Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков за БТР-ите и за зенитните комплекси

Украинският президент написа благодарствените думи към българския парламент в социалната мрежа

Обратно в новината

Коментари - Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков за БТР-ите и за зенитните комплекси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Довиждане, Бълхария

Тия на които благодари зеленясалия питек са директно за команзировка при бай Ставри...Най малкото по обвинение за държавна измяна,но къде такъв съд и прокурор?

Как може да им изпращаме повредени машини и снаряжение? Поне да им изпратим годно, проверено тук оръжие. Повреденото какво ще го правят? Ще го претопяват в металургичните пещи за метал ли?

Този 6 месеца живот още има ли ? Не друг, ами укрите ще си го оправят.

Този здраво го изнудват заради Магнитски и прави всичко което му кажат американците.. Борисов и той е вързан, а онези измислените от ПП и ДБ и те са в кюпа. Бахти и продажната нация - затова сме в това положение.

Всички, които са се подписали да се даде на Бандера безвъзмездно ракети и БТР ги чака Народен съд 2. Колелото на историята се върти и нечия памет е много къса. И през 1940 г. някои си мислеха, че вечно могат да се държат за пеша на Хитлер.

Днес нашите фашаги доказаха на цял свят, че наистина са такива.

Ние също благодарим на Зеленски, че показа истинското лице на нашите политици!

Това ако не е сарказъм е плод на тотално сбъркан мозък....

Те още не с тръгнали. А може и да изгорят!!!

Не са фашаги, а обикновени педерасти.

То лицето се оказа гъз.

Срутил мочата

Да не вземат да ги счупят с някоя лопата навигирана от чип на пералня?

Аз лично имам усещането, че Пеевски в реалният премиер на България. Що се отнася до умните и красивите, очевидно са оглупели и погрознели.

Смърди на изхожденци/

Понеже в САЩ няма пари за Украйна, републиканците не отстъпват и американските посолства в ЕС натискат васалите си като нас да даваме каквото имаме. Впрочем н нашите подлоги дават старото но да не ни лъжат с това отпаднала необходимост. Ние друго няма и да имаме. Тагаренко добре си заслужава заплатата от Украйна. Интересно ми е електоратите на въпросните 4 партии как се чувстват като гледат тези национални предатели

Ама какво ви дреме за 100 бракувани железа, бе ватници? След като според вас Путьо е победил във войната, какво се пените като сапун на осран гъз?

Хохлите се насрааа

Ахъм. А сега го напиши по-така

Ocala

Ще има такъв съд! Никой не знае кога, но рано или късно ще има, ще има възмездие! Дай Боже да е по-скоро, но е важно все пак да има такъв! И никакви острови няма да ги спасят! Едно на ръка е , че вече няколко поколения от техните родове са прокълнати! Но и те ще си понесат заслуженото! Ще бъдат намерени! Навсякъде! Дори и на Антарктида да отидат! Идва Време Разделно........и както казват мъдреците......не винаги ще е така, и това ще мине! Да му мислят ТЕ!

Бракувани Железа, някой с пробег 100 км... Драги ми послушко ние други нямаме и няма и да имаме, освен на чертежи. Тези дето ще ги купим от САЩ да не мислиш че ще са нови?

Ваксинираните антиваксери единствено могат само да жужят - маргинално. Руската Пета колона търпи провал след провал - казахме го още миналата година. Я сега го потвърждаваме. До месец и антиПАМЕТника ще бъде демонтиран и преместен на по-удобно за жужящите място - с безплатен градски транспорт за поклонение. Така е то!

Нациста бандеровец зеленски който забранява на българи в Украйна да говорят ма български и ги гори в читалищата , който е забранил да има избори и опозиционни партии а критиците на фашисткия украински режим са убивани от службите най брутално .Тоя убиец на украинската нация благодари на нашите корумпирани слуги за помощта им за повече смърт и разруха

ХИХИХИХИ Кой бил против? Руските подлоги?

Само забравихте господин Президент да напишете- Хуй за ушатия фатмак Мунчо, за всички късопишковци и прочее задунайски ибрици на бункерната ботксна гнида. :-)))

Надяваме се с наш зенитен комплекс - по заповед на Украйнски генрал да бъде свален самолета в който Зелния Гоблин от Юдея - отива да проси пари за да сее смърт по земята Великая Рус... Па нема лошо в самолета да е англо-саксонската вещица Урсола

квиии квиии

ли забрави хапчетата ?

ХИХИХИХИХИ

Прасеевски,Простокиро,дебелог&зата Тиква и Зеления - в една кочина.

Дреме ми щото това оръжие е купувано като е взимано от залъка ни. А сега се подарява на укро-боклуци. И след това ще трябва да купуваме ново за да го заменим и пак ще е от залъка ни. А краварите ще дебелеят от нашия откраднат залък, защото ще купуваме оръжието от тях.

А защо да бъде сарказъм? Това не ни ли излага като народ пред света? Ти така ли подаряваш на близките си и на непознати хора някакви негодни, бракувани стоки? Че това е резил за България! Ама как да го разбереш? Пачавра леке хваща ли? Като ще изпращаме, ще пратим нещо годно! Защо железен скрап? Те нямат ли си железни отпадъци? Та още да им пращаме?

И не се чъчи повече ве тъпак

"Ако по някое време усетиш, че коня, който яздиш е умрял, най-добре е да слезеш от него." (Индианска мъдрост) Почти навсякъде вече се усетиха, само нашите хубавци още се напъват и викат "Диййй!"

В посолството явно е трябвало да разберат какви евроатлантици управляват…еххх, боклуци продажни…

Кажи ми че всичко не е нагласено. Само още не са разбрали или се правят че не разбират - на Русия и е през кура за глупостите им. Все едно някаква муха да каца на рога на бивол.

ХИХИХИХИХИ

ли ти е русороб. Отивай да лижеш на копейката подметките току виж те повишил в титла и вече ще ти дава да пишеш във фейсбука не в дир.

Най-хубавото от цялата работа е, че Зеленски утвърди коалицията. Дотук бяха тъпотии със некоалиция, сглобка и прочие български принос към еврофашизма.

Аз се чувствам горд даже!

Добре, че сме в ЕС и НАТО.

БТР-ите заминават за Украйна, а русоробите квичат. Пей сърце.

Про вас във фейсбук ли е реномирано да се пише бе, кретени? Че то там си е абсолютна клоака. Някой ви плаща да спамите там ли???

А навремето и Вермахта горещо е благодарил на цялата фашистка шайка на Богдан Филов за помоща им за Източния фронт! А само след година партийци ,депутати и министри са увиснали всичките на въжето ! Да не стане и този път -млада бех,излъгах се !

Не, не е добре. Пак сме от ебаната страна.

Само нашите идиоти ти останаха ,а да видим като свърши всичко какво ще ти дават,народа ти ги подарява да продължиш да си ги командваш на воля ,нямат място тук

Вържи русофилите да ти е мирна държавата

И тримата при Зеленски да заминават

Погледни принца на СА КАК ПОСРЕЩА ПУТИН???? И Боже ти си микроба Зе Ти си никой