Коментари - Здравният министър също нареди проверка заради убитото от ток момче | Днес.dir.bg

Здравният министър също нареди проверка заради убитото от ток момче

Директорът на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" трябва да изпрати доклад до проф. Костадин Ангелов до края на деня

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър също нареди проверка заради убитото от ток момче | Днес.dir.bg

Коментари

Изключително ужасна история. От тоталното безхаберие на нашего брата, загина ей така от нищото , младо момче в рацвета на силите си. А за родителите каква трагедия е, не ми се коментира..... Нека всички да се замислим, колко сме отговорни към това което работим. Простотията и безхаберието убиват. Днес е това дете, утре е вашето, моето, ние... Страшна трагедия

Управляващи корумпирани боклуци (и ти шибан Ботокс)- колко хора трябва да умрат по нелеп начин заради претъпленията ви?

Тоя мазен тип,ми е по-отвратителен и от най-гадния в България Боко Тиквата.

ако този кабел води към павилион в двора на болницата, както се говори, това ще е обект, отдаден под наем вероятно. Директорът на болницата е подписал договора за наем, а фирмота - наемател на обекта е отговорна и по-точно нейният управител/ собственик или каквото там има като шеф. Обаче тези неща тр да се докажат и всички органи по трасето съвестно да си свършат работата. Жалко за погубения млад живот, горките родители...

Ама разбира се, следващите които предстои да поискат проверки за ревизоро, теменужка петкова и деничка сачева.

За жалост, ако искате детето/децата ви да са живи и здрави, не разчитайте за нищо на тази държава и на ТАЗИ система, наречена демокрация. На мен системата също уби дете, така че освен да кажа Сила на родителите и мислете как да опазите ако имате друго дете! Не е чудно, че България умира, като не можем да опазим децата ни и нещата няма да се променят докато не шурне кръв от управляващите боклуци!

Това не е здравен министър. Това е вече бъдещ депутат от ГЕРБ.

Държава няма! Има мутри, овладели управлението

През дългите години блестящо управление на Толупа все още не съм чул само за убит от целувка? Но като се има в предвид оставащите до 04 04 2021 г дни очаквам и това да се случи?

УМБАЛ да прати доклад ? Пак докторите ли са виновни ??

До скоро счетоводител беше здравен министър, какво се чудите, че сега доктор се прави на следовател. Съди се общината и в частност кмета . Ако спреш кола на този тротоар, кой идва и те глобява ? Е, същите хора сега да си понесат отговорността.

На здравният министър ли е работа да прави комисии и да проверява това, което прокуратурата трябва да прави?

Прокуратурата се ослушва като глух нерез у кукуруз, защото се чуди как да замаже нещата ако се окаже, че някой от софрата е виновен!

Пари за вас няма - дадоха ги за "студен резерв" на правилните хора ! И в затвора никой няма да иде , щото виновния е партиец! Други въпроси ?

На колко години затвор осъдиха убиеца на Милен Цветков ? Колко ще лежи в затвора?

Аз лично се съмнявам дори убиеца да е ареста! Самият факт,че той никъде не се появява в пространството/голяма качулка/,ама кой сти зад нея? Отказва да дойде в съда, освен онлайн/ама от коя точка на света/? Отлагането на такова публично и явно престъпление,не подлежи въобще на коментар,но всичко мирише на милионите на мамата!

Няко друг кретен още да нареди проверка по случая? Не е ли достатъчно един идиот в идиотската ни държава да нареди проверка? Всички ли нищоправци ще нареждат проверки? И на кого точно нареждат? А нещастните случаи ще продължават, защото никой не си гледа работата, за която е назначен. Тоя на снимката ходи да инспектира магистрали и пречиствателни станции с Главния нищоправец!

Това ще продължава, докато не минем към прякото правораздаване спрямо чиновници, депутати, общинари, кметове. Тръбата в главата и бой докато стане на пихтия.

Тези проверки са само прах в очите. На всички постове от началник отдел нагоре са все наши хора. Какво стана с къщите за гости? Случаите на злоупотреби бяха над хиляда. Е, осъдиха ли някой?

Този министър се занимава с какво ли не, само не и с ресора си. Със сина на президента, с Варненското езеро, сега с шахтите по улиците. Вероятно мис Фандупкова ще се погрижи за ваксинацията.

Правителството било развързало кесията "Кесията" на правителствтото се казва джоб на данъкоплатеца.

след всяка фукня и плюнки от жипка ТВ и ставаше по някое бедствие - наводнение, метро, срутища. за съжаление почна и ескалацията

ИМА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО Е ТЕХНИК И Е НАПРАВИЛ СВЪРЗВАНЕТО. НИКОЙ ДРУГ НЯМА КОНКРЕТНА ВИНА. А ВИНОВНИЯТ Е НУЖНО ДА ПОНЕСЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.

