Зеленски: Украйна няма да приеме замразен конфликт с Русия

Той потвърди, че Киев си е поставил за цел да отвоюва всички окупирани територии

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Украйна няма да приеме замразен конфликт с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрогиран палячо и неадекватен регенерат страдащ от душевни болести си въобразяват че нещо могат да променят на това което е писано да бъде

Украйна няма да я има тъп наркоман.

тоя клоун вече омръзна... айде за разнообразия в шоуто да турите некой друг

тоя пак се е нашмъркал

Зеленски може да не приеме, ама в един момент ще се окаже, че Зеленски може да го няма и тогава Украйна ще приеме това, което САЩинистите решат при 'единодушната подкрепа' на ЕС! Просто още не му е дошло времето , защото тъпаците от ЕС още не могат да осъзнаят, че САЩинистите ги 'онождат' яко !

Искал да си върне "териториите". Ами те хората живеещи там отдавна упражниха правото си на самоопределение и решиха да станат граждани на Руската федерация. И други украинци ще направят същото ако и когато им се предостави тази възможност. Хората не щат да живеят в плацдарм на НАТО.

На когото от руснаците не им харесва в Украйна, може да отиде в Расия- най- голямата, най- могъщата, най-красивата страна на света.

"Байдън "очаква с нетърпение" Украйна да се присъедини към НАТО, когато му дойде времето" Старецът едва ли ще доживее това време...

SirBob

И за децата е ясно, че от Украйна и от Зеленски конкретно не зависи НИЩО. Не Зеленски реши да воюва, а му казаха, че война ще има - да си спомним конференцията от Мюнхен от началото на 2022 г. Така че краят на този конфликт ще се решава между САЩ и Русия, евентуално с някакво посредничество на Китай и Турция. Така че това изказване на Зеленски е абсолютно илюзорно.

Дали този нещастник зеленски осъзнава в каква безизходица попадна, понеже се води по акъла на западните лицемери ? Казаха му ясно и точно, че украйна няма да бъде приета в нато докато има война на нейна територия ! Сега разбраха ли задокеанските и европейски катили защо Русия поддържа военните действия и не ги приключи веднага ? Защото на Русия и трябва буферна зона с нато в Европа - досега неутралната украйна беше перфектна, но за съжаление сащ си намериха марионетката зеленски и той поиска да влиза в нато ! Резултата бе светкавичен - военни действия на територията на украйна, което я спира от приемането и в нато, освобождаване на 2/3 от украинската територия от укрофашисти и сега пред украйна има само две възможности - да продължи да се бори без абсолютно никакъв успех за победа с най-силната във военно отношение държава в света чрез старите оръжия на нато, а втората е да приеме анексираните територии за Руски, да не предизвиква Русия да я нападне отново и чак тогава да се опита да влезне в нато ! украйна няма полезен ход, а времето работи в полза на Русия ! Изключително умело изиграно от шахматиста Путин, колосална западна тъпотия, заради която измират стотици хиляди невинни хора, а десетки милиони са с променен живот ! Това е англосаксонската наглост и алчност - кръв, насилие и страдание, за да има за тях висок стандарт на живот и безгрижно мързелуване ! Грозно и непростимо за сащ и зеленски, които сътвориха това безмислено клане !

SirBob

100 %

Какви са тези глупости, които дрънкаш? Да не би НАТО да тръгне да напада Русия. Това са само страхове на вашия идол Путин. Вярно, че НАТО искаше да разположи бази в Украйна, но това не значи, че ще тръгне да превзема Русия.

A защо да ги разположи и срещу кого

...то и без друго Украйна ...никой не я пита...нищо не зависи нито от Украйна нито от Зеля....!!!

"Вашата издръжливост и решителност са пример за цял свят", каза Байдън на Зеленски преди двустранната им среща." Това да не го е насочил към народа на Афганистан дето цели 20год рита задника на "най-великата армия в света" ?

сигурно случайно си попуснал да отбележеиш, че една друга армия, също смятаща се за най-великата (или поне в нечий объркан български мозък), също се насра именно в Афганистан...

А не! Там руснаците отрицателно победиха!

