Зеленски: Кремъл се е сдобил с плановете за украинското контранастъпление, готвим ново

Киев заяви, че е документирал над 120 хиляди военни престъпления на руските сили

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Кремъл се е сдобил с плановете за украинското контранастъпление, готвим ново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе още ли ни занимаватес тояклоун...ей го де ноември...толкова животец му остана наклоуна..

Наркомански СМЕХ.

А Киев от къде получава сателитни данни, от Украинските сателити ли?

а ти кой си, че да им държиш сметка?

проси и се обогатява? А ти кой си?

И смешно!!!!! Прост въпрос. Какво разбира той от военна музика? За да станеш сержант - от три до четири години обучение За да станеш младши офицер - от четири до пет години обучение За да станеш старши офицер- три години академия За да станеш висш офицер ( генерал) - още две., плюс боен опит. Колко годи има зеленски? Не, не го прави за пари, нали

Точно колкото има и руския главнокомандващ, да не му споменавам името. И двамата са боклуци, убиващи хора за да задържат властта си, плюс някой лев да направят. И няма печеливша страна в случая.

едно Войнишко възстание, но то било в България - тръгнали войниците обратно към управниците си, защото не водели България към добро - вид контранастъпление. Е, Украйна не е България, но понеже обещахме да им помагаме - само споменавам историята .

1. Кръгом! 2. Напред!

за светло бъдеще на Зеленски - някак съм сигурен...

то е към полската граница.......и киев не е чак толкова важен откъм стратегическо значение..... Трябват, само пари, много пари и трябва само материал от мобилизирани, че са много малки и незначителни загубите... И освен това на руснаците им свършиха ракетите и войниците отдавна

И сега какво? Това да послужи като извинителна бележка защо офанзивата не се състоя или като упрек към руснаците, че във война са използвали разузнавателни средства? Какво иска да ни каже тоя?

че и там е пълно с чебурашки, както в България и чиято родина е раша.

обещава да си подобри успеха в училище, за да не му спрат джобните

Как така Кремъл се е сдобил с плановете! Много е вероятно баш Наркомана от Киев да ги е изтъргувал?

Та значи - очаквайте да се вдигне цената на ракията. Защото, както казва тате, каквато и глупост да каже Зеленски, ракията поскъпва!

Види се - талантлив комик е!

е нормално сирски е руснак, Зееленски говори на руски у дума си, то цялата операция се оказа с цел Путин да набере колкото се може повече информация за НАТО и обурудването му, че Русия беше назад с информацията в последните 30 години, днес Путин знае всичко за НАТО, точно чрез хората си в Украйна, няма да се уудя дори ако самия Зеленски е работил и за руснаците и за американците

Цената за руснаците не ти ли се вижда малко соленичка? Не че не са го правили и друг път - да добиват информация за противника, затрупвайки го с труповете на своите войници - например през "Зимната война"!

много солена ми се струва, но от една страна си направиха Пиара за лошия запад и сплотиха Руснаците в Русия от друга си издействаха уникални права за достъп до технологии и информации в НАТО

а за зимната война пълководеца на Финалндците и той е бил РУски възпитаник даже е бил близък до Руския цар и до последно човека си казва че не е воювал срещу руснаците, а срещу Комунистите

те пък и едни планове

Сираков ли е краднал пак плана от касата ? Разстрел за предателите !

Зеленото пак е прекалил с белото !?!??? Глупака е решен да не остави жив украинец в Усрайна ?? Майче сам ще денацифицира страната/може да получи "смекчаващи вината обстоятелства"??? Дядя Вова ги натисна доста яко !?! Това ни радва !

И този план ще бъде на масата на Кремъл навреме ! Ха хахааа

Да се оплаква Зеленски, и без това путката лъже постоянно че руснаците в Украйна били убивани и прочие , така че да се заеме и под строй с конски вагони бой ,тепане ,ебане и за кочината

Е Фтора година го чакаме това да стане ама за сега най - сериозно е ....ЩЕ

Първо гледаш чертежите,после взимаш имота :)

Беше койоф и този отново започна с перемогите ????

