Коментари - Зеленски се срещна с Чарлз III и каза в Уестминстър хол, че победата над Русия ще промени света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

И победата на Русия също ще промени света. Така че промените са повече от вероятни ! :)

Изкукувелци.

Катя

"...украинският президент каза пред британския парламент, че победата на Украйна срещу Русия ще промени света..." Да, ще промени света... ако успеете...

Докато не отиде до ДиСи да цуне Джил право в устата, не го признавам за ербап мъж

Катя

Дали ще се прежали? Все пак това е Джил...

Аз мислех, че кралицата/краля не се занимават с политика.Чудя се защо ще приема Зелински????

Ти остави това, ами в Израел като е гостувал с костюм, нагласен.. А в Сената у Щатско и тук при краля като селяндур.. Ясно, че Украйна е във война ама тоя не иде от фронтовата линия.. Докато вървеше нагласената война в Сирия , Асад при политическите срещи се държеше като политик. Внимателно подбрани думи, облечен добре.. Не клоун като тоя. Който се разтърси в Интернет, ще види че на Зеленски дикцията и стойката пред камера сега са други. Обработени и наградени да "внушава".. Лошото е, че когато тази война свъши. Вероятно това лято или есен, ако натовците не ни вкарат в трета световна война, ще е спорно какво ще стане с Украйна. А те взели да мислят каква ще е победата. Победа няма. Заради пари и интереси хората без връзки или пари им загинаха децата без смисъл..

Ей много крадлив и слчен този Чарлз, над двеста години след поражението на дедите си, продължава да ламти за Крим.

Русия е три пъти по малка от Америка по население. Ню Йорк има бюджет два пъти по голям от Русия. Ами другите страни от НАТО????

Ми да и ние, като се включим и готово!

Амеликанцште могат да имат и 50 трилиона бюджет и за да покрият разходите ще им трябнат още поне 4-5 глобални войни. Я провери е отворения, колко златен резерв и колко дълг срещу брутен вътрешен продукт имат американците и колко реснаците. Иначе, като ще сравняваш.. виж Израел колко е, и пак как се справят. Стигне ли се сега до световен конфликт, да не стане велика америка да проговори китайски?

НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НЯМА КАК ДА ПОДЕДИШ ..РУСИЯ...

НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НЯМА КАК ДА ПОБЕДИШ ..РУСИЯ...

Тези зелени дрешки изглеждат удобни , Зеленски не е ли занесъл едни и на краля ! Няма ли кой да предложи от утре всички до един на Запад да ходят така - Както едно време всички Китайци ходеха със сините дочени дрешки по времето а Мао ! Бъдещето на Запада - Всички в Зелени дрешки, вегани и с колелета !

Ти да отидеш на аудиенция при коскоджа монарх по анцуг и гуменки като някакъв мутро-мениджър на стриптийз-бар!!! Ебаси! Не че Чарлито ми е любимец, но тук говорим за ЕЛЕМЕНТАРЕН ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ЕТИКЕТ!

Ти като му чуеш езика на говорене на Зеленски , мислиш ли че знае какво е " етикет " ?! Не забрахте ли че ще му ръкопляскат докато им трябва и полсе ще го хвърлят на Лъвовете - Той затова е сложен , а ако той не го разбира си е само негов проблем ! Той м/у другото вече няма и полезем ход назад след като си набута и цялата държава в този фарс , който рано или късно ще трябва да свърши ! Слепи ли сте да видите , че заради този безумец , настроиха срещу себе си и Китай и Индия , че Запада страда дори от липса на лекарства по аптеките , защото няма суровини - Още малко и този ще го оставят на милостта на зимата !

"Победата над Русия .... " - Зеленски не трябва ли да го арестуват че ЛЪЖЕ краля ?!

Мисля...кога ли ще го гръмнат тоз Боклук. Противен наркоман

Абе и мен не ми е симпатичен Чарлз, ама чак и наркоман..

"Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с британския крал Чалз Трети в Бъкингамския дворец." Чарлз може да е крал някога,но аз лично не вярвам,но до този момент не е крал на Англия!

