Борисов: Изсипахме милиарди в земеделие, пресират ни за пари

Бойко Борисов подчерта добрите условия за земеделие в България, но разкри примери за хитруване при износ. Той се оплака, че пресират кабинета за пари.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Изсипахме милиарди в земеделие, пресират ни за пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че парите от тези Еврофондове респ. инвестициите от тях са се отчитат фиктивно на хартия и в повечето случаи са без никакви резултати, т.е. изхарчени пари и резултати на хартия и всичко е точно. Също смятам че 80-90% от българските бизнесмени влагат целия си интелектуал в измисляне на всякакви схеми за далавери, а не в реално и честно развитие.

ЧЕЛ ВИНЕТУ НЕЧЕЛ, ТРОЛИЩЕТО ДА СЕ СТЯГА, ДА СМЪРДИ ПОНЕ ОЩЕ ЧЕТИРИ МАНДАТА!!

г-н Борисов, вие може да давате милиарди, но не уточнявате как ги разпределяте. Защото системата е такава, че шепа хора получават милиони субсидии, а мнозинството се задоволява с трохите които остават. Да не говорим за бюрокрацията. Все пак в повечето случаи, това са хора не с висше както се казва.

Е, как да не го харесвам Боцонайко. Ето, че научих две нови думи от него: бизнесмян и мера. А, е човек прочел 1 книга в живота си, а аз доста повече.

Коя Винету ли???

100 пъти съм питал по форумите и пак ще го направя: Кой том??? Той си каза за Винету, но не уточни и това ме разкъсва вътрешно, а очевидно никой не знае... ;(

ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ, КАКВА СМРАД СЕ НОСИ ОТ ТРОЛИЩЕТО!!!!!!! КАТО ДУХНЕ СЕВЕРЕН ВЯТЪР, ОТ ЛЕНИНГРАДСКОТО ТРОЛИЩЕ СМЪРДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!

А като духне южняка?????

КОЙ го казва - гербераста трол 1. Ай скрий се бе, тъпак!

да бъдем малко по конструктивни промяна или обучение на 1-2-3 ма човека от всяко посолство регистър на читавите производители и търговци за износ и реклама и търсене на контакти за тях отчет всеки месец за свършената работа и за обемите на договорите има много какво да се направи в тази посока - просто не ми се изброява - но се иска профи отношение и приоритетно поставяне и в крайна сметка външната политика да помага на бг да прави пари а не бг да и е донор

това с яйцата по 1 и 5 евро е хит просто. ще си го копирам. това е от суперхитовете на Боце!

А не помисли ли, че може да става въпрос за опаковка от 6 яйца например. Ама важното е да се хейти...

Агнета се гледат на село и в балкана. При бай Тошо се вземаха по две агнета от овца данък,а третото(ако има) остава за селянина. Ако разберат Ромляните ,че имаш овце и агнета ,ще ти откраднат цялото стадо безнаказано.

Да продаваме на чужденците, апелира пожарникаря-премиер, но няма какво. Мутрите като него опоскаха България и сега се произвежда около 10% от нашите потребности, а за износ и дума не може да става. Е хубаво е да се продава, но за това се мисли предварително и явно не е силната страна на управниците. Потърпевшият е пак данакоплатеца, защото допусна и продължава да допуска това да се случва.

Бойко си вярва ,Брюксел отдавна ни е отсвирил.Само като каза на външния министър на Германия да сторим мерцедеси и министърът го погледна с презрение. България се изчистила от химическа промишленост ,затова ли ще заравяме радиоактивни отпадъци в земяна ,заради умишленото унищожаване на АЕЦ 1 и 2?

Събрали се големите олигарси, да си разчистят терена, да си намалят разходите и увеличат печалбите.

Къде ли не по света нямаме търговски представителства.Нека посочат какви договори и на колко фирми са съдействали. Да работят не за фирмите на синчетата си.Ако гледат само да крадат да бъдат изритани от там и наказани за некадърността им.

БОЙКО, Я КАЖИ НЕЩО ЗА ХЪБЧЕТО, КОЕТО ЩЕ СТРОИТЕ ? МАЙ ЩЕ ГО ПРЕВЪРНЕШ В ИРЛАНДСКИ ПЪБ С УПРАВИТЕЛ РОСКА ПАСТИРКАТА.

