Зеленски благодари на НС, за Митрофанова обявяването на Гладомора за геноцид е обида

Украинският президент и посланикът на Русия реагираха на решението на българксия парламент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски благодари на НС, за Митрофанова обявяването на Гладомора за геноцид е обида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четохте ли че Казахстан има по голям процент жертви в тези години .

и митрофанова е срам за човечеството

А УКРАИНСКАТА РАДА ЩЕ ПРИЗНАЕ ЛИ 540 ГОДИШНИЯТ ОСМАНОФАШИСТКИ ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕНТА ВКЛ УКРАЙНА,КРИМ....И ТН

>>>Обидно е, че за пореден път българските политици решиха да пренаписват историята. Много точно казано. Българските политици ! Българският народ не можеш да го излъжеш. Само трябва да се добави - "шепа български "политици", изцяло поставили се в служба на запада.

викаш в украина е нямало гладомор??? и не е предизвикан от червените, които иззели цялата реколта? може и да си прав! но Дядо Боже знае че не си, и ти е приготвил изненадка!

Нека този път поне шепата национални предатели - русофили да приемат, че пренаписаната от тях история подлежи на корекции и предвид тоталната им зависимост от СССР в лицето на Русия, предлагам да си съберат мизериите и да се изнесат при руските си братя и да ни освободят от присъствието си.

Доказателство ,че отново не познават историята. Проява на роболебство.

На черното не мога да кажа бяло. Но мисля, че по скоро трябваше да се обявинападението над българина в РСМ за терористичен акт и да се наложи ново вето за влизането на македонците в ЕС докато не покажат, че работят по отстраняване на крайния национализъм и расизма срещо братски народ

Един доказан наркоман благодари на НС. Каква обида, какво падение!

Пи те краставите магарета се надушват.

ㅤ

А кога ще се обяви 5 вековното турско робство в България за геноцид? Или тук "историческа справедливост" не може да има?

Кое е обидно другарке?!!! Това са фактите и уроците за вас. Помислети другия път, когато заговорите за нацизъм!!!!!

Другарката си е "опекла хляба", я виж колко роби си има дори в този форум, всички те са готови да и се кланят и ближат краката, само и само да ги погледне благосклонно. Твърде много другари и другарки има в нещастната ни България, а докато ги има и имат право на глас /вместо да са в Белене, защото си позволяват да говорят срещу решението на официалната власт, както беше по любимият им соц/, то няма да напреднем, а все назад ще вървим и все последни ще бъдем :(

ММДАММ, ФОНФАЦИЯ ЗА АМЕРИКА РАБОТИ,РАБОТИ РАБОТИ :)))

ебахти гъзолизците тия педераси!!! слагат се на всичките западни пропаганди без хич да се замислят!!! ОТВРАТ!!!

Това не е пропаганда, а исторически факти

Но тенденциозно прочетени в полза на Украйна!

Сега да видим кои ще признае Донбас за генецоид и всекидневните украински зверства мръсни предатели този наркоман и фашист е мръсен убиец но ха времето му ще свърши защо не показаха зверството по болницата миналия ден и загиналите хора нещастници

е , кой......освен Сирия и КНДР , най-много още Никарагуа и ЦАР. Иран - едва ли , а за Китай и Индия - забрави :))) И туй то.......

Имам хипотетичн въпрос.Напоследък ми прави впечатление,че цели парламентарни групи напускат Парламента.Те получават ли заплати ако напуснат и не работят.Ако работник в предприятие напусне работа в знак на протест какво ще се случи с него.Просто хипотетично.

Кога ще обявят за геноцит унищожаването на 3 милиона българи за последните 33 години?

Емигрантите не са спирани,който е намерил работа навън е останал,голяма част от тях издържат близките си.Старта за напускането е вследствие ограбването от др.Луканов с куфарчетата,неговия екип довел до икономическа и финансовата криза и на другия другар Виденов който я довърши така ,че да почнем от нулата преди 20 г. и криминалната приватизация .Накрая се озовахме в държава на няколко олигарха които купуват и продават политици и се гневят ако им се бърка закона.