На здравният министър ли е работа да прави комисии и да проверява това, което прокуратурата трябва да прави?

Министърът на здравеопазването се занимава с тая злополука. Да си гледа в неговия двор! Сигурно по заповед на ТИКВУН, майче го готви за ПРЕЗИДЕНТ. УЧЕН ЧОВЕК, а се хваща на Тиквунската въдица, която ще му срине авторитета. Не може ли да проумее и да се дръпне както направи МУТФЧИЙСКИ. Усети се!

Че министърът на здравеопазването СЪЩО ТРЯБВА ДА НАСРОЧИ ПРОВЕРКА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ ЛИЦА КЪМ МЗ, ЗАЩОТО СЛУЧАЯТ СТАВА С ПАВИЛИОН, ЗАХРАНВАН ОТ БОЛНИЦАТА И МОЖЕ ТЕХНИ ТЕХНИЦИ ДА СА НАПРАВИЛИ ГАФА!!!ТАКА СЕ ПОСТЪПВА!!

Идете на гробищата да обясните на майка му и баща му, че сте разпоредили проверки! Голяма работа сте свършили, повръща ми се от вас!

Министърът на здравеопазването се занимава с тая злополука. Да си гледа в неговия двор! Сигурно по заповед на ТИКВУН, майче го готви за ПРЕЗИДЕНТ. УЧЕН ЧОВЕК, а се хваща на Тиквунската въдица, която ще му срине авторитета. Не може ли да проумее и да се дръпне както направи МУТФЧИЙСКИ. Усети се!

От всичко изговорено до момента се разбра, че шахтата не в собственост на никой и е безпризорна. Т.е. утре отивам, заграждам си я и я правя моя лична собственост. Който пръв ревне срещу това - той да бъде съден за причиняване на смърт.

Може и по-просто. По този кабел е течал ток, който е заплащан на ЧЕЗ. Прибира се шефа на ЧЕЗ, докато не докаже, че няма нищо с този кабел, както и че ЧЕЗ не са взимали пари за неговата експлоатация. Алтернативно посочва доказателства на кого е кабела и на базата на какъв документ ЧЕЗ го е експлоатирал. Чак след това вече може да го освобдят под гаранция, докато съдът реши чия е персоналната отговорност.

Има смъртен случай, при това на младо момче. Какви здравни министри ще разпореждат проверки?! Максимум за един ден всички, които имат връзка с този каблел, трябваше да са задържани и да текат паралелни разпити. За който не знае, този кабел не е просто някъде си, той е на изключително оживено място, на което има търговски обекти, спирка, пешеходна пътека и голямо струпване на хора. Само чудо е можело да предотврати смърт при това положение, за съжаление смъртта достигна до тийнеджър, едва започнал живота си. Това е изключително опасно престъпление, тъй като на практика неизбежно е щяло да доведе до смърт. Здравният министър да си гледа там Ковид-19 истериите и да не се опитва на всяка манджа да е мерудия. Ако случайно има замесена болница на негово подчинение, то първо да бъде задържан докато не се докаже, че не е лично отговорен и е упраажнил достатъчен контрол.

Какви проверки бе боклуци. Убивате българските деца. Това е отново следствие на корупционни действия. Начина на управление на правителство и община и начина на живот на всички управляващи. Да трупат средства от сделки, които убиват нищо неподозиращи български граждани

здравния министър като истинска слуга на мутрите посегна на сина на президента, а сега много згрижен. Така действа мафията точно. Тоя калинко професорчик е слуга на мафията. Боклук, боклук ама професор. Професор, професор, ама боклук.

Отиде си едно младо момче и виновни няма, всеки прехвърля топката другиму. Вместо класическата ГЕРБ схема с прехвърляне на отговорност между две институции, тук имаме 4, за разкош - район Триадица, Столична община, ЧЕЗ, Министерство на здравеопазването. Гнусна история! В страните от третия свят изоставени противопехотни мини все още взимат жертви. Трябва и на нас да ни проличи някак, че сме вече в 3-тия свят...

Прави ли ви впечатление, че още не знаем чия е будката захранвана с въпросния кабел?

