Коментари - Зеленски не иска да обясни на народа, че дори руснаците да бъдат прогонени, това ще е временно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости е тази статия, истината е че запада опита всичко, с най модерни оръжия с по голям брой войници, обучени на запад, с повече пари и с най модерната си техника и загуби от русия...не е имало сдържане от 100 пейтри на запад украйна разполагаше с толкова колкото една германия и имаха много повече пво та, реално украйна беше най модерната най многобр8йната и най въоражената армия след китай и сащ и беше смазана

Заливат бройлерите с подобна шитня, като рискът първата атомна бомба за излети за Лъндън става все по-голям.

Прелъстен и изоставен, това е истината за този, силно казано, човек. Пожертва почти три милиона окраинци, само и само угоди на западните си господари и да спечели много пари. И какво накрая? Този евреин, ще се пенсионира на запад, а за жертвите - ще се каже, че е било необходимост. Което ни води до следващият въпрос - абе окраинци, толкова ли сте прости, че не осъзнавате тоя клоун към какво ви води? Малко ли загубихте досега? Още ли трябва? Айде малко здрав разум си вменете - нямате шанс, това е положението. Използват ви. Набийте си го в кухите кратуни!

Пожертва младото поколение

В 1КРАЙНА ЗАЛУЖИН,ЗАЛУЖИН.......МАРИОНЕТКАТА НА ДЖОНСЪН,БАЙДЪН И БАРОН ФОН ДЕР ЛАЙЕН ВОН МЮНХАУЗЕН ТРЕПЕРИ ПОЛУЧАВА ИЛЕРГИЧНИ ПРИСТЪПИ КАТО ЧУЕ ИМЕТО ЗАЛУЖИН.....

И какъв е изводът? И двамата кандидат президенти мислят само за печалба, голяма или малка тя е в долари. А тук става въпрос за стотици хиляди човешки живота. Някакви си дронове над Израел и се орева орталъка. Ако има някой виновен за тази война в Европа, това са САЩисаните атлантици. От предисторията с 5 млрд $ за подготовката на конфликта до 100+ млрд $ за поддържането на огъня. Махнат ли се американците, европейците ще си затраят, руснаците и украинците за нула време ще се разберат.

Ще гледа Донбас и Крим през крив макарон. Че и всички области до Днепър ще проведат референдуми и ще се самоопределят като граждани на Руската федерация. Всичко друго са празни приказки да минава времето докато руската армия си свърши работата.

Туризъм на зеленски приключи. Идва краят на мисията на един психически болен и изпълнен с комплекси Украинец. Това е тип масов убиец, като хитлер, наполеон , Чингиз нан или Александър македонски....

В началото на войната като безмозъчен джендър бях против Русия, сега съм против Украйна. Тез украинки ми взеха мъжете. Да спира Зеленски войната, че да се прибират тези дебелогръди чудовища в Украйна. Ако продължава тази инвазия от украинки, накрая и аз ще стана хетеросексуален. Ох малее намерих лек срещу педерастията. Вземи си украинска кака, че да те отрака.

Ха-ааа-ха-хаа!!!! Положението е плачевно...но ме развеселихте!

Дрън та пляс! Чисто и просто Тръмп е бизнесмен. Тия въпросни 60млд защо да ги пропилява по Украйна ? Цяла Западна Европа яде кроасани докато чеше Инстаграма. Те да се бръкнат и да купят оръжията от САЩ и да започант да се защитават! Тръмп просто ще накара европейците да поддържат войаната в Украйна. Така САЩ могат да отворят втори фронт в Близкия Изток.

И ДА ПАДНЕ И ДА БИЕМ ПАК ЩЕ СЕ НАПИЕМ

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С РУСИЯ

"Подобно на малко мнозинство от американците и голямо мнозинство от експертите". Тоест американците не са никакви експерти. Ха, хаааа.

Хем е малко, хем е мнозинство - няма прошка от белучи. Къде по лицето... къде у носо...

АЗ СЪМ ВИНАГИ НА ЧЕРЕШАТА ИЛИ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН

Трябва принудително да депортираме всички руски граждаани русофили,и техните български. ятаци,обратно във Русия за да се възроди най сетне България,да сменим и партийното мутростстатуккво от уродливият БКП преход!

А може за по лесно да си хванеш самолета от Терминал 2? Всички ще сме доволни

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С РУСИЯ

НЕ ВИЖДАМ ПРО АМЕРИКАНСКИ ТРОЛОВЕ ПЛАЩАМ 50 ЦЕНТА НА КОМЕНТАР

Тук сме

В тебе не се и съмнявам.

без пари ще останеш накрая

ОБЕЩАВАМ АКО СПЕЧЕЛИМ ВОЙНАТА ДА ЛЕГАЛИЗИРАМ ДРОГАТА

Измисли нещо ново.

