Здравният министър излезе в отпуск въпреки очакваната нова вълна на Covid-19

От МЗ съобщиха за Dir.bg, че д-р Стойчо Кацаров почива от 2 до 6 август включително

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя не става за здравен министър и на северна корея с него и без него все тая

Див популизъм! И какво толкова съшествено щеше да направи за точно тези 5 дни, ако не беше излезнал в отпуск? Всички българи са спрели почивките си зарад четвъртата вълна, ли? Не изглежда така - Ганьо без ваксина метлосва по морето, но отпуск на министъра му пречи.

ти щот с ваксина ходиш след овцете кой ти е виновен, че не си млад да ходиш по бермуди на плажа

Разбрахме, че Радев мрази ГЕРБ. В последните дни стана ясно, че е против Има такъв народ, БСП и ДПС. Ако ИБНИ и Демократична България подкрепят правителството на ИТН, вероятно ще намрази и тях. Въпросът е, кога Радев ще започне да атакува и себе си? И ако някой бърка това въртоглаво поведение с честност и почтеност, ще му кажа, че се лъже - това е глупост и дребнавост.

кого лъжеш, смешнико за балами ли ни вземаш не виждаш ли, че тука сме все гърмяни зайци нищо, че се правим на луди

СТОЙЧО НАЗНАЧИ НАШИ ХОРА ЗА ШЕФОВЕ НА ГОЛЕМИТЕ БОЛНИЦИ, ДРУГО НИЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА. ПЛЮС ТОВА СПОРЕД НЕГО КОРОНА ВИРУСА НЕ Е ПРОБЛЕМ. КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА МУ ПРОСЕЛДИ ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК. ДНЕСКА ЗАРАЗЕНИТЕ СКОЧИХА 4 ПЪТИ!

алчен пор

Той скоро се ваксинира????!!!

Нали е гьонсурат

Безотговорно е да излиза в отпуск,когато започва 4-тата вълна на Ковшда.След месец и половина започва учебната година.Всички учители ваксинирани ли са.Големите ученици ваксинирани ли са.Лекари,медицински сестри и санитари по болниците ваксинирани ли са .Продавачите в магазините ваксинирани ли са.За нищо не е помислил този безхаберник,а излиза в отпуск.

Учителите имаха една година време да се ваксинират приоритетно. Всички желаещи учители са ваксинирани. Останалите не искат и няма да ги ваксинира министъра. Да ги беше ваксинирал предишния министър, ама той имаше по-важна работа - трябваше да краде пари и да показва трупове.

Многоо се уморил за 2 месеца работа - некъдърник и лентяй..

Щот' ви спря кранчето, нали?

Според кодекса на труда хюмнето Кацаров има право на платен отпуск само ако има 8 месеца трудов стаж. Ако не, взема платен. Да се провери в деловодството какъв е отпуска. Ако е неплатен, добре. Ако не, значи хюмнето стойчо е амбреаж.

Му теглете една от името на българския народ ей така профилактично

СТОЙЧО Е В ГЪРЦИЯ. ИНАЧЕ, АЗ НАПРАВО ЩЕ ГО ЗАПЛЮЯ

Научете се да носите маски на плювалниците и да си миене ръцете. Ползването на дезинфектанти помага. 2 метра разстояние един от друг. Не разчитайте, че роднина или близък приятел няма да ви зарази. Спазвате мерките и няма да има ковид криза.

абе как за 2 м имат и отпуски???/ мамави тъпа!

На границите "карантинират" всички българи, които влизат. Само дето карантиниращите нямат вид на лекари, нито пък умения да преглеждат евросентификатите на ваксинираните - въртят листата насам-натам, не ми се мисли, ако им бях показал сертификат на екрана на телефона си! Всичко е формализъм! Дори не питат откъде пристига човек. Не знам какво очакват да постигнат, но жална ни майка! Превенция само на думи.

ОТ КАКВО СИ СЕ УМОРИЛ,БЕ ЗДРАВНИЯ-ЧЕ СИ В ОТПУСКА??? КАТО ЗАТВОРЯТ БЪЛГАРИЯ ЕСЕНТА,ЗАРАДИ ДЕЛТА ЩАМА-КАТО ОСТАНАТ ХОРАТА БЕЗ РАБОТА,ФАЛИТИ,СТРЕС И ПАНИКА...ТИ ЛИ ЩЕ ОТГОВАРЯШ,БЕ ДОКТОРЧЕ??? ИДИОТ!

докога ще стресирате хората с глупостите на Кунчев и оная измислената професорка по гъбичките.Преди да пишете четете и мислете.Манипулациите целят да се похарчат ваксините а за последсвията ще мисли Койчо.Д-р Кацаров добре знае за това че всичко е пунта мара и затова си позволява почивка.ѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝЗащо не ревахте миналата година когато НОЩниците затвориха държавата а Великият гений Кунчев отиде в Гърция.Затова си затвори плювалника платен гербераски трол.

Държавата никога не е била затваряна.

Това платена пропаганда ли е, дир? Очаквани вълни?! 5 дни отпуск?! Толко ли е ниско нивото на читателите?

