Здравният министър при посрещането на ваксините: Аз ще бъда първият ваксиниран у нас

Пристигнаха първите 9 750 дози ваксини, Амбицията ни е да имаме 70% ваксинирани българи, обяви здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След ваксината отиди да ти бият малко хелурон в устните, боклук такъв

Кунчев уплаши ли се?

Чета коментарите и ми се дърпа лайното от ужас колко е тъп масовия български антиваксер. Агресивната глупост на смятащия се за суперинтелигентен и информират масов българин ще поддържа китайската кашлица да се врътка с години в българия след като бъде ликвидирана по света. Бъларите ще бъдат последните на който ще се изискват медицински сертификати за да преминават граници със нормалните държви. И разбира се ще си плащат за тях.

Онова дето ти се дърпа и България с малка буква те направиха да изглеждаш много умен!

А декларация ще подписва ли или ваксината няма да е истинска?

Само Ти не разбра, че няма да е истинска! Виж го, че е пребледнял, дупедавеца! ПЬРВО БОРИСОВ и семейството му, ако се установи кьде е! ГЕШЕВ май отдавна го ваксинираха??????????????????????????????

Щом си по-важен от възрастните хора ваксинирай се пръв.

Щом ще се ваксинира пръв , Значи ще жертват ботоксовия! Или ще му бият физиологичен разтвор , за да вкара стадото в обора! Ще видим! Ако даде фира , значи са му били истинска ваксина.

" Здравният министър при посрещането на ваксините: Аз ще бъда първият ваксиниран у нас" Аре, сеги, пак връзкарство. Стига, ве.

Абе Коледа мина защо пускате това ''шоу'' сега....

И колбасите на леки ли ще раздават като бонус на ваксинираните белким някой за един кренвирш се пусне и на ваксина..

махни тия парцали,наречени маски.

Помните ли сатанистите как горяха маски и ни убеждаваха, че мерките са за овцете, за да ни отнемат свободата? Когато болниците се претовариха и лекарите трябваше да започнат да правят най-тежкия избор, кой да живее и кой да умре, те си помислиха, че са близо до успеха! Но уви, напразно, българският народ им показа червен картон и ми обърна гръб, само за няколко седмици болниците се разтовариха! Същото ги чака сега и с опита за провал на ваксинацията, като целят да се влачим така колкото може по-дълго време!

Я си ходи по калдъръма! Никой не ти забранява да се ваксинираш. Ако си ползваш вибратора и него ли ще ни го препоръчаш?

Слабо! С моята ваксинация не се решава успеха или провала на ваксинационния план, който е от основното значение за страната. От това зависи дали ще приключим до следващата Коледа или ще се затваряме и отваряме години наред!

Звучиш като политиците, ама на тях им се плаща за агитацията.

Я, рогатичкото, как се е "объркало"! Първо заклеймяващите световния заговор станахме конспиратори, а сега - сатанисти. Крадецът вика "Дръжте крадеца!" все по-невротично.

Какво се чудиш? Световните конспирации да не ги измислям аз?

На нищо не се чудя, просто отбелязах новата ви манипулация.

Сатанисти са изродите, които искат да въведат имунни паспорти и да отнемат всички граждански права на хората. Това са същите тези, които няма да поемат отговорност за увреда или смърт, в сеудствие на ваксините.

*следствие

От явно непрестанното носене на парцала съвсем сте изперкали след като реален шиофреник едно и също пишете ''тези дето гориха мските''.. Бетер в Офца сте се превърнали...

Интересно, защо само тез дето ще се ваксинират постоянно си натрапват желанията в ефир!!! Нали ваксината е доброволна и безопасна - слагайте си я и не берете грижа за околните - по-голамо част са естествено ваксинирани!!! Пък относно розтоварването на болниците процесът започна още преди налагането на мерките, защото бе достигнат пика на разпространието на тоя мутант на КОВИД групата - със или без мерки при появата на новия мутант ще има пак връх!!!

Сатанисти, надежда всяка тука оставете! Провалихте се със саботирането на мерките, хората носеха маски, спазваха дистанция и болниците се разтовариха! Хората вече не измират по стълбищата пред болниците и по линейките заради липса на достъп до лечение! Същото ви чака и сега с ваксинационния план! Искате да го провалите, но едно е да искаш, друго е да можеш! А при сатанистите моженето им е проблем!!! Виж, да кълнат, да псуват, да ругаят, да обиждат, еша си нямат, ама капацитетът им е дотам!

всъщност троловете сте сатанисти.

Не, бъркаш! Троловете са друга бира, те го правят за пари. Сатанистите са зомбирани, те са си повярвали!

за Вас ставаше дума, нещо не схващате. Вие сте сатанист или по-скоро трол на сатанистите. Вие го правите за пари.

