Коментари - Зеленски посети фронтовата линия в района на Купянск | Днес.dir.bg

Зеленски посети фронтовата линия в района на Купянск

Русия обяви, че има пълен контрол над коксохимическия завод в Авдеевка

Обратно в новината

Коментари - Зеленски посети фронтовата линия в района на Купянск | Днес.dir.bg

Коментари

На най-ограничения човек трябва да му е ясно, че Украйна няма как да победи. Расия ще вземе тези украйнски земи. КАКВО ПОСЛЕ? Тези земи ще станат територия на постоянно напрежение, конфликти и терористични актове. Най-голямата територия в света все по-трудно ще се управлява.Китай вече започна да овлядява руските пазари. Китайците са започнали да вземата руски земи до границата под аренда. Расия ще стане икономически зависима от Китай. Падне ли Путин - Расия ще се разпадне. Там са много племена- дагестанци, калмики, буряти и не знам още какви. Китай е победителят в тази война.

Зеленски веднага да капитулира и подписва мир, иначе Украйна ще остане без народ. Да дава територии, за да си спаси и малкото хора, които останаха в Украйна.

Ами то всеки път тоя като посети някоя позиция, то му е за последно.

Споко, ЗелЕнски отива до фронта и се прибира. Мислете му вие на фронта...

Украинците се справиха много добре предвид възможностите им. Хитлер спечели цяла Европа за пет години и я загуби. Русия за десет години превзе само Авдеевка. Руснаците наричат украинците "нацисти", но украинците са мъжки момчета и юнаци, струват много повече от войниците на Хитлер. Тази война вероятно ще я спечелят руснаците, защото така е в живота, но аз на тяхно място никога повече не бих се върнал в Украйна.

Март се открива олимпиадата в Купянск по бягане с препятствия Зеля ще награди тримата бягали най бързо

Пожелавал им победа. Ебаси идиота. Зельо Зельо какво направи с Украйна

Където цъфне наркомана следва освобождаване на тази територия от гнусното му присъствие.

Отивам за бира и пуканки :)

За некролози!

Зеленски посети Бахмут - после Бахмут падна. Зеленски посети Авдеевка - после Авдеевка падна. Зеленски посети Купанск - после .... абе сами разбирате какво следва! --- това което ме притеснява е, че Зеленски преди това посети .... Берлин! - хахаххаа

честно казано дира е такъв долнопробен парцал, че чеп за зеле не става. Най-ценоото са му няколкото ценни и свестни читатели, които се интересуват и споделят под статията истинските неща… а иначе какво са написали малоумниците от дира дори и не чета

Тоя, където и да се появи да си прави селфита, обикноено след няколко месеца пада в ръцете на руснаците, та явно пак за спомен е отишъл да се снима...

Снима се за последно.

Зеленски си прави снимки, Дир пуска безсмислени статии за да генерира изкуствен трафик като използва тролове, за да лъже рекламодателите, че е много четен и да лапа парички от реклама.

Прави си снимки за спомен човека. А западняците и наши депутати ПР акции. Нашите за пред западняците, колко са верни.

