Земеделски производители: Меморандумът не защитава напълно българската продукция

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и вицепрезидентът Илияна Йотова също призоваха за още мерки и да не се спира само с подписания меморандум

Обратно в новината

Коментари - Земеделски производители: Меморандумът не защитава напълно българската продукция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,излъгаха ви ,това дето идва късно ,не е акъл!

Всяка украинска продукция трябва да се унищожава!

Битият - бит и т.н.

Сега е време да се променят плащанията на декар, да се дадат пари на зеленчукарите и животновъдите. А тези преяли с пари крезове да си декларират имуществото зад граница.

А ние искаме забрана на износа, щом е бългаско само за нас трябва да е. Я да видим дали ще им хареса?

SirBob

Сетиха се. Беше очевидно, че с един меморандум със съмнителен юридически ефект, нищо няма да се реши. Нацистите излъгаха производителите просто казано.

Бг производителят иска С. Корея в частта внос и вътрешен пазар и краен либерализъм за износа. Плюс евросубсидии.

Тъй ли ви каза Митрофанова.

Прави на ощипана.Точно нейната партия даде големите субсидии на зрънчовцуте.Вде пак Бенчо с Бентлито беше общински съветник от БСП и основният им спонсор.

ЧЕ ТРЯБВА "ВИНАГИ" И ИЗЦЯЛО ДА СЕ ЗАЩИТАТА БЪЛГАРСКАТА ЧАСТНА ПРОДУКЦИЯ, А НЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛ. ГРАЖДАНИ, КОИТО ТЪРСЯТ ПО-НИСКА ЦЕНА ! . "ИНТЕРЕСИТЕ" НА ЧАСТНАТА ПЕЧАЛБА, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ НАД ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, КАТО ЦЯЛО! . АКО ТОВА НЯКОГА СЕ СЛУЧИ - ФИЛМЪТ, НАРИЧАН "БЪЛХАРИЯ" - ПРИКЛЮЧВА !

Протеста,честито.Ще плащате още 320млн.,които ще отидат в джобовете на Бенчо и сие.Но най-хубавото предстои.Повишение на цените на хляба и олиото.

Тия дни ги защитавах и бях на тяхна страна, но се оказаха предатели. Намразих ги!!!!!!!

Квазимодо извади 30..сребърника и мутрите птодадоха майчиното си мляко...жалък народеца излезнахме...

а "НАШАТА"... щеше да е българска... ако евросредствата бяха отишли по предназначение, а не във вашите майбаси,яхти и сетки и да окрупнявате земята на безценица чрез принуда и от немай къде за хората, които не са от комун-олигархичните фамилии - малки и средни стопнства с разнообразна продукция...

В прав текст - интересува ни само решаването на проблемите в бранша. Все тая дали храните са отровни, все пак те самите произвеждат такива.

Когато от няколко дена ви повтаряме че тия са интересуват само огромните си печалби- вие какво правихте да ти припомня ли?

Миналата година когато нямаше забрана за внос целия внос на украинска продукция представлява 0,2% от вноса на земеделска продукция в България. В същото време износът на земеделска продукция от България над 70% от производството

Днеска дръгливия малоумен кон Мария гаргамел обеща на зеленски да не спира не към га повече целия внос от usрауна...направо не ви фалираха, а разстреляха "зърнари" и други прости

Защо само от Украйна? Е искат ли забрана и от русия?

Се продадоха и показаха на народа истинската си същност! Печелбари,антибългари,готови да продадат и майка сибза едно Бентли!

Откакто почна протеста. И с факти и с доказателства но не вие бяхте Върли техни защитници.

Значи все пак някои се усетиха че са ги изработили. Но подписаното си е официален документ. И, както се казва, кьрав карти не играе. Щото всеки може да иска всичко. Но с проблемите, които т.н. земеделски производители създадох си навлязоха само омраза. А опита на БСП и Възраждане да яхнат протеста допълнително го компрометира. Да, много добре би било да развиваме родното производство. Но....при няколко условия. Първо. Цените на продуктите да не са по високи от вносните стоки. Второ. Качеството на нашите продукти да не е по ниско от вносните. Трето. Асортименъс, който се предлага да бъде не по малък от този нцвносните стоки. Като но членове на ЕС ние нямаме право да забраняваме вноса на никакви стоки, идващи от държави членки на ЕС. Вжедин момент и Украйна ще стане член на ЕС. Рано или късно. И ако нашите селскостооански мениджъри не са подготвени за това нещата отиват по дяволите. И сега се внасят много стоки от Македония, Сърбия, Турция. Те не да членове на ЕС. Те са със статута на Украина. Даже още по лошо. Имаме обща граница с тях. Но не виждам никой да протестира срещу тях. Това ми напомняцчежпринтоку щонзавършилитв протести някой отвънка дърпа конгите. И този някой работи срещу интересните на Украина, но също и на болшинството от българските граждани. Които нямат нищо против българските стоки, но ако са на ниски цени. Това е най важно за нашенеца. Другото е химетс, която трудно може да се провери

Така че няма какъвто и било внос да ѝ пречи.

Защо украйнските продукти не се изнасят за страните които ги спонсорират във войната? Кога ще се спре вноса от Китай на всичко? Кога ще заработи българската икономика? Кога българският производител ще получава равни или по високи субсидии от другите членове в ЕС? До кога ще търпим предатели да управляват Родината?

Знаеш ли колко процента от целия внос на земеделска продукция представлява вносът от Украйна? А знаеш ли какъв процент от българската земеделска продукция е за износ? Хайде провери тези две неща пък после се обаждали.

Правната сила на един меморандум е точно никаква. Не знам кой какво спечели от тази работа, но големия губещ е българския народ. Че ще яде отровен хляб, при положение, че сме един от най-големите зърнопроизводители в ЕС.

и исканията ви.Пак олиото да стане 7-8лв, или и хляба(пълен бokлyк) да стане 5-10 лв?Като ползваме български продукти - пак са бъкани с химия, гмо, и всякакви отрови.Ако си мислите,че някой ви е длъжен да ви спасява - eбeтe си maйкатa.

А дано ама надали. До гроб да ви управлява Кирчо Боко и Пеевски.