Русия няма да я има но Украйна 100%мъртва долина

Тоя никой няма да го пита.Говори само за територии,а не за хората.Украйна остана без хора,ама на тоя не му пука и да не си мисли че Русия ще му остави руснаците на заколение

Интересно, мислех че САЩ искат именно замразяване на конфликта за да им остане някакъв плацдарм за след време. Украина не я коментирам, тя няма думата, още по-малко пък зеленски.

Тоя си изби целия народ и ще изгуби цялата си територия.По тъпи хора не съм виждал

Нищо не зависи от Украйна. Както знаем са на изкуствено дишане о за 1 седмица приключват със всичко без помощи. Украйна си изпълни мисията - да бъдат убити много украинци за да умрат руснаци, т.е. пушечно месо. Няма други такива да се навият на американската игра. Но играта тепърва ще загрубее и дори украинците ще разберат за ролята им, отредена от приятелите им отвъд океана.

Киев си е поставил за цел да си избие всички украински момчета

И аз не приемам тъщата да живее у нас , ама кой ме пита.

Пробвай с ЧВК Вагнер, иначе законно не можеш нищо да направиш !

Утрепайте заления наркоман и всичко приключва

И кое точно ще приключи …. като се има предвид, че Путан е работил в източен Берлин, може да реши пак да се върне там на работа ...

Украйна не получи нито покана за членство в НАТО, нито поне конкретен график за присъединяване. Това са фактите, другото е пропаганда за балъци.

Добра снимка сте подбрали. Тоя изкуфеляк и клоуна са решили да разрушат тази държавица

Сатанистите много ги е страх от война с Русия. Защото ще бъдат унищожени за час

Човекът си защитава държавата! Ама на нас, българите, тази логика не ни изнася, нали! Щото ако руската армия влезе отново на наша теритирия, половината нашенци ще я приветсват като на 9-ти... Ами преселете се там бе, като толкова ви харесва, а не драпайте към загниващия Запад!

Много си прост. То вероятно го чуваш това всеки ден.

напълно е възможно. Само не разбирам защо не коментираш дали това което съм написал е истина или не!

най-верочтно съм по-прост и ит теб, но все пак досега никой не казва исината ли съм написал или не... Чакам минуси, но да са във формат 2n-1, че иначе ще станат плюсове

Ти специално ще и взимаш по 2 рубли за анален на армията ако влезе и 3 за лапане

Откъде ги знаеш цените, от жена ти?

Ами на 9-ти как да не я приветстват, като реално тогавашната червена армия е ликвидирала нацистка Германия? Знаеш ли, Желко, колко милиона (вкл. деца и т.н) са избити по лагерите от нацистите? И тофавашната интелигенция първа писта да се снимат с Хитлер и час по час на килимчето в Берлин. Че кой ще им прости след 9-ти? Айде да гледаме цялата картинка, а не само това, което ни изнася

И какво стана със Грузия,Саакашвили мре в зандана,същото го очаква и Зеленски

Ти пропускаш, че държавата, това е нейния народ. Този не го е грижа за народа. Той си пази губернята, защото в момента Украйна е баздънна дупка, която поглъща огромни суми пари и друга помощ, голяма част от които той разпределя. Ако го беше грижа за страната, нямаше да отмени изборите. Отмяната им означава само едно - "Аз ще се оправя с проблема, не ви трябва друг спасител". Всичко с благородна цел, разбира се. Зеленски жертва всичко, за страната си. Хахахаха!

Не ви е лесно на вас руските примати … Ти ли знаеш какво иска народа на Украйна, или Президент Зеленски ….

Ти в паралелно измерение ли живееш или само съзнанието ти е там? Една част тук, другата в някакъв измислен свят. Къде видя да казвам, какво иска украинския народ? А?

няма да е замразен , а ще е разрешен... ма ти къде ще си в цялата картинка?

Ами не им изпращай оръжие бе дърт пеераз,конфликта щеше да спре в зародиш

Ситуацията с укрите много прилича на тази с кюрдите по време на ислямска държава,където сащ караха кюрдите да загинат срещу ислямска държава и им обещаваха като победят идил да си създадат автономна република,какво се получи избиха много кюрди, ислямска държава я няма, но няма и кюрдистан,с една дума прецакания прецакан а сега никой дори не помни тази ситуация,така ще стане и с зеления,ще го използват а после ще го захвърлят

Ако американците ти обещават да направиш но и да ти харижат нлага, значи правят сметка, ногато ссърюиш нещото да не си жив.

