Зеленски не вижда желание за преговори от страна на Русия

"Сега сме готови за мир, справедлив мир. Обявихме формулата за това много пъти", каза украинският държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Зеленски не вижда желание за преговори от страна на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленский явно не е наред.Значи Русия да върне без военно да бъде принудена всички територии на Украйна, да им заплати огромни репарации, и Украйна със САЩ и НАТО НАПРЕЕЕД към довършването на Русия.Че ако Русия толкова няма полезен ход,какво им пречи на руснаците да нанесат един ,,мъничък'' ядрен удар на ,,великата украйна'',вместо да капитулират пред такава пародийна държавица като Украйна? Тъй и тъй след изпълнение на ултиматума на Зеленский, Русия вече няма да я има, не само като Велика сила,но и като средностатистическа държава,защо да не посмачка самочувствието на горепосочената сган - Нато+Сащ+ Украйна? Аз разбира се,очаквам силичките на тройната коалиция/финансови и оръжейни доставки за Украйна/ да се поизчерпят,след което Русия да си разчисти веднъж за винаги сметките със Украйна,без да се налага да използва ядрено оръжие.И да - останалите държави покрай Русия,които смятат да си разположат ядрени ракети на САЩ, за да се опитват да заповядват на Русия,разбира се,че следва да очакват насрещен ход от Русия - например разполагане на ядрени ракети в Мексико,Куба и на други подобни места,с цел ПЪЛЕН ПАРИТЕТ,между Русия и НАТО. И един въпрос към русофобите - ако Садам Хюсеин и Северен Виетнам имаха подобна финансова и оръжейна подкрепа,както смешниците от Украйна,как ли щяха да завършат техните военни конфликти със ,,боговете'' от САЩ?

Айдеее и тоя даде на заден.

Древните укри създадоха цивилизацията, а днес техните горди потомци я спасяват от нашествието на силите на мрака и тоталитаризма. Наш дълг е да им помогнем със всичко което имаме за да спасим светлината на евроатлантическите ценности.

Празни брътвежи на една нарконацистка откачалка.

Абе Зеленясалия наркоманец отсече миналата седмица, че няма да седне да разговаря с Русия докато укро войските не стигнат Владивосток.

Руската капитулация в Първата световна война Брест - Литовск 1918 Съветска Русия губи полските земи, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна, части от Беларус, а също така и областите югоизточно от Кавказ – Карс, Ардахан и Батуми, които са върнати на Турция четиридесет години след като са ѝ отнети с Берлинския договор. Загубени са общо площи от 1 милион км2[5], а заедно с тях около ⅓ от населението (над 60 милиона души), 80 – 90 % от въгледобива, 73 – 80 % от находищата на желязна руда, хиляди заводи и ⅓ от обработваемите земи[17]. Специални анекси гарантират германските икономически интереси в Русия.[18] Договорът постановява пълна демобилизация на руските въоръжени сили и връщане на флота в пристанищата (член 5). Преди това Съветска Русия трябва да изведе войските си от Финландия, Аландските острови, югоизточната част на Прибалтика и Украйна, да сключи мир с Украинската народна република и да признае договора ѝ с Четворния съюз (член 6)[19]. С финансово съглашение през август болшевишкото правителство се задължава да плати на Германия 6 милиарда златни марки[5]

не вижда защото е надрусан!

Клоун!

Слава кокаине до конца украине!

Правото на самоопределение на народите е залегнало в Устава на ООН, при това изрично е заявено правото на народа да се бунтува срещу правителство което го подтиска. А колкото до останалите приказки... След като през 2008 година Украйна се опита да си присвои Азовско море, през 2011 година УКрайна реши да заяви че договорираната граница с Русия вече не и отърва и прекрати работата по делимитацията на границата между двете държави, и така между двете държави към момента просто няма двустранно призната граница, а сега някои западни политици взеха да говорят за връщане на Украйна в територията и от 1991, тоест преди Украйна да окупира руският, от 1971 година, автономен окръг Кирм и вечно руският автономен град Севастопол, друг е въпросът че използвайки западните номера Русия вече не смята да се задоволи само с това което винаги си е било нейно;)

И през ден молят САЩ да убеди Украйна да седнат да преговарят Да ама не Докато орките не станат тор за украиндката пшеница , войната ще продължи

Украйна както казваше Жириновски, са само три западни окръга, страдащи от йододефицит и потомствен сифилис. Окръзи в които се раждат укрофашистки свине!

