Зеленски настоя Западът да не създава паника

Украинският президент заяви, че дори при струпани 100 000 руски войници около границите на страната му, ситуацията не е по-тежка от година по-рано

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна не ще война но запада му е налага . С НЕВЕРНИ ИзКАЗВАНИЯ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ИМ

НАШИЧКИЯ ЩО НЕМА МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ? Е , ТО СЕ ИСКА МАЛКО АКЪЛ !

Тоя май се усети за какво го готвят ...

Колкото повече се говори за едно нещо, толкова по-реално изглежда то. После иди доказвай, че нямаш сестра или, че не искаш да нападаш Украйна!

Той се сети за икономиката си след като получи всички подаръци от запада Всичко е постановка на запада да предизвика Русия и да я обвини после Гледали сме го този филм в Ирак

фашиста шутин иска пак да заграбва Украинска земя

Всеки рано или късно си взема това, което му принадлежи по право....

Рано или късно ще се нареди до сифилистика, или по точно ще го положат ….

Русофилията трябва да се преследва със закон, да се счита за държавна измяна и да се влиза в затвор за проповядване на русофилски идеи. Едва тогава България ще започне да се превръща в нормална просперираща държава с висок стандарт и качество на живот.

Брей, сроската мастия се е развихрила и ни прокламира фашизъм....

Днес целият свят е срещу пPocuя !!! Путинярските тролове често обичат да пришиват Китай в някакъв въображаем съюз с пPocuя, но Китай никога не е заемал позиция на съюз, дори скръцна със зъби при руската авантюра в Казахстан и ватниците-"миротворци" бързо с подвити опашки се изнесоха ….

А, целия свят...само болните американски дебили...пък те не са "целия" свят...просто една бутафорна държава.

Сащ правят холивудски сценарий. Русия никога не е нападала!

Може да не е нападала. Но винаги има първи път.

Ами това им прави чест на украинците. Че са такива храбреци и не им мига окото от руското дрънкане на оръжие. Лесно не можеш да уплашиш един украинец. Храбри хора. Знаят как да отстояват своите свобода, суверенитет и независимост. Браво!

Прегръдката на Москва Всеки, който има памет за живота по съветско време, знае какво означава прегръдката на Москва. (Особено пък ако е чел „Строителите на съвременна България” и е разбрал, че работата не опира само до болшевиките или КПСС.) Да, в тази прегръдка можеш евентуално да се почувстваш топло и уютно, тя може и да те накърми - с извинение за глупавата метафора. Но редом с това тя те сковава до задушаване, обрича те на вечен инфантилизъм и недееспособност, лишава те от многобройни цивилизационни достъпи, от гражданско самочуствие, от свободна воля и мнение. С две думи - закрепостява те. А едва ли мнозинството българи мечтаят тъкмо за това - да са крепостни през 21-ви век.

Дреми като клошар в прегръдката на Еврогея... Още се ползвате от инфраструктурата, изградена по времето на СССР, неблагодарни сороски мастии...

Окупацията на България от Червената армия и съветите през 1944-1947 г. струва на страната ни над 133 млрд. лв. или това се равнява на близо 6,5 млд. днешни долара. На 141 млрд. лв. възлиза целият национален доход на България през 1945 г., а на практика това означава, че болшевиките са ограбвали над 90% от него. Това разкри по ТВ „Европа” политологът Антон Тодоров, позовавайки се на изследване на доц. Вачков. Според историческите свидетелства ограбването на България започва веднага след 9-ти септември и подписването на Съглашението. Чл. 15 в него гласи, че българското правителство е задължено да поема издръжката на съветските войски в България. Но руснаците не спазват договорите и в техния арогантен стил започва невиждан грабеж и мародерство. Присвояват всички имущества – независимо дали са германски или български. Взимат дори стоки на чужди държави, които са на българска територия. Под зоркото око на новата комунистическа власт Съветите започват източване на тогавашния държавен сиромашки бюджет. Червената армия буквално изсмуква 12 хил. тона жито, над 28 хил. кубика дърва, стотици хиляди литра вино, 26 хил. тона зеленчуци – грабежът е в чудовищни размери, а това предизвиква в страната глад. Кражбите на московските орки в България само за тютюн възлизат на з млрд. лв. Но болшевишки и леви изследователи и професори днес внушават манипулативно, че сме били ограбени от съюзните войски на Англия и САЩ, контрира Тодоров.

