Коментари - Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията | Днес.dir.bg

Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията

Германия: Киев трябва да мобилизира повече военни, за да успее да отблъсне руските сили

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията | Днес.dir.bg

Коментари

Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията преди смяната достигне и до мен .и аз също да бъда сменен.

Слава на Украйна.. и да са живи и здрави българските момчета които се бият с путлерофашистите.

Ако войната вървеше по план, нямаше да има смени. Ама на генерала рейтинга взе да става много висок и да става опасен за президента. Конкурентите трябва да се отстраняват рано.

Кога ще смениш себе си, драги наркоман? Чудно е как украинците те търпят...

Българи и руснаци - винаги заедно !

Този пак е пушил трева от Брендо

WTF? В крайна сега има ФАШИСТСКА ДИКТАТУРА. И разцепление. Щото, мъжете на фронта виждат, че войската не стига, руснаците ги мачкат като валяк, И ТРЯБВА ОЩЕ МЕСО. А Зельо знае, че натиснат ли мобилизацията, ще стане революция. Хората вече навсякъде се питат, за какво трябва да умират, а доброволците отдавна свършиха.

А уточни ли се датата кога ще бесят наркомана клоун. Залужни е следващия президент

Крайно време е г-н Зеленски да смени Путин... терориста. Хората в районите окупирани от руските военнопрестъпници почнаха да пекат хляб за посрещането на украинските освободители и терориста Путин нареди да се взривяват пекарните като за това да се обвинят героите от ВСУ

сме с Русия. А за теб знаем, че не си българин.

затова пращаме БТР-и и на тях пише :Хуй за Путин от България ха ха ха затова събаряме руски паметници и тези българи сте толкова много че не може дани спрете..ха.ха затова гоним руски дипломати и шпиони а вас не ви виждаме..ха.ха вещо не се забелязвате русоробите..ха.ха

Хасане, не се обаждай

Лопати има на корем :) А прасе се трепе с лопата най добре :)

То не остана Украйна, пък клоунът смени в ще прави. Всъщност ТОЙ Е ЗА СМЯНА! Толкова народ затри заради глупавите си прищевки...

Перемогата е близо! Слава Україні! Героям слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Україна понад усе!

това на какъв диалект е?

Това е много тъп полски диалект. А хохула го излъгаха, че е език.

Тоя клоун ще го обесят собствените му хора !!!

кой Путин ли.. да така е в бункера като Садам ще го бесят

сме с Русия. Вие от столипиново не сте българи.

Не ми кради Ника !!! Бастун !!!

Зеленски: Аз не съм виновен, не ме сочете. Моите подчинени ще оберат калая, носете парите.

Сега и немчугите взеха да подритват укропите, да се мобилизират! Въпрос на време е, да им изловят и емигрантите :)

прекрасно. Фройдинг да се мята на танка и директно да тръгва към Курск! Там трябва да се играе реванш. Манщайн не успя, но Фройдинг ще успее! Ама... имам чувството, че финала може пак да е в Берлин....

Киевския клоун наркоман сериозно е решил да почисти укропия от хохлите да освободи място за хазария. Абе чифута си е чифут.

Само дето г.оспо.дарите обмислят тебе да сменят скоро.

Унищожената руслямска техника и руслямски идиоти към 04.02.2024 Танкове — 6343 (+2 за денонощието) Бронирани машини — 11818 (+13 за денонощието) Артилерийски системи — 9331 (+31 за денонощието) РСЗВ — 979 ПВО — 663 Самолети — 332 Хеликоптери — 324 БПЛА — 7173 (+12 за денонощието) Крилати ракети — 1848 (+1 за денонощието) Кораби (катери) — 24 Подводници — 1 Автомобили и автоцистерни — 12393 (+41 за денонощието) Специална техника — 1479 (+6 за денонощието) Груз 200 от руслямски идиоти — около 388750 орки (+810 за денонощието) Още над 1 000 000 руслямски идиота са без ръце, крака, обезобразени и без мозък (всъщност без мозък са си по дифолт, както и тукашните путлерастски отрепки) И това са само унищожените от ВСУ идиоти и техника. Отделно няколко десетки самолета и хеликоптера се разбиха или бяха свалени от сами руслямски идиоти, Разстреляни от заградителните отряди и убити по мазета отказали да воюват са хиляди. Няколко стотин идиота се самовзривиха и изтрепаха още в лагерите за обучение и т.н.

