Коментари - Зелена светлина за Северна Македония и успешен вот на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пием, пеем песни юнашки и като аслани проклинаме тирана. А когато изтрезнеем, гледаме се и мълчим като дупета *асрани.

Кирчо затова го поставиха и жертваха, но понеже е глупав, той си мисли, че не е приключил и че пак ще заложат на него.

К'во остави подмяната: Ами успешно изразходва обществената енергия, генерирана на протестите срещу корупцията. Успешно смени дневния ред, като не направи абсолютно нищо по въпроса. Парламента ще се запомни с дребни дрязги и с това, че партията на кирчовците се опитва да се консолидира и да заеме своето място сред другите престъпни групи влизащи в парламента през последните 30 години. Статуквото е възстановено сега само се очаква новите играчи да се оформят окончателно, че баницата да започне да се раздава наново.

Едни предатели смениха други и понеже първоначалната искра за деиствие относно Македония беше запалена от мен и плана задеистван и прокаран до съзнанието им и момента беше издебнат от мен тея си останаха куци в осъществяването му и Радев и Бойко. и нямаха идеи как да да деистват динамично а трябваше от самото начало да заложим прогреса на Босна на равни наала с Македонския да има конкуренция между Скопие и Сараево имаше и други важни моменти за които очевидно сме слепи и като народ и като политически елит, но докато за народа е оправдателно не е оправадателно за хора с пагони на генерали, за тях е наказуемо

статуквото се запази... помним вота на недоверие на ДПС.. сега ГЕРБ+ДПС - двата солташака на путлер...

Е, че на есен няма за кого да гласуваме. Никой не става...

ПКПто и Барни Ръбъл, харесват това!

Дава власт на ДПС - факт. Всеки един, който гласува за доказани подлоги на ДПС - ГЕРБ, БСП, ДБ, ПП - дава власт на ДПС. Чакате половин България да стане Турция ли?

Гледай ти! На границата с турците сложиха някакви преграждения напомнящи на кафез за врабци,ама на входа на "турските гробища" .....и танк не може да мине.

Властта на ДПС е даде Радев който отовори сексциите в ТУрция за гласуване за да може да свали Бойко за да не преследват любовницата му на която е дал апартамент в други държави има импичмънт само за подозрение за такива действия, а анашия простатата част от народа го избра за втори мандат

Че ГЕРБ и ДПС не са комбина. Цяла България знае, само ти се правиш на ударен.

абе видяхме цяла българия какво знае. знае как да е лъжат вече 30 години. така че слагам под съмение кой какво знае и ти какво знаеш, гледам делата, а е ФАКТ че броя на гласувалите в чужбина намаля на всякъде по света, само в Турция скочи след делата на Радев малоумния връзкар, като парашутист влезе в полтиката с връзки и си остана на това ниво, такъв е бил и като военен

Слави е Подлога Миризлива

Кабинета „Петков“ с нокти зъби успя да удължи мандата си над 6 месеца. Какви ли не трикове с връчване в петък вечер и връяане в петък та да се добавят славните събота и неделя, а БСП удари калпака в прахта че щяло да направи нов кабинет и забави с още бая дни уж че е мандат...Комичното е за статистиката...Не бива да се допускат коалиции с повече от три партии...А и три са много.

Нагледен пример за пълен провал във всяко едно отношение.... Така е като само аматьори се захващат с политика. Ерудираните хора въобще не си го и помислят да се занимават с това.

Най некадърното народно събрание.Пълен провал

Какви бурни протести е имало след като изритаха оня нефелник Минчев? Татко Петко доведе няколко екоактивиста, а синчето му изкара малко от администрацията да повика след работно време. Сега е време Гешев да ги подкара наред всички тези родоотстъпници и предатели. Съд и затвор

На снимката дето Кирчо е намръщен пред самолета да не би да си тръгва за Канада?

Обобщено с две думи, най-слабото и най-продажно правителство в историята на България което беше в услуга на САЩ и Ес но не и на българите.

това беше един ден....и след няколко месеца решетки в Народното събрание, да пазят съпартийците му от ''народната любов''.

Делян Пеевски изглежда светец , сравнен с Киро Лъжеца и Асен Крадеца.