САЩ видя че Русия е слаба след рухването на СССР и реши да се възползва като плъзне към руските граници. Путин изправи Русия на крака, и започна да им прави забележки. САЩ го игнорираха и решиха да налеят пари в Киев и да си купят техни хора там. Русия си взе Крим и се озъби. Няколко години Западът и Русия се лъгаха за минските съглашения. Западът за да има време да укрепи Киев, а Русия да се укрепи против западните санкции които знаеше че ще последват когато тръгне да решава проблема в Киев (не вярвайте на приказките на Путин че бил подведен горкият). Путин поиска да сплаши Киев с една бърза инвазия, но без желание да превзема цяла Украйна а само източната част населена предимно с руснаци и да стресне режима бКиев на отсъпки относно НАТО. Киев се изплаши и реши да се вразуми. Англосаксонските мафиоти обаче, казаха на Киев че Путин се опитва само да ги сплаши и че всъщност не е готов за истинска война. Щом е готов да се договаря в Истанбул. Значи е слаб! Възползвай се. Ние ще помагаме! Киев си повярва. Русия разбра че сплашването няма да стане, изтеглиха се от Северна Украйна и минаха на План Б. Подготовка за по сериозна война от колкото са смятали в началото. Докато Руската военна машина се задейства, САЩ показха на Киев че фронта от 1000км не е достатъчно добре покрит от малкото количество руски войски които Кремъл използва за блиц сплашването и ВСУ се възползва от това. Руската военна машина включи на втора и както Марк Мили каза "Киев постигна възможното в този конфликт. Сега трябва да преговарят" Русия решава да води бавна и изтощителна война. Бързото приключването ще изисква поне 1 милион армия, което ще опразни руските граници и ще стресира цивилното население в Русия с мибилизация. Ще е необходима и авиация от която обаче Русия ще изгуби едно 20%. Все неща които Путин и Ко не искат да правят. Снаряди, Пригожин, пак снаряди, Чаленджери, Абрамси, прази натовски складове, брилянстно руско ВПК, превъзхождаща огнева мощ и Русия напредва без авиация и числено превъзходство. Но бавно.

Без авиация? Без числено превъсходство? Я пак.

Тука не става дума 3 щурмувика. Става на въпроса за АВИАЦИЯ! 500 самолета например!

И не. Русия няма числено превъзходство. 300к мобики и към 150 хиляди други. Към 450к. ВСУ са повече но не много повече. Примерно 500-550к.

1 000 000 ++++

Написаното от Хронология е христоматиен пример за пропаганда. Смесване на лъжи, полуистини. Но това ешколата на кагебей-ците и милиционерите. Те толкова си могат.

кво ти трябва още, вече се си взел довиждане с гуруто

Зеленски така се бил снимал и в Авдеевска декември месец.

То и шеф Манчев ги снима преди да ги затвори ресторантите...

Задачи следващото паническо изтегляне на иначе храбрата украинска армия ще е от Купянск.

Варна казвате, Колега…. - “твори” лицето КК ? - а онея “хлипащите” Руснаци/кини дет Търсели Убежище - м ?

сегашното ти е менте;)

Зеления сопол, да си прави бързо селфи, че Купрянск скоро ще е руски отново.

Мюнхен, Париж, из Скандинавия, из Англия …та г-н Зеленски - лудва гъръуйците я !

…и така както ДъСъ сте Надъхали, Колеги проКремъл - Се ли Сепвате : - що за Поразии “сътвориха” КремълБесовете с тази Ужасия в Украйна ? …и - че всичкоТО - едно че Увреди Глобално ТазиПланета, но И - Ще има Съответно Възстановяване ?

Зеле да си прави пак селфи с табелата, че само това ще му остане.

Авдеевка е като Плевенският форт по време на руско турската война през 1877- 1878!Падне ли тя,пътят към Днепър е открит !

А в това време късото го сосаеше на шуйгуто...

Това си е евроатлантическо :)

вашта мама комунистичедса какво ви прави Зеленски че го хулите бе той си защитава държавата мръсни руски гниди марш в сибир тъпи същества нямате мядсто в демокрацията

Естествено побъркан ЛГБТ ТРОЛ

Върни се към обичайните си гей-сайтиве. Там няма да ти накърнят чувствата !

кАпейками надо..

Довери се на запада и това му бе грешката. Както и се съюзи с бандеровците фашисти, вместо да се разграничи от тях. Русия му е предлагала много по-изгоден договор от колкото може да получи сега, ако изобщо руснаците искат. Над доброто за Украйна бе веднага да обявят капитулация и Зеленски да говори с Путин.

Спешно да се пратят всички депутати от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС начело със Соломн Паси, денков и тагарев, да помагат на фронта за благото на демокрацията!

До падането на Купянск? Залагания има ли вече в Лас Вегася? Коефициентът е ясен.

Безмислени посещения,ама нали е палячои трябва да си играе ролята отредена му от англосаксонците,Дано разберат украинците че трябва да го обесят по скоро заедно с тия около него за да живеят те.

Звучите КрайноНадъхано, Колеги проКремъл… - нещо “авоарите” ли ? …”успехите” на С-глобката ли ?