Папагаль....неколко поста по надолу чети откровенията на хохлофюрера... после сложи по едена нуличка още на изислените си цифрички...ще ти олекне... а ако не - партньора ще те отпусне довечера

за галактическите крайцери.

Sm3hurk0

"генерал Кристиан Фройдинг от германския Бундесвер" Слушайте този генерал и неговите съвети... Само така ще може украйна да си увеличи гробищния парк за нула време.. :)))) Украйна се смалява постоянно, а GPS-a в Русия съобщава плахо: "След два дена завийте наляво" :))))

Тоя да смени и себе си, че да се приключва.

Айде...докат беше ОК..вече ситуацията се оказа ''патова'' Познай ква ще стане после...ква е тенденцията Президент Владимир Зеленский заявил о "патовой ситуации" на фронте. Об этом он сказал в интервью итальянскому телеканалу Rai1. "Относительно войны на фронте - это патовая ситуация, это факт, потому что были задержки с техникой, а задержки означают ошибки. Мы воюем против террористов, которые имеют одну из крупнейших армий в мире, боеприпасов не хватает, но нужны современные технические средства", - сказал президент.

Не се притеснявай,Зеленчо!!!!!! Скоро ще се ,,смени'' цялото ръководство в Усрайна,включително и теб,след като РУСКАТА ИМПЕРИЯ изяде смешната ти държавица.

Айде...новото начало...новата порция за кланицата... "Конечно, необходима перезагрузка и новое начало. Когда мы говорим об этом, я имею в виду замену ряда руководящих лиц государства, не только в военной сфере. Я размышляю над этой заменой (Залужного. — Ред.), это правда. Этот вопрос касается всей управленческой группы, которая ведет машину страны", - заявил Зеленский, отвечая на вопрос о разногласиях с Залужным. "Если мы хотим победить, мы все должны двигаться в одном направлении, будучи убеждены в победе, нам нельзя унывать, опускать руки, у нас должна быть правильная положительная энергия... Вот почему я говорю о перезапуске, замене. У меня на уме нечто серьезное, речь идет не об одном человеке, а о направлении руководства страны", - пояснил он.

Със старото начало кво стана!? Ония 500 хилки дет ги търсите де се загубиха!?

какъв е тоя език.-.. цигански ли е. нищо не разбирам

Хе..ако беше цигански щеше да го разбираш..нали ти е роден

КОЙ ДА МОБИЛИЗИРА КИЕВ БЕ ГЕСТАПОВЦИ ......БРЕМЕННИ ЖЕНИ,БАБИ,ДЯДОВЦИ И ДЕЦА ЛИ КВО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ С ТЕЗИ ТЕМПОВЕ НА ВОЙНАТА ДО 6 МЕСЕЦА УКРАЙНА Е ИЗПРАВЕНА ОТ ДЕМОГРАФСКИ СРИВ......БЕ ФОН ДЕР ЛАЙЕН,ПИСТОРИУС,СТОЛТЕНБЕРГ,ШОЛЦ,БАЙДЪН И ТЕХНИЯТ МЕНТОР И ГОСПОДАР АЛБИНОСИЯТ ОРАНАЛНОПОДАТЛИВ ЗАТЛЪСТЯЛ МАКАК "ХАРИ ХОТЪР"ДЖОНСЪН ДА ОТИВАТ НА ФРОНТА ДА ДАДЪТ ЛИЧЕН ПРИМЕР КАК СЕ ВОЮВА ВКЛ НА ТЕХНИЯТ ШЕПНЕЩ КЛОУН И ПРЕСИПНАЛА МАРИОНЕТКА ЗЕЛЕНСКИ ЛИЧЕН ПРИМЕР С ОРЪЖИ В РЪКА А НЕ ОТ ТРИБУНИТЕ СТРАХЛИВЦИТЕ ДА ХВЪРЛЯТ ПУШЕЧНОТО МЕСО В МАШИНАТА ЗА КАЙМА

не са само украинци на фронта има доста българи и от други християнски народи . В Името на нашия Бог е редно всички да се изправим на кръстоносен поход срещу руските терористи и ислямисти.