В България е известно КОЙ държи будките, явно или прикрито

Така, личен опит: съседа ми се прикачи преди време с мостче към електромера, щото неговия е свален за неплатени сметки. 112, полиция, оглед, дознание, разпит и негово Самопризнание, да не повярваш. Резултат: прекратено дело от прокурора, щото кражбата след електромера не било кражба на ток, собственост на чез, а на вече моя, осчетоводен от апарата ток. В този смисъл нямало престъпление незаконно присъединяване, а обикновена кражба на движима веж(каквато е тока по закон). Тъй като, обаче, щетата ми е само 30лв. делото се прекратява по маловажност, щото щетата била под 150 лв. Обжалвах. Потвърдиха решението. Съседа се подсмихваше после и ми пожела лек ден. Платих сметките като пострадал от кражбата, за да не ми свалят и моя електромер и малко след това емигрирах... Само като чух коментарите от общинаря сутринта и вече знам изхода от делото. Кабела ще е незаконен, знае се кой ползва тока, но отговорност носи този, дето го е сложил. Той няма да бъде открит, щото работата е незаконна и, поради това че отговорността е лична, съответно няма да има осъден и семейството на детето ще д... ха супата. Ей ви още двама проектоемигранти....

От писаниците ти едвам разбрах, че се е прикачил към твоя. Ами нормално е отредил съдията. Ти си виновен, че не си забелязал по-рано.

Да, де, понеже краде, значи е пич, а аз трябва да плащам. Поредното нещо, заради което се разкарах от тая кочина. Сега ти си следващият плащач, освен ако не си съсседа....Това имаш ли капацитет да го разшифроваш?

освен , маска , спасителен пояс , фазомер и мини лаболатория за горива , какво друго трябва да вземаме сутрин със себе си ? май ще е по добре пушка , за да принудиме идиотите с власт и бонуси +заплати да вършат нещо полезно

Махваш с ръка „йа ся за 30 лева ли ще се караме“ и след няколко месеца една прекрасна нощ джамовете и гумите на въпросния урод долу и му гледай сеира от балкона как се тюхка. Даже може да подвикваш „ей как може такива лоши хора, сигурно ти завижда някой комши“.

По принцип си прав. Но в бялата държава, в която живея, не ми се налага да ставам престъпник, за да възстановявам несправедливост. Тук дотолкова е ясно кой какво и кого, че след последния сняг и опесъчаването имаше жалби на собственици на кучета, че от тия химии им станали рани по краката...И това всичко, за да не падне някой на тротоара, че глобите са страшни....

Ооо ти си се отървал вече. И по-добре, щото то иначе след нервите с този съсед ще дойдат други нерви с друг идиот по друг повод...

Добре ве пич как трябва да ти го обясняваме, че МВР прокуратура и съдилища не се занимават с битови кражби под минималната работна заплата. Така е по закон сърди се на НС. Туй че си заминал някъде си е твое решение тамм пък има други закони може пък да не разследват убийства или катастрофи или глад. Едно ще е хубу друго не .

Аз още не мога да разбера как една заровена в Земното кълбо шахта и един забит на 10 места парапет в същата тази планета Земя могат да треснат някой който ходи пак по Земята. Няма как тяхното вътрешно съпротивление да е по-малко от 20кΩ

да е по-голямо.

Това, че ти не знаеш, само показва, че не си учил достатъчно

Двама известни медицински специалисти - главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и проф. Илко Гетов - простотията на ГЕРБ е просто уникална: математици движат епидемиологията, лекуване по телефона, медици разследват авария свързани с електроенергия, счетоводители управляват половината министерства, министърът на войната озвучава реклами, на туризма се прави на клиент / разбира се взима без пари / и един идиот е върховен жрец и последна инстанция по всички въпроси !!! И още иоще и още - просто не могат да се изброят всичките глупости !!!

Здравният министър се изживява на Бой-ко.

За Президент:)

Загива дете заради безотговорност в НЕЩО наричано ДЪРЖАВА и всички институции декларират, че не са виновни. НЯКОЯ от тях, а може и някои, носи отговорност. Такава държава трудно ще се намери по света. Мноооого тъжно. АНАРХИЯ, АЛЧНОСТ, КРАДЕНЕ, НЕКАДЪРНОСТ, ДЕБЕЛОЧИЕ и .......Чудя се защо хората не виждат реалната гадна ситуация и продължават да търпят....София прилича на КОЧИНА с нейните бомбардирани тротоари, с нещо което е трябвало да бъде улица извън центъра, но не е. Да не говорим за барачетата по тротоарите, които най-вероятно по същия начин са свързани с ел мрежата. Има ЛИЧНОСТИ, чийто морал поне малко трябва да се събуди и да освободят топлите места. За да се управлява държава са необходими умни и просветени хора мислещи напред в бъдещето....

Няма да изпадам в различни демагогии, но има държави в които се лежи в затвора ако си позволиш неправомерно да отвориш шахта в която има кабели за ток или телефонна разпределителна кутия. Това са обекти от стратегическо значение, и държавата е задължена да упражнява строг контрол и в подобна ситуация да понася отговорност. Хайде сега да обяснят мозаците на тази пародия наречена България, защо родителите на покойното момче 16 години са го гледали и ей така някак си то напуска този свят. Срам и позор.....и се разправят даже на кой била шахтата...идиоти. Човекът който си е позволил да бърка в шахтата и да опъва кабел за бутката си за баници в болницата, да бъде намерен и съден.