Задъханият си ти. Не ти се разбира. Хич. Питай Дилъра какво ти е дал.

Често-често ДъСъ адресирате из “прахчета-бизнеса”, Колега…

Чудя се тия нашите миндили наистина ли са толкова тъпи да мислят, че НАТО ще бие Русия? В какво? В простотия и олигофрения ли? Щото само в това могат да я надминат.

Това са бели, хетеросексуални православни хора, които са с всичкия си, умни и непокварени, за разлика от еверогейците, да не говорим пък от краварите... Това да не са чалми, негра или панамци някакви...

Русия ако окупира натовските държави, след това няма кой да спре руската армия!

Ама такава е новата идеоллогическа парадигма на глобалистката клика. Нещо като светлия комунизъм. Там наистина вяррват. При нашите е 50 на 50. Такива гнида като сапнджията и Габриел сигурно вярват, защото са тъпи. Мутрата Борисов обаче 100% не вярва. Пеевски също. Не защото са умни, а защото притежават хитростта на крадеца.

в Коксохима да дойде! Да го сурвакаме по руски!

"Зеленски изслуша репорт за оперативната обстановка в съответния район на фронтовата линия" Какво ли са му казали?!

Докладвали са му, че докато е просил из Европа, нощеска партизани в Лвов са запалили фабрика за БПЛА и хилядите бройки готова продукция са отлетели при Бандера.

Зеления наркоман да вземе да се цъкне на фото на Банковая или пред паметника на Богдан Хмелницки. Където се е цъкнал, го е отнемало. Скоро и Киев. Дерзай зелена гнидо.

Зеленски и като маркер и проклятие. От където мине по фронтовата линия, това място после минава в руски ръце. Майтапа на страна. Това там си е жива гражданска война. Историята никога не се повтаря! Не знам защо, повечето хора са научени на тази погрешна фраза. Но историята се римува. А именно, че ситуациите днеска, си приличат много по определени фактори със ситуации от миналото но не са на 100% същите. Тази гражданска война, има много прилики с гражданската война в Русия между белите и червените. И от двете страни са били все руснаци но с различни идеали. Както тогава, така и сега, една страна е била поддържана от англосаксонците и някои от европейските държави. По някои фактори приликата е към 95%. В други е много по малка или хич е няма. Едно е ясно обаче, западната помощ прави руската победа по бавна и по скъпа. Което е тяхната цел разбира се. Те знаят че не могът да победат Русия в този конфликт, но правят каквото могът да е отслабят. И понеже камшика е на чужд гръб, ще се опитват до последният объркан руснак....тоест украйнец.

Ъ

Ето я и грамитическата полиция :-) Къде беше кат Бойки властваше 12г?! Сори за грешката, ма пиша с една ръка. С другата го бутам в гърлото на майката ти ;-)

само ФАБ-ове падат!

Зеленски така се снима и до табелата Авдеевка преди няколко седмици. Която сега вече не е в Украйна....

Преди това и в Бахмут.

Пилотът който избяга с хеликоптера си в Украйна миналата година Максим Кузминов е намерен мъртъв в Испания. Разстрелян....

Най-накрая да почне да си върши работата.

Една добра новина. Заради него умряха двамата му колеги от екипажа. Гадно лайно.

Не се знае. Първи съобшиха от УНИАН, което е съмнително. А и за трети път го убиват. Може би просто искат да го "заличат".

Хапнахте ли сутринта кифлички от Украинско житце на Монсанто. Браво. Гледахте ли как излизат топли от фурната. ЕЙ ТАКА ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАВОДА В РУСИЯ ФАБОВЕТЕ. За три дена в Авдеевка само им сипаха 500 на кратуните фашистки. Азовците отказаха пряка заповед на Сирски и си биха чуковете по най-бързият начин. Авдеевка беше най-укрепеният район. Правете си изводите.

Изводът е ясен, руската ария няма спиране, да три дни е в Киев и след това цялото Земно кълбо е на Путин!

Айде и Купянск замина :-).

Шило

Ха, Вербовое, както е правилното, вече било руско!