Споко бе чиляк, след като има толкова подръжници на ''мерките'' значи ваксините ви няма да мухлясат....

Ваксирчето съвсем е изперкало , горкото!

значи скоро ще има един идиот по-малко н България!

С НЕЩАСТНИТЕ СТАРЦИ ПО ДОМОВЕТЕ ЛИ ЩЕ СИ ВЪРЖЕШ БРОЙКАТА, ИЗРОД?! ДАНО ИЗПУКАТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ, РОДНИНИТЕ ТИ, И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБЕ! А ТИ РАЗБИРА СЕ, Е РЕДНО ДА СИ ПЪРВАТА ЖЕРТВА! И НЕ СИ МИСЛИ,ЧЕ КАТО СИ БИЕШ ВИТАМИНИ ПУБЛИЧНО, НЯМА ДА ПУКНЕШ СЛЕД ТОВА ОТ ДРУГО, ГОСПОД ВИЖДА!

Ти пък ще си вечен!

Не прави това сравнение, др Менгеле е бил нацист, който е избил и умъртвил с жестоките си генетични опити, милиони невинни хора ! А с ваксината се дава шанс на милиони хора да живеят нормално !

Всеки има право сам да избере как да умре. Хора с власт не ги броим за живи.

Тая демонстрация много прилича на оная демонстрация в началото на пандемията - когато със специална носилка посрещаха болен на летището. Помните ли?

Онова с носилката беше друг цирк, но да, помним.

чума да те тръшне дано!

ЛАПАЙ НА ПУТИН

Мутри курви педали путки калинки мисирки кавали ТОВА Е ГЕРБ!!!

По другите партии какви са? Да не очакваш професорите да са по тях?

С една ваксина се ваксинират 5 души бре Ангелов, кои ще са другите 4- ма? Наредете се в редичка, лично аз ще дойда да ви ги поставя:)

Сатанистите са налазили форума и правят напразни опити да провалят ваксинационния план, за да съсипят икономиката на страната и да се разболеят колкото може повече хора и да причинят смъртта им! Сатанист произлиза от думата сатана, която означава дявол!

Ти кого точно мислиш, че заблуждаваш? Отиди Владко да те ваксинирай след това още веднъж за по- сигурно

А Владо Карамазов кога??

През 1996 г. Pfizer проведе неоторизирано клинично изпитване с антибиотика Trovan (който може да причини фатално увреждане на черния дроб) на 200 нигерийски деца с менингит. Единадесет бебета умират, а десетки други търпят трайни щети. В края на съдебния процес Pfizer плаща 700 000 долара на четири семейства и се съгласява да финансира здравни проекти в Нигерия. От архивите на Wikileaks има и изпращане от посолството на САЩ в Абуджа, което свидетелства за опит за изнудване срещу нигерийския адвокат, отговарящ за случая. Започнати са много опити за страничните ефекти на по-широко използваните лекарства Pfizer. Десет хиляди жени са подали жалбата за канцерогенните ефекти на лекарството Prempro; през 2012 г. Pfizer се измъква с плащане на един милиард долара. Три хиляди други хора доведоха Pfizer пред съда за Chantix, което би причинило сериозни психологически смущения; през 2013 г. компанията заделя 288 милиона за част от обезщетението. Също така обвинен в депо-тестостерон (Pfizer е известен с виаграта), който би причинил инсулти и инфаркти. И тогава: мултинационалната компания отказа да направи лекарствата си за СПИН генерични (и следователно много по-евтини) в страните, най-засегнати от болестта; наложи промоцията на пазара на болкоуспокояващо средство, забранено от Американската администрация по храните и лекарствата; е продавал незаконно лекарства (реа признава, глоба от 2,3 милиарда долара); рекламирани лекарства за неодобрена употреба; предлага на хиляди лекари и експерти пари и подаръци за предписване на лекарства дори със сериозни странични ефекти; е срещнал процедура за укриване на данъци; е нарушил патенти; копирани активни съставки, открити от други.

В РУСИЯ НЯМА СЪДЕБНИ ДЕЛА,ТАМ ВСИЧКО Е РОЗОВО.

Цирк Балкански - оилицейски ескорт, речи, мисирки и фотографи за да отразят великото събитие.

*полицейски ескорт

ТРОЛОВЕТЕ НАЛЕТЯХА И СИ СЛАГАТ ПЛЮСОВЕ.НИКОЙ НАСИЛА НЕ ВИ КАРА ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ.

Как е положението, червени селяни? Пак ли Борисов е виновен за мизерния ви животец? Мен на 28 ще ме ваксинират, а вие окапвайте по 100 на ден!

От 29 ще спреш да пишеш простотии. Хем глупав, хем грозен. Само такива са по партийте.

