Камен Плочев е новият управител на НЗОК

Народните представители избраха проф. д-р Камен Плочев за управител на НЗОК.

Обратно в новината

Коментари - Камен Плочев е новият управител на НЗОК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше читав човека БСП да го бяха сдъвкали и изплюли шриста пъти. Те само това чакат. А те го подкрепиха.Само по себе си,това е достатъчно добър атестат.

Ама, че име - Камен Плочков, ако и фамилното му е Гранитов, само за НЗОК е!Никому, нито лев!

Един изпечен мошенник до кацата с мед. Преди години обясняваше ка си прехвърлят състоятелни пациенти между групичката от доктори!

'Избор'' по български:)))))ЕДИН кандидат споразумял се с властващите взел че бил ''избран'' от тях..Сега ще вкарате че и опозицията е гласувала ама това няма никакво значение при толкова напористи в мнозинството

за англииския-съмнеишън, а руският е матерен, даже щерев чете фокс нюз и прочие на достъпния руски,щерев заповядаи в нашия клуб, неделя-кебапчета и бира,от понеделник-лятна манжа с меродия+граждански договор

Камен Плочев: Подводните камъни не са в НЗОК= Камен Плочев би трябвало да знае повече за камъните

Дано тоз да ме излекува и подмлади,след като един наглец-Тома Краваров каза,че щял да ми увеличи пенсията, ама друг път

Проф. Плочев трябва да се справи с мафията в самата НЗОК. Нова структура и изчистване от всички некадърници и най много от контролните органи които са корумпирани и алчни също така и от Зойчето Вълева начело на всички корумпирани практики , вън на директорите, начлници отдели ако иска да не се провали .Там трябват нови хора тези са научени само на заплати високи плюс ДМС. Намалете численността на НЗОК.

НИКИ ти да не си оново мрънкало дето все е недооценено и все нещо му е криво пък не знаеш от къде се пуска компютъра още !!

ЯЯ не съм мрънкало но ти явно си от тези които идват на работа за пари

Ми те си станаха една семейна фима.Министър Петров ВМА,зам.министър ВМА,гавен секретар дъщеря,управител НЗОК ВМА.Каква семейна идилия.

Семейство по семейство,ще се оправи държавата

Протежето Плочев (зет или син на някакъв соц. генерал) е завършил медицина, но никога не е бил лекар. Дано поне като администратор го бива.