Ми и вия обявявате че преговорите само така и така....явно никой не иска....

Капитулацията на Русия в Руско - Японската война (1904 - 1905) предизвика руската революция от 1905-та. Разгромът на руската армия през Първата световна война предизвика Октомврийската революция от 1917 и доведе до подписването на капитулацията на Русия на 03.03.1918. в Брест - Литовск. Капитулацията на Русия в Руско - Украинската война (2022 - 2023) предизвика...

-)

Този дебил и американска подлога унищожи държавата си. Иде зима, ако не спре с наркоманските си излияния и американския слугинаж, то скоро Одеса и Харков ще напуснат пределите на Украйна също.

За съжаление всички руснаци (вкл. нормалните) ще плащат дълги години репарации заради болните амбиции на кремъслкия фюрер.

Руснаците не само няма да плащат, но ако се наложи ще дойдат за парите си до централна Европа. Ще плащат дебили като тебе.

Хапчетата!

Sm3hurk0

Учудващо е как заленото човече, чрез неговите проповеди, накара цяла европа да му вярва.. Подобно нещо е имало след речите на Хитлер... масово хората да се доверяват на фашистите... За мен това сравнение е интересно, но нека учените да подходят сериозно и да видят как и на какво се дължи факта, че толкова много хора се връзвали на речите на Хитлер преди и сега на речите на Зеленски.

Учудващото е, че вярвате на кремълския фюрер, на който по света не вярва!

Sm3hurk0

все ми е тая... , ама спряха RT по кабел.. :))) Информационно затъмнение... Има доста други начини за да се чуе гласът на Свободна Европа по татово време.. :))) Хората не са глупави ! Промиват им мозъка нашите мисирки с крякане от сутрин до здрач. Не знам дали помните, че зеленото човече беше казал, че ще си върнат Крим със сила, ако трябва ! Бяха струпали много войски по границата... и се гласеха да нападнат... Почнаха да се ежат на всеки... .., а нападението е най-добрата отбрана.. и Путин ги нападна, след многобройни предизвикателства. ..и сега всички тук , обвиняват Русия в окупаторки действия. Русия не е окупатор и Русия си защитава интересите. И понеже си защитава интересите, европа почна да и налага санкции.. -пакет 1, 2 , 3, 4..5, .. 6или 7 пакета са вече.. - не ги броя. Европа иска просперитет на ниска цена... а получи един шут от америка и сега европа е в рецесия.

Мислиш ли , че някой вярва на среднощните ти навъсени проповеди. Те станаха като сериала " Дързост и красота" ,но в цвят каки и с елементи на ужас. Разкарай се , че се изприщвам , когато треторазрядно актьорче се напъва да изглежда страшен , че и държавник.

Ми да, цял свят му вярва без тъпите мурзилки и продажните копейкаджии като теб

Мечтай си.

Заради еврея Зеленски , аз и моите Съседи намразихме Евреите ! Стига ни го Показвахте !

На никой не пречите!

Ама как така евреин, нали кремъслката пропаганда твърди, че режимът в Украйна е нацистки?!? Как си го обяснявате?

В Кремъл се гнусят от твар като него, той си въобразява че някой там ще преговаря с глобалистката подлога, престъпник и предател. Ще агонизираш дълго докато някой те съжели и ти тегли коршума хазарска мастио.

Това е абсурдно. Не мисля, че след 10 месеца война е научил как работи войната. Медийна димка, с която да кажат на запад, "Зеленски иска мир", "ето, ние искаме мир, те са виновни, че няма". Колкото Русия си хвърля и жертва хората там, толкова и Украйна. Да не говорим, че Украйна хвърля чувствително повече хора, защото поне половината война Украйна е с чувствително преимущество по брой хора. Мандатът на Зеленски закопава Украйна с безкрайно инатлив максимализъм и ако нещо не се промени в тях самите, няма да има различен развой на събитията.

Зеленски ще се евакуира с жената на запад и ще си живее околностите с парите които е получил и откраднал.

Охолно...

И кой от руска страна ще преговаря като не иска да е Путин?Ако Путин падне след него какъв ще е?Ако Путин остане какво ли ще стори след поредицата от излагации на фронта на армията му?Дали ще преговаря или ще търси реванш?То все е било руско безхаберие в началото на всяка война,но поне е било срещу силен противник,а сега срещу една Украйна,за която до войната половината свят не бе чувал,че я имаемалко покрай европейското по футбол я научиха.

