Земеделците прекратяват протеста, приемат предложения меморандум (снимки)

Текстът на споразумението беше прочетен пред протестиращите земеделци, които го посрещнаха с бурни овации

Обратно в новината

Коментари - Земеделците прекратяват протеста, приемат предложения меморандум (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както тайно изнасях оръжие за Украйна, така тайно ще внасям зърно от там. После ще се хваля.

Някой от тия дето се радват чете ли внимателно този меморандум. Или тия май не са много по четенето. То, за да караш трактор не трябва много четене. Но азцсинбаправих труда да го прочета. И какво разбрах. Накрая ще им се платят накакви компенсации, които са им обещани, и забележете, трябвало в да им се йзплатят още преди няколко месеца. Ако им се платят дон6 октомври, тия пари са 213 млн, но ако ще ги плащат до 30 септември, парите са само 63 млн. Кога ще плащат останалите не се знае. Спорят за известно време вноса на слънчоглед. До установяване на някакви квоти. Но това може дацстанежибв рамките на половин месец. Украинците ще подпишат всичко, само и само да си Реализират продукцията. Но някой пропуска най важното Има някаквинограниченияжА 10 процента от националното производство. Тоест разрешават се внос до 10 процента от ридното производство. Ама чакайте. Украйна е шест пъти по голяма държава. И може да ни залее със селскостооанска продъкция. В България бъде произвеждат по около 4-5 млн точна зърно. Значи разрешаване внос на 500 хил тона. Какъвто внос никога не е имало от Украйна. И какво ще правим с ребрандираните стоки. Произведени всъщност не Украйна, а пакетирани в ЕС. Да речем в Румъния. Селяните не получиха нищо. Получиха някаква залъгалка. И обещания от типа. Тате обеща да ми купи колело....ама друг път. Тоест целия този шум беше удар в празно пространство. Не знам кой точно ги изработи, ама е голям майстор.

Тез се оказаха боклуци

И Какъв е резултатът- безпрепятствен и безконтролен внос на украинско боклучиво жито в България!

Но след бурните протести в България, Майбах пуска специална, ултра скъпа, лимитирана серия Myth и Legend... Специално за зърнарите в България: Maybach без съмнение е най-престижното име в портфолиото на Mercedes, като вече се появяват слухове, че звеното се готви да стигне още по-далеч, фокусирайки се върху ултралуксозния сегмент. Гамата на Maybach в момента включва версиите от висок клас на S-Class, EQS и GLS, а в близко бъдеще тя ще се разшири с допълнителни модели в лицето на Myth и Legend. Тези специални модели представляват или много скъпи автомобили с лимитирани серии, или дори по-ексклузивни еднократни варианти, поръчани от богати земеделски колекционери. Българските зърнари явно ще успеят да се оборудват с тези нови модели!

земеделците си излязоха в техен интерес,никога няма да излязат за тези ,които са ощетени и от които зависят.Обикновенният народ,крайният потребител.Това не е никакъв протест,това е куртоазия в очите на слепите,и уреждане по легален начин на едни парички мръсни и черни.Боклуци са земеделците.

Вижте, демокрацията подобно на християнството са чифудски вируси, разпространявани сред простолюдието, за да подкопаят държавата и създадат и облагодетелстват кръгове от “елити”. Токугава се е справил резко с християнството, но наследниците му падат от демокрацията. Пример е гениалният писател Юкио Мишима от самурайски род и неговият край. В момента Китай са единствената страна, която държи фронта с уникалният си комунизъм взаимстван част от Прудон (визирам неговата прословута фраза - до всяка капиталистическа фабрика, трябва да се построят две), части от марксизма и най вече хилядолетната им йерархия и селекция. Надявам се и Русия ще се върне в правия път.

Луд си, ама има нещо вярно !

Да цитирам ли Ботев ? ;)

Не споря за нищо от написаното, ами само да питам.....раята в гоуемата зала в Пекин, под величествения чук и сърб, ако не са "елит" то тогава какво са? Велики патреоти или най-великите филантропи?

Вижте, има нещо доказано че комунизмът като идеология е еврейска изнишльотина. Такива са фактите. Маркс е евреин, а почти цялото ръководство на болшевишката партия в Съветска Русия са евреи. Май само Сталин не е. Троцки, Бронштейн е евреин, Каменев, Зиновьев, всичките са евреи. Даже заленин има съмнение че има еврейска жилка. Е, като му гледам физиономията , май повече на татарин прилича, ама нейсе. Всъщност чистките които прави Сталин са за избираме на евреи.нСталин ежпобвърл антисемит от самия Хитлер. Щото Хитлер много приказва срещу евреите, но не е краен в действията си. Докато Сталин си ги избива тихомълком. Демокрацията е лошо нещо. За съжаление, никой не е измислили нещо по добро. И тя води началото сонот Преди 2500 г. В Атина. Тогава никой и хабер си е нямало от евреите.

