Коментари - Зеленски даде пример с Израел и призова свободния свят към единство и за Украйна | Днес.dir.bg

Зеленски даде пример с Израел и призова свободния свят към единство и за Украйна

Същото може да бъде направено и за защита на Украйна от терора, каза президентът на страната

Обратно в новината

Коментари - Зеленски даде пример с Израел и призова свободния свят към единство и за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Шило

Ех, Володя, Володя...Има няколко съществени разлики- първата: Украйна не е Израел и не представлява чак такъв интерес за западните ти господари. Второ, Русия не е Иран с всичко произтичащо от това. Трето: Близкият изток е далеч, ама ставащото между Украйна и Русия е в сърцето на Европата.

Зеления открито призовава за ТСВ.

Разликата между Украина и Израел е, че единият е Израел, а другата е Украина. И това обяснява положението.

Сега Израел е на дневен ред. Украйна вече не е актуална. Подкукуросаха те, ти се хвана на въдицата... Жалкото е, че попарата няма да я сърбаш ти, а обикновените хора.

Евтино се продава проскубана кожа,от зелен домашен плъх.

1. Там ракетите прелитат над други държави с ПВО; 2. Еднократно е. За многократно едва ли са изобщо готови; 3. Струва им адски скъпо; 4. Абсурдно е евреите да подкрепят бандеровците фашисти, където преди издаването на евреин се е награждавало с чаша сол и са били охранители по концлагерите. Нищо че и психопата Бандера е четвърт евреин, от майка проститутка полу полякиня и полу еврейка. Както и Хитлер е поне четвърт евреин по дядо. Личи си му и визуално и прилича повече на някой като Айнщайн, отколкото на австриец.

SirBob

Отчаяни вопли на нацистката хунта в Киев. Хората свършват, оръжие няма, пари също. Отгоре на всичко, глантият спонсор пренасочва финансирането към другия по-доходоносен проект. Тежки дни за бандеровците. Да подготвят капитулацията си.

Има едни стари доктрини, според които обетованата земя на израелското племе е част от днешна Украйна. Да не се кажат свързани и неслучайни войните.

Нали ти пратихме един патриот. Достатъчен е срещу летящи перални.

На киевското наркоманизирано жуже примката около врата се стяга.

Наркотиците окончателно са размътили мозъка на Зеленски. Иначе, ако човек адекватно възприема реалността, няма да му е трудно да разбере, че Украйна не е Израел и Русия не е Иран. Украйна е интересна за Запада, само доколкото може да бъде използвана като инструмент срещу Русия. Но от друга страна, ако този инструмент стане много успешен и Русия претърпи истински осезаеми щети, Западът може да получи унищожителен ядрен отговор. Тези два фактора определят и размера на помощта, която Украйна получава. Не е толкова сложно.

Спокойно Шмъркалане, новият прах от Колумбия пере 2 пъти по-добре от старият , всичко вече е в 1 доза и има мног по-дълготраен и качествен ефект. Моля пробвай новите капсули от Богота те се шмъркат най-добре преди лягане.

Тоя наркоман не живее на този свят. Свободния свят е Русия, Китай, С. Корея ,Иран и още няколко държави.

Този зелен наркоман няма ли да спре да се излага?

Скрий се, Израел побеждава и не крадат помощта от съюзниците за разлика от теб, в Израел няма корупция както в бандеристан.

Зеленски, да не би да очакваш САЩ да си разположи ПВО-то около Украйна, за да пази бели славяни? Я помисли пак. Освен това, не си питал Литва, Латвия и Естония дали са съгласни да станат цел на руските ракети.

свръхзвуковите ракети нищо не ги лови

До 2 години няма да има украйна.

Зельо, не си актуален вече

Зеленски си бръщолеви глупости. Как НАТО ще го защитава както Израел. Нещата са къде, къде различни, но и малко близки, едно е Европа, друго е Близкия изток. Русия е монолит, а арабските държави са разнопосочни спрямо Израел.

Колкото повечеусеща своя край, толкова повече квичи Зеленски, иска, настоява, тропа с краче. А запада му изразява съчувствие, морална подкрепа и толкова. Особена след като на всички е ясно, че укрите бомбардират Запорожката АЕЦ с цел да създадат чдрена катастрофа в Европа. Украйна направи каквото можа срещу Русия, сега ще трябва сама да се оправя, жалко за обикновените хора, чийто живот Зеленски продаде за жълти центчета.