Мда, взел си е дни да продължи лечението на пост Ковид синдрома си. Сега е при някой колега, пак да му спести една минимална от скенери и изследвания

А не трябваше ли да имаш 8месеца стаж за да имаш право на платен отпуск?

Мислиш ли, че няма 8 месеца стаж? Той да не е на 20 години?

8месеца на ново работно място, а не въобще. Да не говорим доколко скатаването в някакво измислено НПО е труд.

Правилно - да се крие от Ковид Добър пример за всички лекари…. Ако всички се скрием може и Ковид да илизчезне- още един неудоценен гении в медицината

Скъпи ми антиваксери! Имаше няколко страхотни конспиративни теории през 2020 година. Те бяха истински ШЕДЬОВРИ на конспираторската мисъл у нас. Сега седя и ридая, защо толкова бързо ги забравихте. Нима аз ваксинирания трябва да ви ги припомням? Е, ОК. Ще ви направя тази услуга, от мен да мине. Че да може пак да използвате тези гениални теории. Нима забравихте, как няколкото сканиращи и контролни теста, НАПРАВЕНИ НА ЕДИН ЧОВЕК СЕ БРОЯХА СПОРЕД МЕДИЦИНСКАТА СТАТИСТИКА ЗА НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ ЗАРАЗЕНИ ПАЦИЕНТИ? И така великият НОЩ отчиташе многократно по-голям брой заразени и болни. Това беше най-гениалната теория измислена от мъдри конспиратори. Нима аз ваксинирания трябва да ви я припомням, че пак да я използвате? Бива ли такова нещо? Какво ще правите без това уникално доказателство, че ковид няма и всичко е измислена статистика.

Aбе вие ваксинираните сте като гейовете - никой не ви забранява нищо, само от вас се иска да си мълчите и да се шиба.е. Еми т'ва е, мълчи си и си живей ваксинран живота.

Кацаров толкова може. Не стреляйте по него. Току що , др. Нинова казва- служебният кабинет да остане. Др. Нинова, Кацаров ще те затрие.

Може да си е взел отпуск за да се лекува от невярна болест, знае ли човек... С толкова проклето поведение понякога съдбата бива предизвикана внезапно и неочаквано.

Сега се разбра най-добре, кой е най безотговорен! Човека не го *бе за никого освен за себе си. Това ли са "новите" хора?! Изглежда шайката на радев си прави от 3 месеца сол ташак с народа! Давайте им доверие прост, матряле!

Сигурно е отскочил до Гърция, както Кунчев миналата година когато обясняваше колко е страшно и да си седим вкъщи!

Човекът е отишъл да почине, че после да изчегърта и "Бърза помощ" !

Те сега като сдадат и останат безработни,нали могат на борсата да се регистрират и да вземат нещо ?

нито е дошъл заради здравеопазването, нито заради настоящата криза. Не е и свършил нещо по тези въпроси, но няма смисъл и да седи в министерството. Да ходи където иска и ако може да не се връща.

Чегъртай го Слави тоя

Човекът сисвърши работата, изстреля стотици лъжи, уволни сума ти хора. Сега може и в отпуск да излезе малко.

Ковидарите само вълни са им в празните кратуни , не съм предполагал че има толкова балъци дето да се кланят на всичко което им кажат по телевизора , с пълно отсъствие на критично мислене ! Хубавото е че поне в България са малцинство , че в някои Европейски държави това което става и на Оруел не му е идвало на ум .

От човек дето освен от ютуб и фейсбук от другаде не получава информация. По телевизията поне са с лицата и имената си. И поне търсят хора с образование да се изказват. Не че е гаранция. Но на информационният битак вероятността да ти пробутат менте граничи със 100 процента.

Никой вече не се информира от фейса и ютюб защото там е брутална цензура. Ти от НПО то ли се информираш?

Балтов със заплата от 87 000 лв.нс месец

А ординарците хайдакат денонощно за 1000 лв. От друга страна щом Хампарцумян получава толкова, защо Балтов- директор на най-голямата болница да не получава. Отговорността е несравнима.

"Очакваната вълна"!? От кого бе? Журналята само я очакват за да дрънкат празни приказки и да си списват дописките.

За слабите в главите, явно неочаквано...

Здравния министър е излезнал в отпуска за цели 4 дни... и то даже при ОЧАКВАНА четвърта вълна. Дано да не се срути здравната система... Смешна, пристрастна медия е тука.

А най-добре ще е да не се връща от отпуск, а да си ходи откъдето е дошъл. Ръцете му са в кръв до лактите. Провали ваксинацията и обрече държавата на мор, международна изолация и затваряне-отваряне-затваряне за още неопределен период.

Да ти имам логиката... Добре, че е Кацаров да поддържа пандемията. Толкова тъпи овце, как да не ги пасат либерастките другари. Опъвай и разтягай каиша, а те все някой мишок ще нарочат за виновен. Аман от тъпаци !

ДВЕПМ :)!!!!!

