Зеленски говори с Денков за още оръдия, снаряди и ракети

Поканил е България да изпрати свой представител на следващия кръг от преговорите по Формулата на мира

Обратно в новината

Коментари - Зеленски говори с Денков за още оръдия, снаряди и ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някой прави ли му впечатление, какво има зад гърба на "академика"? Празни етажерки. Нито българското знаме, нито някой от нашите национални герои. Нищо. И това "недоразумение" е министър-председател на България. Срам и позор.

До кога ще даваме

Питай в посолството :)))

Зеля е удрял по масата, а мишочето цвъркало. Цър цър!

"Зеленски говори с Денков за още оръдия, снаряди и ракети". Да се задави дано!

Ей плъх,как мога да се договоря с теб да ми дадеш жена ти? Толкова си долен,подъл и голям предател,че даже и за тоалетна хартия не ставашшш....

отдавна я разкара! Сега е с бившата си любовница и колежка от лабораторията...

А защо Зелленски не му е поискал да му изпрати верния украински кадър Тагаренко

Чудесна идея! Даже предлагам като бонус да започнем периодично да им изпращаме представители на една малцинствена група. Млади, витални, агресивни, готови да се изправят храбро с брадва или кол срещу 80 годишна бабана село. Няма как да не всеят страх в руските редици и да обърнат хода на бойното поле.

На какъв ли език са си говорили тези двамата?

Мишочето може да е взело няколко бързи урока преди това и да цвъркало на Кучмаински.

На какъв ли език са си говорили тези двамата?

Остава и Денкоф-сапуня да се съгласи и да нареди на Тагаренко да пратят на Зеленият наркоманец още 5 млн снаряда и наште Ф-61 директно да кацат в Киив.

Зеленясалия плъх и молеца да хващат пътя и да отиват на фронта

"Помощ за защита. Информирах министър-председателя за текущите отбранителни нужди на Украйна, особено по отношение на укрепването на нашите военновъздушни сили и артилерия. Присъединяването на Украйна към ЕС. Подчертах важността на единството в подкрепа на европейската интеграция на Украйна, както и на 50 милиарда евро многогодишна помощ". И Денков не го е прекъснал и ме обясни от колко много неща има нужда България.

Заглавието трябва да бъде от рода на “зеленски нареди на Денков да хариже още оръжие”. Денков послушно козирува….и получи потупване по рамото от посолството

За 1 млн войници стигат 50 милиарда евро. Оръжието от САЩ и Англия. ЕС харчи 270 милиарда, така че 28% от военните бюджети отиват в Украйна

Путин разполага с 60 млрд долара бюджет, за това светът ако иска Украйна да победи ще трябват 120 млрд

Много скромно го раздава зеления надрусан нацист от Киев. "Само" по 50 милиарда евро годишно за много години напред иска ... Оръжия и муниции му идват безплатно. Половината му население го хрантутим страните от ЕС.

50 млрд евро само от Европа и само за 2024г. Защото светът е решил да даде на Украйна 118 млрд долара за да укротят маняците в Москва

Наркоманът вече говори за "Помощ за защита за отбранителни нужди на Украйна, особено по отношение на укрепването на нашите военновъздушни сили и артилерията". Вече за ПЕРЕМОГА не се говори, понеже тя е тотално посрана от руснаците. САЩ и НАТО вече имат друг приоритет в Близкия изток, така че УКРИТЕ да се спасяват както могат. Иначе те и без това са торта на Европа !!!

И той кво ?? Да идва да режат сапун заедно !!

Аз повече хуьове не е ли питал?

Зеленият наркоман опря и до най бедната държава в Ес! И това скапано правителство ще му клекне пак! Ще си напълнят джобчетата,ако всъщност някой им плати!:))

Ами като богатите не дават, а нашите изедници са си разтворили бузите като невиждали....

От къде му има номера?

Отношенията на България с Украйна в момента приличат на доставчик - клиент. Обажда се клиентът и си прави поръчката, а доставчикът на телефона си прави записки и доставя. С тази разлика от реалния живот, че не им се изпраща фактура на хохлите - всичко им се доставя абсолютно безплатно. Така е наредено от Козяк...