Сънувах, че Лубиц е пилот в Авиоотряд 28

Тоя хич не забелязва, че сериозните хора не се връзват на дърдоренето му. Омръзнаха вече и празните обещания, и фалшът, и просташкият изказ. Днешната среща в Буда Пеща е демонстрация на пълно пренебрежение към България.Пълна изолация при обсъждането на толкова стратегически въпроси. Никой не иска да си има работа с мекерета и предатели. На Юнкер, и Меркел вече не им е до придворния шут и тъпите му идеи. Употребиха го и дотук с вниманието.

Бойко Борисов си говори на ангро.Просто казано перманентно манипулира народа и бърбори, за да се чува в ефира.Жалък дубльор на тато Тодор.

Trjbva da se investira v proizvodstvena deinost.da se zapalnjt nishite VAV vanshnata ikonomika.Kato se tyshira bezraboticata v bg. The skochi standard .Givotat Shte e prekrasen....

Гранд-провал Гранд провал е Баце- Две, с рИформатори-менте. Заемите набълбука, и без мозък ги профука! Харчовете са по две! С Уестигхаус, без Беляне. Южният поток изпусна, към миража-хъб се спусна! Чехльо,Митов, Ненчев всите, във хибриди ни оплитат. Фронтове у нас изграждат за мишени ни засаждат. Правото престъпник прави. В райски газ се здраве дави! А -Бе-Вето- социално, възраст вдига най-глобално! Лувъра, стана квадрат от пишман-арисктократ! София е град неземен. В общините свят подземен... Сигурност по две за всички от служебните колички. А в селата домовете ги изпържила комета... Еколожка- знойна дама, на Юлен за миг пристана. В спорта допинг и рушвети, рекордьор по вси планети! Гранд-провал за Баце-две, що подхване- все менте! Паси,07.04.2015г.

Добавям към Мичмана- КОЙ НЕ ИСКА ДА ОТИДЕ НА 9 МАЙ В МОСКВА НА ПАРАДА? БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕХИЯ! НЕ ЗА САМО ЗА ТОВА, ЧЕ ЩЕ ОТИДЕ, А ЗА ТОВА КОЕТО Е КАЗАЛ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК. ТОВА ПРЕЗИДЕНТ. СРАМУВАМ СЕ ОТ ВСИЧКИ НАШИ ПОДЛОГИ.

Какви яица, какви шилета бе г-н Премиер-ние с такива глупости не се занимаваме отдавна. Ние наблягаме на компютърни специалисти, финансисти, икономисти и ....политици.

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

ПФ-паричния фонд,РБ,ДПС,АБВ,Дудука-->получаваш-->герб Да ви е честито!

Щом сте изсипали толкова милиарди, защо миличкия ни президент мечтае за българско розово домати. Поне за него няма ли? А като каза фонда -- можеш ли да кажеш господин премиер 1 милиард къде е --- от европарите?

Плевнята,Петърчо-коня,тиквуня,кукунева,Николай Бареков-(ДУДУКА),меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и останалата дясна дефоррматорска паплач!!! АТАКА е реакция на имунната защита на Българите, а Волен е нашият Апостол

Никой не ви вярва, г-н премиер, и именно заради това хората гласуват с краката си - емигрирайки. Ведрите приказки за светлото бъдеще можете да ги разправяте на някоя баба от Угърчин. Дори наивниците вече емигрираха, отегчени до безкрай от лъжите и демагогията ви. Със средна заплата 500-600 лева, и капиталисти бивши комунисти, България няма да я бъде. Де що кадърно или здраво имаме, бяга на запад. Не се ли накрадоха другарите, то не бе алчност, не бе наглост.

На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

За произхода на прякора и още нещо...: Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Премиерът каза : Бееее, бееее........ Народа отговори : Мееее, мееее.......

"На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси" Биконсфийлд Дизраели Биконсфийлд Дизраели е роден през 1804 г. и умира през 1881г. Известен е още и като Бенджамин Дизраели, баща му е приелият християнството евреин-марано (християнизираните евреи се наричат марани, а ислямизираните-дьонмета) Исак Дизраели. Дизраели е лидер и идеолог на консервативната партия, премиер на Англия и масон. Той е върл туркофил и отявлен защитник на Османската империя, един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска" България. Дизраели изпитва патологична омраза към България, негови са думите: "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси".Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация, като дори Вазов няколко месеца след събитията от Априлското въстание написва стихотворението "Дизраели", което завършва с думите "О, Английо, защо ли днес бездушен жид (чифут) те управлява?"