Това са обекти от стратегическо значение. Това не важи за Б-я. КОЧИНАТ става все по-голяма.

Свързването НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ ТЕХНИК НА ЧЕЗ. ТРЯБВА ДА ИМА И ПРОТОКОЛ С ПОДПИСИ!!!! ТОВА КОГА Е НАПРАВЕНО??? ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ТЕЧЕ ТОК ПО ОБКОВА ИЛИ ПО ПЕРИЛАТА???? ПОЗОРНО НЕХАЙСТВО ВЕРОЯТНО ОТ ПИЯН ТЕХНИК....

да го е страх човек и на улицата да излезе. То не стига, че от година всяват страх и паника ит всички медии, ами и улиците необезопасени. Детенце сутринта плаче и го е страх да влезе в класната стая. А Тиквата ни лъже как ревали внуците му, които въобще не са в къщата му. Ето, на това му се вика манипулация и театър. Прав е Радев.

Сега 10 години ще се разтакаваме-"Кабела не е на енергота,шахтата не е на Общината,никой нищо не знае и така". Едно Българско дете почина от нечия престъпна некадърност! Явно, трябва като в Китай- куршум в тила публично....няма друго решение! Съболезнования.

Да не е някой от ония фургони, дето ни карат да си правим тестове срещу ковид?...щом здравния разследва, а не Гешев.

Популистичен акционизъм?

Всъщност това е работа на МВР, прокурватурата и ЧЕЗ. Не разбирам това келеме що се бута там, дето не му е работа!

се гласял да ни става президент, затова е на всяка манджа мерудия. Ботокса толкова си е повярвал или Тиквата му е внушил че него ще издигне, че се самозабравя. Не случайно точно той уповести гласно и възторжено "голямата" новина за сина на Радев. Щото си е въобразил че ще му заеме поста.

да мине над шахтата, не да философства.

И боко ще мине та и върху нея ще застане за да види издръжливостта на цимента ама след като бая айлази минат да проверят дали електриката е спяна както трябва па ако ще района да стои с часове без ток докато се натуткат тоя и тулупа..

Е те таа проверка ще съживи момчето. Идиоти.

Част проблемът е и нивото на фирмите изпълнителки на такива електрически работи и квлификацията на работещите в тези фирми. Нали пътувате и гледате какъв е състава на работниците по пътищата когато се извършват някакви ремонти. И в другите сектори е същото. Иначе да се правят генерални изводи за всичко е супер в момента. Плюй, мамка му яко!

Дали работещите са виновни основно че някой ги е наел след като е докопал поръчката?????понеже ''малката ни'' админитрация ''няма'' врме за реални проверки по веригата

ИТАЛИЯ ИМА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, НАШИТЕ СЕ ДЪРЖАТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ВЛАСТТА ЗА ВСИЧКИ СВИНЩИНИ ДО СЕГА, ЗА ВСИЧКИ ЖЕРТВИ И ЗАТОВА, ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ И ПЪРВИ ПО КРАДЕНЕ И КОРУПЦИЯ - ВСИЧКИ НАЧЕЛО С ТИКВАТА ВЕДНАГА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКИ АКО НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН ТОЛКОВА НАГЛИ, ПРОСТИ, БЕЗПАРДОННИ, АЛЧНИ, БЕЗСРУПОЛНИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ ИСТОРИЯТА НИ НЕ ПОМНИ ДО СЕГА

Държат се, защото паднат ли от власт, моментално ще станат клиенти на Каскета. А той ще го направи - най-малкото за да се натегне на новата власт!

Виновни са малоумниците наети на работа от някой празноглавец Впрочем и от двете бол в България.

Само в Тиквостан е възможно законите на физиката и електротехниката да спрат да работят и шахтите да започнат да убиват с ток , защото " най-вероятната" причина на някой му се искало да е това!!

А РОДИТЕЛИТЕ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО В СТРАСБУРГ - ТУК ШАЙКАТА ЩЕ ПОКРИЕ ВСИЧКО

Държавата, респ общината трябва да платят едни 200к лева кръвнина. После да си съдят и да си търсят виновен, който намерят за добре. Стига с тия, че държавата не е виновна. Контролната дейност е функция на държавата и на общината. Няколко подобни осъждания и всичко ще стане малко по-добре.

Стига с тия глупости бе. Държавата има административни функции. Технически контрол не упражнява.

прав си, затова ни КАТ ни Агенцията по безопасност на труда, и онова а безопасност на храните и разните отдели на нои и нап дето се мотаят и глобяват, и съда и затворите всъщност имат право на съществуване, защото според теб държавата не упражнява технически контрол.