То и от войната Иран - Ирак останахме с чаша студена война, а изнесохме военна продукция за над $1 000 000 000, за която ни заповядаха да нямаме претенции за плащето и. България има опит в спонсорирането на чуждите интереси, няма да се плашиш.

А тези ъук ще теглят поредния заем ,за да си плащаме сметките!

Най-съществената част от разговора е, че нашият най-после е получил някакви поздравления за фашистката си реч, която изнесе пред празната зала в ЕС. Поздравленията бяха не от кого да е, а лично от фашиста Зеленски. На къде ни водят шарлатаните????

То и цар Борис три мислеше че ще му се размине но отиде зян.

Независимо какво са си говорили двамата мишоци (от тях нищо не зависи). Путин бавно и без да бърза, тази зима Путин ще превземе 3 града на Донбас (Авдеевка, Маринка и Угледар), така също Купянск и Харковска област. Над останалата част от Украйна ще има основно епизодични обстрели по инфраструктурата основно ВПК и Енерго обекти. Тока в Украйна доста е поскъпнал и ще се погрижи сметките за тока В Киев и Лвов да не са толкова високи, за да могат хората да си ги плащат.

защо му квичи по телефона. Денков се извинил, че води паралелен разговор с Пеевски на другата линия, та докато превключи от свински на бългрски...

нека да говори с Радев

Вече ги подгряват: За да водят такава война, американците и техните съюзници ще трябва да демонстрират национално единство, мобилизиране на ресурси и дух на саможертва, невиждани от поколения.

Украйна е пътник,нови снаряди за Украйна -нови млади украинци в найлонови човали

Действително тук великодушно са ни оставили възможността демократично да избираме обслужващ персонал на ЕС. Нездраво е да се поддържа заблудата за българска държавност. Такава няма от 2007г.

Междо другото гледам ще помагаме за ВВС на Украйна.Чудя се как?

про100токиро,той е летял на 8000 м. без кислород,може да им е от някаква полза,защото на нас ни е щета отвсякъде;)

Каквото му наредят на Денков от Брюксел, това и ще направи. България отдавна не е независима държава. Те законите ни ги пишат чужденци, че за някакви железа ли ще се церемонят.

Щом е опрял до българския ВПК, значи нещата отиват на много зле. Украйна е обречена кауза. Фалирала, разрушена и опустошена с над 10милиона напуснали завинаги пределите на територията и още поне толкова, които се чудят как да избягат. На финансови инжекции от години, с които се плащат пенсии и разходи на марионетния режим.

Зеленски е напорист ухажор, а Денков е жена, която не умее да отказва

Две Национални катастрофи. Сега късните антикомунисти ,неофашисти ни вкараха в Третата Национална катастрофа

Доживях да видя отново България да храни нацисти и фашисти.Жалка картинка, прости хора. Русия са я превърнали в плашило, а прости хора вярват на фашистите. Трябваше да си вземем поука какво е фашизмът! Носи само зло. Днешните ни политици са мошеници. Всеки ще си вземе по няколко милиона долари, емитирани без обезпечение. А народът ще гладува. Топва виждам.

Същата работа както 40-44-та. Нашите управници нацисти и фашисти пак в съюз с нацистка германия и фашистка италия. После идва народен съд, на колене и в тила. И после в трапа покрити със сгурия. И сега ще е така. Тази фашистка утайка помагачи на укрофашистката терористична банда няма да и се размине.

Поредната загуба на България, поредния грешен ход, поредната грешна страна.. големи загубеняци сме! Как не се научихме да четем и учим история бе! Прост Народ - Слаба Държава! Абе стой си на гъза и се прави че не знаеш и разбираш бе (което е факт), защо се навирате между шамарите бе работете за скапания народ а не за народа на САЩ мамка му.. Европа налива пари в Украйна за да може Украйна да ги налива в САЩ за да може Байдън да се хвали че войната в Украйна създавала работни места и икономика в USA!!! Много сме зле, много!

НИЩО НЯМА ДА ВИ ДАВА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ВИЕ НИЩО НЕ СТЕ ДАЛИ НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ ИМА ГРИЖА ЗА СВОЯ НАРОД БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!!!

НА ТАЗИ СПИРТОСАНА СКУМРИЯ, ПОСТАВЕН ЗА ПРЕМИЕР ОТ ПОСОЛСТВОТО, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА И ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ, ЗА ПРОДАЖБА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ОТ КАК Е НАЗНАЧЕН ЗА ПРЕМИЕР ТОЙ РАБОТИ ЗА УКРАЙНА СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ!

