Три слаби труса регистрирани у нас

Земетресение с магнитуд 4 по скалата на Рихтер е регистрирано тази сутрин на територията на страната. Трусът е последван от два по-слаби.

Обратно в новината

Коментари - Три слаби труса регистрирани у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешници- седнали да спорят имало ли е или е нямало заметресение! Абе, ей, има си уреди за това!

имаше земетресение.сабудих се от него защото от него чашите в секцичта се разлопаха.ЕЛХОВО

ДО Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН и главна дирекция "Гражданска защита. АКО ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ обществото ще му направите огромна услуга. Никакви земетресения няма в Ямболска област. В мина Крумово и мина "Устрем"- който отдавна не работят , полигона от ЗМЕЕВО си изхвърля простотиите, заради които Стара Загора щяха да се издушат. Какво земетресение , какви пет лева- това са взривове. това са гърмежи- да сте чували за такива земетресения - при които нищо не се тресе и нищо не се люлее, а единствено се гърми на поразия. Побъркаха хората от селата в региона и по цели нощи не спят. това повече е сюжет за сатирична комедия, отколкото земетресения- глупости. На 2 километра дълбочина - ами разбира се, на колко да са галериите на дълбочина . Тези феодални старци в БАН -да ги пенсионират и да си гледат ченетата, а не да дрънкат глупости от кабинетите си.

Кифло, и аз на банските старци не вярвам ама на средиземноморския сеизмичен център вярвам, там щом е отчетено, значи не е кьорфишек от гърмежи.

Информацията ти е интересна. Тук в Стара Загора ни изтровиха. Превърнаха града в Освиенцим. Ще те помоля да ми кажеш кой е собственика на мините. Твоята информация ще е много ценна тъйкато нас постоянно ни манипулират и лъжат от ниво областен управител до министерство на екологията. Предварително благодаря.

Що трябва да се благодари на господ че си оцелял при земетресение, след като господ ти го праща? Нещо ми се губи логиката. Нали господ е създал света, земетресението се случва в земята която той е създал и после тярбва да му се благодари, ако случайно не ти е паднала къщата върху главата?

тия феодално-синодални старци от БАН пак се проявиха...Дянков, къде си?

хайде по-скоро да закрият БАН, че да ни е мирна главата.

Да, тогава и земетресенията ще спрат, и всякаква друга дейност - особено мисловната, много яко, нали!

по-уникални коментари не бях чела скоро

3емята "се бунтува".... иска н е щ о да ни каже.... Eй вие "високите клони" от ямбол-всички утре на църква и запалете по една свещ: помолете се да е с а м о това! A лошите да станат добри а добрите още по добри.Mного поздpави на тунд жа!!! жалко за хубавата река в която май вече дори няма и жаби...

Имаш нещо грешка.Откакто не работят заводите и свинекомплексите Тунджа се възстанови - има не сам жаби , но и риба,свидетелство за което са и многото бракониери , но там проблема е мизерията на хората и ллипсата на закони.

Твоят коментар е поредното доказателство че религията се крепи на едно единствено нещо - страха. Какво ще стане ако запалим по една свещ? Някое измислено божество ще види, че сме послушни и смирени овчички и ще ни пощади???!!!

На теб мъничко човече ,ще ти кажа,че мен лично ме кефи това което става! Хората вече са безумно алчни,агресивни,злобни и жалки сухари!Затова е супер,че природата започна да дава урок на човечеството! Човека се е превърнал в злокачествено образувание върху майката земя! А злокачествените образувания всеки знае как се лекуват!!!!!!!!!!!!!!!!!Аз вярвам в религията и не се страхувам,както ти се изразяваш!!Ама никак не ме е страх! Страх ме е от безверниците и озлобените хора към които явно принадлежиш.

Има и жаби и риби. Тази година имаше много вода. Най-после се сви в малкото си корито. Пълно е с въдичари в града и хващат доста риба.

беше си доста страшно ,и продалжи поне четери минути.

Върви пали свещ в църквата, че кат чуя земетресение все се сещам за нашето в Свищов.

Не знам колко силно е било, ама нито моето семейство нито някой от роднините ми го е усетил, а живея на 8-мия етаж. Когато имаше 5-та степен в Турция, блока скърцаше и се люлееше в продължение на 2 мин. Струва ми се, че няко е прекалил със степента му, а и 2 км. дълбочина ...

То добрече не е било повече щото видяхте по новонивините как в Чили е било 9 по скалата на рихтер! А при нас е само 4 да се благодарим на господ,че ни е опазил!Щото и при нас можеше да е повече!

Много си проста "да благодарим на Господ".... заради овце като теб все още не сме колонизирали Слънчевата Система. Вярата в измислици и простии ме вбесява. Религията е начин на контрол, продължавай да вярваш....

Няма съмнение, че вярата в това, че до сега е могло да колонизираш Слънчевата Система звучи твърде напредничаво и исторически напълно вярно.