Коментари - Здравният министър също нареди проверка заради убитото от ток момче | Днес.dir.bg

Здравният министър също нареди проверка заради убитото от ток момче

Директорът на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" трябва да изпрати доклад до проф. Костадин Ангелов до края на деня

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър също нареди проверка заради убитото от ток момче | Днес.dir.bg

Коментари

Изключително ужасна история. От тоталното безхаберие на нашего брата, загина ей така от нищото , младо момче в рацвета на силите си. А за родителите каква трагедия е, не ми се коментира..... Нека всички да се замислим, колко сме отговорни към това което работим. Простотията и безхаберието убиват. Днес е това дете, утре е вашето, моето, ние... Страшна трагедия

Управляващи корумпирани боклуци (и ти шибан Ботокс)- колко хора трябва да умрат по нелеп начин заради претъпленията ви?

Тоя мазен тип,ми е по-отвратителен и от най-гадния в България Боко Тиквата.

ако този кабел води към павилион в двора на болницата, както се говори, това ще е обект, отдаден под наем вероятно. Директорът на болницата е подписал договора за наем, а фирмота - наемател на обекта е отговорна и по-точно нейният управител/ собственик или каквото там има като шеф. Обаче тези неща тр да се докажат и всички органи по трасето съвестно да си свършат работата. Жалко за погубения млад живот, горките родители...

Ама разбира се, следващите които предстои да поискат проверки за ревизоро, теменужка петкова и деничка сачева.

За жалост, ако искате детето/децата ви да са живи и здрави, не разчитайте за нищо на тази държава и на ТАЗИ система, наречена демокрация. На мен системата също уби дете, така че освен да кажа Сила на родителите и мислете как да опазите ако имате друго дете! Не е чудно, че България умира, като не можем да опазим децата ни и нещата няма да се променят докато не шурне кръв от управляващите боклуци!

Това не е здравен министър. Това е вече бъдещ депутат от ГЕРБ.

Държава няма! Има мутри, овладели управлението

През дългите години блестящо управление на Толупа все още не съм чул само за убит от целувка? Но като се има в предвид оставащите до 04 04 2021 г дни очаквам и това да се случи?

УМБАЛ да прати доклад ? Пак докторите ли са виновни ??

До скоро счетоводител беше здравен министър, какво се чудите, че сега доктор се прави на следовател. Съди се общината и в частност кмета . Ако спреш кола на този тротоар, кой идва и те глобява ? Е, същите хора сега да си понесат отговорността.

На здравният министър ли е работа да прави комисии и да проверява това, което прокуратурата трябва да прави?

Прокуратурата се ослушва като глух нерез у кукуруз, защото се чуди как да замаже нещата ако се окаже, че някой от софрата е виновен!

Пари за вас няма - дадоха ги за "студен резерв" на правилните хора ! И в затвора никой няма да иде , щото виновния е партиец! Други въпроси ?

На колко години затвор осъдиха убиеца на Милен Цветков ? Колко ще лежи в затвора?

Аз лично се съмнявам дори убиеца да е ареста! Самият факт,че той никъде не се появява в пространството/голяма качулка/,ама кой сти зад нея? Отказва да дойде в съда, освен онлайн/ама от коя точка на света/? Отлагането на такова публично и явно престъпление,не подлежи въобще на коментар,но всичко мирише на милионите на мамата!

Няко друг кретен още да нареди проверка по случая? Не е ли достатъчно един идиот в идиотската ни държава да нареди проверка? Всички ли нищоправци ще нареждат проверки? И на кого точно нареждат? А нещастните случаи ще продължават, защото никой не си гледа работата, за която е назначен. Тоя на снимката ходи да инспектира магистрали и пречиствателни станции с Главния нищоправец!

Това ще продължава, докато не минем към прякото правораздаване спрямо чиновници, депутати, общинари, кметове. Тръбата в главата и бой докато стане на пихтия.

Тези проверки са само прах в очите. На всички постове от началник отдел нагоре са все наши хора. Какво стана с къщите за гости? Случаите на злоупотреби бяха над хиляда. Е, осъдиха ли някой?

Този министър се занимава с какво ли не, само не и с ресора си. Със сина на президента, с Варненското езеро, сега с шахтите по улиците. Вероятно мис Фандупкова ще се погрижи за ваксинацията.

Правителството било развързало кесията "Кесията" на правителствтото се казва джоб на данъкоплатеца.

след всяка фукня и плюнки от жипка ТВ и ставаше по някое бедствие - наводнение, метро, срутища. за съжаление почна и ескалацията

ИМА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО Е ТЕХНИК И Е НАПРАВИЛ СВЪРЗВАНЕТО. НИКОЙ ДРУГ НЯМА КОНКРЕТНА ВИНА. А ВИНОВНИЯТ Е НУЖНО ДА ПОНЕСЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.

