Зеленски за авиокатастрофата в Бровари: Това не е инцидент, това е война

Русия има нужда от по-малко от една секунда, за да започне войната. Светът имаше нужда от дни, за да реагира с първите санкции, каза украинският президент в Давос, припомняйки онези пъти, в които светът се е колебаел да реагира

Обратно в новината

Коментари - Зеленски за авиокатастрофата в Бровари: Това не е инцидент, това е война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина ли са толкова тъпи, а не насочат оръжия срещу този изверг -Зеленски и да му пръснат чифутския череп!

се мисли за Хитлер. ебах го в боклука , гад мръсна, изби толкова мирни украинци!

Много кухо изказване инцидента си е инцидент а войната е когато години наред украинските нацисти убиваха руснаци старци жени и деца в донбас интересно ако избиваха българи вместо руснаци дали пак щяхме да им изпращаме оръжие сигурен съм че коалицията на войната пак щеше да послуша американците

Писна ми да чета речите на този болен мозък.Чудя се защо ни занимават с тази грешка на природата.

Невероятна логика. Щом във време на война е паднал хеликоптер, значи има връзка с военните действия. Ако се продриска след ядене на бомбирала консерва боб, пак ли войната има отношение?

Тоя що е жив?

Иде ти края пич!

искаше война получи си я ся нема кво да риве

Мнозина хора са знаели за лайната, в коио се е забъркал, и в които забърка цяла Украйна. Това в един момент е станало много неудобно... И точно в този момент, по някакво случйно военно съвпадение, веролетът взел че паднал! Ей-така - от самосебе си..

За малоумника всичко е война! Главно със себе си... и със собственото си малоумие...

Признава, че е неговата работа, но защо, остава Залужни, който му пречи.

И заради този неадекватен и арогантен наркоман измират десетки хиляди Украинци и Руснаци ? Само защото това продажно кпеле защитава интересите на сащ, вместо тези на Украйна ? Защото се съгласи за няколко милиарда да се използва живата сила на Украйна срещу тази на Русия, за да направят огромен оборот на средства за оръжия и да се доставя американска газ на ЕС ? И какво остави на Украйна управлението на този послушен американски роб - над 130 хиляди жертви досега, над 50 хиляди изчезнали, повечето деца, продадени за органи на евроатлантическите партньори на Украйна, над 120 млрд. дълг и сериозни загуби на територия от Русия и от Полша ! Това е реалността - останалото са медийни помии ! Гнус ме е от такива чудовища !

"Всяка смърт е резултат от война." ....е това ако не показва, че тази личност не е със всичкия си, не знам какво още трябва.

Войните се водят от въоръжени хора. Едната страна може да победи или ако унищожи оръжието на другата или унищожи хората.Както се вижда, оръжието нито на едната, нито на другата страна ще свърши скоро. Затова унищожават хората.

"Това не е инцидент, това е война." . Този човек има сериозни психически отклонения , ами по тая логика всеки пътен инцидент с жертви в България, дали не означава че това е война и ако е така във всяка държава се води яка война по пътищата?! Жалко ,че го избраха за президент и ако е знаел че Русия се кани да нападне Украйна и не е предприел никакви мерки да преговаря просто не му пука за Украйна!

Толкова пъти го обявявахте за болен този човек , но за умрял ,вече е прекалено.Един бог знае кому какво е отредил , затова не се прави на господ , да не го ядосаш.

Ами нали 1година сте във война

Кокаина не прощава....

Ненормалник

Владимир кока ще приключиш с това арогантно копеле.Всички надежди са в теб

Куклата се явява на годишен отчет пред кукловодите си .... Е не става за нищо , но им върши работа ...

https://m.youtube.com/watch?v=lkWfhIruGEc

Усраинското ПВО не дава и пиле да прехвръкне ;) Му ха ха ха :)

Това беше добро! :D

ако се яви г-н Зеленски на български президентски избори ще ги спечели..

Да, ще ги спечели защото БЪЛГАРИТЕ доста отдавна нямат пръст в изборите. Който както иска да го разбира, но за мен е факт.

Г-н Зеленски е истински лидер на украинския героичен народ.. а и народа го обича . Той е световен лидер.Направи Путин на клоун.

https://m.youtube.com/watch?v=lkWfhIruGEc

Поредното доказателство какво представляват такива сбирки като в Давос след като Зеленикаквия непрестанно го врът за да си ръси лъжите и да иска още и още от менторите си които обаче правят помена с чужда пита като него.