Проклети да са земеделците! Интересуват ги само парите. А това, че хората ще се тровят, не ги интересува.

Това не са земеделци, а олигарси създадени от ес

Не са създадени от ЕС, а се възползват от ЕС. Бивши председатели на текезесета и селска номенклатура. Не всеки може да се докопа до еврофондовете.

Г-н Асен Василев пак размаха пачката е протеста приключи. Бързо ще фалираме ако така се решават всички проблеми, при спадащете приходи на НАП.

Това са общи практики на ГРОБ те имат опит в протестите вече 15 години..

Земеделците няма как да долюбват продажник навел се на държава с която сме воювали за Добруджа.

Познах за съжаление! Като записаха "Подкрепяме протеста на зърнопроизводителите", писах "Почакайте да видим дали ще има протести" Уви за днешние дни "ВСИЧКО Е ПАРИ"

1 месец,докато минат изборите,и след това ще кажат,че ЕК не разрешава да ограничаваме вноса от окраината;)А за парите могат да забравят,плъшокът няма откъде да ги извади-бюджетът е яко продънен,а обещаните от ЕК не се знае кога ще дойдат,ако дойдат....И след месец и половина-два пак ще има дандании,но поне сглобката ще е спокойна по изборите....

След като Бат Бойко пое нещата в свои ръце, беше ясно, че ще се стигне дотук! Той може и на северния полюс хладилници да продаде! Дано неможачите са си записвали, как се прави!

С перемогата какво става. Няма новини. Колко укри умряха днес ? 500 ? 600 ?

Важно е и днес колко са се родили! Родените трябва да са повече от умрелите, за да има една нация прираст!

На хотелиерите и ресторантьорите им махнаха ДДС’то плюс еврофондчетата за къщи за гости, на зърнарите ще им дават субсидии, сега наред са бакшелите да поискат нещо, а ние ще плащаме. Ово е демокрация ;)

Бело ще внасяме ли

Накрая и наркоманите да излезнат на протест от инфлацията в белото

Брат аз не съм чул дилър или наркоман се оплакват от инфлацията..... Колко до внасянето....има ли на кале повече да се внася....то шни замине собственото производство на циганското бело тъй.....

И какво пише в меморандума? Спират ли вноса на магданоза от Укри?

Ето затова няма да се оправи нищо в тази държава всеки се оправя по отделно става ли въпрос за пари а правителството е готово на всичко само да няма протести а зърнарите с тежка техника от страх да не поведе някой народа веднага ги подкупиха и те като алчни не видели млъкнаха сглобката е ясна за всекиго по нещо за крадене ще има кой как се уреди да го духат бедните

Всичко беше руска разработка,ама не прецениха колко алчен дирник е българина.

"Освен това е прието решение от ЕК за съответствие на държавна помощ в подкрепа на ликвидността на земеделските стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на РУСКАТА АГРЕСИЯ срещу УУКРАЙНАза сумата от 150 млн. лв." Сорос Денков ДА ЧЕТЕ Помпео!

Ха ха зърнарите, бакшелите, хотелиерите и кръчмарите и полуграмотната буржоа специалисти по хоумофис са стожерите и децата на демокрацията. Не знам какво очаквахте ?

Ако зърнарите бяха свалили правителството, ние вземем властта, щяхме да излезем от ЕС и щяхме да ги снабдим с нова модерна руска техника! Тези не си знаят интереса!

Денкооовввв да си живвввв и здрааав

Ще има за бентлита, ще има за имоти в чужбина. Разбира се на наш гръб. И Коцето ще намаже, зърнарите няма да го забравят. Не знам за троловете имали някой лев или си остават с копейките.

Ясна е работата. Като се рине политическият боклук ще се рине и земеделският боклук.

Айдаааа, терористите им свиха перките на академиците...

Уж внасяните храни от украйна не били качествени, уж протестирали за интересите на целия народ, а какво се оказа искали да им дадат едни милиони, дадоха им ги и прекратиха протеста. Няма идеали, става въпрос за ПАРИ!

Внасяните храни от Украйна не са качествени само на ужким!

Maybach без съмнение е най-престижното име в портфолиото на Mercedes, като вече се появяват слухове, че звеното се готви да стигне още по-далеч, фокусирайки се върху ултралуксозния сегмент. Гамата на Maybach в момента включва версиите от висок клас на S-Class, EQS и GLS, а в близко бъдеще тя ще се разшири с допълнителни модели в лицето на Myth и Legend. Тези специални модели представляват или много скъпи автомобили с лимитирани серии, или дори по-ексклузивни еднократни варианти, поръчани от богати колекционери. Българските зърнари явно ще успеят да се оборудват с тези нови модели!

