скоро се очаква и земята да бъде прехвърлена на този университет. доскоро, снимки на местността, до които имаше достъп широката общественост бяха "запикселени", а днес, могат спокойно да се гледат не само антените.

Да им весело на хамери също,като на хората от Алепо!

Ти наистина ли се притесняваш за Алепо!?

А дано, ама нада ли.

Бог да прости загиналите и да бъде милостив към живите. Да бъдем разумни и да не пишем глупости!!!

Сан Андреас минава през цяла Калифорния. Като нищо може да се събудим утре и Щатите да са останали с няколко щата по-малко.

ПУТИН ПУСНА НОВИТЕ РАДАРИ :))

Като не ражда мозъкът ти нищо, си трай.

...хоризонтален тип...усетено до Орегон - ЮС Комисията по Сеизми - НЕ очаква цунами

HAARP?

Струва ми се хаарпийствата Дават Само върху климат, магнитни, електро... - има Теория за Цикличност/Повтаряемост на сляганията на разломите/тект.плочи (това сега - го считат за резултат на )

Дано не са верни прогнозите на ясновидци и свети хора, защото инак целият свят го очакват много тежки времена! Ама то от толкова алчност и тъпота човечеството е на път да се затрие или да бъде затрито, може би.

Тези мини трябва да ги слагат по българо-турската граница. Иначе руснацитер имат няколко атомни подводни крайцера от двете страни на ам. континент, та не са нужни мини за случая.

Нема лошо! Нека и западните захаросани и тлъсти задници усетят малко от разрухата и мизерията, в която например ние живеем! А човечеството с много малки изключения ако изчезне, няма да липсва на никого...

Той побърканият Жириновски развиваше една теза,че щели да залагат атомни мини покрай бреговете на Лос Анджелис.

Как не разполагащи информация дрънкат тук. Идеята принадлежи на нобеловият лауреат академик Андрей Сахаров, автор на водородна бомба.

Тези мини трябва да ги слагат по българо-турската граница. Иначе руснацитер имат няколко атомни подводни крайцера от двете страни на ам. континент, та не са нужни мини за случая.

Toва е само началото, високите блокове в България трябва да бъдат разрушени, докато не е станало късно.

Виждам, че и други освен мен прозряха истината за панелните затвори, които бащицата така се е засилил да "санира"! Трябва да бъдат сринати доземи и да не остава и помен от тези унижаващи личността сиви коптори!

Искам си панелката. Искам си социализъма.

Злобата с която пишете е по страшна и от природно бедствие. Митът за краха на панелките е много плитък и е ясно защо.....

...епицентър В Тихия океан....аналогия с друго през 1989та - Вероятност за цунами.

Ей сега краварските подлоги ще ревнат в един глас: "Путин е виновен."

"Киев: Русия може да нахлуе в Канада, Япония и ...България." Апетитът идва с яденето.

Само дето САЩ имат 470 военни бази по цял свят (извън своята територия), а Русия - само 3... Това говори ли ти нещо?

Май вчера нахлуваше в Англия, според Киев.

Ужас! Нашите приятели зад океана потъват в морето!

А дано, ама надали...