За гривни драскаме

Руските дебили много сте се активизирали бре. Да не раздават рубли пак за тапети?

Значиии ... планът беше 5 милиона укри да нападнат от изток, 10 милиона укри да нападнат от запад, а 20 милиона укри - от юг. Обаче руснаците научиха за този план, затова ще го сменим. 15 милиона укри ще нападнат от изток, 20 милиона укри ще нападнат от запад, а 30 милиона укри ще атакуват от юг. Само не казвайте на Путин :)

При 120 000 военни престъпления, само 31 000 жертви от украинска страна е доста добре, през другите вероятно руснаците са крали перални

Само тъпаците като теб не могат да направят разлика между военни загуби и цивилни

Gugnelid

Ахааааа, значи така излиза - насила мобилизираните не се броят за военни, защото не са минали обучение. И така тези 500,000 загинали нещастници са "цивилни жертви"? Браво, демагоже, давай още!

Тъпанарите в Дир ру.,кога ще си поправят тъпият проруски сайт ,та хората да не са блокирани с години?Или чакат да дойдат "братушките" да ни оправят к,както направиха с Навални?

Рушките тролчета-пепеасчета цяла нощ не са спрели да спасят,ама това не помага на късото в Кремъл

На онзи в Кремъл но нама да си ти.Ти само ще се облизваш и ще си мечтаеш за патки.

Многополов, еврогейски педерасте. Лапай меча.

Ей тоя Зеленски бе, пак е прекалил със събстанциите. Пратиха 3 та бригада ( каквото е останало от АЗОВ ), за да задържи положението в Авдеевка - отидоха, видяха и ОТКАЗАХА. Вече не им се подчиняват, те тръгнали да правят планове да атакуват... смешници. Колкото до жертвите, оптимистичните са за 300,000, песимистичните 500,000. Като цяло между 5 и 7 украинци за 1 руснак. Ако вземем данните от Медиазона (про украински саит) , който работи заедно с ВВС и взимат данните си от обявления за погребения и т.н, т.е сравнително точни, - та те дават около 75 000 руснаци, убити И ранени. Ако го умножим по 5, идваме на 375,000. А защо толкова убити украинци - огромно превъзходство в сняряди/артилерия – 2000 към 8000, ФАБ бомби, дронове и т.н. Само който се "осведомява" за тези неща от НОВА и БТВ не е наясно.

Първо се сдобиваш с плановете, после със самата усраина :)

Язък. Таман да завладеят Москва. И аз чух за плана . Простото им е обещал парапетката и тя до като обсужва руснаците влизат незабележимо чак в Кремъл.

Не зацепиха, че това е СВО и защо се случва. Така става, когато не си говедо като краварите. Те в подобна ситуация щяха да са сринали Киев без да им пука за цивилните. Точно като господарите им от Ционистки Израел както прави в момента с Палестина. Ма там няма денонощни опорки за Перемогата на Палестинците. Няма новини даже какво се случва и как вече се опитват директно да запалят Трета световна. За това не трябва да знаем. Виж за бленуванията на Евроджендерският фашистки елит и наркоманските мечти на Зеленият евреин, през час имаме новини. Мършиииии, ако си мислите, че сте журналисти сте надрусани на талпа бе.

Искаш да кажеш москалите са човечни ли бе говедо? Ходи там тогава

Същински Хитлер, надвесен над картата и дава указания на професионалните военни! Жив гений! Чудя се, дали ще налапа отровата или някой ще му пръсне главата със статуетка на Ленин, когато е в изгнание

Той е от богоизбралите се. За тях работим всички, без да го осъзнаваме. Ще му гътнат някой двойник, парата ще се прехвърли към двойното счетоводство в Лондон Сити, където кабалистите редят схемите и крият най-богатите уроди на планетата от векове, ще си прасне една пластична операция и заедно с дебелоглезенестата търговка на деца ще живеят нейде из топлите дестинации. Кво да се прави, такава е реалносттта. Всички се кланят на Мамона, Баал, Молох, жреците му и счетоводителите.