...и после всички ще го забравят,.

"Зеленски: Украйна няма да приеме замразен конфликт с Русия". Че то някой предлага ли ги го?

Пак е било надрусано

Зеленски е като заврян зет: образ има, дума няма. Каквото реши Вашингтон и НАТО, това ще е.

ДЕМЕНЦИОЗЕН И ДРОГИРАН , КАКВО НОЛВО ! НЯМА НОВО И НЯМА НАТО !

а че кой я пита Украйна какво иска ?

аре почна се ..руската армия се цепи и пори по шевовете ..Генерал Депутат ..който преZ вечер е в ТВ предаването на Соловьов ..публикува объщение на уволнен действащ фронтови генерал шеф на 58 армия ..иZлиZa на яве истината Za силата ..точността и огромните поражения които нанася Zaпадната артилерия и невъZможността на руската артилерия да води контраартилерийска битка ....четете и треперете промосковчета недни !!! По русской армии нанесён страшный удар на Запорожском направлении Михаил Рябов. 12.07.2023 23:55 (Мск) , МоскваПросмотров: 3976 Депутат Госдумы генерал Андрей Гурулев, у которого натянутые отношения с руководством Минобороны, опубликовал в своем блоге аудио-обращение командира российской обороны на Запорожском направлении генерала Ивана Попова (позывной «Спартак»). Накануне он был отстранен от должности после критики начальства. Попов считается популярным военачальником в армии – он заслужил любовь подчиненных за стремление сберечь жизни солдат, передает корреспондент «ПолитНавигатора»..................... =============================================== ПРЕВОД : Страшен удар е нанесен на руската армия в запорожката посока Михаил Рябов. 12.07.2023 г. 23:55 ч (Мск), МоскваПреглеждания: 3976 Депутатът от Държавната дума генерал Андрей Гурулев, който е в обтегнати отношения с ръководството на Министерството на отбраната, публикува в блога си аудиообръщение от командващия руската отбрана в запорожското направление генерал Иван Попов (позивна "Спартак") . Преди ден той беше отстранен от поста след критики към началниците си. Попов се счита за популярен военачалник в армията - той спечели любовта на подчинените си с желанието си да спасява живота на войниците, съобщава кореспондентът на PolitNavigator. „Възникна трудна ситуация с висшия мениджмънт, когато трябваше или да мълчат и страхливо да говорят това, което искат да чуят, или да наричат ​​нещата с истинските им имена. В името на вас и в името на загиналите на всички наши бойни приятели нямах право да лъжа, затова очертах всички проблемни въпроси, които днес съществуват в армията. В бойната работа, в подкрепа, той нарече всичко с истинските им имена - той обърна внимание на най-важните трагедии на съвременната война - това е липсата на контрабатарейна борба, липсата на разузнаване и масовата смърт и нараняване на нашите братя от вражеската артилерия. Той повдигна и редица други въпроси. Тя го изрази на най-високо ниво откровено, изключително остро. С това, очевидно, старшите командири усетиха някаква опасност и бързо измислиха заповед за един светъл ден ... Отърваха се от мен. Както много полкови командири на дивизията казаха днес: те не можаха да пробият нашата армия от фронта на въоръжените сили на Украйна - нашият старши командир ни удари отзад, коварно и подло обезглавявайки армията в най-напрегнатия момент, ” казва Попов. Публицистът Максим Калашников обръща внимание на факта, че тезите на Попов са в съзвучие с това, което каза ръководителят на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин. „Да, това вече не е Пригожин, а генерал от кариерата, командващ 58 армия Иван Попов говори за истинско предателство на ръководството на Министерството на отбраната на РФ, за удар в гърба от негова страна. Това е редовна армия, а не ЧВК! Тоест, достигнат е нов крайъгълен камък в озлоблението на войските срещу собствените им висши власти “, заявява Калашников. Интересното е, че Попов е подкрепен от военния експерт Владислав Шуригин, който остро критикува опита на Пригожин за бунт. „Генерал Иван Попов е умен! Той беше с войниците си от първите дни на войната. Той беше тежко ранен и се върна на служба. Ползва се с безспорен авторитет сред войници и офицери. Отстраняването му е страшен удар за цялата армия!