Аз лично съм карал и Москвич, и Мерцедес! Знам какво да избера!

Ся ,кво?Кой ще го бута това правителство,след като другарете с бентлитата не можаха?

Толкова много се надявахме, че зърнарите искат да свалят правителството и ние да вземем властта! Язък, всичко беше напразно!

Браво на правителството, че преметна тъпите зърнари.

И как точно правителството ги преметна, като е обещало да им даде това, заради което зърнарите всъщност протестираха - едни много пари?!

Пълна забрана на държавата Русия.

Maybach без съмнение е най-престижното име в портфолиото на Mercedes, като вече се появяват слухове, че звеното се готви да стигне още по-далеч, фокусирайки се върху ултралуксозния сегмент. Гамата на Maybach в момента включва версиите от висок клас на S-Class, EQS и GLS, а в близко бъдеще тя ще се разшири с допълнителни модели в лицето на Myth и Legend. Тези специални модели представляват или много скъпи автомобили с лимитирани серии, или дори по-ексклузивни еднократни варианти, поръчани от богати колекционери. Българските зърнари явно ще успеят да се оборудват с тези нови модели!

Значи мутрите си уредиха още 213 млн бонус! Супер! Иначе 90% от месото внос. За другите пари няма! Скоро ще започнат и самолети да си купуват. До сега бяха само яхти, Ферарита и имоти по Карибите и Дубай!

1 от тях притежава 3 бр...

Киро лъжеца пак нагласи лековерните

колко ли тъп трябва да си за да повярваш на евро-атлантическите мърши от педерастката сглобка

Трябва да си,за да повярваш,че зърнарите искат да свалят правителствотото,а не да си напълнят джобовете.

пак добре че не са го опънали

Наритаха ли Копейкин от протеста само не разбрах ? ДИР.ру какво ще каже по въпроса

Добре че има отговорни политици като г-н Делян ПЕЕВСКИ, та да огаси пожарите, които разпали Денков и некадърния Асен Василев

Баси бълъците,да вярват на сглобката .така ще ви изпързалят

Нямат вяра в копейките. В Евро предпочитат хората...

Напротив, излъганите са тези дето са писали меморандума! Земеделските мултимилионери си постигнаха тяхното!

от целия протест Разбрах какви храни да не ям. Препоръчван на всеки да ги ограничи до минимум: хляб, тестен изделия, мляко и млечни продукти, мед...

Най-добре нищо...

Квото не се купува с пари, се купува с повече пари. Кокорчи Асенестия знае. Евала.

Не че ме е дерт, ама като вече мобилизират и жени за фронта, кой им обработва житницата на хохлите, след година, две май ще ги храним с техното жито.

Като не ти е дерт,оди вади картофите,че зеленясаха.

Шило

Уж с терористи ме се преговаря, пък правителството вдигна и бялото знаме!

Важното е,че не вдига червеното

Нищо не са вдигнали, цирка си прибра шатрата, демонстрация на сила.

Не са само зърнарите земеделци. Няма по-вкусни от българските зеленчуци и плодове. Внасяйте пластмасови такива с пестициди и да ни е сладко.

Какво,ще докладва Копейкин,на Митрофанова?!

ПЪРВО и най-важно - да ви еба майката руслямски курви, яжте ми хуя и мрете в лайна дебили азиатски :- ))) а сега по темата - за пореден път се доказа че демокрация в България има (колкото и калпава да е тя благодарение на москалските червеи). всички глупости, че сме колония, че не знам си кво .... селяните излязоха, протестираха и гласа им се чу (дали са прави или не е отделен въпрос). тези глупости как като ни кажат нещо от Брюксел и нашите изпълняват безропотно са дрън дрън.... изпълняват защото народа не протестира и явно го устройват нещата които ни се спускат (което е супер понеже народа сте прости и е по добре просто да си мълчите и да слушате какво ви казват отгоре) а яжте лайна ся пишете коментари и цъкайте минуси КУРВИ РУZKИ МАЙКА ВИ ЩЕ ЕБА ;- )))

негърски пишки и мълчи ма парцалесо !

Ти па с кво го плашиш гнилото...

Добре стана ,че вдигнаха блокадите

Не желая да се храня с гмо и американски отрови от украйна

Копейкаджиите пак плачат жално в ъгъла

Да ходят при мутрофана да се жалят!

Зрънчовци, вие сте предатели и отрепки.

А, не с лошо, изрод...