Украйна разработва собствени ракети с обсег на действие 700км. Това съобщи в неделя украинският министър на стратегическите индустрии. Искаш ли мир готви се за война, това са новите планове. Украйна ще бъде независима самоако това с което разполага като оръжие тотално променя играта в нейна полза.

Като гледам докъде са стигнали границите на у-Крайна, с тези ракетки ще могат да стрелят по бившите си територии ... евентуално, когато ги разработет ... ако ги разработят ... и ако още има нещо, наречено у-Крайна :))

Що не спиш бе. Украйна прави собствени ракети с обсег до Луната. Не знаеше ли? Как си пропуснал тази подробност? Колумб е Украинец, поне според известен техен историк, който го пускаха в ефира на единственото предаване в демократична Укрия. Чакаме да изработят собствен ДетСтар и да сплескат Московията. Това, докато всички европейци пълнят джоба на Чичо Сам, като не само си поръчват едни чертежи а и си прехвърлят индустрията в Америка за да я спасят от фалит. Ма такива неща не четете в детската градина на Сороса. Там ви учат от 4 годишни да си изберете пол и без да питате родителите да си направите смяна ако не ви хареса. Скоро и ЕМДИЕМЕЙ ще е разрешен за масова употреба в Ционисткият Рай САЩ. Тогава Украинците с ваша помощ ще направят нов Колайдер и ще ви транспортират в галактиката на фашистката глобална Перемога.

за пореден път ти казвам че си мног тъп! бена да чистиш гюбрето а не се прай на търсач на тъпите си постове... ББААХАХА

Това е най доброто обяснение защо Русия и Н Корея се въоръжават.Защо Иран иска ядрено оръжие.

Какво!?Тия не разбраха ли че загубиха?

Още в началото на всички ни беше ясно, че САЩ ще воюват до последния украинец. Явно ще се върви към безусловна капитулация на врага.

А защо ни представяте само украинската гледна точка, а руската не? Това е чиста цензура и дезинформация, а не новини. Ние не сме страна в конфликта че да криете информацията. По телевизията дебилите обясняваха, че трябвало да събираме информация от различни източници да я сравняваме и проверяваме за да не ни лъже руската пропаганда, а информацията от русия я блокират и забраняват. И как да сверяваме и проверяваме като са ни ограничили един основен източник? Конкретно по дегуто от статията. Чакайте сега да сравниме и анализираме информацията от нея. 1. Значи имаме 31 000 убити украинци. Не 300 000 не 150 000. това прави 31000/24/30=31000/720=43. ЗНАЧИ ИМАМЕ 43 човека УБИТИ в ден по цялата дължина на фронта който е над 1000км, а в ден руснаците изстрелват по 20 000 снаряда. Делиме снарядите на убитите и получаваме колко снаряда са неонходими за убийството на 1 човек 20000/43=465. Излиза че на всеки 465 изстрелани снарада умира 1 човек. Освен снарадите обаче има дронове и ракети, а има и снаиппери и автомати и гранати и планиращи бомби 2. За 2 години украинците били документирали 120 000 военни престъпления на руснаците което е 4 пъти повече от убитите. Е как така руснаците могат да правят по 166 военни престъпления в ден, а убиват само по 43 човека? 3. Броят на ранение е тайна. Ако Зеленски може да ни каже за 31 000 убити, а крие броят на ранените понеже врага би се възползвал от информацията значи броят им е в много пъти по-голям от убитите до степен критично за отбраната 4. Руснаците можали да им откраднат плана за контъранступа, а не могат да получат данни за убитите и ранените за да се възползват от ситуацията Интервесно ми е Зеленски като така се е разговорил, казали ли са на украинците че са живи военните от змийският остров които Зеленски награди посмъртно или още ги олъжат че са убити? Излиза че руснаците хем избиват всички хем никой не умира Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална

Логични въпроси за мислещи хора! Шизо-истериците на сорос копанка нямат много общо с мисленето, а с цикленето на едни и същи неща - "Киев за три дена", "Украйна печели", "Путин умря", "Русия ще напада НАТО" и десетки подобни мантри, стъкмистики и лъжи. Правил съм опити за събуждане на конструктивна критика и поне наченки на мисъл :-). Няма надежда!