ергенките де се редят на опашка за един джендър имат повече достойнство от него!

Аман от клоуни в политиката! Този на снимката започна да гледа унило. Явно реалността ба-а-а-вно си пробива път през мъглата. А реалността е, че Украйна не е Израел. И разликата е голяма. Да вземем за пример САЩ. За САЩ Украйна е като домашен любимец. Но за САЩ Израел е господар! Обществена тайна е, че по време и след ВСВ война доста евреи имигрират в САЩ. Заедно с ужасите на Холокоста, те носят със себе си и пари, знания и.. връзки помежду си. Много малка част от тях решават се преселят в новосформираната държава Израел. Повечето остават и решават да се подсигурят по всеки възможен начин, че един нов Хитлер никога няма да се случи в САЩ. И така след близо 50 години евреите в САЩ са създали сложни система от взаимовръзки и на практика са инфилтрирали и контролират всеки значителен аспект и сектор от америкаското общество и икономика. Като почнем от банковия сектор и стигнем до Холивуд. Обществена тайна е, че в САЩ всичко различно от безрезерва подкрепа за Израел и евреите е равносилно на политическо и/или икономическо самоубийство. И сега Израел е във война! И на фона на всичко това идва Украйна. Там, където нещата не се развиват по план. Русия просто отказа да се предаде и вече трета година успешно се противопоставя на милиардите, които Запада хвърля срещу нея. А сега е година на избори в много страни от Запада. И въпреки че не е политически коректно да обясниш как няма да хвърляш повече милиарди в Украйна, си е направо самоубийствено да обясниш, че ще го правиш, но за сметка на социални и други разходи. Така че за Запада Украйна се превръща в лош спомен, но Израел е (и винаги е бил) държавата на онези, които имат значение!

Скъпи шмърки, дори Израел да беше се захванал с Русия нямаше да бъде спасен. Колониализмът е точно като шахът, жертват се пешките когато е нужно. Израел може да е топ или офицер, но не е крал. оСрайна е пешка, но вече бита. Израел представлява няколко милиона фанатика, готови да извършват тероризъм за някаква тяхна имагинерна кауза, която случайно съвпада с желанията на империализма. Нещо като ИСИС, но в малко по-приемлив за ТВ-то вариант. Русия и Китай са реалните съперници. Срещу тях ОТАН са готови да пратят Европа и Азия, ако могат и се наложи. Говорят директно за 'зануляване' на юго-източна Азия в името на хегемонията. Това означава от Япония до Индия да има милиарди загинали само от ГЛАД, другото е бонус. Ти какво мислиш са 1 млн. продажни орки от оСрайна на базата на всичко това? Или 10млн., честно казано... Ти си важен само в твоят свят. Така си приличате с зионистите. И те ще покоряват света, правят велик исранел и какво ли още не, но ако не им пратят няколко милиарда помощи веднага свършват патроните. Както казват - каквото правиш, го прави тихо. Времето на великият Худини - Зеленски на сцената приключи. Времето и на патриотично-бандеровска оСрайна също. Западът очаква спокойствие, защото никой не обича да му припомнят провалите. Още повече, ако няма намерение да се 'научи' от тях. Защото те не са провали, а велики победи за които не може да се говори. Какво да кажат Дойче Зеле - "Русия може да спечели оСрайна с много кръв, но Америка прибра цяла Европа без изстрел."

Дефинирай "свободни"! Защото в страните, които си изброил половината тука вече щяхме да сме в затвора, а в С.Корея - и разстреляни.

Така е, навсякъде по света канят путен, не може да успее да посети всички желаещи! :)))

Да призовава наркоманите като него. Измамник!!!