Ма ади де...фохлофюрера ви 500 хилки търси...пресно месо любовника ти модератор го трие да не го видиш и да се запишеш

Gugnelid

Добре де, "българите сме с Украйна", по-долу ти зададох въпроса защо не си там, ама ти пак мина на демагогия и противопоставяне. Ето, пишеш от първо лице, кажи защо не заминаваш да се биеш? Защото "другари, дайте да дадем" не е модерно вече.

Да си прибере хората от Европа и тези от България.

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация

Щурев...пак те изпуснаха санитарките....

ти що не си на фронта или нямаш доверие на жена ти че ще кръшка с мен..ха ха ха

Браво. Много актуално. Украинците са като нашите опълченци които се борят с ордите чеченци,узбеки, и други руслямисти. руслямистите избиват християни и са против целия християнски свят искат да го потурчат по путински. 20000 деца отвлечени от Украйна да ги правят руски еничари ..същото го правеха и османците.

Ма ади де...фохлофюрера ви 500 хилки търси...пресно месо любовника ти модератор го трие да не го видиш и да се запишеш

да са живи и здрави всички български момчета които се бият на фронта срещу кафявата чума- путлерофашизмъ.

Gugnelid

Ти защо не си там?

та руското посолство не се отчитам като теб.

Той е интернет бабаит...бие се за грантове

да са живи и здрави руснаците да изтрепяят тая кафява чума в усрайна. А теб ще те намерм и в във факултета.

Себе си да смени.То сигурно и на него му се иска някой друг да опере пешкира.

Коментари - Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията | Днес.dir.bg

Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията

Германия: Киев трябва да мобилизира повече военни, за да успее да отблъсне руските сили

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията | Днес.dir.bg

Коментари

Зеленски: Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията преди смяната достигне и до мен .и аз също да бъда сменен.

Слава на Украйна.. и да са живи и здрави българските момчета които се бият с путлерофашистите.

Ако войната вървеше по план, нямаше да има смени. Ама на генерала рейтинга взе да става много висок и да става опасен за президента. Конкурентите трябва да се отстраняват рано.

Кога ще смениш себе си, драги наркоман? Чудно е как украинците те търпят...

Българи и руснаци - винаги заедно !

Този пак е пушил трева от Брендо

WTF? В крайна сега има ФАШИСТСКА ДИКТАТУРА. И разцепление. Щото, мъжете на фронта виждат, че войската не стига, руснаците ги мачкат като валяк, И ТРЯБВА ОЩЕ МЕСО. А Зельо знае, че натиснат ли мобилизацията, ще стане революция. Хората вече навсякъде се питат, за какво трябва да умират, а доброволците отдавна свършиха.

А уточни ли се датата кога ще бесят наркомана клоун. Залужни е следващия президент

Крайно време е г-н Зеленски да смени Путин... терориста. Хората в районите окупирани от руските военнопрестъпници почнаха да пекат хляб за посрещането на украинските освободители и терориста Путин нареди да се взривяват пекарните като за това да се обвинят героите от ВСУ

сме с Русия. А за теб знаем, че не си българин.

затова пращаме БТР-и и на тях пише :Хуй за Путин от България ха ха ха затова събаряме руски паметници и тези българи сте толкова много че не може дани спрете..ха.ха затова гоним руски дипломати и шпиони а вас не ви виждаме..ха.ха вещо не се забелязвате русоробите..ха.ха

Хасане, не се обаждай

Лопати има на корем :) А прасе се трепе с лопата най добре :)

То не остана Украйна, пък клоунът смени в ще прави. Всъщност ТОЙ Е ЗА СМЯНА! Толкова народ затри заради глупавите си прищевки...

