Шефката на Здравната каса: Ще останем ли лоялни само на заплата?

Управителят на Националната здравноосигурителна каса Нели Нешева обяви, че обмисля дали да съди депутата от Синята коалиция Димо Гяуров за клевета, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Шефката на Здравната каса: Ще останем ли лоялни само на заплата? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова нагло и неадекватно поведение не бях гледал отдавна. Тъпа оФца...как са я направили шеф...на всички работещи извън частния сектор да се забрани със закон раздаването на под каквато и да е форма на пари извън заплатата.Докато всеки иска да се намърда на държавна/общинска/ работа-тази забрана да е в сила.Много работели...с кафетата в ръка и интернет за лаф

Книжните норми са предпоставка за поведение, тип- 'Всичко е ОК, ама нищо не върви'.В комунизма: кражби няма, но и всичко е опоскано.Неморално/НО законно. Това фасадно общество старите българи са предрекли и... отрекли

лоялни само на една заплата, значи мястото ви не е там. Отивате бюрото по труда, чакате като безработни докато някой не се съгласи да ви наеме според условията ви.

"Ще останем ли лоялни само на заплата?" Представяте ли си безочие!? Браво на ББ!

По често трябва да ги сменят.

Тази всъщнсот е казала: Плащайте или че крадем!

Elka

ГОТОВО! ОСТАВКАТА Е ПОДАДЕНА! Прави чест на ББ. за пореден път показва принципност и праволинейност.

Щом няма да си лоялна , трябва да ти отрежат главата

Не си прав Пешо, въпреки че донякъде разбирам твоя скептицизъм - преди няколко минути ПГ на ГЕРБ и поиска оставката на г-жа Нели Нешева.

Ако госпожа Нели Нешева наистина е задала въпроса: "Ще останем ли лоялни само на заплата?" то нейния Началник трябва незабавно да и поиска оставката. В противен случай Началникът одобрява нейната реплика и тогава Той да си подава оставката.

Смея да твърдя че моя милост е САМО на заплата И е лоялна 100%! Заплатата ми не отговаря на образованието ми. Но аз си давам сметка, че ситуацията в страната е такава и живея с реалността. Трябва ли и аз да започна да изисквам от клиентите си БОНУС, защото смятам че заслужавам повече?! Нима лелката, която бачка 12 часа без почивен ден за 250 лв и без усигуровки не заслужава бонус?!

Хората да си отделят хляба от устата за да я пълнят тая бездънна яма наречена Здравна каса а от ПП ГРОБ да бъркат в кацата с двете ръце все едно им е бащиния. Недостойни хора са това.

Човек може и да допусне и грешка в живота си, но вместо да се засрамите и извините , Вие се държахте и се обяснявахте с назидателен тон. Такова държание на прегрешил в живота си - не ми се е случвало, вместо да се засрамите от постъпката си. Изключвах телевизора си когато започвахте да доказвате колко сте кадърна. Не знам как са Ви възпитавали. Поздравявям този, който Ви е убедил да се извините макър и със закъснение, за наглото Ви поведение.

И без това е раздут щата безкрайно на тази измислена "срамна каса". Все си мисля, че има достатъчно хора, които биха били "лоялни" и за много по-малко и само заради факта дори, че ще имат работа и заплата. Да не говорим за 50-те милиона дадени на "приятелски" лечебни заведения. С тези 50 милиона можеше завод да се направи и там да се ПРОИЗВЕЖДА, да работят хора и да ВИ изкарват заплатите. Защото това ни липсва, а не само да харчим пари от програми, защото това е ден до пладне.

АКО СИ СТОИШ В КЪЩИ, ЗАЩОТО СА ТЕ СЪКРАТИРИ ОТ РАБОТА ЗАРАДИ НЯКОЯ КАТО ТЕБ, ЩЕ ГЛЕДАШ ЛИ ЛОЯЛНО НА НАГЛА ФИЗИОНОМИЯ КАТО ТВОЯТА, ИЛИ ЩЕ ЧАКАШ ВЪЗВЕЗДИЕ!

Крадло,щом не можеш да работиш за една заплата-аут.

АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С ГОСПОЖА НЕШЕВА ,ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА Е ЛОЯЛЕН АКО ПОЛУЧАВА САМО ЗАПЛАТА!

Веднага съм готова да постъпя на работа в РЗОК при тези условия.

е госпожо нешева щом не можете да работите на една заплата,започнете работа и на друго място,за да може да свържете двата края и средата,не е ли време да си подадете оставка

Свиня мазна, увиснала отвсякъде.....ей тия животни грбаджийски наяждане нямат!!!

Честито на ГЕРБ родиха новата "КАЛИНКА" да им е честита! Те без такива не могат!

