Здравният министър: Обсъждаме разхлабването и на други мерки

Това щяло да стане с оглед на спада на заболеваемостта, каза проф. Костадин Ангелов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ботокс...пожелавам да ти разхлабят аналния сфинктер! Не, че е много стегнат. Бай Ставри кум да ти стане. И така до 9-то коляно!

Ангелов, не бъркай политиката със здравето, заради едното депутатско място ще умориш сумати хора! Засрами се, давал си Хипократова клетва!

спешно разхлабване на сфинктера, ще ви трябва...

Здравната министърка професор Ангелова пак ще разхлабва мерките. Няма нормален българин да и вярва на тази госпожа

Победа, другари! Мандатът завършва с исторически успех. Да ги видим тия серсеми как ще се оправят с автопилота на ББ без ББ.

Само да не стане така, че правителство на г-н Трифонов да "затяга" мерките. Някак си ще е непоследователно и неудобно пред избирателите. Макар, че същия вече получи едни удобни симптоми.

От утре в БГ обявяваме край на пандемията

Аз пък обсъждам дали на този да му разхлабя халката с един голям и четвъртит.

онзи дето тебе те ......? Ми хубаво. Освен манаф и сутеньор.

Той много ще ти е благодарен!

Първо не е този а тази това е госпожа Ангелова

3.000 эараэени всяка сутрен вие ще раэхлабвате добре че след някой ден няма да ви има

ще разредят нощните пръскания

И ние обсъждаме как ще те разхлабят в затвора...

той отдавна е разхлабен

Е възможно министър да е човек с рейтинг под морското равнище. В Чехия където мрат като мухи смениха четирима министри. Тоя гробокопач убива стотици българи. Срам!

Аз не можах да разбепа, като ги смениха спряха ли да умират? НЕ Като имат строги мерки спират ли да се разболявате? НЕ, че и повече от България. По-малко ли умират? ДА и то защото нашата здравна система е СЧУПЕНа! Трошена е методично в последните 30 че и повече години. и това е резултата! Ако почнем утре да я строим по модерни, пазарни планове ще имаме резултати след поне 10 години...

а ти си жив благодарение на министъра ли ? или на здравната система

Спряха разбира се. Виж wordometer. А ние сме на път да станем, н1 по смъртност по текищс само Унгария е пред нас

Кой оцелял, оцелял!

Държавата е пламнала, гори ... ! Но популиста "Пожарникар" обикаля с джипката и невижда огъня или не иска да види. Ало, не се прави на много разбиращ! Затвори училищата и помогни да намалеят болните. Не бъди инат!

Безумията на политиците продължават. Въпросът е кога на хората ще им писне тотално.

Олабване Му е майката...

ММ?

Колкото повече дни отминават от изборите толкова повече намаляват ковид заболелите.Такова облъчване и всяване на страх в народонаселението премина всякакви граници.Все пак бай Ставри също ще разхлаби щабаджиите които напълниха яко гушите поради яката пропаганда идеолози и изпълнители на която е самия щаб.Те не са специалисти а политици игращи по свирката на БМБ.

сте мрънкали, нали ви олабват, какво повече искате? Народ от мрънкачи. Затягат ви - ревете, разхлабват ви - пак мрънкате.

Този, "Cертификат".. за ваксина е,.. като "Партиен билет" ! Доказва, че си член на Cтадо,.. което е готово да изпълнява ВСИЧКИ безумия на властимащите,(Елита , Световното Правителство ).. безпрекословно,..докато Един ден ти обявят, че ти прекратяват ЖИВОТА ...защото, Tака са преценили !! Това е ,..Сертификата!!;) ...доказателство, че им Вярваш.... и като,.. Kомунист... им Подаряваш живота СИ ...за ТЯХНОТО,.. СВЕТЛО БЪДЕЩЕ !!;))

Но с оглед на навлизането на чалгата на политическата сцена това е закономерно.

От ден на ден е по-ухилен. Явно добре намазва от КОВИДА.

