Горанов: В здравеопазването се краде много

Системата на здравеопазването е натоварена с много очаквания и с много неефективност.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: В здравеопазването се краде много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се притеснявай, сега Нинова се е хванала да бори корупцията. Как ли ще пребори своите си?

Нали за това въведохме "демокрацията", за да могат някои хора да откраднат много. Когато се оказа се, че и виновни няма, тогава много хора с по-лабилен морал се втурнаха и те да крадат. Да не са будали, я!

деер

И кой е виновен? ЕС? Банките които са спонсорира красивите схеми при строителството на болниците? Кой натиска да продължава краденето? Апропо, ГЕРБ уеднаквява рушветите в НЗОК...

Не е само в здравеопазването, Горанов, навсякъде е. Вие управлявате, значи вие крадете. Не, че не си го знаем, но, все пак, благодарим за признанието!

В България не се краде, тоя се е объркал...

тия кражби въ, Горанчо!?С твойта констатацийка и ние отдавна сме наясно!Ама ти и твоите колеги от правителството, служба ли ще служите или на шикалки ще си играете!?Или понеже си наясно, че обикновено, най-много се облажават партизаните на режима, ще си плямпаме ей тъй, за кеф!?Колкото ти се иска!?

Интересна държава, интересно управление, интересни абсурди.След като министъра на финансите , който е с хитри очички сами говорещи за нрава му казва че в даден сектор се краде юнашки, какво трябва да стане, че прокуратурата да започне да изследва причината за тези твърдения, вместо да прави дознания при кой колко суджука са отишли.Хвала!

Разследването на прокуратурата трябва да започне от суджуците и да проследи веригата по която отиват някъде.

Ми да следват обелките.

Тоя,с това изказване направо ме уби....Нека каже,къде не се краде от този жалък робски народ. Начело са Гербаджиите......

Горанов: В здравеопазването се краде много както и в цялата държава

Главния въпрос при всеки проблем е: " И?! Какво правим от тук нататък?!"

Увеличаваме бюджета, за да може да крадат още повече. Звучи ми логично. Докато не преоценят пътеките, колкото и да увеличават бюджета, дълговете на болниците ще се покачват, защото някой пълен идиот е решил, че една пътека струва толкова, а реалният разход е по-голям.

много се вдзе насериозно този чове и ми звучи като лекар ,който поставя диагноза -нерви всичко идва от нервите та и този си пее реформа та рефома в образование,здраве и т н в мин съвет не трябва ли реформа ,че там се вдигат с 50 процента заплатите

Кажи го на главния прокурор и на министъра на МВР.

Ген. Тонев; проф. Петров - герберски юначета...Мънички спрямо юнак Горанов, най-големия крадец- негова била идеята да откраднат резерва на НЗОК.

Едва ли някой е откраднал повече от гербераския 1,5 милиарда от нзок дето дянков ги взе да си раздават мангизи помежду си и да купуват гласове на изборите, Горанов хората не са с деменция както показвате вие че я имате кога не ви отърва обаче..

Ще спре да се краде, когато от здравните вноски поне 75% остават на разположение на вносителя им. Никой от нас няма да позмоли парите му да се крадат- ще има ковтрол. Просто всяка клинична пътека да се праща 1/4 от общите вноски и 3/4 от тези, които биха останали в лична сметка. Само тогава ще има достатъчно контрол и държавата ще спре да налива постоянно пари за неефективно здравеопазване.

Да, точно така!

много се вдзе насериозно този чове и ми звучи като лекар ,който поставя диагноза -нерви всичко идва от нервите та и този си пее реформа та рефома в образование,здраве и т н в мин съвет не трябва ли реформа ,че там се вдигат с 50 процента заплатите

Прав е. Особено кражбата на милиард и половина!

Цялата Държава е пропита от лични и корпоративни интереси. И от нея се краде, кой каквото и колкото може. Просто един краде да забогатее, друг краде за да оцелее. А размерът на кражбата обикновено е пропорционален на позицията в йерархията на крадеца.

в Министерството на финансите се краде още повече горанке

Горанов,я кажи,в коя сфера не се краде адски много!? По линия на Обществените поръчки,кое Министерство или Агенция не краде? Чрез фондовете,чрез бюджетните пари,коя е сферата"първенец"?Асфалта и санирането по-дребни кражби ли са? КТБ,Дунарит,какво са?

АМИ ТВОИТЕ БУЗКИ ,БЕ КЕЛЕШ ОТ КАКВО СА ?

ще бъде нужно на гениалните ни управници , да схванат, че здравеопазването НЕ Е ТЪРГОВИЯ.Болниците не може да са търговски дружества, които поставят на първо място ЛЕВ, а след това ПАЦИЕНТ!

Абе, Горанов, мушмуло смотана! Като се краде много, ВИЕ дето управлявате, КАКВО точно направихте по въпроса, освен че се включихте дейно в краденето?!!!

ГОЛЯМ СМЯХ......аз ли крада -- да знаете КОЙ

Тоя откри топлата вода! Другарко Горанов, Там се краде открай време! Но и в почти всички сфери на дейности в България се краде като на състезание! Най-вече се краде в МФ, МО, МВР, МС и други министерства, краде се от всички шефове на агенции, от шефове на инспекторати, от всички шефове в общините, кораби, самолети, коли и от какво ли не! Народопсихология или липса на регулаторни механизми е това!?

Просто капитализъм, за това се краде.