Правилно си се кръстил. Продължавай с врякането.

Този плъх не разбра ли, че е безвъзвратно загубил четири области с територия колкото България и два пъти повече население от България. Разговорите могат да се водят само за статута на останалото от Крайната.

Прав е г-н Зеленски.. бой по руските орки .. те само от тояга разбират. С тях преговорите са възприети от комплексираните джуджета като слабост.

И смърт за укрофашистките свине!

Братчед, закръгли ли втория милиард? В долари, разбира се, а не в гривни и обеци!

Спрете да ни занимавате с това пропаднало нищожество подобие на човек.

Да идва и да ни става премиер. С такъв герой многогодишният масонски план за затриването ни ще се изпълни за няколко месеца.

Зеленски не вижда желание за преговори от страна на Русия. В същото време обаче учудено вижда малки зелени човечета да се разхождат по бюрото му. "Трябва да си сменя доставчика" - най накрая протече мисъл в проядения от дрогата му мозък докато си държеше с две ръце главата и се опитваше да си събере погледа в една точка.

Общият брой на убитите наемници от ЧВК "Вагнер" в Украйна е между 800 и 1000 човека към днешна дата! Това се проследява чрез номерацията на придружителните писма към посмъртните медали "За храброст"! Досега към Вагнер са набрани около 6 хиляди затворници!

Демек само затворници има в ЧВК Вагнер. Тия там дето са ветерани от няколко конфликта не ги броиме щото не ни е удобно. А пък за Академи/Блек Уотърс нито ред, щтото те са миротворческо НПО. Нали така, соросробе?

Алоуу, зеления п3д3pаcт...помниш ли как те искаха преговори, ама ти не щеше, че беше много ербап?

В една пауза не беше толкова надрусан и искаше да се подпише. Ма долете Божо Бесния перчем и му обясни къв е бизнес планя по източване на ЕССР и САЩ към офшорки на цялата паплач. БайДъното по заповед на Килъри гласи още едни 50+ милиарда да окраде през Укрия, а бясната пиратка Фон Дер Лайнен точи зъбки на 300 милиарда заключени Руски асетчета, естествено за "възстановяване" на Укрия. Дигат едни НПО та и подставени фирмички и прибират милиардчетата. А за матрялите в Европата следва зануляване, и ограбване на пенсионните им фондаци. Красотичка по заповед на Златната пирамидка.

Украйна както казваше Жириновски, са само три западни окръга, страдащи от йододефицит и потомствен сифилис. Окръзи в които се раждат нацистки изроди чудовища.

Ще бъде обесен от собственият си народ ако не офейка от Украйна до месец. Хората в Украйна се мъчат и мрат за мераците на няколко олигарха и шефовете им на запад. А нашите медии удобно мълчат по темата... абсолютен геноцид. И на децата е ясно, че Украйна няма шанс и трябва да преговаря на секундата.

Няма къде да се скрие в глобалното село.

Зеленски за своя народ е това, което е Мойсей за еврейския народ! Ако не беше Зеленски, украинският народ вече можеше да е загубил суверенитета над своята страна, в буквалния смисъл на думата! Нека си припомним за събитията в първите 24 часа след нощното нападение! -

Зеленски е част от еврейския народ, не от украинския, до преди 2-3 години дори украински не знаеше, сега го зубри усилено.

Уцелил си... Цялата им работа е една такава .. митологична. То не бяха призраци от Киев, герои от Острови.. куп фантасмагории и измишльотини.. А в същото време украинската младеж мре на фронта за кефа на шепа мафиоти..

Е сатрап, наркоман!

Путин започна да се прави на луд, последва го Медведев! Развъртяха ядрени ракети, заговориха като Аятоласи и преследват Сатаната в цялата Вселена! За какво говори това? Според мен това показва, че мирът е близо!

Повече оръжие за Украйна, това трябва. Много оръжие модерно. А руснята с т62 ще му ядът главата. 65 000 груз 200 е много малко. Много ватенки трябва да умрът за да има стабилен мир. Убивайки ватници Украйна спасява Европа от гадната азиятска напаст.