Циркът е пълен. Отвратителното е, че 500хил човека бяха убити щото едни клоуни изнасят представление.

-Сър, ще има ли продължение на сериала "Всички обичат Реймънд"? -Джон, продължението е вече на екраните и се нарича "всички работят за Путин"!

Някой да им подхвърли какво е казала баба Ванга за да могат да се ориентират какво да правят! Стига мъка здрави и млади хора загиват докато други си играят на някакви стратегии! Мир и любов искат млади и стари стига войни и кризи!

"Който тръгне на война срещу Великата Русия, ще загуби". Който не вярва, да гледа филма "Феномен", където тя го казва в прав текст.

ПЪЛЕН фейк

НЕ РАЗБРАХ ТОЯ ТРИК ..... КАК ОТ 1 300 000 УКРАИНСКА АРМИЯ ОСТАНА 700 000 ХИЛЯДИ И СЕГА ЩЕ МОБИЛИЗИРАТ ОЩЕ 800 000 ДОБИТЪК ..... ЗА ДА Я ПОПЪЛНЯТ ..... КЪДЕ ОТИДОХА 600 000 УКРОПИ ? ..... АКО ЗАГУБИТЕ СА САМО 31 000 ..... ДОКАРАЛИ СА МУ НОВ ОРАХ НА НАРКОМАНА:))

Че украинските "супермени", които трябваше да задържат Авдеевка сега са мъртви или пленени. Това пишат от вестник Труд. Украинската армия е паднала от милион и сто хиляди до 470 хиляди. Говори се, че отново са я окомплектовали до един милион, но повечето са необучени и неспособни да воюват.

Това е реклама за поредната години мое обедняване заради един ефтин клоун който им бело по носът....

Че щото новите планове няма да има кой да им ги продаде ли :) Или те ще се пазят само на Зелю в зелката :)

...на американците, Зеленски е фул ъф шит!

"Зеленски: Кремъл се е сдобил с плановете за украинското контранастъпление, готвим ново" Ми как няма Кремъл да се сдобие с плановете, при положение, че наркоманът използва всяко свое появяване в телевизора за да разкаже надълго и нашироко, в най-големи подробности за бъдещото велико укро-контра-настъпление, как ще разбият "агресора" и ще вземат обратно всички руски територии чак до Аляска. Така че всичките военни тайни ги издава лично наркоманът със своето разхлопано чене.

"Украински прокурори са документирали над 120 хиляди военни престъпления" Ако даже само половината са разстрел на пленени украинци - значи само тези убити са 60 000. Плюс онези, които са за гинали в бой.... Тоя зелен наркоман за какви 31 000 говори?

Зеленски отдавна трябваше да се споразумее с руснаците.Много си повярваха че ще победят Русия .А трябваше само да спазват Минските споразумения ,и Украйна нямаше да е това което е сега

lu4ka

ФАЩ като са по-добри от рашките, ‘що не вземат да си ги премерят на Диомедоте, ами минават през Европа?

Ама преди дни Зелето в интервю за Фокс Нюз обяви - Ако не додат парите от САЩ няма план Б. Пък след биенето на камшико от Авдеевка за отбрана захортува. На нови, ама по-близки до Киев редути. Днес за нов контранастъп са обажда. Без да е подготвил докрай новата мобилизация, дет укрите са я преименували на могилизация.

И Хитлер гледаше така умно картите на бойните действия.

Зад рамото на Пусин винаги ще наднича един "зельонии папугай", га-га-га

31000 хиляди Да не е забравил някоя нула клоуна се питам !?

Една нула е забравена :-). Чакаме следващата перемога до Крим. Пак ще има рев, лъжи и кръв, а фронта ще се мести на Запад. Тоя ако управлява Украйна още три или четири години, Украйна ще приключи като държава.