Да не би някой да се интересува от твоята вяра?

Казваш той си е крал без да се интересува,кой какво ще си помисли за него:))) нито в Европа,нито в В Америка нито и в Австралия!Не вярвам Кралицата да му е дала толкова лошо въспитание ,и да го оставила без грам стотинка,че той да е бил принуден да е КРАЛ за прехраната си:)))

Какво ли мислят за него специално в Австралия - Махат лика на Елизабет II от парите си , но НЕ слагат неговия лик ?! Ти ни кажи какво мислят ...?!

За какво ли да си говорят два аутсайдера и на какъв ли език:)))Но ако теглят по една линия ще се срещнат и няма да има езикова бариера:))))

Браво на зеленият боклук

Русия не може да победи в тази война, защото воюва сама срещу целия свят. Победа за Русия е Корейски вариант, да анексира определени територии на Украйна, да ги владее, без новите граници да бъдат международно признати. Това обаче не е победа във войната, защото тя ще продължи, само че на икономическия фронт. Санкциите ще се увеличават, изолацията на Русия ще се увеличава, въоръжаването на Украйна също ще се увеличава. От друга страна, икономическата война не дава бързи резултати, предният път продължи 50 години.

Русия срещу кой цял свят воюва?????? Срещу Китай ли,срещу Индия ли,срещу Иран ли,срещу арабските страни ли,срещу континента Африка ли,срещу южна Америка ли????Та срещу кой цял свят воюва Русия????

Тези не са от нашия свят, те са от Третия свят, феодални образования, авторитарни и полуавторитарни държави и бананови републики!

Вярно е - Не са от твоя свят , защото те са от третия , пък ти си от ЧЕТВЪРТИЯ свят и доста встрани !

Едно нещо не разбирам,Зеленски все е с тениска,но връзвам бас,че в Евро парламента,ще е с костюм!Уж война се води в Украйна а той,и Резников,когато ходят по Европа или европейци идват при тях те все са ухилени до ушите!?Ние европейците страдаме за тях,а те се забавляват с нас:)))аз така тълкувам тяхното поведение!

Кайчо, Зеленски и в Европарламента ще бъде със зелена рубашка! А защо навсякъде е така облечен? Защото така подчертава, че той ръководи един нападнат народ, който е във война за своето оцеляване!

Казах ,че връзвам бас,че в евро парламента,ще е с костюм и той ще е с костюм,като мине срещата там ще ти кажа от къде съм бил сигурен!Ти за тениската ми каза,този евроатлантически наратив-държавата,за свободата и бъдещето на Европа!Само не каза нищо защо са толкова щастливи и усмихнати,нали в ТЯХНАТА страна се води война????За това имаш ли обяснение или нямаш спусната чернова за този въпрос:)))

Щастливи са, защото заслужиха уважението на целия свят!

Тоя кретен да беше сложил една риза и панталон поне... палячо. Кукловодите явно държат да е в някакъв военен вид, за да е по-драматичен, а той милия само за бело пита и не знае на кой свят е

Комика президент Зеленски не си ли пере зелените дрехи.Усмърдя всичко от Киев през Лондон до Париж.Замърси околната среда в Европа .

Той така трасира пътя на руснаците и те ще вървят по миризмата на тениската му:))))Както в онзи стар виц:Цирк и водещият обявява-А сега на сцената излиза малкото момче с голямата пишка и феноменална памет,който ще опикае всички седящи на първият ред.Моля не се блъскайте и недейте бяга,той има феноменална памет!

Победата НА Русия ще промени света. Дано САЩ се кротнат!!!

:)))Странна аналогия възниква в главата ми след тази статия!Разликата е тази,че тогава англичанина Чембърлейн ходи лично при Хитлер и каза същото след подписването на договорът! Който между другото е няколко години преди СССР да подпише с Германия!

Те, британците и в Ирак, така нахлуха, после се извиниха, че било грешка, ... Да се не извиняват, пак?! Алчността е по-силна от разума.

Така ще бъде,без"Империята на Злото" начело с късокракият кремълски садист,света ще бъде по-добро място.