на Толупа и хунтата около него... и това "Затваряне" и съсипване на бизнеси,.. му "помогна" Много да се,... Срути на изборите ! "Ковид Кризата", го ОПРАСКА с 200 в дупарата ...Какъв Късмет само ...НО ...Е.П.М ...на простата Тиква !!;))

Всеки който си направи тест и излезе положителен се брои нали? И същия веднага отива на друго место и се прави пак тест. И пак положителен. А някои си правят и трети път тест - за по-сигурно. И така един човек се брои 2-3 пъти. И ебава мамата на статистиката.

Ковид тъпунгери https://www.worldometers.info/coronavirus/country/china/ или с други думи в Китай няма корона. Само тук има.

И какво разхлабващо средство ще приложите, при положение, че запекът е минимален - нали така се хвалите!?

На бас се хващам, че още същия ден мисирките ще започнат да квичат как не трябвало и ще изкарат от кол и въже “спецялисти” да обясняват. А пък вие след две седмици дълбоката мисъл с гробовен глас ще започне да насажда вина как, разбираш ли, не слушкаме и затова ще бъдем напляскани.

Да ти разхлабят аналния сфинктер, ботоксов тулуп! Обслужващ гробарската мафия с всичките си отвори...

Вземи си нещо разхлабително, ще ти помогне

И не трийте коментари с факти. Някой трябва да съди този здравен министър, предният и тези от министерски съвет, за лъжите в заповедите, документите с невярно съдържание. Не могат да си спазят дори собствените закони. И не съобразяват сумати неща.

Че то остана ли нещо за разхлабване? То почти никакви мерки отдавна няма. А "спада" на заболяемостта не искам да го коментирам. За колективния имунитет май месец (ама коя година?) пък съвсем нямам думи. То бива лъжи, ама се оляхте! Като нямате нищо съществено или хубаво да кажете, по-добре нищо не казвайте, че както сте го подкарали, ще ви запомним най-вече с опашатите ви лъжи!

А обсъждате ли разхлабването на зачервено комунистически халки? ха...ха...ха... ахахахахахахахахяа

обсъждат, обсъждат, и твойта алкъ ше я ращпердунинят. бухахаха

Не ставаш...кой трябва още да ви го казва....

Абе идиотче ботоксово. Ти си срам за лекарите. Всеки ден измират над сто наши сънародника от КОВИД. А ти с най-голямата си наглост говориш за разхлабване. Ти си проста политическа пионка.

Защото в най-затегнатите страни пък не умират!

Франция е десет пъти България а у нас умират повече на ден. Олигифрен

"Обмисляме" каза здравния министър. Колко % от българския народ ваксинирахте ? Ама това не е на дневен ред.

Не бързай ! Изчакай до сряда да видим резултата от изборите ! Колко народ успяхте тогава да заразите ?!

Късно е да ходите по манастирчета за да си осигурявате индулгенции. Гаврата с бедняците Господ никога няма да прости. Точно пък тази година най - бедните пенсионери не получиха дори по 40 лева за Коледа, нито сега - за Великден. Загубата на изборите беше само предупреждение към тази най - античовешка партия в нашата история.Марш!

Ти си аут бе мухльо, обсъждай как да бършеш гуза на насрания тулуп.

Не мога да повярвам колко хорица искат да живеят като затворници. ТОЛКОВА ЛИ ВИ ХАРЕСВА ДА СТЕ РОБИ, ПСИХЯСЪЛИ СТРАХЛИВЦИ. ПОЖЕЛАВАМ ВИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ДИШАТЕ ПРЕЗ МАСКИ.

Харесването е модела на мислене на неграмотният тиквеник в България. Така си избирате и политиците и жените. Някой хора имаме нещо в главите си. И то се казва РАЦИОНАЛНА МИСЪЛ. Не е лошо останалите да потренирате този процес. Води само до подобряване на живота.

За затвора сте и ти и Мутрьо! Там да ви разхлабват мерките.

:: Бойко Борисов: До май ще имаме колективен имунитет (видео) смотолеви нещо че са приготвили нови щамове

Докато Бойчо не се ваксинира, няма се опрайм, ама пусти страх!

Ако не знае, да му кажем?