Създават се едни милиардни фондове, дали за Украйна, дали за Зелена сделка или друго. После се похарчват в посочени американски компании. А овцете възторжено блеят за изпълнение на поредната "човекоспасяваща мисия".

Аз капачки събирам ...

И аз събирам капачки. Нестава дума за тези чисто човешки прояви. А за танснационално-глобалистката либерастия, дето има мисия за ограбване на хората. И поставяне под контрол. Мисиите са различни :)

SirBob

Съвършено вярно. Тези от Давос просто предават на широката публика решения, които прди това са били взети от едни чичковци зад кулисите. И които обикновено диктуват положението в света и са отговорни за всички войни, вкл.и тази в Украйна. А джендър либерастите продължават да обвиняват Русия. Идиотията няма почивен ден.

Войната я започна путлер, всяко преписване на вината на друг(и) е гнусна лъжа. и да и путлер ходеше в Давос до неотдавна.

SirBob

Я кажи кой е "Путлер"??? Че не се сещам за лидер с такова име. Грантаджиите сте много прости хора, да знаеш. Освен да повтаряте едни опорки до втръсване, друго не можете.

Давос вече е сбирщина на плъхове напускащи потъващия кораб. Дори дяволското изчадие шорош, бабоеба и сенилния краварски педофил решиха да не си губят времето там. Дори късопишковците не уважиха глобалисткото сборище

Американски трансджендър(разбирай нежен мъж) похарчва 60 000 долара, за да се сдобие с най-голямата дупара в света!!! https://www.sologossip.it/2014/09/24/spende-60mila-dollari-per-sedere-grande-mondo-video/

Сатанисткият режим, който управлява САЩ полага огромни усилия да въведе всички клинични случаи от психиатрията за нов стандарт за нормалност. Лошото е, че силово се опитват да натрапят това екстериториално и на други държави.

Ето в статията какво точно се е случило и защо: ГУР против МВД: кто уничтожил вертолёт над Броварами Типична и банална за Украйна схема. Конкуренция при присвояването на военните помощи. Елиминиране на многознаещите. Същите номера бяха и 2014-2015. Когато дареното оръжие, изписано за унищожено в боеве, изведнъж се оказа продадено от украинците в Африкански държави. А иначе лъжите на Зеленски са толкова сладки и трогателни, чак да ти се доплаче и да му дадеш още няколко милиарда помощи.

Обесването на клоуна не изисква много средства. Путин моля направи го, освободи света от това лайно .

Конопено въже и сапун, има, няма 10 лева! Къде да ги преведа?

Е, сега стана ясна причината за отстраняването на Арестович. Е, ама как можа с признанието си за украинската ПВО, която всъщност е причинила разрушаването на жилищния блок и е отговорна за жертвите, да развали картинката, която Зеленски си беше подготвил за Давос. И така хубаво я беше нарисувал пан Валадимир - руска ракета пада върху жилищна сграда, на следващия ден - катастрофа с хеликоптер и загива цялото ръководство на Вътрешното министерство на Украйна... Като добавим и някое-друго "Дайте пари, дайте оръжие" и гледаш - целият икономически форум, че и ЕС се разплакали и отворили широко торбата с парите и поредните санкции. А Арестович взе, че развали такова старателно подготвено шоу. Цяло чудо ще е, ако му се размине само с оставка. Дали пък няма да научим по някое време, че е "извикан за справка" от украинската служба безпеки.

Деградиралите ционисткоглобалистки уроди вият безсилно от клоаката която сами си направиха. Зеления хазарочифут квичка и приглася на господарите си. Това е хубаво за Русия и света. Бог да пази руснаците, да смажат главата на сатанистите. Време е света да си отдъхне от лицемерието, двойните стандарти, вируси по хора и животни.

Да обясни какво направи той за да се избегне тази война.

Ни обясни.

Той е президент не съм аз. Измий си лицето със студена вода за събуждане , после си направи едно кафе.

Ами не се предаде за да я избегне.

Това не е актьор! Това е наркоман!

Този кога ще го освидетелстват и да се приключва!!!

На Зелински все някой друг му е виновен. Инциденти се случват навсякъде. Колко хора загиват в катастрофи с хеликоптери и т. н.. Не разбраха ли вече, че е време за преговори!!!!

Франция специално е подарила този повреден хекикоптер.