На здравният министър ли е работа да прави комисии и да проверява това, което прокуратурата трябва да прави?

Министърът на здравеопазването се занимава с тая злополука. Да си гледа в неговия двор! Сигурно по заповед на ТИКВУН, майче го готви за ПРЕЗИДЕНТ. УЧЕН ЧОВЕК, а се хваща на Тиквунската въдица, която ще му срине авторитета. Не може ли да проумее и да се дръпне както направи МУТФЧИЙСКИ. Усети се!

Че министърът на здравеопазването СЪЩО ТРЯБВА ДА НАСРОЧИ ПРОВЕРКА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ ЛИЦА КЪМ МЗ, ЗАЩОТО СЛУЧАЯТ СТАВА С ПАВИЛИОН, ЗАХРАНВАН ОТ БОЛНИЦАТА И МОЖЕ ТЕХНИ ТЕХНИЦИ ДА СА НАПРАВИЛИ ГАФА!!!ТАКА СЕ ПОСТЪПВА!!

Идете на гробищата да обясните на майка му и баща му, че сте разпоредили проверки! Голяма работа сте свършили, повръща ми се от вас!

Министърът на здравеопазването се занимава с тая злополука. Да си гледа в неговия двор! Сигурно по заповед на ТИКВУН, майче го готви за ПРЕЗИДЕНТ. УЧЕН ЧОВЕК, а се хваща на Тиквунската въдица, която ще му срине авторитета. Не може ли да проумее и да се дръпне както направи МУТФЧИЙСКИ. Усети се!

От всичко изговорено до момента се разбра, че шахтата не в собственост на никой и е безпризорна. Т.е. утре отивам, заграждам си я и я правя моя лична собственост. Който пръв ревне срещу това - той да бъде съден за причиняване на смърт.

Може и по-просто. По този кабел е течал ток, който е заплащан на ЧЕЗ. Прибира се шефа на ЧЕЗ, докато не докаже, че няма нищо с този кабел, както и че ЧЕЗ не са взимали пари за неговата експлоатация. Алтернативно посочва доказателства на кого е кабела и на базата на какъв документ ЧЕЗ го е експлоатирал. Чак след това вече може да го освобдят под гаранция, докато съдът реши чия е персоналната отговорност.

Има смъртен случай, при това на младо момче. Какви здравни министри ще разпореждат проверки?! Максимум за един ден всички, които имат връзка с този каблел, трябваше да са задържани и да текат паралелни разпити. За който не знае, този кабел не е просто някъде си, той е на изключително оживено място, на което има търговски обекти, спирка, пешеходна пътека и голямо струпване на хора. Само чудо е можело да предотврати смърт при това положение, за съжаление смъртта достигна до тийнеджър, едва започнал живота си. Това е изключително опасно престъпление, тъй като на практика неизбежно е щяло да доведе до смърт. Здравният министър да си гледа там Ковид-19 истериите и да не се опитва на всяка манджа да е мерудия. Ако случайно има замесена болница на негово подчинение, то първо да бъде задържан докато не се докаже, че не е лично отговорен и е упраажнил достатъчен контрол.

Какви проверки бе боклуци. Убивате българските деца. Това е отново следствие на корупционни действия. Начина на управление на правителство и община и начина на живот на всички управляващи. Да трупат средства от сделки, които убиват нищо неподозиращи български граждани

здравния министър като истинска слуга на мутрите посегна на сина на президента, а сега много згрижен. Така действа мафията точно. Тоя калинко професорчик е слуга на мафията. Боклук, боклук ама професор. Професор, професор, ама боклук.

Отиде си едно младо момче и виновни няма, всеки прехвърля топката другиму. Вместо класическата ГЕРБ схема с прехвърляне на отговорност между две институции, тук имаме 4, за разкош - район Триадица, Столична община, ЧЕЗ, Министерство на здравеопазването. Гнусна история! В страните от третия свят изоставени противопехотни мини все още взимат жертви. Трябва и на нас да ни проличи някак, че сме вече в 3-тия свят...

Прави ли ви впечатление, че още не знаем чия е будката захранвана с въпросния кабел?