Купянск ли е наред за селфи?

Ако не тролите тук, постовете ви се трият с по-голяма интезнивност дори и от ликвидирането на укрофашистката армия.

1 000 000+++

Ако можеше и реалността да се изтрие както админа търка коментари в дира. Ех ако и перемогата можеше да я донесат тролчетата на Посолствата. Ех, мечти.

Хайде , и Купянск замина :)))) Да ходи после в Херсин и Одеса :))))))))

В Авдеевка имаше 7 противоатомни скривалища изградени от времената на СССР, но те не успяха да спасят фашистите, сега само голи молитви и високопоставени посещения от най-масовият убиец на украинци в цялата им много хилядолетна история, едва ли ще ги спаси.

Тоя никаде не трябва да ходи всичко се разрушава след него !!! Хахахахахахахахахха Слава на Рооссия !!!!!!!!!

Това правят руснаците, да разрушават! Цяла Източна Украйна ще я сринат!

Чамодан, вокзал, Киев

Шило

Не се притеснявай, ще си я построят отново.

Интересното е, че той където отиде, след това руснаците го превземат.

В Авдеевка руснаците сега ще пленят стотици цивилни, които са отказали да се евакуират. Според някои източници това са около хиляда предимно възрастни жители на Авдеевка!

Вече е ясно, кой е следващия град, който ще си върнат руснаците - Купянск.

И след Купянск, Киев!

Шило

На първо време- Работино и Врабьово в Запорожието и Часов Яр в Донецк

Начи Купянск е следващото бягство на Укрите. Зеленски където отиде да се снима и до седмица там се вее Руският флаг. ЦРУ и МИ6 не мислят ли, че това е съмнително? Какви професионалисти са? А? Некадърници като шефката си Нюланд ли? Явно.

седмица след седмица и така вече 2 години не могат да стигнат до киев.... пък уж бяха там и за 3 дни го превзеха..

Ъхъ....само рамбо така ги превзема...

Джендърче и Соросробче. ПЕРЕМОГА НЕМА ИМА ИЧ.

Коментари - Зеленски посети фронтовата линия в района на Купянск | Днес.dir.bg

Зеленски посети фронтовата линия в района на Купянск

Русия обяви, че има пълен контрол над коксохимическия завод в Авдеевка

Обратно в новината

Коментари - Зеленски посети фронтовата линия в района на Купянск | Днес.dir.bg

Коментари

На най-ограничения човек трябва да му е ясно, че Украйна няма как да победи. Расия ще вземе тези украйнски земи. КАКВО ПОСЛЕ? Тези земи ще станат територия на постоянно напрежение, конфликти и терористични актове. Най-голямата територия в света все по-трудно ще се управлява.Китай вече започна да овлядява руските пазари. Китайците са започнали да вземата руски земи до границата под аренда. Расия ще стане икономически зависима от Китай. Падне ли Путин - Расия ще се разпадне. Там са много племена- дагестанци, калмики, буряти и не знам още какви. Китай е победителят в тази война.

Зеленски веднага да капитулира и подписва мир, иначе Украйна ще остане без народ. Да дава територии, за да си спаси и малкото хора, които останаха в Украйна.

Ами то всеки път тоя като посети някоя позиция, то му е за последно.

Споко, ЗелЕнски отива до фронта и се прибира. Мислете му вие на фронта...

Украинците се справиха много добре предвид възможностите им. Хитлер спечели цяла Европа за пет години и я загуби. Русия за десет години превзе само Авдеевка. Руснаците наричат украинците "нацисти", но украинците са мъжки момчета и юнаци, струват много повече от войниците на Хитлер. Тази война вероятно ще я спечелят руснаците, защото така е в живота, но аз на тяхно място никога повече не бих се върнал в Украйна.

Март се открива олимпиадата в Купянск по бягане с препятствия Зеля ще награди тримата бягали най бързо

Пожелавал им победа. Ебаси идиота. Зельо Зельо какво направи с Украйна

Където цъфне наркомана следва освобождаване на тази територия от гнусното му присъствие.

Отивам за бира и пуканки :)

За некролози!

