Вдигат се цените на плодове и зеленчуци

Цените на повечето плодове и зеленчуци на едро се увеличават.

Обратно в новината

Коментари - Вдигат се цените на плодове и зеленчуци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ти го роди главта, а ? Чул ли си лафа: "Човека взе парите и каза Ще видим"? Ще работи някой днес пък ще чака пари евентуално след 5 год. А до тогава ще яде камъни. И ще чака в най-добрия случай да вземе обезценени пари! Или ти си идиот или се опитваш да направиш другите на идиоти!

Ами да не се сърдят родните производители! Има вносни (турски и всякакви други) на по-сносни цени, ще купуваме тях! А не са и лоши!... Ако с 2 лв. съм могъл да купя 1-2 кг. сега ще купя 0.5 кг. за повече пари нямам, пък вие си яжте развалените плодове и зеленчуци после!... Глупаци - мислят, че като вдигнат цените и ще се оправят! Просто ще купуваме по-малко!... Е-е-х, едно време се биехме с домати! Сега те са по-скъпи от бананите, за които се биехме едно време!... Не бойте се, деца, за утрешния ден!... ново поскъпване, нова безработица и новозабогатели политици!... Всичко се вдига освен заплатите! Нито работата е работа, нито парите са пари!... Почти на всички млади хора може да им се намери работа (работатa никога не свършва!), но понеже няма пари за тях, държавата - кметствата да им дадат бъдещи" пари, т.е. парични документи с падежи от 1 до 5 години - когато икономиката ще се оправи!... Вдигат се цените на плодове и зеленчуци и всичко останало!... А цените на камъка как са?! Понеже в скоро време ще почнем да ръфаме камъни!!! Българските търговци не са разбрали (или не искат да разберат!), че печалба се прави с оборот, а не с високи цени!

Защо е неоходимо да пишете под няколко имена??? Всеки има право на мнение така че може и с едно име да си го кажете.

Ами да не се сърдят родните производители. Има вносни( турски и всякакви други) на по сносни цени, ще купуваме тях. А не са и лоши.

Ако с 2 лв. съм могла да купя 1-2 кг. сега ще купя 0.5 кг. но повече пари нямам, пък вие си яжте развалените плодове и зеленчуци после. Глупаци мислят че като вдигнат цените и ще се оправят. Просто ще купуваме по-малко.

Е-е-х, едно време се биехме с домати! Сега са по-скъпи от бананите, за които се биехме едно време! Ха-ха-ха.

Не бойте се деца за утрешния ден.....ново поскъпване, нова безработица и новозабогатели политици

ебаси е, всичко се вдига освен заплатите, аз "бачкам" в една селска община, но нито работата е работа, нито парите са пари

Аз съм казвал че почти на всички млади хора може да им се намери работа (работатa не сваршва). но понеже няма пари за тях, държавата - кметствата да им дадат "бъдещи" пари, тоест парични документи с падежи от една до 5 години - кагато икономиката ще се оправя.

Вдигат се цените на плодове и зеленчуци и всичко останло.

а цените на камъка как са? понеже в скоро време ще почнем да ръфаме камъни!!!