Ти, фесчо, защо не помагаш в Турция, а висиш у БГ форуми, само?

Украинските нацистки тролчета пак са забравили кой е нацист/фашист в конфликта. Пак да напомним с какво са се хвалили самите те в мрежата : https://pbs.twimg.com/media/B3e6mNVCcAAYBBB.jpg А това, че зеления наркоман от киевската нацистка хунта го привикват на "официални" посещения при британския монарх не вещае нищо хубаво за него. Така се прави когато работата е отсвирена . Да му поблагодарят един вид.

Взеемете го докарайте тоя шебек в България..Да си говорят с Румен...За победа над Русия ..Пълни идиоти..

Той не ходи в руски кочини Само свине с ушанки се чувстват добре в тия кални губернии !

Голям цирк... буквално цирк!

Хахаха...тоя еврей е от глупавите ..Да знаете ,подлоги... хахаха

Пу дейва маеката му Зелено недоносче, промяна на света му се прищяло... :)

Волдеморт зеленски.

Теме, монголоидите скули, чипото носле и най-вече жестокия си характер кремълскят адаш повече прилича

Двама Клоуни един до друг.

Махараджата на Британия и главния горски на Край-на.

Няколко неща ми направиха впечатление. чарлс също е джудже. Разкарват марионетката си зеленски, като кученце, да го показват. Тия приличат на банда педофили от острова на епстийн, който самоубиха, учудвам се, че принц андрю не го е посрещнал. Другото интересно е, че това посещение не беше обявено, както това при бай дън в сащ, но еврогейското посещение се обявява и се тръби яко. Да очакваме инсцениран атентат явно, за да въвлекат еврогейския съюз още повече в чуждия конфликт, към страна, която не е негов член, член на нато и към която няма никакви задължение.

… явно наистина ще се окаже новия Хитлер ! Да се вдигаме всички! Независимо какво искат сащ! Явно тоя и тоя зад него искат да променят света, а не да защитават суверинитета и територията на Украйна!!! Колкото по-рано, толкова по-добре

Много е прав... Според военни експерти Русия не може да бъде победена освен ако не победи сама себе си,но това означава,че няма да има живот на Земята! Чудя се на политиците защо поощряват наркомана да убива народът си!

нека да кажем защо травеститът пан бжзеленски носи все едни и същи дре'и, явява се да чете евтините си манипулации за "черни очи, които му вярват и очакват от него (богът) да изпълни трите им желания", като: тоталната война срещу Русия, победата на сатанистите и психопатите и доразграбването на света, защото ако Русия падне, свтетът ще го хапнат на една хапка, педофилната-лгбтку+ гнусна пасмина. облича се винаги еднакво, защото това влиза в част от сценария на ролята му, еврейско-холивудска. така по-лесно ще го запомнят. както е във всяка лоша, посредствена, лаишка реклама. "по дрехите посрещат, а по акъла изпращат". тоя ни има дреи да го посрещнеш, ни има акъл да го изпратиш, като човек. просто парцал отвсякъде. "промяна, от която светът отдавна се нуждае" кой е тоя гнусен, смърдлив, посран, недоклатен хазаески юдей-антисемит-нацист, който да казва и определя на Света от какво се нуждае бе нещастни лузъри безбожни? м? Бог с нас

ката цяло подкрепям Украйна и съм против Путин но това е безумие да се толерира

Как може да има толкова грозни и противни типове.

Току-що в Телеграм излезе информация, че ЧВК Вагнер са открили хохлите, които вчера са използвали химическо оръжие. Бедна ми е фантазията какво ги очаква...

Не трябва да прилагат никакви противозаконни действия. Трябва да се държат като редовна армия. Не като въоръжена подивяла групировка.

Тоя па просяк.... Русия с победа ще се докаже отново

Каква е тази клоунада с английско чучело и хазарски наркоман?

Kalin

Волдемар зеления........нещо пак се осра.А и горкия кво иска да покаже с тия дрешки?Че идва от скривалището си?

Какви скривалища?! От фронта...директно за снимките с Негово Величество и после пак отива да се жертва. Много се надявам този фарс да започнат да го осъзнават украинците.