Зеленски посети Бахмут - после Бахмут падна. Зеленски посети Авдеевка - после Авдеевка падна. Зеленски посети Купанск - после .... абе сами разбирате какво следва! --- това което ме притеснява е, че Зеленски преди това посети .... Берлин! - хахаххаа

честно казано дира е такъв долнопробен парцал, че чеп за зеле не става. Най-ценоото са му няколкото ценни и свестни читатели, които се интересуват и споделят под статията истинските неща… а иначе какво са написали малоумниците от дира дори и не чета

Тоя, където и да се появи да си прави селфита, обикноено след няколко месеца пада в ръцете на руснаците, та явно пак за спомен е отишъл да се снима...

Снима се за последно.

Зеленски си прави снимки, Дир пуска безсмислени статии за да генерира изкуствен трафик като използва тролове, за да лъже рекламодателите, че е много четен и да лапа парички от реклама.

Прави си снимки за спомен човека. А западняците и наши депутати ПР акции. Нашите за пред западняците, колко са верни.

САЩ видя че Русия е слаба след рухването на СССР и реши да се възползва като плъзне към руските граници. Путин изправи Русия на крака, и започна да им прави забележки. САЩ го игнорираха и решиха да налеят пари в Киев и да си купят техни хора там. Русия си взе Крим и се озъби. Няколко години Западът и Русия се лъгаха за минските съглашения. Западът за да има време да укрепи Киев, а Русия да се укрепи против западните санкции които знаеше че ще последват когато тръгне да решава проблема в Киев (не вярвайте на приказките на Путин че бил подведен горкият). Путин поиска да сплаши Киев с една бърза инвазия, но без желание да превзема цяла Украйна а само източната част населена предимно с руснаци и да стресне режима бКиев на отсъпки относно НАТО. Киев се изплаши и реши да се вразуми. Англосаксонските мафиоти обаче, казаха на Киев че Путин се опитва само да ги сплаши и че всъщност не е готов за истинска война. Щом е готов да се договаря в Истанбул. Значи е слаб! Възползвай се. Ние ще помагаме! Киев си повярва. Русия разбра че сплашването няма да стане, изтеглиха се от Северна Украйна и минаха на План Б. Подготовка за по сериозна война от колкото са смятали в началото. Докато Руската военна машина се задейства, САЩ показха на Киев че фронта от 1000км не е достатъчно добре покрит от малкото количество руски войски които Кремъл използва за блиц сплашването и ВСУ се възползва от това. Руската военна машина включи на втора и както Марк Мили каза "Киев постигна възможното в този конфликт. Сега трябва да преговарят" Русия решава да води бавна и изтощителна война. Бързото приключването ще изисква поне 1 милион армия, което ще опразни руските граници и ще стресира цивилното население в Русия с мибилизация. Ще е необходима и авиация от която обаче Русия ще изгуби едно 20%. Все неща които Путин и Ко не искат да правят. Снаряди, Пригожин, пак снаряди, Чаленджери, Абрамси, прази натовски складове, брилянстно руско ВПК, превъзхождаща огнева мощ и Русия напредва без авиация и числено превъзходство. Но бавно.

Без авиация? Без числено превъсходство? Я пак.

Тука не става дума 3 щурмувика. Става на въпроса за АВИАЦИЯ! 500 самолета например!

И не. Русия няма числено превъзходство. 300к мобики и към 150 хиляди други. Към 450к. ВСУ са повече но не много повече. Примерно 500-550к.

1 000 000 ++++

Написаното от Хронология е христоматиен пример за пропаганда. Смесване на лъжи, полуистини. Но това ешколата на кагебей-ците и милиционерите. Те толкова си могат.

кво ти трябва още, вече се си взел довиждане с гуруто

Зеленски така се бил снимал и в Авдеевска декември месец.

То и шеф Манчев ги снима преди да ги затвори ресторантите...

Задачи следващото паническо изтегляне на иначе храбрата украинска армия ще е от Купянск.

Варна казвате, Колега…. - “твори” лицето КК ? - а онея “хлипащите” Руснаци/кини дет Търсели Убежище - м ?