партиИте

“Първият ваксиниран педал в България от Covid-19” Yessssssssss

Само да не се ваксинира, както Байдън. Защото сестрата закриваше с тялото си спринцовката и всъщност хората не видяха как бъдещия президент е ваксиниран и ако е с какво точно.

Хайде стига популизъм ,вече ни дойде малко в повече и взе да ни омръзва.Аз съм лекар от 1984 година ,когато този е бил на 7 години и още не е ходил на училище.Да си гледа работата и да не си бие ваксини пред половин България ,защото започва да олеква.

днес ще се ваксинирам с 300 грама ракия греена е водка спутник

Няма да яде! :)))

ваксината е бомба със закъснител в бъдеще ще се появят болести на тоз който си я сложи

Как разбра , хапче ли пиеш или хвърляш боб . Забравих таро картите .

на този мазен лайняр не вярвам нито на тиквата нито на да те ваксинират с голямата кожена игла

Черепаха , ти ли си бе ?

Ела да те ваксиниран и ще ти ти оправя имунитета до живот.

Това да не ти е БЦЖ бе, идиот!

Като пишете "новини" поне бъдете изчерпателни. "Амбицията на здравните власти е да бъдат ваксинирани 70% от българите." Добре, но как и за колко време ще стане /очаква се/, като до края на януари ще има 60 хил. ваксини, които не могат да покрият дори изявилите желание от мед. персонал! Най-важното е, че здравният министър ще се ваксинира, голяма работа. Информирате ни за глупости, фризери, камиони, някакви неща, които пълнят сайта, но това, което трябва да знаят хората остава неизказано.

Чудесна новина! Добре, че има ваксина, та да се борим с тая напаст, че я колко народ си замина и колко семейства се почерниха. Радвам се, че и ние сме част от "нормалните" страни, които получават ваксината веднага. При предишната пандемия със "свинския грип" само богатите страни си купиха ваксини. У нас ваксината дойде чак на следващата година. Но, сега е различно и това е добре. Иначе зад граница като кажеш, че си българин и те гледат като "чумав", че нали все сме тарикати и послъгваме. Толкова ни е добра репутацията. Дано скоро открият и лекарство, та животът да се нормализира. Честита Коледа на всички и бъдете здрави!

Как и срещу какво ще се ваксинирате...До сега има поне 5 щама на вирусът след като ваксината на Файцер е на пазара! Самите създатели на ваксината казаха,че се НАДЯВАТ васкината да има ефект и срещу щамовете!!!

Ще се ваксинираме срещу всички щамове!

създателите на ваксината-БИОНТЕХ и ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ПФАЙЗЕР казаха, че изследват новите щамове и дали с оглед на тях няма да се наложат корекции в състава на ваксината... /от немския печат/

Май ще иска да го боцнат с пловдивските ваксини - едно кренвиршче...боц, боц.

Урсула колко взе за фризер ваксината или е тайна?............................ Урсула фон дер Лайен. Федералната Сметна Палата в “...Създайте проблем и предоставете на гражданите удобното само на вас решение.“ момента проучва всяко евро, което е било платено за външни консултанти. Наскоро Федералната Сметна Палата е получила данните, че от 2015 г. до 2016 г. най-малко 200 милиона евро са били похарчени от нея за външни консултанти, без всякакви търгове и конкурси. Освен огромните платени суми има съмнения за незаконно присвояване на пари на данъкоплатците и отклоняване на част от тях към нейни роднини. Във Федералното Министерство на Отбраната, след консултантската афера при бившия министър на отбраната Урсула фон дер Лайен, консултантските дейности ще бъдат третирани като деликатна тема. Понастоящем Федералната Сметна Палата проверява всички еврови плащания към външни консултанти.Поради всичко това председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще трябва да даде показания пред анкетната комисия на Бундестага. Вестник "Tagesspiegel“ е публикувал писмо от Министерството на финансите към депутата Матиас Хьон, което гласи, че Министерството на отбраната в момента "не може да каже“ колко пари са изразходвани по същият начин от нея през 2017, 2018 и първата половина на 2019 г. за външни консултанти. По всяка вероятност вече става дума за милиарди.

Днес е паметен ден в най-новата ни история ! Дойде камион, незнайно с какво съдържание, екскортиран от полиция, посрещнат лично от здравния министър и една дузина мисирки ! Ура, другари !

Какво се чудиш? Има хора, които не знаят и не им е работа да знаят, има и такива, които знаят!

Много правилно е преценено в първа фаза да се ваксинират медиците, а първи сред тях да бъдат работещите в Ковид отделенията! Но за да го разбере човек това, се иска капацитет! Депутатите, министрите, кметовете и пр. ще се ваксинират във втора фаза!

мисля си, дали предупреждават там младите жени, че не бива да забременяват в/имаше срок след ваксината-май 2 месеца/...А след това...Кой ще има куража да опита? Може и да греша...Може пък да ги предупреждават, а те да не се страхуват...ще видим как ще е тук...