ИВАН ВАЗОВ Дизраели В България клане и сеч! вестяват някои газети, но аз ви давам честна реч, че туй са клевети, навети: отдавна ние знаем веч журналите какво са цвете. Лъжа е чиста, уж че там секат народа без пощада, че от три месеца насам май много от ножа пада! От Елиота точно знам: въз Портата е туй набяда! Не крия тук, че има (ах!) и две-три села изгоряли, но турци да бедим е грях, че туй да сторят са желали: знам точно, че огъня в тях сами са българите туряли! А за жените? Може, да към тях са слаби османлийте; но и журналите всегда държат за капитал лъжите и тез безброй моми, деца в колоните им са убити! Тъй нагло лордът с хладен вид министерската реч си каза и тих, циничен, зверовит, блъвна си страшната омраза към нас и лъжейки без стид, очите на света замаза. Но, о, афронт! На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август От стихосбирката "Тъгите на България"

Лично аз смятам, че Бог ни е помогнал да се освободим и да възстановим държавата си. И че дейците на българското възраждане във всиchките му пройaви са в основата на това велико дело. Дизраели не е обичал българите, но в основата на политиката му стоят британските интереси и в световната политика има повече интереси , а не толкова борба за справедливост. Английските интереси са били да не се допусне един опасен конкурент Русия до проливите, да се спечели доверието на Отоманската империя и Англия да стане наследник на колониалното наследство на империята (Отоманската) Той възприема една линия на политика , при която Англия печели винаги, българите могат само да спечелят, а Русия и Турция могат да спечелят или да загубят. Дизраели окуражава турците да започнат войната, като им обещава подкрепа в случай на поражение. Ако Турция спечели , ще разкарат Русия. Ако Турция загуби, Англия ще вземе нещо (Кипър) и Русия пак ще бъде разкарана, а българите осъществяват националния си идеал. Ние трябва да сме довлни от станалото и така е било , но не сме отчитали и не отчитаме , че такива съглашения са временни и лесно се сменят приоритетите ( Турски поток например)

Това което казва Борисов си е точно така. Живея в район с много "Каракачани" ( за тези които не знаят кои са тези, да научат), които открай време се занимават с овцевъдство. Изключително работливи хора, заможни както преди демокрацията така и сега благодарение на трудът си. Не са като тук вечно мрънкащите и недоволни чакащи някой друг да им свърши работата. Така, че трябва здрава работа, работа има ама все я търсим на компа, на бъро в офис, а не сред природата.

Съжалявам, но гледането на стока е работа, която те задължава 24 часа на ден и 7 дни в седмицата. Няма почивки, няма море. Иначе си прав, че може да се печели добре, но не е за всеки.

От толкоз пресиране като те гледам на дъскла си станал:)))ама се търкаляш като кълбо,,,От толкоз ''добри условия'' на човек му иде да си разоре апартамента и да го засади с компири както съветваш:)))

"Това е огромна възможност за държавата, за хранително-вкусовата промишленост. Знаете, че яйцата, които са от екококошки са 5 пъти по-скъпо допълни Борисов "Едно яйце струва 1 евро, а ако кокошката живее на свобода - 5 евро. Как обаче се различават двете? Разбрал, че като се търкаля яйцето по поточната линия, се появяват микрочуканки по гладкия му мозък

Ей т'ва е начина да се вкара нещо у кратуната БОКова... - ТЪРКАЛ ПО ЛИНИЯТА ЗА ЯЙЦА, ДОКАТО СЕ ПОЛУЧАТ ГЪНКИ ПО ГЛАДКОМОЗЪЧИЕТО МУ...!!! :::)))

ако някой знае как става да пише, искам да гледам агнета, но да уточня, че нищо не разбирам от програми

Знам един,дето е с 40-50000 лева вътрешно, от подобни начинания , ако искаш да те свържа с него.Не е хубаво да те разколебавам,похвално е някой да има куража,но да не стане като с котката и любопитството-куражът изяде главата на будалата.

Този, който познаваш се е правил на бизнесмен. Искал е да купи стока и други да се грижат за нея. Няма как да си вътре с пари ако сам се грижиш за стоката си. Просто защото овци са се гледали преди да е имало пари.