сегашното ти е менте;)

Зеления сопол, да си прави бързо селфи, че Купрянск скоро ще е руски отново.

Мюнхен, Париж, из Скандинавия, из Англия …та г-н Зеленски - лудва гъръуйците я !

…и така както ДъСъ сте Надъхали, Колеги проКремъл - Се ли Сепвате : - що за Поразии “сътвориха” КремълБесовете с тази Ужасия в Украйна ? …и - че всичкоТО - едно че Увреди Глобално ТазиПланета, но И - Ще има Съответно Възстановяване ?

Зеле да си прави пак селфи с табелата, че само това ще му остане.

Авдеевка е като Плевенският форт по време на руско турската война през 1877- 1878!Падне ли тя,пътят към Днепър е открит !

А в това време късото го сосаеше на шуйгуто...

Това си е евроатлантическо :)

вашта мама комунистичедса какво ви прави Зеленски че го хулите бе той си защитава държавата мръсни руски гниди марш в сибир тъпи същества нямате мядсто в демокрацията

Естествено побъркан ЛГБТ ТРОЛ

Върни се към обичайните си гей-сайтиве. Там няма да ти накърнят чувствата !

кАпейками надо..

Довери се на запада и това му бе грешката. Както и се съюзи с бандеровците фашисти, вместо да се разграничи от тях. Русия му е предлагала много по-изгоден договор от колкото може да получи сега, ако изобщо руснаците искат. Над доброто за Украйна бе веднага да обявят капитулация и Зеленски да говори с Путин.

Спешно да се пратят всички депутати от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС начело със Соломн Паси, денков и тагарев, да помагат на фронта за благото на демокрацията!

До падането на Купянск? Залагания има ли вече в Лас Вегася? Коефициентът е ясен.

Безмислени посещения,ама нали е палячои трябва да си играе ролята отредена му от англосаксонците,Дано разберат украинците че трябва да го обесят по скоро заедно с тия около него за да живеят те.

Звучите КрайноНадъхано, Колеги проКремъл… - нещо “авоарите” ли ? …”успехите” на С-глобката ли ?

Задъханият си ти. Не ти се разбира. Хич. Питай Дилъра какво ти е дал.

Често-често ДъСъ адресирате из “прахчета-бизнеса”, Колега…

Чудя се тия нашите миндили наистина ли са толкова тъпи да мислят, че НАТО ще бие Русия? В какво? В простотия и олигофрения ли? Щото само в това могат да я надминат.

Това са бели, хетеросексуални православни хора, които са с всичкия си, умни и непокварени, за разлика от еверогейците, да не говорим пък от краварите... Това да не са чалми, негра или панамци някакви...

Русия ако окупира натовските държави, след това няма кой да спре руската армия!

Ама такава е новата идеоллогическа парадигма на глобалистката клика. Нещо като светлия комунизъм. Там наистина вяррват. При нашите е 50 на 50. Такива гнида като сапнджията и Габриел сигурно вярват, защото са тъпи. Мутрата Борисов обаче 100% не вярва. Пеевски също. Не защото са умни, а защото притежават хитростта на крадеца.

в Коксохима да дойде! Да го сурвакаме по руски!

"Зеленски изслуша репорт за оперативната обстановка в съответния район на фронтовата линия" Какво ли са му казали?!

Докладвали са му, че докато е просил из Европа, нощеска партизани в Лвов са запалили фабрика за БПЛА и хилядите бройки готова продукция са отлетели при Бандера.

Зеления наркоман да вземе да се цъкне на фото на Банковая или пред паметника на Богдан Хмелницки. Където се е цъкнал, го е отнемало. Скоро и Киев. Дерзай зелена гнидо.