Зеленку се изживява като чифутляк, но чифутляците не го отразяват :)

Правят си с него фрийк шоу хората :)

Евреина Зеленски превърна Украйна и на наслението и в Палестина.... Запада донесе шанс на милиони Българи, Румънци а сега и на Украйнци да бачкат като чистачи, миячи и строители на запад и да споделят светлото бъдеще на запада. Полша която беше най субсидираната държава и най подкрепната от всички соц сържави , която развиваше шистовия газ според наратива на САЩ днес се оказа с най скъпия енергиен ресурс в цяла Европа и ние вървим по същия път под свтлото водителстсттво на Западняи кадър Корнелия, Митов, Радев и други светила на българсака политика и силите им за бързо реагиране Киро, Асен и други светли умове на западната демокрация

Какво сравнение прави този въшльо Зеленски...еврейте са пълни с пари и управляват света , а украинците са бедни като църковни мишки. Естествено, че ще се помага на богатите еврей !

там никой не величае педерасите,а ги "лекуват" с различни способи;)

Че свободният свят не е единен по казуса с Израел. Пък и Израел не е зависим изцяло от свободният свят за да може да функционира като държава и да води тази война, за разлика от някоя друга нация. Пък и малко ли беше всичко до сега за малка Украйна? На 3-4 пъти запада задоволява напълно нуждите на Украйна за военна техника и въпреки това се чува само "дай още".

Ахаха. Изисквало политическа воля. Изисква НАТО да влезе потенциално в ядрена война с туснаците, което е ход с известен край. При Иран не е баш така, въпреки, че САЩ няма да посмеят да започнат война с Иран, защото Русия и Китай ще се включат и пак стигаме до същото. На тоя зеленски трябва да се направи паметник за да напомня какви "лидери" никога да не се избират отново на власт. Продаде народа и държавата си...

Наглец! Украйна колкото помощ завлече за две години, Израел може само да мечтае. Като ти свършат боеприпасите и оръжията капитулираш, а не просиш като циганин...

Не му се сърдете, така са се саамовъзпитали. Наблюдавам сънародниците му наоколо. Започват с вълшебните думичики "Ми з Украини" (пише се малко иначе, но тук не обичат латиницата), сякаш те са индулгенция за всичко, което са направили или тепърва ще направят. Усеща се патос на говора, сякаш са Избраните от Него. Всички са им длъжни и трябва да паднат ничком на земята. А освен че са нагли, са и доста коварни, надменни, невъзпитани.

Коментари - Зеленски даде пример с Израел и призова свободния свят към единство и за Украйна | Днес.dir.bg

Зеленски даде пример с Израел и призова свободния свят към единство и за Украйна

Същото може да бъде направено и за защита на Украйна от терора, каза президентът на страната

Обратно в новината

Коментари - Зеленски даде пример с Израел и призова свободния свят към единство и за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Шило

Ех, Володя, Володя...Има няколко съществени разлики- първата: Украйна не е Израел и не представлява чак такъв интерес за западните ти господари. Второ, Русия не е Иран с всичко произтичащо от това. Трето: Близкият изток е далеч, ама ставащото между Украйна и Русия е в сърцето на Европата.

Зеления открито призовава за ТСВ.

Разликата между Украина и Израел е, че единият е Израел, а другата е Украина. И това обяснява положението.

Сега Израел е на дневен ред. Украйна вече не е актуална. Подкукуросаха те, ти се хвана на въдицата... Жалкото е, че попарата няма да я сърбаш ти, а обикновените хора.

Евтино се продава проскубана кожа,от зелен домашен плъх.

1. Там ракетите прелитат над други държави с ПВО; 2. Еднократно е. За многократно едва ли са изобщо готови; 3. Струва им адски скъпо; 4. Абсурдно е евреите да подкрепят бандеровците фашисти, където преди издаването на евреин се е награждавало с чаша сол и са били охранители по концлагерите. Нищо че и психопата Бандера е четвърт евреин, от майка проститутка полу полякиня и полу еврейка. Както и Хитлер е поне четвърт евреин по дядо. Личи си му и визуално и прилича повече на някой като Айнщайн, отколкото на австриец.

SirBob

Отчаяни вопли на нацистката хунта в Киев. Хората свършват, оръжие няма, пари също. Отгоре на всичко, глантият спонсор пренасочва финансирането към другия по-доходоносен проект. Тежки дни за бандеровците. Да подготвят капитулацията си.

Има едни стари доктрини, според които обетованата земя на израелското племе е част от днешна Украйна. Да не се кажат свързани и неслучайни войните.