_stankow

Да, точно Виденов и Луканов виновни. 30 години оттогава. Нали тука всичко направихме както ни казаха, всички заводи, банки и мини им дадохме на западняците. Защо хората бягат, защо не "дръпнахме" ?

Болшевишки геноцид заради колективизацията.Унищожават храната за да ги принудят да им вземат земята.А когато нямат храна не могат да въстанат и да се противопоставят.Не е по различно с геноцида на българите в Македония,средствата са различни,директно ги ликвидират.

Тия идиоти да си гледат в нашия двор за геноцида от последните 30 години... Къв го играят за усрайна тук едно читав правителство не могат направят за грижи ли ми се за някви лайна придаващи дарени с капачки генератори в olx... Ай сикти

Не разбрах "Възраждане "за гладомора ли са,че гласуват против?Това са факти!А иначе Митроданова е права,в този период са загинали милиони не само в Украйна,а и в други републики,вкл. и Русия.Да ги бяха изброили,защото излиза,че е било умишлено само за едни.

Не пиши! Трудно ти е да рразсъждаваш.

Ти какво разбираш?

Трябва да се забрани на дупедатите да напускат парламентарната зала като има гласуване. Народа ги е избрал за народни представители и като такива трябва да имат мнение по всичко каквото се гласува в парламента. Какви са тези простотии с напускане на пленарната зала. За мен това е пълна идиотщина и бягане от отговорност. Или пък "въздържал се". От какво се въздържат - от ядене или пък пиене, аман от тарикати. Не понасям Копейкин ама изглежда той и неговата партия са единствените които се придържат към програмата си и не се притесняват да гласуват с да или не.

Е, сега ще "цъфнем и вържем"! Инфлацията ще спре, за 1500000 българи, работещи в чужбина ще има работа и условия за живот в България, чуждите фирми ще престанат да си присвояват природните ни ресурси, няма да сме вече най-бедните в ЕС и т.н.!

Само ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Останалите са предатели на България.

Инфантилата пропаганда доказва само едно - провал на тролетариата (путинисти, "възрожденци", антиваксери)...

ㅤ

Бегай за бустерче, че нещо ти се бъгва софтуера.

Предлагам да обявят за геноцид масовия глад в Индия, който се случи изцяло по-вината на Британска Империя.

Както е известно, тролетариатът (путинисти, "възрожденци", антиваксери - те са от един и същи "отбор") търпят ежедневно провал след провал. Така е и така ще бъде! Дори и те вече знаят - "Путин загуби войната още на 24.02.2022 г. Останалото е само история - кървава и отвратителна!!!

Това не било гладомор, било специална здравословна диета. Част от традиционните православни традиции. Толкова злини са причинили на хората болшевиките, че щетите не подлежат на измерване дори.

Хора гласувайте! Масово! Тези вредители не трябва да влизат отново в парламента, а при ниска избирателва актовност, на каквато се надяват, пак те ще ни продават на укрите.

Сега ще има отново мор по укропутекъъъъъ...До последния Укропутекъ.

Укропа е изключително благодарен на Немците дето смазаха 7 млн Укропутекъ..Хаха..Идеите на Гуййй!.Хаха..

Газ пикае нашата рубладжийска измет! Браво!

Митрофановна и руснаците трябва да се обиждат по често

Тая нямаше ли да затваря посолството?? Ама айде де, че в Прибалтика вече я изпревариха...

Тия перманентно са си обидени. Вечно обидените и неоценени от света. Комплексари.

Германия трябва да се съди за геноцид над руснаците от Сталинград и Ленинград. Много чакахte досега.