Е кво са, от хубавите ли да им даваме :)

Исторята се повтаря: Борис3 и Германия: https://www.168chasa.bg/article/6458856 © www.168chasa.bg

Диалогира?!?! Абе от къде ви ловят такива идиоти?

Значи когато русия изгърми жилищни сгради, докато Зеленски си крие ПВО-то и друга военна техника между тях това е тероризъм, а когато тази същата военна техника изгърми детска градина това е просто война? Да вземе да отиде по детските градини из Киев да обясни на децата, че трябва да се гордеят с жертвата си в името на войната, наркоман.

Каква е връзката между икономическия форум и изказване на този психопат, сам разрушил икономиката си, а може би е пример за недалновидност от страна на избирателите му?

ами някой направиха много много пари

В качеството си на ръководител и политик Зеленски имаше възможност да се споразумее с Русия и да предотврати войната. Не го направи и причини гибелта и страданията на милиони украинци.

Е що Путин не се споразумя а върши неразумни операции

"Е що Путин не се споразумя а върши неразумни операции" Щото Зеленски не искаше.

Зеленски е с класи над милиционера Путлер. Най малкото знае и английски и руски. Путлер е по-заспал и от п.тка заспала. Как може да не знаеш езика (т.е. как мисли) врагът ти? Навремето е имало велики пълководци-Крум, Симеон, Калоян, и др...владеели са перфектно езика на Византийските императори, изпреварвали са ги в мислите. Как може да сътвориш такава олигофренска "специална операция" в сърцето на Европа? Голям дебил е този Путин, даже и Зеленски е по читав от него:(

Знае руски, защото му е роден, т.е. не е особено постижение. А украински започна да учи на стари години. А в удостоверението му за раждане пише Владимир, така че е съименник на другия Володя. Путин също знае руски като роден, знае и немски, за което няма съмнение, защото е живял в Източна Германия /ГДР/.

Е къде е тръгнал да воюва с целия свят? Държи се като северен кореец. Много е зле

Ползвате ли тоалетна хартия да бършите това, което излиза от главата ви?

Вижте и четете какво е поискал треторазрядния комик Зеленски.Поискал е танкове ,оръжие и средства / валута/. Оръжието за простосмъртните украинци и наемниците а част от парите за него.Той не е поискал в Давос да съдействат за мирни преговори и спиране на войната.Явно и на тези в Давос политически двуличници им е по - изгодно да има война.Защото печалбите им от война и смърта на хора са по-голями от печалбите от ваксините( питайте фин Лайнен) за Ковид пандемията.

Кога ли наркомана ще разбере, че бесилото вече е готово и ще виси месец. Глупак. Трябва да бяга. Далече.

Путаране Путаране, колко още украински к ура ще трябва да изядеш, ама ще бъде късно, за да ти се размине.

Определено ти си ги изял Кънчо при изнасилване и си психясъл до лудост.ДИР не разрешавайте цинизми ,изтривайте ги .Гнусно и грозно е да четем на луди хора циничните простотии пострадали от съдбата си.

Путин що не се разходи из европа, да изнесе някоя реч тук и там, нали е отворко, гъзар

Дете на ткзсар, закърмено с ракия, освен тъп въпрос да зададе, за друго не става.

Летял ниско в мъгла, не видял сграда и се думнал в нея…. Путин е виновен!!!!

Еми да, соца е виновен, че са строили високи сгради.

Ще му разкъсат халката на този дърт первезник от Кремъл.

Кънчо като малък явно си бил сексуално малтретира.

Си Цзинпин няма никога да се унижи да говори лично с една евтина украинска пачавра. Всъщност 3/4 от света подкрепя Русия. Само Индия и Китай представляват 1/3 от населението на планетата, помислете малко преди да вярвате сляпо на еничарската пропаганда.....

Кво стана с глиги?? Къде е глиги??? Никой не казва нищо за глиги???

Не го мисли ти глиги. Ако е останал жив няколко месеца, е направил пачка. Американските господари плащат по 2000 долара на седмица на тия глигита....

Ловния сезон на глигите върви, този е отстрелян.

Жив или? Има убит българин, дано......

Боже какъв боклук е Зеленски. И ония, които са му дали трибуна и му ръкопляскат. Давос е пълна порнография.

Абсолютна порнография. Събрали се психопати от цял свят и си въобразяват, че са световно правителство. Без никой да ги е избирал. Достатъчно е да погледнеш водещия-заклет нацист и содомист.