Зеленски и като маркер и проклятие. От където мине по фронтовата линия, това място после минава в руски ръце. Майтапа на страна. Това там си е жива гражданска война. Историята никога не се повтаря! Не знам защо, повечето хора са научени на тази погрешна фраза. Но историята се римува. А именно, че ситуациите днеска, си приличат много по определени фактори със ситуации от миналото но не са на 100% същите. Тази гражданска война, има много прилики с гражданската война в Русия между белите и червените. И от двете страни са били все руснаци но с различни идеали. Както тогава, така и сега, една страна е била поддържана от англосаксонците и някои от европейските държави. По някои фактори приликата е към 95%. В други е много по малка или хич е няма. Едно е ясно обаче, западната помощ прави руската победа по бавна и по скъпа. Което е тяхната цел разбира се. Те знаят че не могът да победат Русия в този конфликт, но правят каквото могът да е отслабят. И понеже камшика е на чужд гръб, ще се опитват до последният объркан руснак....тоест украйнец.

Ъ

Ето я и грамитическата полиция :-) Къде беше кат Бойки властваше 12г?! Сори за грешката, ма пиша с една ръка. С другата го бутам в гърлото на майката ти ;-)

само ФАБ-ове падат!

Зеленски така се снима и до табелата Авдеевка преди няколко седмици. Която сега вече не е в Украйна....

Преди това и в Бахмут.

Пилотът който избяга с хеликоптера си в Украйна миналата година Максим Кузминов е намерен мъртъв в Испания. Разстрелян....

Най-накрая да почне да си върши работата.

Една добра новина. Заради него умряха двамата му колеги от екипажа. Гадно лайно.

Не се знае. Първи съобшиха от УНИАН, което е съмнително. А и за трети път го убиват. Може би просто искат да го "заличат".

Хапнахте ли сутринта кифлички от Украинско житце на Монсанто. Браво. Гледахте ли как излизат топли от фурната. ЕЙ ТАКА ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАВОДА В РУСИЯ ФАБОВЕТЕ. За три дена в Авдеевка само им сипаха 500 на кратуните фашистки. Азовците отказаха пряка заповед на Сирски и си биха чуковете по най-бързият начин. Авдеевка беше най-укрепеният район. Правете си изводите.

Изводът е ясен, руската ария няма спиране, да три дни е в Киев и след това цялото Земно кълбо е на Путин!

Айде и Купянск замина :-).

Шило

Ха, Вербовое, както е правилното, вече било руско!

Купянск ли е наред за селфи?

Ако не тролите тук, постовете ви се трият с по-голяма интезнивност дори и от ликвидирането на укрофашистката армия.

1 000 000+++

Ако можеше и реалността да се изтрие както админа търка коментари в дира. Ех ако и перемогата можеше да я донесат тролчетата на Посолствата. Ех, мечти.

Хайде , и Купянск замина :)))) Да ходи после в Херсин и Одеса :))))))))

В Авдеевка имаше 7 противоатомни скривалища изградени от времената на СССР, но те не успяха да спасят фашистите, сега само голи молитви и високопоставени посещения от най-масовият убиец на украинци в цялата им много хилядолетна история, едва ли ще ги спаси.

Тоя никаде не трябва да ходи всичко се разрушава след него !!! Хахахахахахахахахха Слава на Рооссия !!!!!!!!!

Това правят руснаците, да разрушават! Цяла Източна Украйна ще я сринат!

Чамодан, вокзал, Киев

Шило

Не се притеснявай, ще си я построят отново.

Интересното е, че той където отиде, след това руснаците го превземат.

В Авдеевка руснаците сега ще пленят стотици цивилни, които са отказали да се евакуират. Според някои източници това са около хиляда предимно възрастни жители на Авдеевка!

Вече е ясно, кой е следващия град, който ще си върнат руснаците - Купянск.

И след Купянск, Киев!

Шило

На първо време- Работино и Врабьово в Запорожието и Часов Яр в Донецк

Начи Купянск е следващото бягство на Укрите. Зеленски където отиде да се снима и до седмица там се вее Руският флаг. ЦРУ и МИ6 не мислят ли, че това е съмнително? Какви професионалисти са? А? Некадърници като шефката си Нюланд ли? Явно.

седмица след седмица и така вече 2 години не могат да стигнат до киев.... пък уж бяха там и за 3 дни го превзеха..

Ъхъ....само рамбо така ги превзема...

Джендърче и Соросробче. ПЕРЕМОГА НЕМА ИМА ИЧ.