Земеделската блокада започна, тракторите тръгват към София от всички посоки (видео)

Блокирани са 49 възлови артерии в страната, земеделските производители от 26 организации обявиха протеста за безсрочен

Обратно в новината

Коментари - Земеделската блокада започна, тракторите тръгват към София от всички посоки (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Българският народ е с вас.

Денков Изкарай Жандармерията и Конфискувай всичката земеделска техника купена със субсидии от нашите данъци ! Тракторите са подарени за производство а на за блокади !

Чорбаджиите си защитават Поршетата и скъпия хляб

Българския народ му изкупиха земите за жълти стотинки и работи ангария на тия котараци

Къде е Ричард Алибегов и той да протестира - например срещу правото на хората да ядат вкъщи, а не по ресторанти?!?

С кулаците ли ? ххахаха С тия частници народни иззедници дето народния съд ги трепеше за добро :):) Така е нека да бутнат демокрацията че да им вземат имането и не маибасите главите им ще вземат пак Да живее СССР

Да забранят вноса от Украйна, но тогава всички зърнари и други подобни да върнат европейските пари до цент!

Да защитим Цената на Олиото !

"Майбахче за Зърнар" подкрепете ги с СМС на 088 88 12. Канапания на Хелп-Карма и ББ и ПКП.

Бойко отгледа агромафията с евро субсидиите и сега всички ще берем пешкира.

Армията да организира контраблокада на тези терористи ! По един так пред и зад колоната от трактори. Да ги видя какво ще ядат там и къде ще серат ! Отгоре хеликоптери да ги обливат с вода ! Като почнат да се предават по един с белезници в ареста !

Зад кого е българският народ, зад тия дето всяка година сменят Бентлита и Майбаси ли? Айде марш от тук и недей да говориш от името на народа!

Незабавна оставка на всички слуги на посолството!

Като намалиха ДДС-то на хляба, ЗАЩО цената му се вдигна? Ония с майбасите и яхтите питам......

Искам забрана за българите да почиват в Гърция! Така страдаме ние! Подкрепа за Агро колегите!

Спрете им субсидиите, мен никой не ме субсидира ! Щом имат пари да харчат за гориво да карат машините чак до София, значи са богати и субсидии не им трябват !

ненаядаха се

Дано сега EU ви ревизира субсидиите и на богатите да няма. Щом имат са тови коли и имоти не им трябват!

голямо браво и благодаря!

Аман от тях!

Алчност. Ето за това е протеста.

Пак разединение, пак интерессси и пак сметката ще се окаже платена от нас ... Накрая все така става ...

Тръгнете с майбасите

Поне лъсна това което всички знаем отдавна. Именно, че България е разпарчетосана и раздадена на няколко мафиотски групи които се подкрепят взаимно. Зърнари, хотелиери, пътни строители, куки и т.н. Решат че не са на кеф и айде сваляй правителство и закривай държавата. Прост народ слаба държава.

Тук в коментарите ще се съберат всички трол-фермери и ще убеждават българския народ колко прозорливо е правителството на Посолството че налага украинската пшеница която е годна само за производство на лепила. Забранено им е да споменават Румъния, Полша, Словения, Словакия, Чехия които продължават да блокират вноса на украинска ГМО продукция обогатена с уран.

Начи посолството иска сичко за посрайна. Да им пазаруваме замърсените храни щото посолстважиите напазарували там земята, да им подаряваме БТРи, срещу чертежи ка БТРи за два милиарда, аре оставка

Браво. Само така. Сваляйте предателите от ПП. Само комунстически отрепки мразят хората с пари.

Братя сънардоници, да се вдигнем на всеобщо възтание срешу корумпираните политици и сглобката - ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА, на бунд всички заедно, по-силни сме от предателите и подчинените на посолството!

