Здравните власти в Германия препоръчват 3-седмична карантина за заразени с маймунска шарка

Повечето от регистрираните инфекции в световен мащаб са свързани с мъже, които са влизали в сексуални отношения помежду си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашизъмът продилжава.

За всеки случай, да се ваксинира цяла европа.

Има народ, има пандемия...

НЕКА ДА ВИ Е ЧЕСТИТА, новата пЛандемия, локдауни, мерки, маски, каски, паласки, чипове!

Уаааауууу, 21 дни, колкото е карантината на не маймунската шарка от години, уаааау!

На фона на здравните репресии в Европа, САЩ и Канада - олигархичните режими в Русия започват да изглеждат като Снежанка от приказките. Та къде са евроатлантическите ценности и свободи - тук вчера един дришляк се изказваше че българите не сме ги заслужавали? Иле хайде пак демократични локдауни и концлагери за неваксинирани….мамка ви душевно болна педерастка…

А марсианска шарка кога?В една държава 3 случая и айде пак пандемия, ваксини, тормоз - нам колко си в едно.Ай измислете нещо по-интересно за грабеж на обикновените хора.

Тоя път номера с пландемията няма шанс дори да започне, защото с предишната се оляха. Намерете изказванията на Бил Гейтс от преди година където се подхилква че следващата пандемия щяла да е по-страшна и ще бъде съвсем скоро. Преди мислех че е психопат, но човека явно просто не може да се сдържи на глупостите и му става смешно. Впрочем сценария с обратните вече са го играли със спин, явно са се изчерпали откъм идеи как да започнат новата зародишна игра.

Тази нова пандемия звучи, като преброяване на... После ще си изясним кои са нормалните, според това кои се окажат повече :).

Ъъъуу а от камилски сифилис кога ?

В Дойчланд властите като препоръчват значи да се изпълни доброзорно.

Путин им каза че този западен свят е сбъркан

На маймуни ни направиха :/

Трябва да се прекъсне в зародиш, че както "няма опасност" за един ден ще стане "много тревожна ситуация". И като знаем каква "загриженост" ще се появи, няма отърване.

Че те ще започнат да се самоубиват ако някой не им пали фуниите 3 седмици.

Вашата идея е едно добро начало

А защо случаи има само в страните, които баксинираха най-масово? Риторичен въпрос, всички знаем защо.

Ми то тва иде от африка, там си го има отдавна. В африка не са масово ваксинирани, пазят се хората. Нямат доверие, щото до преди ковидя тях ги ползваха за тестово поле за всякакви ваксини..

Малко е. Направо доживотна карантина.....

А така! ... И са викали "слава украине" през това време ... Сега на Павелчо ще му се спихне малкия спиритус, а Майора ще го разжалват сексуално!