Перемогата е близо! Слава Україні! Героям слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Україна понад усе!

това на какъв диалект е?

Това е много тъп полски диалект. А хохула го излъгаха, че е език.

Тоя клоун ще го обесят собствените му хора !!!

кой Путин ли.. да така е в бункера като Садам ще го бесят

сме с Русия. Вие от столипиново не сте българи.

Не ми кради Ника !!! Бастун !!!

Зеленски: Аз не съм виновен, не ме сочете. Моите подчинени ще оберат калая, носете парите.

Сега и немчугите взеха да подритват укропите, да се мобилизират! Въпрос на време е, да им изловят и емигрантите :)

прекрасно. Фройдинг да се мята на танка и директно да тръгва към Курск! Там трябва да се играе реванш. Манщайн не успя, но Фройдинг ще успее! Ама... имам чувството, че финала може пак да е в Берлин....

Киевския клоун наркоман сериозно е решил да почисти укропия от хохлите да освободи място за хазария. Абе чифута си е чифут.

Само дето г.оспо.дарите обмислят тебе да сменят скоро.

Унищожената руслямска техника и руслямски идиоти към 04.02.2024 Танкове — 6343 (+2 за денонощието) Бронирани машини — 11818 (+13 за денонощието) Артилерийски системи — 9331 (+31 за денонощието) РСЗВ — 979 ПВО — 663 Самолети — 332 Хеликоптери — 324 БПЛА — 7173 (+12 за денонощието) Крилати ракети — 1848 (+1 за денонощието) Кораби (катери) — 24 Подводници — 1 Автомобили и автоцистерни — 12393 (+41 за денонощието) Специална техника — 1479 (+6 за денонощието) Груз 200 от руслямски идиоти — около 388750 орки (+810 за денонощието) Още над 1 000 000 руслямски идиота са без ръце, крака, обезобразени и без мозък (всъщност без мозък са си по дифолт, както и тукашните путлерастски отрепки) И това са само унищожените от ВСУ идиоти и техника. Отделно няколко десетки самолета и хеликоптера се разбиха или бяха свалени от сами руслямски идиоти, Разстреляни от заградителните отряди и убити по мазета отказали да воюват са хиляди. Няколко стотин идиота се самовзривиха и изтрепаха още в лагерите за обучение и т.н.

Папагаль....неколко поста по надолу чети откровенията на хохлофюрера... после сложи по едена нуличка още на изислените си цифрички...ще ти олекне... а ако не - партньора ще те отпусне довечера

за галактическите крайцери.

Sm3hurk0

"генерал Кристиан Фройдинг от германския Бундесвер" Слушайте този генерал и неговите съвети... Само така ще може украйна да си увеличи гробищния парк за нула време.. :)))) Украйна се смалява постоянно, а GPS-a в Русия съобщава плахо: "След два дена завийте наляво" :))))

Тоя да смени и себе си, че да се приключва.

Айде...докат беше ОК..вече ситуацията се оказа ''патова'' Познай ква ще стане после...ква е тенденцията Президент Владимир Зеленский заявил о "патовой ситуации" на фронте. Об этом он сказал в интервью итальянскому телеканалу Rai1. "Относительно войны на фронте - это патовая ситуация, это факт, потому что были задержки с техникой, а задержки означают ошибки. Мы воюем против террористов, которые имеют одну из крупнейших армий в мире, боеприпасов не хватает, но нужны современные технические средства", - сказал президент.

Не се притеснявай,Зеленчо!!!!!! Скоро ще се ,,смени'' цялото ръководство в Усрайна,включително и теб,след като РУСКАТА ИМПЕРИЯ изяде смешната ти държавица.