По принцип хората които негодуват, защо министъра си е взел отпуска точно сега биха били прави, ако той щеше да е министър още дълго време. Както се очертава, скоро вече няма да е.

С други думи - новото лице в политиката възкликна "служба няма" и си би камшика... ми да ви пикая на новите лица...

амо не разбрах викал ли е УВО преди да излезе в отпуск или тихо е напуснал.

бе само да питам-не трябваше ли поне 6 месеца трудов стаж на мястото където работиш за да ползваш отпуск

не.

И кво, ако на всеки 6 месеца си сменяш работата, никога ли няма да ползваш отпуска? Мисли с тая глава бе!

Е той ще поеме вълната от морето! Ще я разбива с мощното си тяло!

Ковид легла в Токуда няма, всички легла в Сафиямед са заети (общо 15). Мои близки в момента обикалят и не могат да намерят къде да настанят болен. След рокадите по болниците от това лято, здравната система не е по-добре.

Ама какви болници търсите бе. Нали лекарите са крадливи,некомпетентни и корумпирани. Източват касата.Хайде сега да ви лекуват джипитата по телефона. Ей сега Пирогов и Александровска ще ви го вкарат с 200 както изтънчено се изразява Тиквю. Вместо да приемат десетки на ден щще приемат двама-трима. Останалите- при Стойчо.

Що за здравна система е това, болните и близките им да обикалят по болниците и да молят за прием ? То това и в държавите от Третия свят го няма, камо ли в Европа.

Пълен клоун. Осра и малкото, постигнато преди и сега ще се покрие. Типично за червена гнида.

Ква вълна къв ковид кви пет лева, събудете бре офци!

Ти се събуди и се огледай какво става извън камъка, под който живееш, мекотело!

Не ми говори на въпреки бе шабес гой дегенерирал. Заради изроди като теб чифутите се гаврят с целия свят а и пари правят от това престъпление!

Мдааа, реалността е твърде страшна, затова си налапал всякакви антисемитски теории на конспирациите, докато си живуркаш под камъка.

Няма конспирация, чифутите ни тровят за печалба-факт!

Дреме му на к7ра! Типичен безсърдечен чиновник!

... въпреки очакваната нова вълна на Covid-19... Да стои и да я чака като цунами ли тая вълна. Ми тя може и да не дойде. Ама той да викате да чака. Като дежурен караул.

Вълни не вълни, всичките наложили тази ковид фобия, да бъдат съдени! В България за година (не календарна, а от среда до среда) докараха над 36 хиляди починали повече от предният такъв период. 1/3 смъртност отгоре за година. Или средно около 100 човека починали повече на ден. Не съм виждал никога в статистиките такава смъртност от трябва да са над 141 хиляди починали за година в България. Дават за седмици в НСИ и за 53 седмици, починалите са над 143 хиляди. 2020г. е високосна и по изключение с 53 понеделника, от където водят 53 седмици. 52х7=364, а 2020г. е 366 дни. А ако искаш да плаши като с ковида, средно на ден трябва да почиват по 45-70 ваксинирани. Просто защото на толкова хора, на такива възрасти и рискови групи си умират по толкова. И аз викам да сменят този Кацаров с Мангъров.

Това е недопустимо.

Да спиш с пистолет на нощното шкафче ли? Пълно с евро пачки и златни кюлчета?

една снимка до кръста и такъв фотошоп ще ти направя, че ще го показваш и на внуците даже...

Такъв тлъст гъз и разплуто шкембе и с Фотошоп не можеш да го докараш, като на оригинала!

Не може да изкара и три месеца. Да оставим настрана, че ако идиотите от новите партии се разберат от другата седмица няма да е на работа.

Предишният в разгара на поредната вълна, когато линейките чакаха с часове пред болниците, а някои хора така и си отидоха на стълбите, се возеше в джипки и инспектираше дефектен асфалт - точно по специалността си - вместо да ръководи здравеопазването, за което НИЕ му плащахме заплата. Нещо за този факт?

Ти и сега го плюеш по този повод. Обаче оправдаваш новия??? Странно нали?

Сега, случайно да сме в разгара на някаква вълна?Къде виждаш червена зона? Сега, случайно да няма места в болниците? Съвсем случайно, сега да има по 3-4000 нови заразени на ден? Естествено, че не. За няколко дни отпуск, изядохте човека! Пък предишните какви глупости вършеха, не видяхте!

От това действията на настоящия по-добре ли излеждат? Понеже предишният е бил клоун, дай да оправдаем и настоящия, че е клоун! Въобще защо да имаме каквито и претенции към управляващите, това си е нормално, да са некомпетенти, тъпи клоуни, управляващи некомпетентни, тъпи клоуни. Нищо чудно, че сме най-изпадналата "държава" в Европата.

Годишната отпуска по трудовия кодекс трябва да се ползва. По добре сега от колкото в края на август или септември.

Колко време на едно работно място имаш право да ползваш отпуск??? Не беше ли 8 месеца???

8 месеца,ако започваш работа за първи път.

Браво! Храбрец!

Е не е като вожда Винету Заешкото Сърце.