Коментари - Зелената сделка на ЕС и срещата на върха за климата в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС загива , пълна боза

ЕС иска от ООН отлагане във времето достигането на тез 55% намаление.. Разконсервирайки затворените вече по ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА кюмюрени централи??? Щото то заместването на ТРИ АЕЦа в Германия с 30% увеличение на КЮМЮР за токо.. Значи не НАМАЛЕНИЕ, а бълване на още повече въглеродни емисии.. От най-силната икономика на ЕС.. А за това как Кьовеши и прокурорите и питат фон Лайненка за едни загубени в един ден ЧЕТИРИ телефоня.. Кога ли ще ни информира ЕК? Щото и за открити доказателства по ВАКСИНАЦИОННАТА далаверка май има в ЕВРОцентралите.. Та вече не само какво е говорено и писано в тях е "забравено". Ами е "забравено" и как в един ден са се изпарили..

Звучи добре!

"Ние сме и ще останем шампиони..." "We are champions my friends..." Обичах да чукам комсомолски активистки навремето. Тогава те всички беха еколожки, щото не си бръснеха подките и се подмиваха 1 път седмично.

Зелената сделка е налагане с закон на пазара продуктите и технологии (колото скъпи и незгодни да са те)на определени компании . Като за тези продукти материалите пак се вадят от рудници и се правят в заводи и когато си свършат работа трябва да се изхвърлят . Представете си милиарди батерии и соларни панели от които почти нищо не може да се рециклира!

гордея се че съм в европата и ще декарбонизирам природата

Сурсулата и Мишока да ги пратим на луната, там карбони няма

Искат да ни закопат, въпрос на живот и смърт е кой кого

А пък Аз си мисля, че с тия кьорфишеци няма въобще да повлияят на климата, не защото не могат да минат само на т.н. зелени източници, а защото няма абсолютно никакви доказателства, че това ще има ефект върху климата. Освен това никой не може да забрани пожарите, а те си бушуват с месеци в калифорния, тази година в сибир, за Африка да не говорим, а те произвеждат толкова много со2,

Мсмс ви болни мозъци. Ясна е схематс. Тая зима евро педалите ще мръзнат здраво а догодина ще пичнат да дупчат за шистов газ същата тая природа дет искат да запазят. Няма да ни подмине и нас

:)))Зелена сделка и Европа-това е най-краткият виц който съм чул напоследък.Коя Европа се стреми към тази сделка,Германия ли дето организира безплатни курсове на гражданите си,как да оцеляват и действат без ток???Швейцария ли дето дава 200 франка на комшията който предаде съседа ако температурата в апартамента му е по-голяма от 19 гардуса?Тази Европа е за зелената сделка,дето на нас ни налагат да се откажем от ТЕЦовете,а те ще ги размразяват?Тази ли Европа дето ние да ден днешен си плащаме на нея за това,че сме от бившата източна Европа и имаме и ТЕЦ,ВЕЦ и АЕЦ,но си продадохме ваучерите за въглероден двуокис и сега плащаме за да работят тецовете????Та тази Европа ли е там е Египет???

Тия защо си мислят че ще бъдат някой още дълго време, зелена мафия

Зелена сделка = бедност и безработица.

студено на север. Още в началото на войната в Германия и другите икономически развити европейски страни, експертите казаха : няма руски газ, край на зелената сделка. Без да ходят в египет . Ш вижте в нета, заводите фолксваген работят на ВЪГЛИЩА

Тази сделка е много добра за компаниите, които са инвестирали в изработването на закони и политици работещи в тяхна полза и за налагането на тяхните продукти на пазра като правилните !