Трябва В.В. да излезе с изявление относто въпросната така наречена шефка на НЗОК.Стига с този държавен монопол.Здравната каса трябва да е частна и няколко на брой, като в Израел за да има конкуренция и хората да имат избор и ако не са доволни да имат право на смяна. Да видим тогава дали такива нагли и отвратителни личности , като въпросната шефка ще могат да деребействат. ГЕРБ върви към самоунищожение с такива личности. Срам и позор.

Тя и сега касата си е частна! Парите там са от тебе, мене и всички които си плащат здравни осигуровки! Това , че правителството със закони национализира парите ни е друго!

Връзката ЗАПЛАТА-ЛОЯЛНОСТ е несъвместима, защото постъпването на работа е доброволно. Тук случаят е явно престъпление и е за некорумпиран прокурор.

Министъра казва,че бонусите не били от фонд РЗ, Нешева, че са и от спестени пари от фонд РЗ. Кой от двамата лъже?

И двамата лъжат, като патрона си. Това е.

Права е като се самооценява!Но тези пари които тя разределя са от безработнит, болни, дето трябва да внесът здравната вноска , за да влязат при лекар и дадът рошвет, за да им се обърне внимание! Къде се дяна солидарността, при нащо задравеопазване?

заради такива като тези кърлежи нямо и стара стотинка да дам за зравни и други подобре пържолка на някой бездомен пес да купя

Никак не обичам дебели и нервни жени да говорят за пари. За много пари, които си били взели законно или незаконно. Когато пенсионерите стискат малките пенсийки, а безработните се увеличават лавинообразно. Започвам да си мисля, че светът в който живее Управителката на НЗОК е някакъв друг, измислен от нея и за нея свят ... Но всичко си има край. ББ никак не обича хора, които вземат заплати по-големи от неговата.

Сигурно и затова мълчи, той е взел повече!

...бонусите като суми не ги гласува парламата. Другото е ясно...Както навсякъде в различни сфери на дейност.

Щом един човек,обявява връзката заплата- лоялност за неразривна и здраво споена, то означава само едно - ОГРОМЕН ОПИТ, ЗАДЪЛБОЧЕНИ ПОЗНАНИЯ и УЧАСТИЕ в тази област! Както се казва- нищо ново под слънцето.Каквито кадрите,които ръководят, такава и ДЪРЖАВАТА! Бойко, ако си мъж, на думата си дръж.Тази хистеричка, не ти е нужна!

Поредните нагли Крадци!

Г-н Борисов, какъв е приносът на това нагло същество към подобряване на здравеопазването, та се заканва, че няма да е лоялна. Това нейно изявление категорично говори, че е скъсала с всякакъв човешки морал и лекарски дълг. Мястото и е в съда, а ползата от Здравната каса да се преразгледа.

Защо никой от правителството не коментира това гадно поведение на тази грозна и алчна особа.Къде са ББ,очилатия "финансист" да коменти- рат въпроса,който разгневи милиони- те телевизиоонни зрители?Днес всички хора коментират тази наглост на тази крадла,а управляващите се спотайват,защото и те практикуват този начин на кражба от парите на бедния народ!

.. народът в голямата си част е беден, нооооо управляващите и поддържащите ги не са бедни. Ето това ни вкара тия дни в един списък. Иначе всичко е замислено отпреди 89-та. И няма край възхода на партийната младеж.

Министъра каза че не било бонуси а стимулиране. Страшно много ми прилича на един скеч с Тодор Колев то не било сода бикарбонат а пудра захар

По-точно е : Не е врат, ами шия.

Това било Антикорупционна схема,на мен ми прилича на Автокорупционна схема

Раздават си бонуси за това че са си свършили (поне се преполага че са свършили) работата за която си получават заплата! Ако тази заплата не им стига за да работят да си ходят - не са незаменими!

Отдавна не съм излизал от такова трайно неравновесие.Този курник Нешева внесе жесток ,парещ гняв в жалкия български народ.Това е едно върховно цинично изчадие,това е престъпен начин на мислене. От този глист наречена Нешева страдат българите . Пари има за всичко ,ако те не се крадът а се разпределят така както трябва.Крайно време е българинът да се вдигне на саморзправа с такиви уроди и долни гниди.Това което стана в последните дни е равносилно на масово убииство.Убиха желанието на българина за състрадателност и милосърдие.Толкова хора включително и дечица се нуждаят от спешни операции и от безизходица хората търсят помощи от какво ли не и как ли не.А в същото времеедна група мръсни задници си разпределят нашите пари които биха могли да отидат точно за спасяване на живот.Ето това е престъпление от висша класа.Ние искаме незабавно жестоко наказание за такаива като Нешева.Дано успеем по най-лекия начин да излезем от тази травма която нанесоха и не без това бедната душа а българина.

Тази нагла ,избелена,и охранена не разбира ли от къде са парите който си ги разпределя,тя не знаели,че тези пари не трябва въобще да се пипат.Не и ли стига тлъстата заплата.Знае ли тя как се отделят здравни осигуровки със 300-400 лева,тя неможе да си представи.А когато бедния български народ отиде на лекар,започват рекетите от ново,за консумативи,за такси за на майка Ви задника.Тази жена Нешева не заслужава да се нарече българка,защото българи са тези,който изнемогваме и си мълчим-все още!!!