САЩ и ЕС "помогнаха" много на Украйна с нагнетяването на напрежението ,сринаха икономиката на Украйна и сега на т-н.украинци ще има трябват 2-3 месеца за възстановяване!?Сега не само Зеленски ще усети на практика,че да бъдеш враг на САЩ е опасно,а приятел -още по-опасно !?Защо му е на Путин да нахлува!?

САЩ да не чакат, а да вкарват самолетоносача USS Harry S. Truman в Черно море, да видим тогава с колко етажа надолу в бункера ще се завре късокракият войнолюбец

А... вкарват те... Ама не им понася нещо в Черно море. Вълните ли, ураганите ли, акулите ли, що ли... И бързо-бързо се изнасят. Нали помните, че и Грузия беше кандидат за нато? И в 2008 щатянските цървули бяха в грузинските пристанища. После саакашвилито си изяде вратовръзката, а Русия унищожи целия военен флот на Грузия под носа на говедарите, които само стояха и гледаха. От тогава Грузия няма флот и вече не се напиня за нато. Очевидно няма смисъл.

Тя ако Грузия беше член на НАТО, голямата патаклама щеше да е станала още тогава и от пPocuя нищо нямаше да е останало, но ви съветвам вас руснаците да внимавате с Украйна - голям залък ще се окаже и задавянето ви е в кърпа вързано !

Намали дрогите и пиенето. Има такъв филм в народното събрание, когато "цветът" на нацията пееха и викаха ура. Още ги оплакват.

.

Ами то няма да има смисъл от изкарване, защото Крим ще е отново Украински, а Украйна ще е в НАТО и в Крим ще има база на НАТО с американски войници !

Ние сме за Русия но против Путин и неговата групировка.Самите руснаци не го искат.

Е като не го искат, защо не го свалят и Русия да започне преговори за членство в НАТО, с лед това и в ЕС, и да спре да заплашва целият свят ?!

Не се объркваме. Тия простотии не ги слушаме за пръв път. И в Русия, и в България, процентът против Путин е същия, като процентът на швестерите. Така че... разтривай си сфинктера... не ни пречиш... Но не очаквай друго, освен подигравки!

я , Оти ме изчегъртаА

Руснаците играят превъзходна игра срещу изкукуригалия дядка. Цените на газта и петрола са до небесата и пълнят бюджета им. Украйна е дестабилизирана и никой няма желание да инвестира там. О това само с две учения край границата.

Най много САЩ да им объркат "играта" и да се наиграят веднъж и завинаги "великите" руснаци …. Щом не си разкарват армията, то може и от Украйна да дойдат първите залпове, като начало по руските бандити в Донец и Луганск, след което ще го видим Путан Първи

Ами... То стана вече. 1. Преди 2 год. щатяните се опитаха да съсипят Русия като свалиха цените на нефта. Ама после цените в САЩ станаха ОТРИЦАТЕЛНИ, като им се напълниха пристанищата с пълни танкери, които никой не ги ще, а се налага да се плащат такси като за склад. И на САЩ, и на ОПЕК им се наложи да ходят на колене в Москва да молят Путин да намали предлагането. Е... Путин го намали, но не и преди да фалира цялата шистова индустрия на САЩ. И сам забелязваш, че оттогава никъде не става въпрос за шистов газ. 2. Тя усрайна си почна с бомбите вече. И свърши с това, че след Дебалцево Въоръжените сили на усрайна престанаха да съществуват. Тогава точно Путин спря офанзивата на миньорите и учителите, пред които се беше изпружил свободен път до Киев. Ама говната, и усраински, и Български, нямат достойнството да са благодарни. Затова уроците трябва да се повтарят от време на време. И ще повторим...

Русначе, май сънуваш руски народни приказки, които често завършват с израза - "и аз бях там, ядох и пих, по мустаците ми тече, в устата ми не влезе", а като се събуди , някой е мушнал 5 рубли между "бузките" ти ….

България трябва да прати военна помощ на братска Украйна срещи фашистка русия

... ама няма кандидати. 96% русофили, а останалите 4%... точно процентът на пдрсите.

Ами върви да се биеш бе, някой да те е спрял. Не се крий като мишка зад българите, които да ти свършат работата. Аман от подлоги!

"Братска Украйна" Бандера ли ни е брат?Шухевич ли ни е брат???А след тези двамата защо реши,че Русия е фашистка????Ти нещопоне малко от история вдяваш ли???

Еми така е. Това прилича малко на 'Не, не, аз знам, че не искаш подарък за 8-ми март, но все пак ще ти купя нова прахосмукачка.' САЩ в момента нямат Афганистан и с нещо трябва да си запълват времето. И да - с тази дестабилизация и всяване на паника, те вместо да изпишат вежди, вадят очи. Може би това им е целта, Украйна да става все по-зависима от Запада във всяко едно отношение.