Нали ти пратихме един патриот. Достатъчен е срещу летящи перални.

На киевското наркоманизирано жуже примката около врата се стяга.

Наркотиците окончателно са размътили мозъка на Зеленски. Иначе, ако човек адекватно възприема реалността, няма да му е трудно да разбере, че Украйна не е Израел и Русия не е Иран. Украйна е интересна за Запада, само доколкото може да бъде използвана като инструмент срещу Русия. Но от друга страна, ако този инструмент стане много успешен и Русия претърпи истински осезаеми щети, Западът може да получи унищожителен ядрен отговор. Тези два фактора определят и размера на помощта, която Украйна получава. Не е толкова сложно.

Спокойно Шмъркалане, новият прах от Колумбия пере 2 пъти по-добре от старият , всичко вече е в 1 доза и има мног по-дълготраен и качествен ефект. Моля пробвай новите капсули от Богота те се шмъркат най-добре преди лягане.

Тоя наркоман не живее на този свят. Свободния свят е Русия, Китай, С. Корея ,Иран и още няколко държави.

Този зелен наркоман няма ли да спре да се излага?

Скрий се, Израел побеждава и не крадат помощта от съюзниците за разлика от теб, в Израел няма корупция както в бандеристан.

Зеленски, да не би да очакваш САЩ да си разположи ПВО-то около Украйна, за да пази бели славяни? Я помисли пак. Освен това, не си питал Литва, Латвия и Естония дали са съгласни да станат цел на руските ракети.

свръхзвуковите ракети нищо не ги лови

До 2 години няма да има украйна.

Зельо, не си актуален вече

Зеленски си бръщолеви глупости. Как НАТО ще го защитава както Израел. Нещата са къде, къде различни, но и малко близки, едно е Европа, друго е Близкия изток. Русия е монолит, а арабските държави са разнопосочни спрямо Израел.

Колкото повечеусеща своя край, толкова повече квичи Зеленски, иска, настоява, тропа с краче. А запада му изразява съчувствие, морална подкрепа и толкова. Особена след като на всички е ясно, че укрите бомбардират Запорожката АЕЦ с цел да създадат чдрена катастрофа в Европа. Украйна направи каквото можа срещу Русия, сега ще трябва сама да се оправя, жалко за обикновените хора, чийто живот Зеленски продаде за жълти центчета.

ергенките де се редят на опашка за един джендър имат повече достойнство от него!

Аман от клоуни в политиката! Този на снимката започна да гледа унило. Явно реалността ба-а-а-вно си пробива път през мъглата. А реалността е, че Украйна не е Израел. И разликата е голяма. Да вземем за пример САЩ. За САЩ Украйна е като домашен любимец. Но за САЩ Израел е господар! Обществена тайна е, че по време и след ВСВ война доста евреи имигрират в САЩ. Заедно с ужасите на Холокоста, те носят със себе си и пари, знания и.. връзки помежду си. Много малка част от тях решават се преселят в новосформираната държава Израел. Повечето остават и решават да се подсигурят по всеки възможен начин, че един нов Хитлер никога няма да се случи в САЩ. И така след близо 50 години евреите в САЩ са създали сложни система от взаимовръзки и на практика са инфилтрирали и контролират всеки значителен аспект и сектор от америкаското общество и икономика. Като почнем от банковия сектор и стигнем до Холивуд. Обществена тайна е, че в САЩ всичко различно от безрезерва подкрепа за Израел и евреите е равносилно на политическо и/или икономическо самоубийство. И сега Израел е във война! И на фона на всичко това идва Украйна. Там, където нещата не се развиват по план. Русия просто отказа да се предаде и вече трета година успешно се противопоставя на милиардите, които Запада хвърля срещу нея. А сега е година на избори в много страни от Запада. И въпреки че не е политически коректно да обясниш как няма да хвърляш повече милиарди в Украйна, си е направо самоубийствено да обясниш, че ще го правиш, но за сметка на социални и други разходи. Така че за Запада Украйна се превръща в лош спомен, но Израел е (и винаги е бил) държавата на онези, които имат значение!