Отиваш на село, казваш, че искаш да помагаш на някой който гледа овци за колкото ти дадат, може и безплатно и след известно време ще знаеш как се гледат. Като се научиш как се гледа стадо и имаш желание да го правиш пари ще намериш. Все ще има кой да ти помогне, защото от това наистина може да се печели. Само дето трябва да си сериозен, защото който има стока няма почивен ден.

За да има добро селско стопанство: Първо озаптете лумпените, които тероризират българското село. Втото, озаптете мутрите, дето паразитират върху имотите и продукцията на хопата от село. Трето направета съотношението марка/лев поне 1/20, за да поскъпне вносната селска продукция и цените ни за износ да са конкурентни навън...

Ееех.., Б.Б. , пак ни уредии...-изнасяме пресното агнешко -арабите да да го хапваттт.., а ние , българите ,като " лош матриял" - ще жвакаме старото замразено новозеландско овче на 15лв/кг...!?Немаа..що...!?Цялата Ви работа е такава...,па нека пак Ви изберат

някой знае ли как става да гледам агнета, не се майтапя, дайте координати

браточка не се връзвай на Бойко след 2години ще пишеш - "някой знае ли кака да си върна кредитите и парите към фондовете дето теглих за агнеааата".....емигрирай си някъде гледай си агнета колкото искаш - хората ще ти платят и с тиквата и мошенниците му няма да си имаш работа и си щастлив и на чисто

Теория на висшите овчарски науки - Дондуков 2... Практическо обучение - поляните на Банкя (носете си филии с мас)... Записвайте се докато все още има свободни места...!!! :::)))

Записването приключило още сутринта... Чакалите цяла нощ на опашка от младежкото "герб" запълнили списъка...!!! :::)))

Излизаш на разходка по ридовете,разчиташ на късмет там да пасе някое оцеляло стадо овце,още веднъж късмет , някоя овца да има и агънце,заставаш в удобна поза и глеееееедаш.

някой знае ли как става да гледам агнета.Теглиш кредит, купуваш овце, строиш кошара, вода, ток, евронорми, музика от Чайковски за овцете сутрин иМоцарт вечер -"Малка нощна музика".Разбира се, редовен социален и полов живот - не за теб, за овцете. След това местните мутри ти ти продават фураж, ветеринални пособия, ваксини на световни цени, изкупуват ти месото или агнетата на соц.цени, фалираш и толкова.Преди 1989 вБългария имаше 10 000 000 овце, днес са 800 000.Вуйчо ми при байТошо печелеше по 15 000 лв. годишно.Днес никой там вДобруджа не гледа овце.

Бочкооо мутрите не те пребиха едно време га шмекеруваше ама чобаните с гегите ше те ошумкат зверската дето все лъжеш мастийо мръсна !

"Отворили сме програмата за селските райони..." Ами да ви хранят те, тия програми - садете ги, берете ги и ги яжте.

Бойко тъп ли е или се прави а тъп !? ...ся се сети да продава агнета на арабелите ми те чобаните отдавна измреха от глад мор фалит и криза и шмекерии с фондове останаха само измамници и инвеститори като Бойко които обичат да точат само фондовете ама от тях кел файда за държавата те винаги си търсят файдата

Tоя, взе да лъже повече от грък...xaxaxa...!

БATKO

Защо лъжеш бе, Шкембар. Всичките субсидиите се дават на олигарсите зърнопроизводители, а на заленчукопроизводителите и на месопроизводителите няма нищо. Батхи ти лъжливата мутра е това.

Че как да има овце, като овчарите станаха специалисти по енергетика, а чобаните финансови министри. А овцете си искат овчари. И съветниците му го пързалят. 1,3 милиона са овцете, ама има нужда от поне 13 000 чобани да ги разхождат между вълците и мангалите.

ПАРИ НА ВЯТЪРА ЗА 'ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И ЖИВОТНОВЪДИ ' ВСИЧКИ КАРАТ 'ЖИПОВЕ' И СЕ МИСЛЯТ ЗА 'ПАТРОНИ' ОСТАНАЛИТЕ СА 'КРЕПОСНИ' . ТАМ СА СУБСИДИИТЕ . ДА ВИ ЕБА И НЕКАДЪРНИЦИТЕ !!!

