Земеделският министър разпореди проверка в "Напоителни системи"

Ведомството се е самосезирало по сигнал за ползване на служебна кола от депутат от БСП

Обратно в новината

Коментари - Земеделският министър разпореди проверка в "Напоителни системи" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяхте отделили една стотна от усилията си да ме подкрепяте на работа, резултатът щеше да е страхотен. Нямам предвид с другите 99 стотни да ме саботирате. Една стотна от парите за боя да бяхте инвестирали в мене като програмист, щях да съм недостижим. Аз въпреки спънките се държа ниво и се представям добре. Смятам да продължа така и за напред. Просто ви моля да инвестирате в моето правилно, това да съм по-добър като програмист.

Тоя организация Напоителни системи отдавна е за закриване. Едва ли има и 2-3% от обработваемите земи които се поливат. Всичко друго отдавна е изкрадено. Като идеш там ти вземат по 200-250 лева за някакво скапано удостоверение. За какво стоят там хиляди души и директори?! Само крадене и далавери в тая държава

Тази Организация - Напоителни Системи е Хранилка за Партийци - там не остана нищо като Активи - Още по времето на ГЕРБ Мирослав Найденов(този със стандарта Стара Планина) и Георги Харизанов ( човек с Основно Образование издигнал се до Политически Коментатор в Медиите) - тези двамата извадиха всички тръби за напояване , разглобиха ел.двигателите на помпите и издадоха за скрап - вместо в Затвора - помилване от Борисов - само ги махна тихомълком .

депутатът който ползва служебна кола и шофьор е всъщност жена, една от лелките на нинова

Очаквам големи успехи на изборите! Цели 4.%

Но започва да ми харесва

Нищо чудно, че сме на това положение…

С какво да се занимава, ако не с кражбите на Кирчо, Кокорчо и Кури?