“ коментира Шуригин. „Те казват, че преди „прегрупирането“ в посока Харков Попов също е докладвал, че ситуацията е критична и за тези доклади той е бил отстранен от посоката на Харков .. след което са се случили добре известни събития“, доброволецът Владимир Романов написа в своя телеграм канал. Политологът Сергей Марков нарича ситуацията "призрак на нов бунт". „Призракът на нов военен бунт? Популярен сред войските с успехите на отбраната на Запорожкия фронт, командирът на 58-ма армия генерал Попов е освободен от поста си. Веднага след това той се обърна към своите войници и офицери и заяви, че уволнението му е коварен удар в гърба на армията от страна на старшия командващ. Че е бил уволнен, защото е предложил да бъде отстранено ръководството. Че въоръжените сили на Украйна не могат да победят армията с удари по фронта. И сега армията получи удар в гърба от старшия командващ. Критиката на Попов фактически е много подобна на тази на Пригожин. Това, разбира се, не е бунт срещу Путин, а призив към Путин да се намеси. Подобни публични спорове във висшето военно ръководство на руската армия със сигурност не са признак на сила. Трябва да подредим нещата. Трябва спешно да оправим нещата. А Запорожкият фронт е най-важният през целия месец от настъплението на въоръжените сили на Украйна. Армията има нужда от ред”, коментира Марков. Бившият заместник-министър на информацията на ДНР военен комисар Даниил Безсонов също смята, че Путин трябва да се намеси в ситуацията. „Генерал Попов е истински руски офицер и генерал! А началниците му сякаш живеят в мирновременните си измерения. Силно се надявам тази история да стигне до Върховния главнокомандващ и да се вземат необходимите мерки“, пише Безсонов. От пресслужбата на лимоновците тълкуват инцидента около Попов така: „Има политизиране на армията. Процесът започна от редовите и стигна до генералите. Мирновременната армия можеше да си позволи политически неутралитет. Военновременната армия плаща за мълчанието с живота на своите войници. Рано или късно трябваше да се случи. Всъщност беше повторен лозунгът „Шойгу и Герасимов да подадат оставки“. Едва сега той вече е високопоставен военен от въоръжените сили на Руската федерация. По един или друг начин „ситуацията е шев“, казва колумнистът Егор Холмогоров: „Вчера чух името на генерал Попов. Тоест, той не е пиар, не е поп звезда. Той служеше и си вършеше работата. 58-ма армия стои в посока Орехов. Тоест тя беше тази, която „закова“ значителна част от технологията, от която политиците толкова се радват. Тоест Попов си свърши добре работата. Доколкото разбирам, Попов е пострадал, защото е искал да смени уморените части на армията си. Тук е работата - уморена, обезкръвна армия може да се разпадне. От друга страна, може да се наложи да държите войски на линия в режим „Нито крачка назад, стой или умри“, докато свежи единици са необходими за нещо друго. Но има един нюанс. Заповедта „стой или умри“, както всяка друга също толкова противоречива заповед, може да бъде дадена само от командир, на когото се вярва абсолютно, само харизматичен. Всички са съгласни, че имаме тежка криза на доверието и авторитета на най-високо военно ниво. И ако Пригожин може да бъде обвинен в неадекватност и лични амбиции, то случаят с Попов явно не е такъв. Това явно е ситуацията, когато няма доверие в командването, няма вяра, че то отказва ротация не поради бюрократично безразличие, а поради страхотен план. И едва ли е възможно да се укоряват тези, които просто вече не вярват в гениалността на нашето командване в Министерството на отбраната и Генералния щаб. Защото вече не можеш да повярваш. Никакви заплашителни викове, никакви искания за сляпо подчинение, никакво прехвърляне на стрелки към политическия вертикал няма да помогнат на каузата. Бравурни репортажи също, особено когато материалът за бравурните репортажи е предоставен от същите хора, които бяха отстранени. Самият факт, че 2 седмици след събитията, които трябваше да потушат всякакви конфликти за дълго време, възникна нов конфликт, предполага, че ситуацията е шевове. Единственото нещо, което може да помогне, е възстановяването на доверието в горното ниво на командване. Всеки разбира и как се възстановява доверието. Пренебрегването на това разбиране си има цена.“

Бай Бомбай освен да ти порят газ на козяк за друго не ставаш!