1. Няма да се караме, няма да се биеме. Вечер като лягаме, колело ще караме. /х2 Чуете мелодии, хора, народни песни, цигански кючеци, всичките са лесни. /х2 Припев: Комбайна вършачка палаванте трошачка. /х2 2. На китарата Васко Жабата, той ще свири, драги гости само за вас. /х2 Чуете мелодии, хора, народни песни, цигански кючеци, всичките са лесни. /х2 Припев: .../х2 3. На микрофона Цеца Мецата тя ще пее драги гости само за вас. /х2 Чуете мелодии, хора, народни песни, цигански кючеци, всичките са лесни. /х2

Сглобката ще се клати или ще пада?

Тука има хора дето не са копали никога царевица или картофи, а веднага откриха източване на Евро средства. Щом е толкоз убаво да си в земеделието що не ходите да орете вие?

Че нека си протестират. Тука не е Путлерландия....Ако беше, вече щяха да са набити....и други такива работи

Ама тия пари не са ги спечели сами, ами ги взимат директно от нашия джоб! Един път от еврофондовете и субсидии, втори път от спекула и надценка!

Сглобката - свършИ! Местете се в Украйна

И аз протестирам, вече от няколко години. При всяка възможност купувам вносни продукти и не българско производство. Тези мекерета да бъдат доведени до фалит...

С 900 000 се печели пълно мнозинство в парламента. Ха да ви видя сега

Да им се конфискува техниката с която протестират защото е държавна и да се изпратят да обработват земята в Сибир.

Един път от еврофондовете Втори от националния бюджет Трети път от надценка и спекула Сега четвърти искат да се забрани вноса от чужбина. Егати крадливата шайка бе !

Милиардерите искат още милиарди!? Не могат да разберат, че по този начин изнудват държавата и попадат в подкрепата на руската пропаганда! Митрофанова сияе от радост! Кой е този отрасъл, който генерира над 2.5млрд печалба за миналата година и да протестира. Стига вече с този отминал социализъм и по-точно, феодализъм!

Защо вашите безценни военолюбци от Полша отказаха Украинското житце? Щото идват избори там и това е сто процентова мотика ли? Или щото знаят повече от останалите миндили от другите губернии? Чехите и те бойни го дават, и те отказаха. А Унгария, която се очертава явно единстветната европейска държава с някакъв суверенитет, забрани всички земеделски продукти с произход Украйна.

SirBob

Украински хляб или месо ядеш, бе, миндил???

Моля не обиждайте гражданите с вашата интелигентност. Вече сме зависими в всички сектори, остава и хранителни продукти да неможе да си произвеждаме.

ХОРАТА НЕ ИСКАТ ОТРОВА В ХЛЯБА СИ. ДЪРЖИТЕ СЕ ТАКА ВСЕ ЕДНО ЗЛАТО ИДВА ОТ УКРИТЕ.

Ще платят ли ДДС за горивото, което ще изхабят да разкарват тракторите до. София ? Това не е земеделска дейност и няма нужда от субсидиране !!!

Тролчетата няма да ви спасят. Стягайте мешките за Украйна, продажна измет. Няма държава в ЕС, която да не СУБСИДИРА земеделието си, и то в ПЪТИ повече, отколкото го прави нашата.

80 % ухилени, дебели и с шкембета. Явно това е представата на българина за изтормозен отруден земеделски работник.

Тези няма ли да работят?Или поглед пак ще са на "загуба" и ще искат държавата да ги компенсира .

Лицато на протеста - Пилонджията на Радев и бивша зам.- министърка на Борисов, участвал в съсипването на малките и средни земеделци. В ГЕРБ си имат един крупен зрънчо- депутат, който хем гласува за отпадане на забраната, хем сега протестира. Пчеларите и те рамо до рамо с тези, които постоянно ползват забранени пестициди и им избиват пчелите погол8вно, но Украйна им е виновна.

Мачкай с трактора мръсната соруспикска лайняна сган

Тези Трактори са закупени с народна пара, а сега ни блокират . Конфискация !!!!