А старите жени и мъжете може,един познат пита?

Ти вече си си повярвал, че си малко повече от американците и Боговете са ти като братя! Ами честито, печелиш!

В нормална държава: 1. Възрастните 2. Лекари и медицински персонал 3. Всички останали В България: 1. Министър 2. Държавни функционери - ВЕДНАГА, още от утре, че са много важни и незаменими. Такива калинки трудно се намират! 3. Лекари (може би от понеделник) 4. Възрастни (ако стигнат ваксините) 5. Всички останали

В нормалните държави е така,а тук трябва да се доказваме на един болюк площадни плъхове като теб,които саботират всичко само и само някъде да блеснете.

Докато комунягите се напиват като свине Премиера, министър Ангелов и министър Каракачанов са на инспекция.

А ПКП ще се ваксинира ли ?

Никой не ще да я ваксинира нея... Овча путка

ЗАЩО ДНЕС ПОЛИТИЦИТЕ И УЧЕНИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Можем ли да сложим днешните учени в една и съща категория с политиците. В известен смисъл, да. Представителният политик е човек, чието единствено желание е да има власт. Следователно, в тази категория може да бъде всеки човек, който има желание за власт над нещо външно, над човешки същества или материали обекти, няма значение. Представителният политик се бори да получи власт над хората, ученият се бори да получи власт над материята, но желанието е едно и също и умът е един и същ. Така че, в известен смисъл, те са една и съща категория. Представителната политика поробва живи хора, следователно е по-насилствена. Учените се опитват да завладеят материята, това не е насилствено търсене, но науката е станала толкова сложна, че вече е невъзможно един учен да работи сам. Учените имат нужда от голяма подкрепа от политиците. Техните научни проекти са толкова скъпи, че само правителствата на най-богатите държави могат да си ги позволят. Така учените неволно са попаднали под пълната и безусловна власт на представителните политици. Днес ученият работи като биоробот (роб) на тях. Ученият работи и прави открития, но няма контрол върху откритията си. Контролът е в ръцете на политиците. Те решават в коя посока ще работи ученият, в противен случай няма да подкрепят финансово никакъв друг проект, а единственият проект на представителните политици е войната. Така хиляди учени с огромна интелигентност, талант и гений са станали просто роби на политическия механизъм, който експлоатира тяхната интелигентност в полза на войната и смъртта. Ти винаги помни, че пълната лъжа е по-добра от половинчатата истина. Пълната лъжа скоро ще бъде разкрита. Половинчатата истина е много опасна, защото в нея все пак има нещо вярно. Това може да държи хората в мрак стотици години наред. Ученият трябва да осъзнае, че сега осигурява на представителните политиците саморазрушителни оръжия и технологии. Трябва да осъзнае, че сега работи против човечеството, против новото човечество, против своите собствени деца. Ученият сее семената на смъртта за всички. Време е учените да се научат да правят разлика, да различават кое помага на живота и кое го разрушава. Само заради своите заплати и комфорт, те не бива да продължават като биороботи, да работят за войната и разрушението - това е нечуван прецедент. Айнщайн бил толкова шокиран, че преди смъртта му, когато някой го попитал дали в следващия си живот би бил отново физик, той казал: „Никога! Ако отново се родя, бих предпочел да бъда водопроводчик, но не и физик. Това ми бе достатъчно. Ден след ден работих, за да създам атомните оръжия. Те бяха направени за спешни случаи, но веднага след като ги направих, аз вече нямах власт над тях. Направих оръжията, но щом ги довърших, политиците ги взеха изцяло в свои ръце. А аз дори не получих отговор на писмото си. Умирам като един от най-разочарованите хора на тази земя.“

Пукнѝ бе, трол сатанински. Оцапваш всяка тема с копи-пейст.

Ваксини за 5000 човека, а до нужните ви 70% от населението колко останаха - 4 200 000 ? Някъде към 2500 година може и да успеете, ако не броим че повечето антивирусни ваксини са за една година. Ама иначе сме силни в хвалбите

България е 5 000 000!

човека ти казва, че с тия жалки темпове сега с тия 5к ваксинирани докато се появят нужните бройки (слагат се по 2 васксини на индивид, затова дошлите 10к ще стигнат за 5к човека) то ще намалеем с половин милион. Спроед естествения ни прираст - това са 4-5 години.

5 млн българи и 2 млн цигани

Зададох прости два въпроса: 1 - Имаше ли наказани след Чернобил. 2 - Само лекари калинки ли искат да ги ваксинират? Дир, защо е тази злоба към свободата на информираност?

Първият ваксиниран ще е гърбав педал! Супеееер

Панаири за дебили. Пъъъъъъъъъъъъъълни. -70 по къси гащи.