Укропитеци, скоро ще ви занулят окончателно, за кеф на американските сатанисти и зеленясалия наркоман. Пълни профани

Бой по укрите и краварите, бой докато мърдат

След като разгледах фактите не мога да разбера къде е проблема ? В СССР от революцията до средата на 20 век са убити 20 милиона човека! И тези събития от 30 - години засягат най тежко Украйна но и много други републики. Зеленски иска да изкара че това е било само срещу Украйна а Митрофанова се обяснява все едно е изпълнявала заповедите на Сталин . Участниците в тези репресии са били всякакви, от всички националности, грузинци, Евреи, руснаци , украинци и не са подбрани националности а най вече религиозни, политически, икономически причини....

*украинци

по време на гладмор не знам колко клиенти са загинали но българи са сигурност са почти всички

Тази защо се обижда, нали един грузинец е наредил това, в страната СССР която не съществува вече. Обиждайки се, директно признава че руснаците са виновни.

lu4ka

Браво на грузинеца! Да го клонират и да го изпратят в България. Явно е нужно прочистване.

АМИН!

Всеки юдео-болшевик трябва да бъде заклан, подчовешка измет!

Тогава не искай Русия да се извинява за стореното в СССР.

любеZни ми :))) другарю товарищ , нали правиш раzлика ..как на хора - zемеделци в Украйна ..които се трудят неуморно ...сеят ..поливат .. жънат ..а после червените людоеди им вZимат насилствено беZ пари реколтата и ги оставят ( говорим Zа милиони невинни хора ) да умират от глад ..наистина винаги е имало и има други бедни хора по Света ..които по една или друга причина не могат да се иZхранват и умират от глад ( това е страшно ) ..но да го опростим Za българския читател : все едно в Добруджа нашата житница..българите живеещи и трудещи се Zемеделци там .. да орат ,,да сеят ..да поливат ..а накрая некой да им вZeме реколтата и да ги остави да умрат от глад ..това може да го направи само най долния беZбожен червен евраZийски мустакат сатрап !

Гнусно евроатлантиче

не са ли предимно рускоговорящи. И т. н. казаци от Волга. Хохолска земя.?

како Миче от ГъZиче, червеният мустакат сатрап е груZинец, а хората от върхушката около него - предобладаващо - Укроевреи. ZZZ

Митра Фанова реагира странно - всички престъпления, както към селяните в Западна Украина след Първата Световна, така и към еврейското малцинство по време на Втората Световна, са дело на украинските националисти, от които дори методолозите на нацизма и командирите на СС са се ужасявали. Това не пречи същите да се героизират в днешна Украина. Не става ясно срещу какво точно протестира посланичката. Май е ходила по мъже по времето на уроците по история...

Абе, гнусар нещастен, не знам дали си на процент, ама си по-тъп от ъгъла на тъпоъгълен триъгълник.

На бело с ракия е

че денацификацията и нас няма да ни подмине. Много озверели фашисти избуяха и ще се сече до корен

Виждал съм хора, които са се напивали до розови слончета. Говорил съм и с такива, мешащи ракия с трева, които виждат извънземни. Обаче ме е страх да предположа какво трябва да приемеш, за да видиш фашисти в България!

Официално е признато от всички страни победителки, че у нас е имало фашизъм и че трябва да се сформира Народен съд, който да накаже зверствата им. И това е сторено. Избити са малка част, от виновниците фашисти за националната катастрофа. Тези, които днес се честват като жертви на комунизма, тези които на 1 март 1941 ни вкарват във войната срещу СССР, тези които убиха Вапцаров, Гео Милев, ястребинчетата, хиляди антифашистки, които са се борили та да те изсере теб, някоя фашистка проститутка. Та очевидно балончета и слончета плуват в твоя изпилен краварски мозък.

Още нищо не си видял, ама....ще видиш

Който не е националсоциалист трябва да бъде заклан, бе, копелета прости! Явно със шутове трябва да ви се набие, че националсоциализмът е най-велика човешка идеология!

