Зеленский е недосегаем за конкурентите си в Украйна

ЕС очаква свободен, честен и прозрачен втори тур на президентските избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кого му пука ...

На САЩ най-много и отчасти на ЕС. Ако се избере неудобен президент за САЩ или ЕС, изборите няма да са честни и прозрачни. :)

Изглежда свестен новият президент. Крайно време е професионалните политици да минат внебитието

Браво на украинците, събуждат се. Като стигнеш до просешка тояга ти светва лампичката. Порошенко тотално съсипа всичко! Той си заминава, но ще си продава шоколадчета, а украинците ще ядат дървото, което им остави.

Сигурно новата улица ще бъде в циганския квартал

Зеления е кремълско мекере! На втроия тур всички отпаднали, освен путинкия Бойко, ще призоват да се гласува за Порошенко

А едни мармоти павират улицата с шоколадови павета.

Този шут ще довърши Улрайна

Този шут има вид на глутнал бастун, това ли начериха да изберат?

Джон Маккей е виетнамски герой, заслужил, но не пилучил медали както, от Виетнам , така и от СССР. Джон Маккейн, повежда и изкарва от сроя самолетоносач, унищожава 24 американски самолета и убива 106 американски моряци.

Значи, запада направи няколко преврата в Украйна поставяйки свои марионетки на власт, после на изборите, по голяма част от населението, гласува за проруски кандидат, и това след като Крим и Донбас вече не участват във вота. Да, много е трудно да сееш русофобия, в държава където почти няма човек който по някакъв начин да не е свързан с Русия, то това да не е България.

Ти що не идеш там?

Макейн герой на Украйна а за България ... дойде и Южен поток стана Турски поток

Турците трябва Света София да я прекръстят на МакКейн джамия!

Джони много рипаше срещу Русия, ама опъна петалата накрая.

Украинският народ е против политиката на Порошенко.

Недосегаем или недостижим ... все тая ...

Кой и защо изобщо трябва да ходи някъде ???

защо реши, че Зеленски е проруски? Ще прави това, което му кажат, особена разлика няма да има, а и Украйна не е президентска република, правомощията са му доста ограничени.

Аве къде са свминопитеците от типа на: Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, МАЙОРА, The Canadian, уилу , моше, 7/8, и т,п. дет квичаха, че Украина на чело с Парашенко станала ама мноо демократична и вървяла наперед? Па ся ко стана Пърдяшенко го нещат ,и му бият шута, както ще бият скоро шута и на горе посочените свинопитеци!хахахах

С това име и тая мутра малко на еврейче бие.. едва ли нещо ще се промени в Украйна..

Шоуто в Украйна ще се издигне до ново ниво!

Ти що си толкова тъп чиракопитек?

Украйна избира щоото вместо предателя Прошенко. Но на балотажа АМЕРИКАНЦИТЕ ще се намесят и ще изберат ПРЕДАТЕЛЯ, а на света ще кажат ПУТИН е виновенннннннннннннннннннн

Защото за него гласуват главно рускоговорящите украйнци. Най интересното е, че до преди 20 години само няколко села говореха на украински а сега едва ли не всички.

Само дето краварите няма да допуснат пионката им потрошенко да не продължи да им изпълнява поръчките им:(((((

Никак не е трудно да се сее русофобия в Украйна. Украинците меко казано не харесват руснаците, с изключение на рускоговорящите. Още по времето на соца съм чувал доста негативни изказвания от украинци. Майдана нямаше да се случи, ако я нямаше тази омраза, защото Украйна не печели нищо от скъсаните отношения с Русия.

Вие наистина ли вярвате че някога братските народи на Русия и Украйна ще бъдат отново приятели, след всички убииства и отнети от руснаците територии. Аз лично не вярвам да е възможно поне докато се сменят две-три поколения.

Клоун, ама истински! Не като Порошенко любител.

Ех... де да можеше и Мадуро да организира такива избори...

Ние в Пресцентъра на Партията за българия много се радваме, че правите списъка публично достояние, но за следващия път да знаете, че и за вас ще бъде по-добре първо да попитате.

Дали ще спечелят от скъсаните отношения не е много ясно. Като се пришият към мечката, има голяма вероятност да спечелят някоя меча услуга.

Не, не, не... Не е виновен Маккейн. Ама никак. Дошъл, защитил интересите на САЩ. Това му е работата - да защитава интересите на САЩ, а не нашите. Други едни трябва да защитават нашите интереси.