Sm3hurk0

Украйна е разпродадена на части и нищо не зависи от нея. Вее са се споразумели коя територия за кой ще е и до къде ще има НАТО и т.н. Сега е време, наркомана да осъзнае какви илюзии са му пробутали и да се раздели с илюзията, че ще си върне всички територии. Понеже осъзнава вече какво се е случило, та за това иска мир. Като ти се предлагаше мир, ти се надуваше..., сега ще траеш и ще гледаш как се топят териториите на украйна.

Вдигай бялата кърпа че зима иде малоумник,ще умориш и останалия ти народ

- Дядо, ходил ли си на екскурзия в Берлин? - Ходил съм, дядовото... - Със самолет или автобус, дядо? - С танк, дядовото... с Т-34 - Искаха ли ти задграничен паспорт, дядо? - Гонех ги да им го покажа, но много бързо бягаха и не можах да ги догоня...

Ама като дойдоха на екскурзия с танковете в Афганистан, те много бързо бягаха!

Русия е велика!

Велика кочина.

Възраждане

Вгъзраждане!

Те като искаха да преговарят ти що се дърпаше, бе, урод? Това да не е концерт по желание?

Бае Ганя Аз се казвам, педераст И сам мноооо проз

Кой го е еня затова? Да си вържем черно!

И един мармот завива шоколада в станиол...

Разбира се мир с Русия е възможен но при следните условия - въвеждане на валутен борд и поставянето на руската валута под международен контрол - отваряне на икономиката към Запада и свободно движение на стоки от Русия и капитали от Запад към Русия ... при условията на Запада - Привеждане на законодателството спрямо изискванията за защита на чуждестранните инвестиции - свободен достъп на всякакви инвеститори до руските минерални ресурси при символични условия към руската държава - Демокрация, многопартийност, защита на човешките права в Русия и преследване на всякакви нацистки идеологии, които могат да се познаят по патриотичните нотки Това допълнение към исканията на Зеленски - изтеглянето на Русия от Украйна в рамките на международно признатите граници , отказа от влияние в Беларус, плащането на репарации и плащане на възстановяването на Украйна и обезщетение на пострадалите и предаването на шайката на Путин за съдене в Хага са ясниот само себе си

Така ли ти казаха да напишеш ?

Sm3hurk0

След като американския долар е подкопан из основи е нормално да ти се иска валутен борд.. :)))) Силния долар в момента убива икономиката на САЩ - произвеждат се продукти на прекалено висока цена, за останалия свят и хората търсят алтернатива. Вече е факт, че петрол се продава между страните не в долари, а в техните си валути. Та за това американците вият и наливат пари в украйна...

Европедал

Ти си европедал. Свърши се вашата вече.

Русия ще си вземе своето и никой няма да гъкне. Ако Зеленски няма време да избяга в чужбина, тогава той наистина ще може да дойде в Крим, но само в кола за превоз на военнопрестъпници

Да де за 3дни Киев, тъка ли беше?

За трите дни идва от западните специалисти. Руснаците не са излизали с такива сметки.

Русия тепърва започвала ха ха ха га. Квото взеха първите два месеца взеха. Откакто Украйна взе да получава оръжие, Москвича кара на задна предимно.

Русия дава на задна и анексира три огромни територии, както и контролира най-голамата АЕЦ в Европа. Това ли им е "задната"? Ами ако включат на предна?

Това взе първия месец,. Тогава Укритие бяха сами. Айде да вземе нещо сега де.

сменил е зелената фланелка с черна. Явно е в траур Зеления.

Тоя олигофрен обясняваше, че докато Путин е президент няма са преговаря, а сега не виждал желание за преговори????

Мир ще има когато Руслямската джамахирия се разпадне. Тя трябва да бъде унижена и разпарчосана на съставните и части. Всеки един поробен народ да получи своята си земя обратно. Украйна иска мир, тя не е агресор. От никого нищо не е взела. Напред Украйна!!!

този пак е прекалил с коката. миналата седмица каза, че ТОЙ НЯМА ДА ПРЕГОВАРЯ С РУСИЯ, докато там е Путин. А днес говори, че "не вижда желание за преговори от страна на Русия". Кво желание, като ти вече си казал че няма да преговаряш с Русия??

Путин още в началото каза, че не е готов да преговаря за връщането на Крим към Украйна, защото вече е част от Руската Федерация съгласно решение на Думата!

То ти трябва да преговаряш беее. Теб са те напънали.