ЗАЩО няма нито ред за бузлуджа! ЗАЩО пропагандистите "забравиха" постиженията на киро и компания в областта на "културата"? Ехо постковид "паметливите" ама само за некой неща!

Най - доброто правителство след това на Костов. БСП и ИТН го провалиха с неадекватните си действия.

Задачата на това правителство е изпълнена - ветото на РСМ от страна на България е вдигнато. Следващото правителство пак ще бъде с участието на ГЕРБ, защото Борисов се насочи в правилната посока. ПП ще влязат в коалиция с него, защото това е желанието на САЩ - стабилно про-западно правителство в България.

Много далеч е от правителството на Костов, но е факт, че след него нивото падна рязко.

Пий си хапчетата, герболяско тролче! ОПГ ГРОБ=ДПС повече НИКОГА няма да помиришат власт!

Никога не съм гласувал и няма да гласувам за ГЕРБ, просто виждам какво се случва. Руската агентура се разчиства в България и на Балканите, а Кирил Петков изчерпа много от позитивите си, заради позицията си за РСМ. От друга страна за толкова месеци никой не бе с повдигнати обвинения и никой не влезе в затвора. По същия начин на власт дойде и Борисов, който излъга, че ще накаже Станишев, за корупцията по време на 'тройната' коалиция, а всички знаем, че Станишев днес не е в затвора.

Най некомпетентното правителство в историята на България затова и първото паднало с вот на недоверие.

Тръгнаха смело, на много фронтове ама незнаеха ли че опозицията дебне? И колкото повече гръмки изказванив и действия правиха, толкова повече в безкрайни дискусии влизаха. А икономическите промени и начинания трябваше да са водещи. Те джурналята само това им дай, да се говори и послр да се разсъждава с дни наред. По принцип хората харесваха Стефан Янев и министрите му. Обаче разрива Петков - Янев не беше ок. Писле всичките приказки около Бойко, мафията , Гешев - защо Петков се набутваше там! Има си министър от ДБ мисля, да си се обяснява тя. Щото Христо Иванов малко в страни остана.

Ха стига с това 47 народно събрание. То беше ясно , че ако не беше Радев това събрание нямаше да съществува. Само, че американците са толкова подмолни, че през настроенията на народа си инсталираха свои продажни копеленца, които продадоха интересите на страната ни за проценти за лично ползване от публични фондове. Това правителство и това събрание имаха за цел да решат вътрешните ни проблеми, а ни вкараха в международни трагедии, без да е необходимо и търсено от нас и това ни унищожава повече от корупцията. Изместването на темата от външната грандиозна и немислима като суми корупция от американските лешояди към вътрешната дребна корупция е стратегията за заблуждаване, че да си траем. Но не ! 47 събрание ще бъде запомнено само със смелото и неотсъпчиво противопоставяне на Има Такъв Народ до сваляне на родоотсъпниците и корумпирани младежи . Това ги чака всички продажници както американски дрон за Заркауи

И сума бисери....От рода на ''литмус''...Тошко и той бая тъпотии дрънкаше..То освен тъпотии, друго не каза де И снощи оня полуидиот Рашков ''Гебрев се бил ЗАРАЗИЛ с ''Новичок''......Тва са страшни малоумници...Къде са учили, какво са работили....Имоти имат, пък две изречения не мога да вържат....Само България си ги отглежда такива

Зелената светлина за РСМ беше едно от най-големите политически престъпление от 1878 до наши дни.

Добре, че свърши тази мъка с 47 мия Парламент и производното му управление на идиотите от ПП и коалиционните им партньори. Оставиха Държавата в най-тежката икономическа криза породена от тоталните бездарници ПП, крадливите комунисти и неадекватните джендъри ДБ, гарнирани с ИТН. Тези седем месеца са разруха и колапс, ще трябват години за да се отърсим от тъпаците ПП.

