Плодове и зеленчуци поевтиняват на едро

Цените на едро на хранителните стоки тази седмица продължават да падат, съобщават от Държавната комисия по стоковите борси и тържищата /ДКСБТ/, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Плодове и зеленчуци поевтиняват на едро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой си пълни гушата, но цените на зеленчуците наистина са надолу-поне тези, на които стоката се изкупува от нас. Нормално ли е според вас домат първо качество да се продава на 20ст? Макс!!

А на дребно...на дребно-о-о- кога ще поевтинеят? Джобът и стомахът ми не ги интересува гола журналистическа информация на едро......

боли ме шнура падат ли или се дигат, язе си пием шльокавицата и си мезим с домате от градината, вечерам с компире и сирене /домашно/...телевизо го включвам еднаж у седмицата да си не развалям кефа...

я не знам падат ли или не.я си ги ям от градината.маре доматите ги маам с колците за мезе.

Някакво разнообразие от лъжи ни осигуряват, ама не разбирам - с каква цел? Може би подсказват, че и тази държавна комисия ще трябва да си търси друга работа?

Цените на едро са като предизборните обещания. И едните и другите се обявяват на едро, а се изпълняват на дребно. Например Бойко обеща безмилостна борба с престъпниците, корупцията, контрабандата, реформи в здравната система, промени в правораздавателните органи. На дребно полицайте се бият с лигльовци и курви пред столичните клубове, заканват се с глоби на здравнонеосигурените и ходещите пет за четири без лични карти по улиците, след месец започва отоплителния сезон-очакват се следвашите действия да са срещу длъжниците на топлофикация, като преди това ще вдигнат цената на парното. Да се готвят гратисчийте в градския транспорт, метрото и БДЖ. А куфарните търговци вече го отнесоха-с демонстративни действия за пред министъра по митниците. Е това е политика на дребно. Както казваше др. Тодор Живков политика за народа, политика близо до народа.Ха-ха-ха!

Стопиха дефицита в баланса, сега и цените се сринаха!! Живот мама му стара! Търговците редят два реда сълзи и три реда сополи, че не могат вече да си купят лексус за една седмица, а аз съм се награбил с евтин зарзават и тихичко си го преживям в къщи. Евала Батман! Сега чакаме раздаването на Лексусите! За пенсионерите може и по един на двама души, нямам нищо против.

A PAK NA TREVATA RASTAT CENITE

Ние не купуваме по цени на едро.Да дават цените на дребно и тогава ще си направим сметка има ли намаление или не.В магазина яйцето е 25 стотинки,картофите 1 лев и то смесено дребни и средни,зелето над 50 стотинки и т.н.Демагози.

Картофи/много кофти/в Шумен-1,20лв.Всичко увеличено.

Сваляй още цените за нас бедните, а на богатите вземи всички имоти и пари и ги раздай на бедните...Така са правили всички истински пълководци и водачи за народа и той ги е обичал много! Аз съм за още един твой мандат, но може и като президент на президентска република. Ти си правилният човек, другите са жалки крадци и мошеници! Ти ще останеш в историята!

ами вие сте бастион на комунизма ,и имате много пари и затова е скъпо при вас,

и тук цените не падат а напротив все се дигат като се има впредвит че и заплатите са много нискиможе би сме с най ниско заплащане спрямо другите градове

в стара загора не падат цените,другаде може,но тук не!!!

От централата на кравите отрекоха, че сиренето по 3.52 лв/кг има нещо общо с тяхното мляко, с изключение на цвета.

Лъжа!!

елате в стара загора и вижте цените на пазара.нищо не пада.

Не бъди наивен.И не се надявай на цените на едро.Бойко няма време за мерки,защото не спира да ни радва с интелекта си.Но заслугата за нашето щастие е само негова.

Нормално за този сезон и за конкретната икономическа ситуация... Само да не кажете, че цените падат благодарение на мерките, взети от ББ ;-)

Аман от платени пропаганди. Нищо подобно не се случва.