Абе дир, може ли поне пред празниците да не ни разваляте настроението със снимки на тикви на официални прояви. Дайте нещо козунаци, писани яйца , знам ли.

Бе млъкни бе, разваляш герберасткия празник! Той Бойко Борисов е измислил козунаците, ти искаш без него да мине! Ще мине, ама... на другия Великден! Аз не бих се учудил ако скоро издадат новите тезиси на ГЕРБ, в които да се уточнява, че всички великденски яйца трябва да бъдат със лика на Бойко Борисов, или най-малкото със тиквения цвят на партия ГЕРБ! Червеното ще го забранят вече като цвят за яйца, аха, какво знаеш ти! Че и синьото ще го забранят биля. Какво да правим. Такъв ни е животът, такова ни е и правителството, да мълчим ли?

...Hямало агнешко??... и овце има, и агнета има, и стадо има!! Hяма чобани!! ...защото ги събра всичките чобани в партията си и ги вкара в парламента! ....Tова е проблема!... чобани чужди пари не могат да делят и раздават! Tе, просто ги крадат, и за стадото нямаааа....!!

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист/демокрад/реформатор и пр. по произход и разбирания и по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник на началник/бос/мутра, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно. Нулева фантазия, клиширани изрази.

абе,идиот,аз съм гербер,и от 25 години си изкарвам сам парите.Не съм син нито на фризьорка,нито на нам квито там ги дрънкаш-с две висши съм и никога не съм чакал нещо от държавата.Нещо трябва да промениш в мисленето си.Времето на соца свърши.Тъпанар смотан!!!!!!!

не смотан,НЕГРАМОТЕН!!!!!

Калинка (бръмбар) с две виШи от 6 месечни курсове за ограмотяване в УСА...!!!... Нали така заслужил мутромилиционерогерберасте?... :::)))

БATKO

Лъжеш крадльо. Я кажи колко държавни поръчки ти осигуряват от герб и как се отчиташ проформа и крадеш парите.

Значи си гербер-будала.За висшите ти и начина ти на общуване-''Тъпанар смотан'',излиза,че си гербер-измамник,което пък звучи по-достоверно.

Мануел

Сигурно си чиновник на хранилка при ГРОБ. Щом това управление те прави щастлив. Живей си го.

А! Изведнъж - немци! Я кажи, къде е тая фирма, да отида веднага и аз да се реализирам, а? Ама говорим за заплата над 3000 евро месечно да знаеш! Отведнага ти го казвам - иначе - без коментар! Айде казвай! Давай, герберунгелю некорумпиран, само да не ти е фамилията Борисов?

абе,идиот,аз съм гербер,и от 25 години си изкарвам сам парите..А беЦецо, ти ли си?Забрави че изкара с честен труд 6 апартамента, но пуста скромност...

абе,идиот.. от 25 години си изкарвам сам парите..Амчи реди 25 години май нямаше ГЕРП. Макар че вярно, патрон ви е бай Ганю Балкански, виден европейски търговец, изръшкал Европата , ако го питаш и той с няколко виши.

Малко самокритика, другари... малко самокритика. Какво нещо се оказа социализЪма бре, другари? Едно недоносче се оказа тоа социализЪм! Ех, да бех млад сега, да се втурна по митинговата демокрация... щех да я оглава да знаете, начело, щех да развея байрака... Бате Бойко, аре и ти по мене, дай да се реформираме, дай да фъргаме милиардите по ягнетата! Ура, другари! КПСС-БКП... опа! Плевню - Обамчо = Вечна Дружба! Ама пък... от друга страна, снишаване другари, снишаване. Нека се снишим, ако изчакаме достатъчно снишени, може да ни отмине бурята, и пак към другаря Путлер можеме да се обърнеме за помощ, ха, ха, ха другари!

Абе я Борисов да остави хитруването, както и големите успехи в животновъдството и овцевъдството, ами да каже къде по-скоро мога да се запиша доброволец за Италия за работа като пицар? Чух, че търсели работници за пицерии, като им плащали до 3000 евро на месец! Веднага отивам! Видях тук едно заглавие и ми стана веднага интересно... Зарежи я кризата, зарежи и това че сме били (ужким) излезли от нея! Къде, къде може български инженер в Италия да се реализира, в каквото и да е, за да живее по-добре от тоя скотски живот тука, при "великото" управление на ГЕРБ?