Докато не се изчисти цялата мръсотия, която се хвърли по правителството на Иван Костов, няма как да имаме добра перспектива в България. Червената номенклатура заклейми приватизацията, с която се спря източването на държавата през бездънните държавните предприятия, но успоредно с това през групировките завзе ключови позиции в стопанския живот на страната. Днес тези предприятия източват европейски средства и са с мощно политическо и институционално лоби. Нека като начало се подеме една инициатива за паметник на Александър Божков, които заклеймиха като 'мистър 10 процента', а историята показа, че този човек не беше взел и стотинка от приватизацията, която направи.

Престъплението и националното предателство бе направено от националния предател Георги Димитров през 1944-45 г. Този предател подари вардарска Македония на Тито, искла е дори Пиринска Македония да хариже. Така че престанете с това да споменавате "национално предателство" в наши дни. Стомната е раздробена мноооого отдавна. Сега никой, нищо не може да направи за да върне "обичта", Уважението, добросъседството, добруването между двата народа. А напротив нещата само се задълбочиха с това пусто вето, което Европа се готвеше да премахне така или иначе и пак с пръст у гъз щеше да остане ганя вервайки че инак предателство юял да извърши.

Нещо за Нефтохим, БГА- Балкан и ''фондацията'' на другарката Костова, би ли споделил ? И понеже, явно си гласувал за Мравояда, нещо за Бобоков ?

За съжаление обаче, на българския народ не му пука. Успешно въведоха опорката, че който пази български национален интерес, който пази българската история, е русофил. Нямаше нито един национален митинг в защита на историята ни, а днес, на Илинден, в РСМ всички политици говорят за това как са се преборили с фашисткия окупатор България и са направили своя държава. Честват Никола Карев, който е бил ръководител на Крушевската република, по време на Илинденско-Преображенското въстание и починал две години по-късно, но никой не споменава, че двамата му братя, герои от войните са убити от македонистите през 1950 и 1951 година, в затворите, защото са били обвинени за 'соработници на фашистия окупатор'.

- Измамник, Сър? - Не, Хардвардски изамник.

Тъпото даже и Македония успя да осере.

Освен пълната капитулация пред РСМ за езика и историята, и спирането на по евтиния и сигурен руски газ, тази сбирщина помияри ще се запомни и със скъсването на дипломатическите отношения с Русия и вътрешната инфлация. Що се касае за доставките на оръжие за Украйна, те се извършиха пълномащабно през прекупвачи.

Всъщност, полу-харвардски измамник. Не че харвард е някакво мерило за наука.

Какво нещо? Червената пропаганда хвърля мръсотии във въздуха и още се надява, че ще изцапа всички наред. Прочети как е живял Александър Божков, къде е живял преди и след като е бил министър, колко пари е имал, какво е учил, какво е работил преди и след като е бил министър ( една от работите му след това беше като водещ на музикално предаване по Дарик радио 'Музика за душата', най-вече рок музика), как е починал, как е живяла дъщеря му и как е починала, обидена от клеветите за баща и. Що за човек трябва да си, за да вярваш в клевети отпреди повече от 20 години, за които ясно се вижда, че нямат основание.

Кое народно събрание е това? Дето членовете му ходят в тюркие открито да слугуват и се хилят като пачи на снимката докато всички други мълчат? Нема смисъл. Затваряй и бегай.

Задачите са, спешно да се поставим в такава зависимост от Русия, че и Господ на не може да ни измъкне. Други няма.

Как може да установим добри отношения с РСМ, когато децата им учат фалшива антибългарска история? Бях забравил, че който защитава българската история и интерес спрямо РСМ, освен русофил, често се нарича и 'Ганя'. Предполагам, че това идва от по-млади и прогресивни българофоби, които са сервирали бира на 'реднек' клиенти и са разширили мирогледа си.

Да не се забравя, че ГЕРБ са козяшки курви и национални предатели.

без помоща на Радев нямаше да се стигне до тук отне ми години да повлия на ГЕРБ, да почнат да правят праилните неща, на Радев му отнемаше минути да руши всичко и всичко се правеше в името на властта му, а приказките за ерудираните как щели да ни оправят са едни стари лъжи трябва ни многоп повече от ерудираност в политиката. много повече!!

А харвардците кога ще ги съдим да върнат откраднатото и да межат в затвора за пример на новия кабинет?

Явно си заслепен антикомунис и не си видял далаверите на Костов.

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.