Там,където има руска култура държавите приличат като България!Нищо,че държавата е член на НАТО и ЕУ!

Дай пример! Аз се сещам само за Полша. Като ги срещнеш на маса са си баш едни руснаци дето говорят завалено. И водката, и яденето им, и мисленето им... нищо общо с България

В отговор на мнението... Научи се да пишеш, буквар!

А защо изобщо Европа трябва да се пази от Русия? Защо запада и най-вече западна Европа така усърдно, десетилетия наред, се старае да бъде в лоши отношения с Русия и да я изолира? Кой печели от това?(въпросът е риторичен). Кой губи? Ами единствено Еропа губи от тези абсурдни отношения. Ако западните политици работеха в интерес на Европа и населението й, то Русия отдавна щеше да е част от Европейския съюз с всички ползи от това! Нито Украйна щеше да е тема сега, нито бежанската вълна щеше да е тема сега! За това пък направиха всичко възможно по цял ден да слушаме как в Европа ще има трета световна война и как Макрон сондира мнението на европейците за това какви са насторенията да идем на фронта. . . Но всичко това е резултат от интересите на онези с атлантическите ценности и интереси.

Защото там няма демокрация, един от признаците на Цивилизация.

Тя щото Европа само с демократични страни си има работа и демократичните ценности не й попречиха да подкрепи геноцида в Газа.... Интереса клати феса

Киякът- Кръстопът на мангали !

СЛАВА НАЦИСТКА УКРАИНА

ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ! НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

МАЙ УКРАЙНА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Я ИМА НА КАРТАТА! БОЖЕ ГОСПОДИ КАКВО НАПРАВИХ ПРОСТИ МИ!

ПРОСТЕНО ТИ Е

Някой май трябва да обясни на "Уолст. Джър", че Путин няма да спре до Украйна, ако не бъде спрян на време. И времето е сега. Украинската армия е най-добрата армия в Европа, ако има необходимото въоръжение е способна да пази не само себе си, но и Европа като цяло. Проблема на запада е че се опитва да търгува (да прави пачки) в лицето на търгаши, като Тръмп, вместо като Рейгън да решат проблема о време.

Украинската армия е от наемници ако не знаеш

Преди няколко дена тук писаха, че Украинската армия е най-старата армия в света средна възраст, около 50 години предимно доброволци и че това е проблем. На кого да вярвам? На теб или на теб облъченият, от кремълската пропаганда?

Има само едно хубаво нещо на украинската армия и то е, че е безплатна. Ако Зеленски успее да ги мобилизира разбира се, де. То там е проблема. Иначе всички искаме така, Ние да плющим семки лятото на плажа, а пък украинците да се бият мъжки за нашата сигурност от лошия Путин. И САЩ да дадат оръжията без да чакат някой да ги плаща. Това е мечтата на франсетата и англетата. И ако вземе Путин да огелпи конците, славните украинци влизат в Москва, смяна на режима и безплатна газ за всички. И после затваряме Украйна с помощта на Полша. Ол гуд, бляд?

"Путин няма да спре до Украйн " кое те кара да мислиш така ? целия този конфликт започна заради мечтата на НАТО да си направят база в Крим и да изолират Русия от Черно море.

Какво щеше да бъде днес ако българското население граничеше със Русия,и е на положението на украинското,дали щеше да се брани храбро,и дали щеше да съществува като държава се чудя и питам аз!

Продължавай !

Цар Борис трети е решил проблема 1940 г. чрез спогодбата между Румъния и България. Губим Северна Добруджа, но се пазим, от СССР. До 1941 г. Сталин и Хитлер са били дружки (съюзници). Цар Борис е имал предложение, от Сталин Б-я да стига до устието на Дунава (там където е създадена официално), за да имат славянските държави обща граница, но това е било капан, като се има предвид, че Сърбия е малката Русия на Балканите. Царя разбира се не е клъвнал.

Е, гаа ти историка!

Такава е историята, независимо, дали ти харесва или не.

Украйна е смел народ,не им е лесно със съсед Русия,и доживотен диктатор Путин!

Преводачът на Гугъл не се е справил добре

Нас Червената армия роди ни!Ние сме внедрени на всеки милиметър и дишаме във врата ви!

Всеки нормален народ иска и се стреми да бъде асвабаден от православната братска на България Русия,чиято червена армия ни възпита във диктатура на БКП и КПСС ,колеше,бесше,разстрелваше заточваше във името на народа заграбваше терени и строеше апетитни имоти на печеливши места,сътвори и днешната българска мутро демокрация със съдебна ситема и полиция!Да това е Руската култура във България!

