Зеленски иска да засили оръжейното сътрудничество на Украйна с балканските страни

Русия би направила всичко, за да дестабилизира ситуацията на Балканите и в други страни от Източния блок, заяви украинският президент на срещата в Тирана

Обратно в новината

Коментари - Зеленски иска да засили оръжейното сътрудничество на Украйна с балканските страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взимай си Тагаренко под мишка и се разкарай, че не знаеш кво те чака.

най наглия просяк и безочлив

Всички други са го отрязали.

Толкова години руснаците говорят и никий не ги слуша и не им вярва , сега се пръкна някакъв комедиант и всичко взе да се променя заради него. Спрете се бре хора. Скоро всички ще съжаляват,че пуснаха тази украинска напаст в целия свят.

На Зеленясалото по света, някой му намигна, а той си помимлил, че го свалят и пощуря от превъзбуда и се започна: Украйна настоява за БТР-та; Зеленски: иска да засили оръжейното сътрудничество на Балканите! Всичко със заповеднически тон! Луд човек!

Зеленски, САЩ правят всичко , за да дестабилизират положението в Украйна и Европа.

аз не се бия с комшията,който е по-силен от мен,говоря,договарям се,къде си тръгнал бе цървул с чужди пари помен да правиш,цървул

наркомана доста го е закъсал щом до балканците е опрял!

Американссите окупатори разпиляха държавата му, а той се бие с руснаците, пълен идиот.

Международен просяк! Световната история не познава главнокомандващ, който по време на война, да е обикалял света повече от този човек. Той постоянно е на обиколки в чужбина. Видя, че в складовете на запад вече няма оръжия, и тръгна из Балканите. Там поне калашници и леки стрелкови оръжия има и някой стар ръждясал съветски танк може да изпадне. Зеленски, като всеки удавник, се хваща за сламката. Не издържа напрежението, психически рухна. Както Хитлер в бункера....

Превод: Зеленски иска да засили оръжейното сътрудничество на Украйна с балканските страни - ЦРУ иска да засили каквото направи в Украйна към балканите.

++++

Няма подаръци ! Имаш пари има оръжия ! Ти нямаш и за теб няма оръжия !

давайте още оръжие, уе

Ние не си сътрудничим с терористи. Крайно време е да се поставят референдуми за гласиване при вземане на важни решения. Нали е демокрация и управление на надора. В ЕУ никой от народите обаче не се пита за нищо.

Едните искат от нас да правим "зелен водород" другите снаряди! Лудите на стадиона :)

Бъдете сигурни ние сме готови да му бачкаме без пари, защото той никога няма да плати, това, което ще му доставим. Не от обич към усрайна, а защото българинът винаги е бил тъп гъзолизец.

Няма проблеми! Кой плаща?

За тоя наркоман оръжейно сътрудничество означава някой да му подарява оръжие

Хей, Зельо, ха дано, ма надали!

Ебаси манипулатора. Дайте ни, защото ще страдате. Само заплахи... И какво сътрудничество е това да ДАВАШ? Какво ще предложи той - ГМО храни?

БЕ УЙЛИ!