В България е известно КОЙ държи будките, явно или прикрито

Така, личен опит: съседа ми се прикачи преди време с мостче към електромера, щото неговия е свален за неплатени сметки. 112, полиция, оглед, дознание, разпит и негово Самопризнание, да не повярваш. Резултат: прекратено дело от прокурора, щото кражбата след електромера не било кражба на ток, собственост на чез, а на вече моя, осчетоводен от апарата ток. В този смисъл нямало престъпление незаконно присъединяване, а обикновена кражба на движима веж(каквато е тока по закон). Тъй като, обаче, щетата ми е само 30лв. делото се прекратява по маловажност, щото щетата била под 150 лв. Обжалвах. Потвърдиха решението. Съседа се подсмихваше после и ми пожела лек ден. Платих сметките като пострадал от кражбата, за да не ми свалят и моя електромер и малко след това емигрирах... Само като чух коментарите от общинаря сутринта и вече знам изхода от делото. Кабела ще е незаконен, знае се кой ползва тока, но отговорност носи този, дето го е сложил. Той няма да бъде открит, щото работата е незаконна и, поради това че отговорността е лична, съответно няма да има осъден и семейството на детето ще д... ха супата. Ей ви още двама проектоемигранти....

От писаниците ти едвам разбрах, че се е прикачил към твоя. Ами нормално е отредил съдията. Ти си виновен, че не си забелязал по-рано.

Да, де, понеже краде, значи е пич, а аз трябва да плащам. Поредното нещо, заради което се разкарах от тая кочина. Сега ти си следващият плащач, освен ако не си съсседа....Това имаш ли капацитет да го разшифроваш?

освен , маска , спасителен пояс , фазомер и мини лаболатория за горива , какво друго трябва да вземаме сутрин със себе си ? май ще е по добре пушка , за да принудиме идиотите с власт и бонуси +заплати да вършат нещо полезно

Махваш с ръка „йа ся за 30 лева ли ще се караме“ и след няколко месеца една прекрасна нощ джамовете и гумите на въпросния урод долу и му гледай сеира от балкона как се тюхка. Даже може да подвикваш „ей как може такива лоши хора, сигурно ти завижда някой комши“.

По принцип си прав. Но в бялата държава, в която живея, не ми се налага да ставам престъпник, за да възстановявам несправедливост. Тук дотолкова е ясно кой какво и кого, че след последния сняг и опесъчаването имаше жалби на собственици на кучета, че от тия химии им станали рани по краката...И това всичко, за да не падне някой на тротоара, че глобите са страшни....

Ооо ти си се отървал вече. И по-добре, щото то иначе след нервите с този съсед ще дойдат други нерви с друг идиот по друг повод...

Добре ве пич как трябва да ти го обясняваме, че МВР прокуратура и съдилища не се занимават с битови кражби под минималната работна заплата. Така е по закон сърди се на НС. Туй че си заминал някъде си е твое решение тамм пък има други закони може пък да не разследват убийства или катастрофи или глад. Едно ще е хубу друго не .

Аз още не мога да разбера как една заровена в Земното кълбо шахта и един забит на 10 места парапет в същата тази планета Земя могат да треснат някой който ходи пак по Земята. Няма как тяхното вътрешно съпротивление да е по-малко от 20кΩ

да е по-голямо.

Това, че ти не знаеш, само показва, че не си учил достатъчно

Двама известни медицински специалисти - главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и проф. Илко Гетов - простотията на ГЕРБ е просто уникална: математици движат епидемиологията, лекуване по телефона, медици разследват авария свързани с електроенергия, счетоводители управляват половината министерства, министърът на войната озвучава реклами, на туризма се прави на клиент / разбира се взима без пари / и един идиот е върховен жрец и последна инстанция по всички въпроси !!! И още иоще и още - просто не могат да се изброят всичките глупости !!!

Здравният министър се изживява на Бой-ко.

За Президент:)

Загива дете заради безотговорност в НЕЩО наричано ДЪРЖАВА и всички институции декларират, че не са виновни. НЯКОЯ от тях, а може и някои, носи отговорност. Такава държава трудно ще се намери по света. Мноооого тъжно. АНАРХИЯ, АЛЧНОСТ, КРАДЕНЕ, НЕКАДЪРНОСТ, ДЕБЕЛОЧИЕ и .......Чудя се защо хората не виждат реалната гадна ситуация и продължават да търпят....София прилича на КОЧИНА с нейните бомбардирани тротоари, с нещо което е трябвало да бъде улица извън центъра, но не е. Да не говорим за барачетата по тротоарите, които най-вероятно по същия начин са свързани с ел мрежата. Има ЛИЧНОСТИ, чийто морал поне малко трябва да се събуди и да освободят топлите места. За да се управлява държава са необходими умни и просветени хора мислещи напред в бъдещето....

Няма да изпадам в различни демагогии, но има държави в които се лежи в затвора ако си позволиш неправомерно да отвориш шахта в която има кабели за ток или телефонна разпределителна кутия. Това са обекти от стратегическо значение, и държавата е задължена да упражнява строг контрол и в подобна ситуация да понася отговорност. Хайде сега да обяснят мозаците на тази пародия наречена България, защо родителите на покойното момче 16 години са го гледали и ей така някак си то напуска този свят. Срам и позор.....и се разправят даже на кой била шахтата...идиоти. Човекът който си е позволил да бърка в шахтата и да опъва кабел за бутката си за баници в болницата, да бъде намерен и съден.