А ти ходи да се прегледаш при д-р Гълъбова.Колеха и бесеха и човешки глави режеха за 50000 лева от величеството фашистите в България! Клаха народа както турчин не го е крал! Но аз те питам г-н фашист в коя страна фашистите не са диваци и варвари? И най много са в Брюксел и Вашингтон

Зеленски иска повече ракети, от колкото има в НАТО. Този човек има нездрав поглед и размътен разум.

Както винаги. Пак е пълно с матрьошки. В дирника. И Дядо Вичо.

Неприятно е, но свиквай

Нормално да е пъло с грешки. Гугъл преводача, все още не може да се изразява пълноценно. Така ва ни е "журналистиката" тук. . .

Защо не си гледаш пенсийката и гробищата!Некролога ти се подава от джоба а ти политиката бистриш.При соца си мълчал като пут…ка ,но сега изпълзя.

пълно е със сервилни надупени гурбетживотни като тебе... ББААХАХА

Ние Българите сме с Русия, против украинските нацисти и бандеровци.

За украинците на фронта има две възможности - или да загинат, или да се предадат. По-умните се предават. Въобще, украинската нация поумнява.

Това е целта на СВО

През съществуването си дивашка русия е водила непрекъснато войни със съседните народи за територии, затова днес владее 1/6 от земната суша и държи в подчинение 120 народа. Света трябва да унищожи този монстер, който може да унищожи световната цивилизация

Русия е водила война да освободи българите от турско робство и да възстанови държавата България

САЩ са водили 161 войни след Втората световна война до днес. 40% от територията им е заграбена от война с Мексико. 100% от територията им е завладяна след избиването на 60 милона индианско население ! В Русия живеят над 250 народа. Всичките са запазили езиците си и писменост, ако са имали такава. Огромната част от тях имат представителство в най-високото възможно ниво на властта примери много - Шойгу е бурят, Сталин е грузинец ...

Не се ли сещаш защо има толкова много територия и богатства? Ами просто Бог така е решил. Нищо не става без негово съгласие. Затова и непослушните твърдоглави евреи са навряни в едно малко пространство.

Словоблуден гювеч забъркан от някакъв идиот.

Писна ми от този наркоман Зелински! Време е да преговаря!Бедните украинци умират на фронта,а боогатите харчат парите,кито има даваме.

На еврейския Клоун въобще не му пука колко укранци ще закопае!

Глупости на търкалета и две кюфтета ….

Ех, това в България и знаят по същество журналистите и знаят кого да цитират, статията на кое списание да препишат, как да я изменят за да е разбираема за този който плаща. Та затова Вси1ки изредени тук са слаби и немощни, лошо им вървят работите, поланиран УЖАС!!! о. Байдън страхлив, Тръм себелюбив, Зеленски не знае какво иска, Путин се насира от страх и не сабира всички войски на едно място (на онова място) Никой не им юдисва, всички са криви!!! Само четателят в тъп и слушка и трябва да Ви чете глупостите тук.

бункера на зеленски е в критична фаза Френски и английски миньори са на тирен

Не трябва да разрешавате, да се публикуват статии след 20.00ч., защото явно алкохолът пречи на журналиста да съчинява разбираемо.

и какво се оказа оня ден , Франция е купила рекордно количество газ , и петролни продукти от Русия за последната година, цяла Европа зависи от Русия, иначе взичко спира на другия ден , икономика и прочие...

в живота си не бях чел помидиотска статия

И кой точно и срещу какво ще осребри празния чек за Украйна..

Заленски тепърва ще страда.

Правиш ми дежавю. Нямаше ли тепърва да страда още преди 2 години?

цяла вечност да си страда на воля... кой ще ти брои някоя и друга година в аванс-)

ти най-добре си знаеш колко страдания си си заработил, като си казал всичко в аванс... ми страдай си бе, кой ти пречи-)

3евзек

Ало, Е зевзече, тролче руско, Както казваш аз най-добре си знам колко страдания съм заработил, точно така е. И ти най-добре си занеш дали си трол. Аз само мога да преполагам.

оня ден разправяше че ни следиш по АйПита а сега вече само предполагаш... ма с тая фиксация на тема тролене, почвам да си мисля че си някой некадърен трол дет завижда на по-къдарните от него-)

Едно е какво си мислят Доналд и Джоузеф за какво те ще правят с Русия, друго е какво е Решил Господ българина и какво ще направи на девети юни 80% от българския народ (за гъби и риба да ходи). Кенет Мертен вече е недоволен от посредственият които му предлагат за слугинаш. Затова още през септември тази година ще поиска нови избори, след фиаското на юнските. В началото на 2025 г. може да изпратят от САЩ нов Генерал - губернатор на България.

Днес цял ден бълват пропаганда. Много са се активизирали четирихилядниците...

не знае че путлеровата пропаганда се извършва от ДИР.БГ на територията на България.

За крайна или добро или нищо

Зеленски .... Зеленски ?!? Кой беше тоя смешник ????