Танева предлага Румен Порожанов за шеф на ДФ ”Земеделие”

Министърът на земеделието Десислава Танева каза пред журналисти, че ще предложи за директор на Държавен фонд "Земеделие" Румен Порожанов.

Обратно в новината

Коментари - Танева предлага Румен Порожанов за шеф на ДФ ”Земеделие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпирана държава България /КДБ/ от 25 години върти на сладки постове разни типове, които биха били прекрасни, красиви затворници в Пазарджишкия затвор.

Искам да знам КАК да стана "ПРОТЕСТЪР" и на следващите "ПРОТЕСТИ" обещавам да бъда в първите редици ... е ... пък ... после се надявам все да ми се измисли някоя държавна службица ... може и във "ФОНД"! ...

Някой работят(заемат) на няколко поста едновременно. Затова има безработица! Ама те не са "някой"!

Най-много пари и далавери има в ДФ Земеделие. Там живеят собствен свят на неприкосновеност. Отидете и ги вижте! Мирослав Найденов трябваше да е в затвора, има достатъчно доказателства срещу него, но бившия главен прокурор борис велчев, не направи нищо!

Порожанов, Павловска и т.н., всички чиновници милионери, как става това?!

Да се внушава : " Порожанов и Павлова крадат от дъжавата"!

СМРАД И КАЛ В ОСТАТЪЦИТЕ ОТ РОДИНАТА.

Аз имам по-добра идея! При постъпване на такава висока и очевидно пари-разпределяща, ако може така да се каже, длъжност - задължително на лицето да се направи данъчна проверка,,,, при напускането й пак!!! Тоя е фращкан от пари, а цял живот само чиновник е бил???? КАК става това?

ТОЗИ ПОРОЖАНОВ КАТО ДИРЕКТОР ВЪВ ФОНДА ДЕЙСТВИТЕЛНО ОРЯЗА МНОГО ЗЕМЕДЕЛЦИ ЗА ДА НЕ ПОЛУЧАТ ДЪЛЖИМАТА СУПСИДИЯ, НО САМО КОЙТО СЕ ОБЪРНА КЪМ СЪДА СИ ПОЛУЧИ ДЪЛЖИМАТА СУМА. СЪДЕБНИТЕ РАЗХОДИ КОИТО ДАРЖАВАТА ПЛАЩА НА ТЕЗИ КОИТО СА ГИ ОСЪДИЛИ ВЪЗ ОСНОВА НА РЕШЕНИЯТА НА СЪДА ЗА БЕЗУМИЕТО НА ДИРЕКТОРА СЕ ПЛАЩАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, А НЕ ОТ НЕГОВИТЕ. ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДЕЙСТВАТ МИТНИЦИ, НАП И МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ.

Тоя идиот подлуди хиляди земеделци през 2011 година.,като оряза субсидиите. напълно незаконно!Аз също бях потърпевш,накрая спечелих делото във Върховния съд,ама що тичане и нерви бяха....

Кълбото се завъртя и, а изненаада, пак се падна комунде!

Конкурси няма ли? Какво означава думата ПРЕДЛОЖИЛ? На всички ли чифутлета от времянката на пудела Офшорко трябва да им се "предложи" място на Държавната софра?

Айде пак гербаджийски истории, е гати калъфите!

Щом въпросният субект се захваща с паретата във фонд Земеделие, каква ли благинка очаква проф. Близашки???

Спиране на износа на дървесина му е майката.Нищо друго не върши работа.Да не се правят на луди.

един месец обява по радио и телевизия,че "рейнджърите" имат право да стрелят на месо и без право на обжалване ако засекът нарушител,а след изтичането на този срок-стрелбата започва!!! колко "червенокожи" ще си намерят майстора...ехееее!

Какво искаш да кажеш с това "червенокожи"? Ти не знаеш ли кой е Винету и в кого се е преродил преди 55 години в България?

Имам наблюдение за нещата във Фонд земеделие и според мен Порожанов беше може би най-свестния директор от влизането ни в ЕС до сега. Нищо лошо, ако го върнат. А спрямо Калинка пък разликата е просто от небето до земята.

разрешете на ловците, където видят мангал, да ползват пътпъдъчи сачми, и въпроса ще се реши с незаконната сеч!!

"Браво" това правителство е съставено само от "Експерти" , като започнем от Божидар Лукарски и по редичката стигнем до "абсолютния капацитет" Порожанов ...........Господ да пази България от ,такива експерти по-точно Крадци

друго си е като е от дпс , нали ?

на дмс-тата

Хвала! Хвала на такъви специалисти - универсалисти! Очакваме вече ГЕРБ пак да назначат и Георги Харизанов на някоя високо платена държавна служба. По възможност там където има повече метали и жица.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

смени плочата бе!

Това, за незаконната сеч- хубаво, ама няма ли да се сети някой, че е добре и да се залесява?

Махнете корумпираната Бистра Павловска от ИАСАС

Невероятните 1 330 724 лв. е спестила Бистра Павловска от заплати и лихви според декларацията си пред сметната палата директорката на държавната институция Сортоизпитване, апробация и семеконтрол. Тя вече е отстранена, веднага коментираха от Министерството на земеделието и храните.