Това не е вярно.:)

какво ли винаги влачеха от болницата моите комшийки медицински сестри. За лекарите, с пари на ръка за всяка една операция да не говорим въобще... а основни ремонти на болници с космически цени за всичко? Да си виждал входна врата в стаята за болни с цена 800 лева??? Тя струва максимум 200-300, ама нали... шефка на болницата и началникън на финансовата част са дружки и трябва да вземат от всеки един ремонт ВСИЧКО възможно, за бъдещите си поколения до десетото коляно... булгар-булгар!

Навсякъде в БГ се краде. От пенсионерите в интерес на бюджетните хрантутници.

Епа освен сега да станеш медицинска сестра та да си довършиш сарая.

Много е просто , Уотсън !? --НЯМА РЕФОРМА В СЪД. СИСТЕМА ! Всичко опира до СЪДА , след което корумпирани съдии си вземат густото , и престъпниците отново са по пистите , оправданието е : ''НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА'' . Кога от ГЕРБ ще извършат реформа и ще има поне ЕДИН осъден крадец , за 27г.????

Горанов, ти защити славата си на първенец на випуска на 6-то помощно училище за бавно загряващи. Дерзай!

Горанов е разбрал това и затова прибра едни 1,4 млрд лева по времето на Дянков Защо резерва на касата отива за глупости, а пътеките не са пипани от 10 години. Е как ще се лекуват хората качествено Смешник

казано с други думи: в държавата се краде много. В здравеопазването най-много. На практика здравеопазване не съществува. Има само едни хищни хиени, които смучат кинти и от държавата и от пациентите.

хвалеха с премиера-слънце как са преборили контрабандата и имало 3 милиарда повече в хазната, НООО в край на годината пак ще бъдем на дефицит. Къде отидоха тези милиарди БЕЕЕЕ Горан-офф?

d4

ами спрете ги, бе, Горанов! 10 години сте на власт! у вас и хляба и ножа... воля се иска и спазване на закона... а не да търсите министрите по магистралите, бензиностанциите и кафенетата.

,,..Горанов: В здравеопазването се краде много...,,!!! пак израз на ,,завист,,...!!!

Ха, и това го казва човека, който участва в грабежа на почти 2 милиарда от парите за здраве заедно със суриката С. Дяков. И като е финансист, защо не види колко от БВП се отделя за здравеопазване в нормалните страни и къде сме ние? Колко пари се падат на човек за година? Смешник.

Това число, което се отделя от бюджета за здраве трябва да се умножи по две - доказано е, че българите "доплащат" за здравето си средно около 50%, докато европейците - около 20%. Това естествено няма да оправи нещата с кражбите!

Някъде може да се краде много , но в болничната и извънболничната помощ почти не са пипани пътеките и прегледите като стойности. Ако вашите заплати не се пипнат 10години дали ще просъществувате. идиот.

Сериозно ли, г-н Горанов?! Ние пък да не знаем. Затова ЗК ограничава достъпа до нови медикаменти и се предлагат ограничения при някои от заболяванията! Тъй де, който е болен да си отива по-скоро! Но всички вие герберсти имате близки и роднини, деца и не сте защитени от нищо, колкото и да крадете и да мислите, че ще се спасите! Всеки си плаща в този живот, ако не той, то най-близките му! Не се мислете за вечни!

Ама само там ли?.С мед да ги намажеш :).

На всеки който кажа, че средната заплата в здравеопазването е 10 000 лв. не вярва. Сядаме, смятаме все там някъде излиза, в най-лошия случай сме изкарвали да е към 8 500 лв. Добре, ама аз познавам няколко лекари, шестима са специализанти със 650 лв заплата, един професор с 1 200 и един кардиолог с около 5 000 лв. заплата, само за тези 8 човека се губят едни 70 000 лв. на месец. При кого отиват?

Да бе Горанов така е, да е'а аз тия некадърници дето управляват тая държава ........ С ЦеЦко отдавна ревем, че БСП, БКП и Хан Крум съсипаха това здравеопазване, а ма те на, ко да праиш ...... П.П. Шшшшшшш, нали знаеш, че ние винаги сме сухи. Аре ..... Казах! От Вожда

А кой открадна накуп 1,4 милиарда от здравната каса -Май чи аз ,пък ти помагаше

"Системата е пропита от лични и корпоративни интереси, от нея се краде много, категоричен е министър Горанов. " Това да ти го каже финансовият министър на държавата,и то най-спокойно,без никаква емоция или притеснение... Нямам думи! Т.е.,имам. Какво стана с електронната здравна карта?!

изгодна като факт, затова я отлагат вече 27 години... в мътната вода здравин министри се раждат и стават адски богати.

Но не от генералчето нали!!!той е набеден, търси ли са му цаката !нали бе горанов???

Цириозно , пооче от тебе.Мамка му , не в истина безсрамници такива.

"Системата е пропита от лични и корпоративни интереси, от нея се краде много, категоричен е министър Горанов." Въх! Не думай! Ма като рекъл "а", що не каза и "б"? Що не каза как "компетентните" и "контролиращи" органи в държавата проспиват кражбите?! Защото какво друго обяснение има, когато министър твърди, че в една система се краде, но пък системите, които са отговорни това да не се случва, продължават да получават И ТЕ пари на калпак - за спането си! МВР, прокуратура и съд - всичките са с увеличени бюджети! КЪДЕ е ефекта от тяхната работа и увеличените им пари, Горанов?!

А в САНИРАНЕТо и МАГИСТРАЛНОТО СТРИТЕЛСТВО, не се краде.

То да беше само там!