Това са обекти от стратегическо значение. Това не важи за Б-я. КОЧИНАТ става все по-голяма.

Свързването НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ ТЕХНИК НА ЧЕЗ. ТРЯБВА ДА ИМА И ПРОТОКОЛ С ПОДПИСИ!!!! ТОВА КОГА Е НАПРАВЕНО??? ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ТЕЧЕ ТОК ПО ОБКОВА ИЛИ ПО ПЕРИЛАТА???? ПОЗОРНО НЕХАЙСТВО ВЕРОЯТНО ОТ ПИЯН ТЕХНИК....

да го е страх човек и на улицата да излезе. То не стига, че от година всяват страх и паника ит всички медии, ами и улиците необезопасени. Детенце сутринта плаче и го е страх да влезе в класната стая. А Тиквата ни лъже как ревали внуците му, които въобще не са в къщата му. Ето, на това му се вика манипулация и театър. Прав е Радев.

Сега 10 години ще се разтакаваме-"Кабела не е на енергота,шахтата не е на Общината,никой нищо не знае и така". Едно Българско дете почина от нечия престъпна некадърност! Явно, трябва като в Китай- куршум в тила публично....няма друго решение! Съболезнования.

Да не е някой от ония фургони, дето ни карат да си правим тестове срещу ковид?...щом здравния разследва, а не Гешев.

Популистичен акционизъм?

Всъщност това е работа на МВР, прокурватурата и ЧЕЗ. Не разбирам това келеме що се бута там, дето не му е работа!

се гласял да ни става президент, затова е на всяка манджа мерудия. Ботокса толкова си е повярвал или Тиквата му е внушил че него ще издигне, че се самозабравя. Не случайно точно той уповести гласно и възторжено "голямата" новина за сина на Радев. Щото си е въобразил че ще му заеме поста.

да мине над шахтата, не да философства.

И боко ще мине та и върху нея ще застане за да види издръжливостта на цимента ама след като бая айлази минат да проверят дали електриката е спяна както трябва па ако ще района да стои с часове без ток докато се натуткат тоя и тулупа..

Е те таа проверка ще съживи момчето. Идиоти.

Част проблемът е и нивото на фирмите изпълнителки на такива електрически работи и квлификацията на работещите в тези фирми. Нали пътувате и гледате какъв е състава на работниците по пътищата когато се извършват някакви ремонти. И в другите сектори е същото. Иначе да се правят генерални изводи за всичко е супер в момента. Плюй, мамка му яко!

Дали работещите са виновни основно че някой ги е наел след като е докопал поръчката?????понеже ''малката ни'' админитрация ''няма'' врме за реални проверки по веригата

ИТАЛИЯ ИМА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, НАШИТЕ СЕ ДЪРЖАТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ВЛАСТТА ЗА ВСИЧКИ СВИНЩИНИ ДО СЕГА, ЗА ВСИЧКИ ЖЕРТВИ И ЗАТОВА, ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ И ПЪРВИ ПО КРАДЕНЕ И КОРУПЦИЯ - ВСИЧКИ НАЧЕЛО С ТИКВАТА ВЕДНАГА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКИ АКО НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН ТОЛКОВА НАГЛИ, ПРОСТИ, БЕЗПАРДОННИ, АЛЧНИ, БЕЗСРУПОЛНИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ ИСТОРИЯТА НИ НЕ ПОМНИ ДО СЕГА

Държат се, защото паднат ли от власт, моментално ще станат клиенти на Каскета. А той ще го направи - най-малкото за да се натегне на новата власт!

Виновни са малоумниците наети на работа от някой празноглавец Впрочем и от двете бол в България.

Само в Тиквостан е възможно законите на физиката и електротехниката да спрат да работят и шахтите да започнат да убиват с ток , защото " най-вероятната" причина на някой му се искало да е това!!

А РОДИТЕЛИТЕ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО В СТРАСБУРГ - ТУК ШАЙКАТА ЩЕ ПОКРИЕ ВСИЧКО

Държавата, респ общината трябва да платят едни 200к лева кръвнина. После да си съдят и да си търсят виновен, който намерят за добре. Стига с тия, че държавата не е виновна. Контролната дейност е функция на държавата и на общината. Няколко подобни осъждания и всичко ще стане малко по-добре.

Стига с тия глупости бе. Държавата има административни функции. Технически контрол не упражнява.

прав си, затова ни КАТ ни Агенцията по безопасност на труда, и онова а безопасност на храните и разните отдели на нои и нап дето се мотаят и глобяват, и съда и затворите всъщност имат право на съществуване, защото според теб държавата не упражнява технически контрол.