Последни новини: добри новини в света. Русия направи аутопсия след смъртта на пациент Ковид 19, се появи голямо откритие. Русия се превърна в първата страна на света, извършила аутопсия (след смъртта) върху труп на Ковид 19 и след задълбочено разследване установи, че Ковид-19 не съществува като вирус. Това е световна измама: хората умират заради "електромагнитна радиация 5G усилват (отрова)". Докторите в Русия нарушиха закона на Световната здравна организация (СЗО), който не позволява аутопсии след аутопсии на телата на Ковид-19 починали лица да открият след известно време. Тези лекари направиха научно откритие: Не е възможно да се предположи, че е вирус, но бактерия, която причинява смърт, причиняваща кръвни съсиреци във вените, и нервите, причинявайки смъртта на пациента заради тази бактерия. Русия победи вируса, твърдейки, че няма нищо друго освен фелия- вътресъдовата коагулация (тромбоза) и начина да се лекува, е да се излекува: 1) Антибиотични хапчета 2) Анти- възпалително 3) Приемайте антикоагуланти (аспирин). Това показва, че е възможно лечение за болестта , този нов сензационен за света е подготвен от руски лекари чрез аутопсия след смъртта (трупове) на вируса Ковид 19. Според други руски учени, феновете и интензивното не са били необходими. Протоколите за тази цел вече бяха публикувани в Русия. - Чин вече го знаеше, но не публикува доклада си. Сподели тази информация със семейството си, съседите, познатите си, приятели, колеги, за да могат да се измъкнат от страха на Ковид 19 и да разберат, че не е вирус, а просто бактерия изложена на радиация 5G. Причината е да нараниш хора с много нисък имунитет. Тази радиация също причинява възпаление и хипоксия. Тези, които са жертви, трябва да приемат Asprin- 100 mg и Apronix или Paracetamol 650 mg. Защото е показано, че COVID-19 причинява кръвосъсирване, което причинява тромбоза лично и поради което кръвосъсирването във вените и поради това мозъкът, сърцето и белите дробове не могат да получат кислород, което прави дишането на човека трудно и човекът умира бързо поради липса на дишане. Докторите в Русия не се подчиниха на протокола на СЗО и извършваха аутопсии на мъртви тела от Ковид 19. Лекарите отвориха ръцете, краката и други части на тялото и след като ги прегледаха правилно, забелязаха, че кръвоносните съдове са разширени и че вените са пълни с тромбус, който обикновено предотвратява кръвообращението на кръвта и намалява потока на кислород в тялото, причинявайки смъртта на пациента. След прочитането на това изследване руското министерство на здравеопазването незабавно промени протокола за лечение на Covid- 19 и даде аспирин на положителните си пациенти: 100 mg и Emromax. В резултат на това пациентите започнаха да се възстановяват и здравето им започна да се подобрява. Руското Министерство на здравеопазването разтовари над 14 000 пациенти за един ден и ги изпрати обратно в домовете си *. Източник: Руското Министерство на здравеопазването, Михаил Муракко. Заключение, идентично с това на двамата италиански лекари: Професор Масимо Гали, този виролог е шеф на отдела за инфекциозни болести в главната болница в Милано. Професор Андреа Крисанти, вирусолог от университетската болница Падуа.

Няма вече корона лалала Коце боце - но имаме легла

Браво господин министър минаха изборите и вие решихте да сложите край на пандемията като разпуснете още мерките явно за края на мандата ви

разтягате ли още ластика? Само да знаете, че от много разтягане или скоро ще се скъса или с такава сила ще ви удари, че ще се питате от къде ви е дошло. Некадърници с власт и пачки в чекмеджетата.

Аз вече съм за Мая Пчеличката и за Чалгата с гола глава.Трябва да се нагаждаме дрОгаре.

НИКОГА! ПО-ДОБРЕ ЗА ПУТИН!

При челно място по смъртност в света от пандемията, ненормалниците отвориха кръчмите да си правят имидж за изборите !

Борисов е откачил, но този ще лежи наказанията и за двамата е затвора, заради челното ни място по смъртност. Убийци.

А защо Боко да е виновен за некадърността на лекарите?

Нещастник, нали знаеш , на калпъв космос, совалката е виновна.

Предстои твоето разхлабване!