Здравните власти: Епидемия ще се обявява само в отделни райони, карантина - в засегнатите паралелки

Има достатъчно ваксини срещу коклюш за бебета. Болните трябва да подлежат на изолацията в дома си за не повече от 30 дни.

Обратно в новината

Коментари - Здравните власти: Епидемия ще се обявява само в отделни райони, карантина - в засегнатите паралелки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

естествения подбор да се погрижи за нещата. Щом не искате ваксини ваш проблем. Бизнесът с ковчези никога няма да е на минус.

Сигурно има връзка с наплива на гости отвсякъде и тази почти епидемия. Но няма как да признаят, за да не обидят клетниците.

Ваксинирани се разболяват? Оставка на националния център по инфекциозни болести за ДОПУСКАНЕТО на унизителна епидемия за децата, бъдещето на България! И недейте да триете приятели от Дир.бг, защото държавата ни е в опасност, знаете отлично, нали! Ваксината Бустрикс е за дифтерия, тетанус и коклюш и е на ГлаксоСмитКлайн Великобритания. Къде са българските ваксини? Прочее, пичовете от биолабораторията на Пентагона в София, защо не помогнат с компетентна помощ срещу коклюша?!

В Чехия миналият месец го играха със същите страшилки (за коклюш) . Но там загубиха много хора от сиропите и има огромна съпротива ! За училищата излезнаха прависти и обясниха , че противоречи на закона да се изисква неваксинирани ученици да нямат достъп до училище !

"Кондева припомни, че според имунизационния календар общо децата получават шест приема на ваксина срещу коклюш през своя живот." Пет парашута не се отвориха, но шестият ще се отвори!!