Айде...новото начало...новата порция за кланицата... "Конечно, необходима перезагрузка и новое начало. Когда мы говорим об этом, я имею в виду замену ряда руководящих лиц государства, не только в военной сфере. Я размышляю над этой заменой (Залужного. — Ред.), это правда. Этот вопрос касается всей управленческой группы, которая ведет машину страны", - заявил Зеленский, отвечая на вопрос о разногласиях с Залужным. "Если мы хотим победить, мы все должны двигаться в одном направлении, будучи убеждены в победе, нам нельзя унывать, опускать руки, у нас должна быть правильная положительная энергия... Вот почему я говорю о перезапуске, замене. У меня на уме нечто серьезное, речь идет не об одном человеке, а о направлении руководства страны", - пояснил он.

Със старото начало кво стана!? Ония 500 хилки дет ги търсите де се загубиха!?

какъв е тоя език.-.. цигански ли е. нищо не разбирам

Хе..ако беше цигански щеше да го разбираш..нали ти е роден

КОЙ ДА МОБИЛИЗИРА КИЕВ БЕ ГЕСТАПОВЦИ ......БРЕМЕННИ ЖЕНИ,БАБИ,ДЯДОВЦИ И ДЕЦА ЛИ КВО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ С ТЕЗИ ТЕМПОВЕ НА ВОЙНАТА ДО 6 МЕСЕЦА УКРАЙНА Е ИЗПРАВЕНА ОТ ДЕМОГРАФСКИ СРИВ......БЕ ФОН ДЕР ЛАЙЕН,ПИСТОРИУС,СТОЛТЕНБЕРГ,ШОЛЦ,БАЙДЪН И ТЕХНИЯТ МЕНТОР И ГОСПОДАР АЛБИНОСИЯТ ОРАНАЛНОПОДАТЛИВ ЗАТЛЪСТЯЛ МАКАК "ХАРИ ХОТЪР"ДЖОНСЪН ДА ОТИВАТ НА ФРОНТА ДА ДАДЪТ ЛИЧЕН ПРИМЕР КАК СЕ ВОЮВА ВКЛ НА ТЕХНИЯТ ШЕПНЕЩ КЛОУН И ПРЕСИПНАЛА МАРИОНЕТКА ЗЕЛЕНСКИ ЛИЧЕН ПРИМЕР С ОРЪЖИ В РЪКА А НЕ ОТ ТРИБУНИТЕ СТРАХЛИВЦИТЕ ДА ХВЪРЛЯТ ПУШЕЧНОТО МЕСО В МАШИНАТА ЗА КАЙМА

не са само украинци на фронта има доста българи и от други християнски народи . В Името на нашия Бог е редно всички да се изправим на кръстоносен поход срещу руските терористи и ислямисти.

Ма ади де...фохлофюрера ви 500 хилки търси...пресно месо любовника ти модератор го трие да не го видиш и да се запишеш

Gugnelid

Добре де, "българите сме с Украйна", по-долу ти зададох въпроса защо не си там, ама ти пак мина на демагогия и противопоставяне. Ето, пишеш от първо лице, кажи защо не заминаваш да се биеш? Защото "другари, дайте да дадем" не е модерно вече.

Да си прибере хората от Европа и тези от България.

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация

Щурев...пак те изпуснаха санитарките....

ти що не си на фронта или нямаш доверие на жена ти че ще кръшка с мен..ха ха ха

Браво. Много актуално. Украинците са като нашите опълченци които се борят с ордите чеченци,узбеки, и други руслямисти. руслямистите избиват християни и са против целия християнски свят искат да го потурчат по путински. 20000 деца отвлечени от Украйна да ги правят руски еничари ..същото го правеха и османците.

Ма ади де...фохлофюрера ви 500 хилки търси...пресно месо любовника ти модератор го трие да не го видиш и да се запишеш

да са живи и здрави всички български момчета които се бият на фронта срещу кафявата чума- путлерофашизмъ.

Gugnelid

Ти защо не си там?

та руското посолство не се отчитам като теб.

Той е интернет бабаит...бие се за грантове

да са живи и здрави руснаците да изтрепяят тая кафява чума в усрайна. А теб ще те намерм и в във факултета.

Себе си да смени.То сигурно и на него му се иска някой друг да опере пешкира.