Какви осигуровки и данъци плащат банкери като Хампарцумян и др., фармацевтичния бизнес, депутати, петролни шейхове и т.н. при "таван" от 2000 ??? лв.

Госпожо, бихте ли ми разяснили какво искате да кажите с вашите думи"Ще останем ли лоялни...."Само заради този начин на мислене бих ви уволнил веднага,на часа.Имало незаети щатни бройки.Ами назначете си хора.Има тоалкова безработни специалисти.Вие криете незаетите щатни бройки ,не обявявате конкурси и после си делите парите-.В следващото НС ще предложа.Икономията от фонд РЗ да псе връща в бюджета.Да видим ще има ли незаети щатни бройки.Помнете ,че падне ли правителството вие няма да си намерите работа и като селско джипи.Срамота

Вие със сигурност няма да сте лоялни, както не сте и сега, защото сте такива по природа! Има хора, които ще работят и ще са лоялни и за определена заплата, ето аз искам да работя тази работа и сигурно още много хора ще го вършат честно и почтено, но нямат шанс от такива нагли крадци като вас!!!! Но идва видов ден!!!!

Госпожата не е виновна щом закона го позволява то е ясно, че ще бъдат разпределени тези бонуси. Виновен е законодателя,който позволява да се случва това там трябва да се тъси отговорност

..захласнато бъдещия законодател, когато ги събира на предизборни уйдурми. И му се радват като на месия.

Милиони за депутатски заплати, бонуси за администрацията, но ниски пенсии и таван /кражба/ на пенсиите. Народът трябва да измете това /не/НС.

Госпожо Нещева - бъдете така добра да си подадете молбата за напускане!!! Много сте нагла да си раздавате парички в това време на криза и да се гушите са парите на нашите родители, които едва свързват двата края, а да не говорим че нямат парички да отидат на един нормален преглед. Ако сте такава специалистка, защо се натискате в държавната система - може да се проявите в частния сектор - да видим как тогава ще си давате такива стимулчета????!!!!

Как да се реализира? Тая простакеса сигурно не прави разлика между пришка и херпес.

И този път ако няма оставки, и то на най-високо ниво, напълно ще се разбере, че тази държава няма да я бъде! Поне не с това управление!

ЗА 12000ЛВ ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ НА ФАРМАЦЕФТИЧНИЯ БИЗНЕС ХВЪРЛИХА НА КУЧЕТАТА НЕШЕВА.ТАЗИ Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА ,ТЕ ПЕЧЕЛЯТ МИЛЯРДИ НА ГОДИНА И ТЯ ЗАСЯГА ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ,ЩЕ ПОПИТАТЕ КОИ СА?СОФАРМА-ДОНЧЕВ, АКТАВИС, НОВАРТИС И Т.Н -НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ЗА СПРАВКА ДАКСИ. АМИ ТЕЗИ ПАРИ КОИТО ГОСПОЖА НЕШЕВА ДАРЯВА СА ИМ ДЖОБНИТЕ НА ДЕН,А ОСТАНАЛИТЕ НЕК СИ БАЧКАТ ЗА 400 ЛВ. НА МЕСЕЦ БЕЗ БОНУСИ. ТАКА ,ЧЕ ДРУГА Е ГЛАВАТА НА ЛАМЯТА

..Там отдавна има милионери в долари. Поне повече от 10-15 години...

Аман от защитници!!!

ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ НАУЧИ СЕ ДА МИСЛИШ И ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ

99% от хората във форума разбраха що е то Нешева наглост и тъпота! Само ГЕРБ нищо не разбира. Е ще го разберат на изборите.

Като няма да сте лоялни, мястото ви е на "топло"...мърша такава!

СРАМОТА БОЙКО СЛОЖИ ГИ НА МЯСТОТО ИМ ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ РАБОТНИЦИТЕ ОТ РУДНИЦИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТАЧКУВАТ И ПАК НЕ ИМ ДАДОХА ЗАСЛУЖЕНОТО.А ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАЛ И СТУД С ТАКИВА БОНУСИ .ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗНЕМОГВАТ БОЛНИТЕ С В УКАЯНО СЪСТОЯНИЕ А ТАЗИ ГОСПОЖА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Преди малко гледах здравния ни министър в "Добро утро" Не бях виждал до сега такъв цинизим.Герб ако иска да продължи напред трябва моментално да се освободи от този циник и неграмотник. Той е позор за лекарското съсловие изобщо.Мафиот от класа .Нищо чудно точно от него да идват такива трикове "боноси

Ех ДИДА нали Бойко прави тези правила. Пенсионерите и народа да го духат: - най бедната страна в Европа, най крадливите управляващи, най големия футболист, най корумпираната полиция... ние сме НАЙ.