на ти 5 лева.....повече не заслужаваш за преписване

И какво стана след месец и половина контранаступ? На юг украинците не са мръднали и метър а на север руснаците минаха в настъпление

кучетата си лаят и кервана си върви.

Е кога очаква Украйна да стане член на НАТО ?

двама военопрестъпници. Единият пореден от плеадата военноппресъници американски президенти, къде трябва да изгният до седмо причатие в ада а вторият отгооврен за избиването на толкова украинци.

Като се махнеш ти и тоя до теб всичко ще се оправи

САЩ правят всичко възможно, за да получите това, от което се нуждаете ...смърт за милиони украинци

Войната приключи

Тез покраинци много тъпи Мрете там Още скачайте и се пъчете ВИЕ СТЕ МОГЪЩИ И ЩЕ ПОБЕДИТЕ На путкин ден

теб кой те пита.

ㅤ

"Зеленски изтъкна, че е получил уверения от западните лидери за подкрепа, която ще продължи колкото е нужно, но и че всичко зависи от случващото се на бойното поле." Освен ако не почнат да му пращат роботи, няма да има армия, която да осъществи това! И неговият предшественик Адолф Хитлер е карал конструкторските бюра да работят непрекъснато и до последно, защото е всявал надежда у министрите си, че "с новото тайно оръжие ще обърнем хода на войната в наша полза".

Той и Хитлер не започна война срещу бившите си авери, а военна операция Барбароса, ама нейсе...Знаем как завърши

Да миряса света!

Финландската война свършва за 3,5 месеца, защото финландският президент осъзнава, че международната подкрепа е само на думи и с оръжие, а умират на фронта финландци. Затова сключва мир. На Зеленски колко още ще му трябва, за да го разбере?

ㅤ

Още една пътечка...

От Зеленски не зависи нищо. Държат го за вратлето господарите му, а от него се иска да убеждава украинците че умират за Украйна а не за САЩ. До колко още ще може ще видим. Такива като него с лопата да ги ринеш. Можем и нашия Плевнелиев, Тагарев да им дадем - все тая. Но Зеленски не може да взема решения, това мисля го знае всяко дете. Той е пинчер на каишка.

Зеленски не е Украйна

Какво прави този клоун там като "страната" му не е член никъде и скоро няма да е?!?!

Внимание потребители с името "Българин" ; " Български Патриот", "Дякон Левски" са тролове. Често си сменят и ника. Преди бяха към Герб, сега са към Американското посолство.

Говори се за край на войната в Украйна,а вижда ли се такъв?

Няма да има ЦРУ и Наркоманът не дават.

Май забравяш, че войната я започна Путин. И ако утре си изтегли пияната армия обратно в кочината си, войната тутакси ще свърши. Ама ти откъде да ги знаеш тези работи. На теб ти плащат да тролиш, не да мислиш. Щото ако можеше да мислиш, нямаше да си трол.

АКО СПРЕ ВОЙНАТА УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ИЗБИЯТ САМИ ШАЙКАТА НА ЗЕЛИНСКИ КАТО КУЧЕТА ... ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ НА КОКАИНОВИЯ НАРКОМАН .... БЕЗ ВОЙНА ТОЙ Е ТРУП

Това ли е новата тъпа опорка? Ами тогава Путин да спре войната и готово. Откъде ви намират такива идиоти!

Това да обвиняваш другите в това което ти правиш са комунистически приомо, всички знаем това. Изрод трол ти и Американо Еврите на смърт

Искаш да кажеш, че Украйна е нападнала Русия? Вие съвсем изтрещяхте с тези опорки. Откъде ви намират такива идиоти!

Колкото повече го толерират и му се мазнят дъртите педеруги, толкова Зеленото лайно се изживява като велик фюрер. Така на времето нагло-саксонците са изградили и Хитлер, който да тръгне срещу Русия. Явно са толкова тъпи, че не разбират, че всеки път създават нов Фракенщайн. Защото накрая той се обръща срещу тях. И тези опити продължават вече няколко века. А краят винаги е един и същ - Рашата е победител, а фашагите го духат.

Малко си чел история, тъпчо. Първо, не винаги Рашата е била победител и второ, наследникът на Хитлер е Путин. Путин започна тази война, както и Хитлер, има още много прилики, но трябва да почетеш малко. Откъде ви намират такива идиоти!