Ау ,колко много соросоидни боклуци има на тази земя.Какъв крал може да е този Чарлз като ближе задника на Зеленски.Това отвратително джудже разиграва целия свят.Този още не е разбрал ,че държавичката му ще я разделят на източна и западна Украйна.

Споко, Чарли не е толкова алтав, той си прави сметка да вземе обратно Крим, но не е познал.

Вероятно до лятото еврейчето ще избяга в английската кочина

Има два апартамента в Лондон, тоя клоун.

Кой речи че БАЙРАКТАРИТЕ били аут ве ? https://www.youtube.com/watch?v=n-acY5rT2PE

Ти гледай клоуна да сложи противотанкови мини н а 150 километра навътре в Украйна от анексираните руски теротории, данеби недообучената му групировка да сгрешат управлението на танка. Аз в танк съм влизала. Като ковчези са. Направо си ги заравяте с танковете там у Украинско.

старо видео, даже в коментарите са се усетили "This is from snake island, stop posting old". Ама нищо де, поне социалките украинците яко громят руснаците, че другаде не им се получава. Ето ти нещо ново: https://t.me/rusfleet/6962 По информация на украинците, всички от видеото са вече мъртви, включително снимащия. Само виж на какво дередже са. А Байрактар няма кой да им даде. Зеленски се изцепи че са безполезни срещу руснаците и шефа на Baykar беше публикувал гневен коментар по адрес на клоуна. Отделно има видео-интервю пак с този от Baykar, и обясняваше как искали да строят завод за Байрактари в Украйна, но украинците били толкова корумпирани, че въпреки войната му поискали $10 000 000 рушвет само за да му дръпнат ток. Можеш сам да си намериш видеото. А последния Байрактар летя над Одеса и некадърните украинци сами си го свалиха.

Придворният шут на Техни Величества, отишъл да поднесе почитания ли? Тази ултралява мангалска порода, не уважава традиции. Ако уважаваше традициите щеше да поддържа традициите на страната си, а не да я превърне в руини. Измамна сервилност криеща хишническа амбиция за власт и разрушение. Ние обаче харесваме този свят такъв какъвто е и не искаме да го променяме. Така, че РФ ще си заемат традиционно място в Европа. Чакаме ги, а ти си проблем и пречка. Дано си малка, че да те прескочум; да не се налага да минем през теб.

Още един са ОЯРИ в Сватово https://www.youtube.com/watch?v=P5ejtlRUr-c

Този цървул няма ли най-накрая да проумее, че има нещо, наречено ЕТИКЕТ. Не можеш да отидеш на официална среща с държавен глава, с панталон и пуловер!!! Апропо, май беше със същите дрехи и преди няколко дни, на срещата с Урсула. Ама на Чарлз така или иначе носът му е запушен ...

Жалко че победа няма да ома а осрайна отива в канала на историята...

успях да издържа да изгледам част от речта му пред двете камери на камерите на камериерките. изключително евтина манипулация. с такива алабализми нама да може да свали и 15годишна ученичка или по-скоро ученик, защото пан бжзеленски е травестит, който се прави на биткаджия. с тези "изненадващи" посещения при спонсорите си, той иска да се покаже, колко се грижи за изтребването на украиците, които по план график после ще замести с юдео-хазари, на вече купената от тях земя. ""Победата ще промени света и това ще бъде промяна, от която светът отдавна се нуждае"" изобщо не мога да изплюскам толкоз много, колкото ми се ще да повърна. Бог с нас

още идин са ОЯРИ в Сватово https://www.youtube.com/watch?v=P5ejtlRUr-c

Виждам как беловласия Зеленски цял живот се оплаква че е бил предаден от Запада и не е искал това за народа на Украйна. Мъката ще е голяма.

Навремето 1918г, украинското еврейче Троцки създаде болшевишката Ркка. Благодарение на него болшевиките изроди оцеляха и вече 1 век тровят живота на другите. Сега украинското еврейче Зеленски се опитва да премахне наследника на Ркка. Да му пожелаем успех!!!