Както пееше Ицо хазарта и -Украйна я нема в целата схема:))))

стана им ясно чи ни моат да дадт на американците Севастопол

цяла България е с братска Украйна никой не обича руските пияндурници

По-долу има анкета. ДЕВЕТДЕСЕТ И ШЕСТ ПРОЦЕНТА СМЕ СЪС РУСИЯ! 96%... засега. Щото растем.

96% сте фашисти

па, те укрите не пият, те го дробят на попара.

Клонът си остава клоун

долу фашиста путин

Добре че сме в НАТО и ЕС далеч от руските паразити, алкохолици и курви. Българите сме на страната на Украйна. Искрено им съчувстваме . Проклятие е да имаш такъв съсед като Русия които нищо не произвежда и никой не търси руски стоки защото да нищо не станат. Затова техния изход от некадърното управление на Путин е да окупират и да грабят. Както винаги са го правили.

РУСНАЦИТЕ СА ФАШИСТИ

То се вижда по-долу. 94% русофили и то в ДИРника. В реалността сте статистически незабележими.

Опппааа... Русофилите станахме 96%.

искаш дакажеш фашистите

Оценъчната терминология е нещо субективно и не значи нищо. Фактът е този: ДЕВЕТДЕСЕТ И ШЕСТ ПРОЦЕНТА! Засега...

НАТО ДА ВЗЕМЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ ДА ДАДЕ НА УКРАЙНА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА С ФАШИСТКА РУСИЯ

Ой, пдрстчето на мама... Мче нали ако беше възможно натото ти щеше само да я свърши без да чака на некадърната укросган?! И то замалко да я свърши. Не успя да прецени един единствен фактор - Путин. И затова сега Путин ти боде очичките. Ама ще трябва да свикваш - още 14 години все ще е Путин.

фашиста путин отново иска да заграбва Украинска земя този път ще играе тоягата на НАТО

фашиста путин отново иска да заграбва Украинска земя този път ще играе тоягата на НАТО

Зеленски е на път да открие по трудния начин, че реалната политика е доста по-сложно нещо от това да осмиваш политици в комедийни скечове - нещо, което той правеше като комик в комедийното шоу на Квартал 95. Ако още не е разбрал, че неговата страна Украйна е само една пионка в гео-политическите игри между САЩ и Русия, ще има още много да се мъчи в президенството.

Западът е разочарован, че Русия няма да напада Украйна......

Зеленски, защо говориш така.Сега нашите тролчета , баш джендърчето,как ще лаят против Русия.Оставаш ги без хонорара

Я да си направим една анкетка и да се преброим: сложете ми плюс ако сте за НАТО и минус ако сте за Русия! Благодаря!

За България сме, затва гласуваме за Русия

Аз също си имам позиция и причини за нея, но искам тя да не си личи в този коментар, за да може да се съберат сухи числа, а не потребителите да гласуват ЗА и ПРОТИВ мен, вместо по темата, Затова просто гласувайте, а страстите да оставим за отделни коментари! Благодаря отново!

09:08 94%русофили. Натовците да се посъбудят. Или е само един...

Един е ,Мони Еврейчето!

Резултатите дотук: 1. Американцте се изнесоха от усрайна. 2. Канадците се изнесоха от усрайна. 3. Британците се изнесоха от усрайна. 4. Австралийците се изнесоха от усрайна. 5. Хърватска нацепи още една цепеница в задника на недоносчето нато. Там има и още 5-6 по-стари. 6. Газта поскъпна 10% за седмица. 10% върху и без това свръхвисоките цени. И всичко това без Путин да каже или направи каквото и да било. Са... Въпросът е дали в САЩ управляват екстремни олигофрени или все пак са се вслушали в Жириновски и пазят Путин като писано яйце, щото ако не е той, може и Жириновски да бъде. А тогава...

фашиста путин отново иска да заграбва Украинска земя този път ще играе тоягата на НАТО

Тоягата на Нато? Оная мека пръчка дето я изритаха едни брадати с чалми от Афганистан ли?

Тояжката на Бай Дън много прилича на тънка зелена тревичка.

Този може да е клоун, но не е толкова глупав, да на разбере, че от запад го пързалят.

Дори и на клоуна Зеленски започна да му просветва какво му готвят американските му "приятели"

На Зеленски много отдавна всичко му е ясно, ама явно вече слабо го мотивират.

А,германските гейове,как се чувстват под копитата на американските крави ?