Свещена простота !!!!

Добре! Нека аз да съм тъпунгера и идиота! Нека обаче интелигентните курви мъжки и женски на демократщината ми обяснят как така Паметникът ба Съветската Армия има толнива голямо значение за руснаците при положение,че нахлулите в Царство Българкя(проклет да е царя ! идиоти в бавечерието на Девети септември бяха УКРАИНЦИ,така както уйраинци бяха на първа линия при фалшивото исвожождение на България от Исманско робство? Хайде бе,кретени руско-украински,итговорете,ваш'та мамица турска мангалска ! Шизофреници прости! Пача руско-украинска циганска !

Явно са онождали макя ти. И си се пръкнал ти. Време е да докажеш благодарност към бащите си и да идеш да умираш за Бандера. Кво квичиш тука, няма помогнеш на нацизма и Бандеризма.

Предпочитам да умра за пиздата, ще дадат бяла лада на жена ми ...след 30 години...

Паметника на Съветската Армия Освободителка демострира кой управлява дадената територия. Поради това, той не може да бъде съборен, преместен и заличен. България е към Кремъл за вечно и Паметника на Съветската Армия ОСвободителка е за вечно! Това е Геостратегия и няма как да бъде променено от разни червосани еврогеи!

Успешно ликвидира ЕССР, НАТО и са се гласи САЩ да оплеска. Никога не е имало по успешен агент на Русия. Щирлиц пасти да яде. Бу ха ха ха

Не знам ама пиздата се уреди с 1200 километра натовска граница... няма такъв агент, ЦРУ,ми 5, БНД ряпа да ядат

Колелото на историята се върти и всеки си плаща за гяволъците. Това което правят днес , ще има последици утре . Ако не за нас , то за децата и внуците ни.

Едиственият посланник в България дето не говори български! Тръгнала да се обижда!

Kретен

Осъждат гладомор, а всяка година около 9 милиона умират от глад, което е над два пъти повече от това гладомор и това е всяка година. Интересно, защо не осъждат това, защо не се отбелязва всяка година?

другарю товарищ , нали правиш раzлика ..как на хората - zемеделците ..които сеят ..поливат и жънат им вZимат насилствено беZ пари реколтата и те умират от глад ..и другите бедни хора ..които по една или друга причина не могат да се иZхранват и умират от глад ( това е страшно ) ..все едно в Добруджа нашата житница да орат ,,да сеят ..да поливат .. некой да им вZeме реколтата и те да умрат от глад ..това може да го направи само най долния беZбожен червен евраZийски мустакат сатрап !

Зеленски предай се и Путин ще ти подари къща в Крим.

Путин ще му подари параша в Чукотка!

Зеленясалия наркоман няма да го взимаме в плен. На място в тила на майдана.

дебили но виж турция 5 века с а присъствали в булгаристан.. арменците не им признаха... сега чакаме да обявят че има геноцид спрямо македонците..

За нас е обида, че Мутрофанова още не е персона нон грата. Ама то с този пРезидент...

Кретен

Скоро ще разбереш посланието на Нюрнберг, меси питка дръж я топла и тичай към Дунав мост с цветя. И учи руския химн, за да те боли по-малко

Митрофанова, пренапомпахте ги тези...всичко се наливаше на Задания ви фронт на студената война, ей го на....Западният ви фронт - един неграмотен клоун ще ви съди за геноцид, че ги хрантутихте 70 години.

Хрантутили с гладомор. Бахти тъпия трол. 1000 рублей штраф.

Самите руснаци са умирали от глад по улиците. Фалитът на Рф е бил пълен. Откъде да им даде? Помощи за Русия тогава е нямало. Прочети историята. Сталин е ловувал диви животни и е продавал кожи за да събират пари за да основат КПСС.

И още: никога в историята на Англия не е бил такъв глад какъвто 1945. Това е факт. Това го пишат в английската история. И всичко това заради едни психопати.