Земетресение от 5 по Рихтер в района на Дойранското езеро

Земетресение с магнитут 5-5.2 по Рихтер е регистрирано от БАН с епицентър района на Дойранското езеро на гръцко-македонската граница, недалеч от българската.

Обратно в новината

Коментари - Земетресение от 5 по Рихтер в района на Дойранското езеро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

GEOFON Program Това е сеизмографски институт в Потсдам, винаги дава много точни данни...Имам го на компа....Земетресението е било 5-та степен...часът е 04.24.18 по UTC т.е. за нашия регион +2ч.

UTC / GMT карай да върви, ква е разликата, се там часовазона някаква. те всички часови зони са 2 часа назад от бг

Може и да няма връзка но около 2001 работехме там.В стремежа да напълнят езерото македонците бяха сондирали и поставили 5 доста големи тръби и теглеха вода кой знае откъде.Беше хубава за пиене,студена.

Ми винаги като има Супер Луна, има и земетресения...

и ,,земята,, си има своят ,,махмурлук,, ...днес е работен ден...!!!

Ще има още много и по-силни докато не стане нещо наистина реално със и сред нас! Ние сме виновни, по-точно овълчилите се консуматори-милионери. Бавно и славно отиваме към края си. Това "за много години" вече е нелепо, трябва да се радваме и да сме благодарни, че се събуждаме всяка сутрин.

ясно! вие сте вновни - милионерите! ние милиардерите нямаме нищо общо

За много години! Дай Боже да няма повече земетресения тази година! Да сме живи и здрави! :)

Започнаха строежите над Банско . Много са бързи !

сеизмолозите чакаме 7-ма степен в кресненско-разложкия разлом от поне 20-30 години. То пък глей как удари накриво. Ама като знам кви сме сеизмолози...

след експертен анализ на земетресението, понижиха силата на 5.0

абе беше си страшничко и отрезвително люля ни от 12 ч.през ноща.За 10сек си абсолютно безпомощен и целия ти живот може да отиде по дяволите .

То пък един живот ...

ГРАБИЛ Е НАРОДЪТ,ТРУПАЛ Е ИМОТИ И ПАРИ В БАНКИ И ПОД ДЮШЕКА И СЕГА ЕДНО НИЩО И НИКАКВО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ДА ИМ ВЗЕМЕ ВСИЧКО,МАКАР ЧЕ ЕДВА ЛИ,ТЕ БЪЛГАРИТЕ И НА ОНЯ СВЯТ ЩЕ СИ ЗАНЕСАТ НЕСМЕТНИТЕ БОГАТСТВА,КОВЧЕЗИТЕ ИМ СА С ДЖОБОВЕ,А КАТАФАЛКИТЕ ИМ С РЕМАРКЕТА,КВО ДА ПРАИШ,ГОСПОД Е БЪЛГАРИН

в 12 през нощта сигурно още си бил около софрата

абе беше си страшничко и отрезвително люля ни от 12 ч.през ноща.За 10сек си абсолютно безпомощен и целия ти живот може да отиде по дяволите .

тази нощ не съм си лягал, нищо не съм усетил...

В Кюстендил се залюля доста. Живея на 10 етаж и една саксия падна от цветарника.

Европейския център - 3.5, БАН - 3.2. #КОЙ гепи разликата!? Нищо чудно, че ни спрягат за корумпирани, след като за няма и час вече 15% липсват!

първото съобщение се генерира автоматично, след това го анализират специалисти - тяхното е меродавно

Абе, Вие не можете ли да четете сведенията от института на БАН. Там пише, че земетръса е във време по Гринуич, т.е. това, което пише + 2 'часа

4.24 gmt, тоест 6.24 българско време. полюляха се лампите за 10 секунди :)