ТаваришЧ, ами искаха му оставката и късопишковците, и другарите Корнелиеви, че даже и славчовите маймуняци, ама събраха гласове в НС колкото за бог да прости. :-)))

В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ МОЛИТЕ ОТ ЗАТВОРИТЕ И НА ВАС БОГ ДА ВИ ПРОСТИ, ИЗВРАЩЕНИЯТА СПРЯМО БЪЛГАРИЯ!

Ще, ще.... таваришЧ. :-)))

Да му подарим няколко от нашите Ф16 !!! Офффффгг забравих , че липсват :). Веднага да му изпратим чертежите ама фотокопия , че да останат и за нас няколко бройки . Хахахахаххахаха . НАГЪЛ ЕВРЕЙСКИ НАРКОМАН !!!

Нафталиновия Академик ще изпрати съпуни и белина по формулата лично създадена от пишман химика ! А Денкоглу очаква орден Степан Бандера ,защото му е фен от малък !

Абе аз и на двамата бих набутал по едно зенитно оръдие в задниците. Такъв хубав залп ще стане.

Значи не си пълна отрепка. Поне по тази тема си в час :)

Може да искаш, ама ти се полага само стаканчик бояришник или в най-добрия случай прясно печена в кв. Аспарухово пърцуца. и то само ако удариш две челобития пред портрета на бункерния ботоксен мудак. :-)))

Ясно е, че ще дадем. България е единствената страна прозвеждаща съветските калибри. Въпросът е - Кой плаща.

_stankow

Не е единствената страна, която произвежда "съветски" калибри. Общо взето който може да произвежда 155 мм снаряди, може и 152 мм снаряди. Технологиите са едни и същи, въпрос на настройка на линиите. Една фурна ако може да пече прави банички, ще се озори ли да изпече и триъгълни ? Че и козунаци ?

Щом е опрял до плъха значи е отсвирен от западняците

Белото не прощава ракети, боеприпаси, еднорози...

Този, сопола щом е опрял до нас значи, че наистина работата е зле...

Чебурашки газ пикаят. Хахахаха

едва ли . За разлика от Вашето /и на себеподобните Ви/ осир@не !

И откъде има денков такива неща, че зеленият да му ги иска?

Това са пари, които няма повече да видим. Защото Украйна губи и ще продължава да губи. Просто няма живата сила, за да направи каквото и да е на фронта. Днес беше публикувана информация, че руската армия е взела село Маринка, за което се водеха боеве от дълго време. Един от основните укрепени райони на украинската армия. Скоро ще бъде обкръжен и град Авдеевка. След като фронта започне да рухва, няма какво да спаси украинската армия от бягство. А милиардите, които дадохме на Украйна, ще си ги видим през крив макарон. Нито ще има български фирми, които да участват във "възстановяването на Донбас" (както ни обещаваха продажните ни политици), нито фалиралата и загубила войната Украйна ще има пари да връща на когото и да е.

Те никога не са и мислили, че ще се върне нещо. Дерат жив народа ни, само, за да осигурят повече смърт за друг народ. Чака ги ада.

Който каже лоша дума за майкатс родината или Русия, веднага куршум в тилс

Снощи Украйна е взривила ДЯВОЛСКИЯТ МОСТ на БАМ ! След като преди това укрите взривиха влак с авиационо гориво в СЕВЕРОМУЙСКИЯТ ТУНЕЛ Напомням че Северомуйският тунел е база на руските ядрени стратегически сили. Там е базата на влаковете с ядрените ракети САТАНА. Тези влакове са маскирани като обикновени товарни влакове Прекъсването на БАМ спира доставката на снаряди от Северна Корея и дронове от Китай. Както и износът на Русия за Китай. https://www.youtube.com/watch?v=kLhOE5hpoIE

Ние само с влакове пращаме снаряди на Украйна.Да си чувал за товарни самолети?

въпросът е че Русия плаща за тези стоки с дърва и въглища а те се изнасят за Китай с ВЛАКОВЕ Китай на кредит не дава

Ти знаеш ли какво е БАМ и къде се намира, бе? Как ли укрите са стигнали дотам