Скъпи шмърки, дори Израел да беше се захванал с Русия нямаше да бъде спасен. Колониализмът е точно като шахът, жертват се пешките когато е нужно. Израел може да е топ или офицер, но не е крал. оСрайна е пешка, но вече бита. Израел представлява няколко милиона фанатика, готови да извършват тероризъм за някаква тяхна имагинерна кауза, която случайно съвпада с желанията на империализма. Нещо като ИСИС, но в малко по-приемлив за ТВ-то вариант. Русия и Китай са реалните съперници. Срещу тях ОТАН са готови да пратят Европа и Азия, ако могат и се наложи. Говорят директно за 'зануляване' на юго-източна Азия в името на хегемонията. Това означава от Япония до Индия да има милиарди загинали само от ГЛАД, другото е бонус. Ти какво мислиш са 1 млн. продажни орки от оСрайна на базата на всичко това? Или 10млн., честно казано... Ти си важен само в твоят свят. Така си приличате с зионистите. И те ще покоряват света, правят велик исранел и какво ли още не, но ако не им пратят няколко милиарда помощи веднага свършват патроните. Както казват - каквото правиш, го прави тихо. Времето на великият Худини - Зеленски на сцената приключи. Времето и на патриотично-бандеровска оСрайна също. Западът очаква спокойствие, защото никой не обича да му припомнят провалите. Още повече, ако няма намерение да се 'научи' от тях. Защото те не са провали, а велики победи за които не може да се говори. Какво да кажат Дойче Зеле - "Русия може да спечели оСрайна с много кръв, но Америка прибра цяла Европа без изстрел."

Дефинирай "свободни"! Защото в страните, които си изброил половината тука вече щяхме да сме в затвора, а в С.Корея - и разстреляни.

Така е, навсякъде по света канят путен, не може да успее да посети всички желаещи! :)))

Да призовава наркоманите като него. Измамник!!!

Зеленку се изживява като чифутляк, но чифутляците не го отразяват :)

Правят си с него фрийк шоу хората :)

Евреина Зеленски превърна Украйна и на наслението и в Палестина.... Запада донесе шанс на милиони Българи, Румънци а сега и на Украйнци да бачкат като чистачи, миячи и строители на запад и да споделят светлото бъдеще на запада. Полша която беше най субсидираната държава и най подкрепната от всички соц сържави , която развиваше шистовия газ според наратива на САЩ днес се оказа с най скъпия енергиен ресурс в цяла Европа и ние вървим по същия път под свтлото водителстсттво на Западняи кадър Корнелия, Митов, Радев и други светила на българсака политика и силите им за бързо реагиране Киро, Асен и други светли умове на западната демокрация

Какво сравнение прави този въшльо Зеленски...еврейте са пълни с пари и управляват света , а украинците са бедни като църковни мишки. Естествено, че ще се помага на богатите еврей !

там никой не величае педерасите,а ги "лекуват" с различни способи;)

Че свободният свят не е единен по казуса с Израел. Пък и Израел не е зависим изцяло от свободният свят за да може да функционира като държава и да води тази война, за разлика от някоя друга нация. Пък и малко ли беше всичко до сега за малка Украйна? На 3-4 пъти запада задоволява напълно нуждите на Украйна за военна техника и въпреки това се чува само "дай още".

Ахаха. Изисквало политическа воля. Изисква НАТО да влезе потенциално в ядрена война с туснаците, което е ход с известен край. При Иран не е баш така, въпреки, че САЩ няма да посмеят да започнат война с Иран, защото Русия и Китай ще се включат и пак стигаме до същото. На тоя зеленски трябва да се направи паметник за да напомня какви "лидери" никога да не се избират отново на власт. Продаде народа и държавата си...

Наглец! Украйна колкото помощ завлече за две години, Израел може само да мечтае. Като ти свършат боеприпасите и оръжията капитулираш, а не просиш като циганин...

Не му се сърдете, така са се саамовъзпитали. Наблюдавам сънародниците му наоколо. Започват с вълшебните думичики "Ми з Украини" (пише се малко иначе, но тук не обичат латиницата), сякаш те са индулгенция за всичко, което са направили или тепърва ще направят. Усеща се патос на говора, сякаш са Избраните от Него. Всички са им длъжни и трябва да паднат ничком на земята. А освен че са нагли, са и доста коварни, надменни, невъзпитани.