Украйна не иска война, Русия не иска война. Беларус не иска война, Европа не иска война. Само САЩ искат война.

се светна, че САЩ а не Русия искат война и даде отбой. И без друго САЩ е далеко и не им пука за украинците, ако ще и да измират от глад вследствие на финансова криза,която ще предизвикат. САЩ са на границата на Русия, Русия не е в Мексико. За мислете се малко бе!

От къде ви изкопават такива дебили.

ти от къде се изкопа. Кажи една държава в която САЩ са нападнали и после тя е просперирала. Те нямамт интерес да се развиват тези държави. За тях е важно да ги унищижават, по този начин ги контролират. А когато интересът им към тези държави изчезне си тръгваи и ги оставят на произвола на съдбата, разбити икономически политочески и матреиално.

"Дори при струпани около 100 000 руски войници по границите на Украйна, Зеленски каза, че не вижда по-голяма заплаха сега, отколкото при подобна ситуация миналата пролет." Той Зеленски не вижда, ама "най-миролюбивата" държава с Великата си 300-та годишна историйка, на всички земни кълбета вижда такива невидими заплахи...

СССР (сега Русия) е само на 105 години.

За коя Америка ми намекваш? За тая на индианците ли? Ама те, пришълците от другите континенти в огромният си % криминално проявени индивиди, ги избиха индианците, а тия които не успяха да избият, ги вкараха в гета. За тази Америка ли ми намекваш?

Не ти намеквам, а ти казвам, че СССР или Русия, както се нарича в момента, е държава на 105 години. Това не е мое мнение, а на самите болшевиките. Гледай видието в Youtube  от срещата между Хрушчов и Никсън; там Хрушчов казва нещо от сорта на "Вие сте държава на 140 години, а ние само на 45 и вече сме ви настигнали". Много е нагло да се пишете наследници на Царска Русия, след като тя ви е смъртен враг и абсолютна противиположност.

Иска война и не спира да нагнетява обстановката. Чудят се. как да я предизвикат. Мръсни военолюбци.

Най-опасните политици за Украйна днес са: 1.Владимир Путин 2.Владимир Зеленски 3.Олаф Шолц

много са интересни тези, украинските управляващи, Порошенко от Пьотр стана на Петро, Зеленски от Валадимир на Володимир, а какво да си мислят на запад когато непрекъснато искат оръжие.

Владимир*

Трябва да има война ,така Украйна ще бъде окупирана изцяло от Русия.

на Русия не ѝ трябва Украйна и руснаците го знаят.

Зеленски , името ги говори за делата ! Ще бъдете изцедени и унищожени а теб ще те съдят както предишният защото направихте Усрайна за резил !

Путин се притеснява и трупа войска че сам се вкара в гроба като краде чужди територии и сега се чуди как да ги опази..ха.ха Затова трупа войска да му пази откраднатото..

къде ги трупа, на 250 км от границата, колкото е Силистра от турската граница.

Ей това селтаците сте големи разбирачи.Ти да не си стигнал и до 7 клас?

Зеленски, Зеленски - Западът с неговите двойни и тройни стандарти няма да ти помогне. И Путин си играе с вас само. като си разхожда войските наблизо. Може февруари, може март, април , тази, следващата година. А вие се чудете. С още един референдум и ще загубите излаз на Черно Море. Ми ако пък вземе някоя случайна ракета да се надене в Чернобил кво правим бе, на кой му трябва това... Абе хора мислете с главите си - тя войната вече се води, ама по други начини. И интересно "съвпадение" - закъса световната икономика с тоя Ковид и хоп задрънкаха оръжията... Защо не се събраха да решат пандемията, климатичните промени, бедността, ами вече месец на Световна Война си играят - сещайте се...

Не е нужно руснаците да нападат. Достатъчно е да плашат украинците с войски по границите и те започват да изперкват от страх и от паника. Така Украйна ще стане още по-голяма лудница.

На НАТО(?) му се ще украинците да превземат Русия, пък после ще си събират верисиите.

ха,ха, малко да се посмеем

Като добавим и истерията от Байдън и НАТО!

Злото не може и няма да победи доброто.

Докато Путин разсейва американците с някакви нестандартни искания,Бай Ви Дън Сяу Пин дали може да си вземе в една бърза операция Тайван.

Тъпите урки се усетиха, че само ги използват

:)до ден днешен Зеленски -онзи готиният клоун от "Квартал95 " беше президент на Украйна,а от днес нататък вече ще е Зеленски в ролята на Голобородко:)))

Ох, ох.. нещо май ни влиза отзад..