Здравко Попов: България абстрактно подкрепя Запада за Сирия

Основните играчи в сирийския конфликт често се менят и българските политици се объркват

Обратно в новината

Коментари - Здравко Попов: България абстрактно подкрепя Запада за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ефекта на българското председателство ще съдим по темите които ще се наложат при австрийското председателство. Ако темата за присъединяването на Западните балкани остане да присъства...значи имаме успех.

Кой си ти бе бастун, за да даваш акъл кой кого подкрепя....аман от такива долнопробни разбирачи, защитаващи американци и западните държави само и само за да им сервилничи!

И защо България трябва да подкрепя някого за Сирия!!!! Под България имам в предвид народа на България не политическата шайка, продаваща оръжие в Сирия...

70 000 ЕU за да тръби глупости

voknid

Скандал има. Може да си представител на страната си, дори и с двойка по химия в дипломата си от "престижен" университет, който ти е плащал образованието, с парите на данъкоплатците, които си ЗАДЪЛЖЕН да мразиш!

С това си изказване господина току-що се кандидатира за подсъдим на следващия Народен съд ! Честито на печелившите ! Който каквото си направи - никой друг не може да му го направи !

Абе ясно, че българските политици се объркват - кои са всъщност "добрите" и кои са "лошите". За тях "добрите" са ония, от които зависят постовете и паричките им, защото вече за всички е очевидно, че след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по проект на Бжежински и Кисинджър и реализиран с подкрепата на американския шпионин Горби, никой у нас не може да се докопа до власт без козяшка благословия. От друга страна обаче виждат лъжите и агресията на Запада и отлично знаят, че българският народ е против престъпните действия на САЩ и останалите натовци, което не може да не всява и страховете, че един ден може да им бъде потърсена сметка за продажното угодничество в интерес на враговете на България, както това се е случило през ВСВ и след нея. А тоя другар тук е с впечатляващо мислене и морал, след като нарича "политическо послание" нещо, което не е отправено с дипломатическата поща, а с убийствени унищожителни ракети, въпреки че изобщо не е установено дали е било употребено химическо вещество и че предстоящите експертизи ще отнемат време. И не само това ами и се чуди кои са "добрите" и кои са "лошите", като че ли необоснованото с никакви доказателства нападение над една страна с унищожетелни оръжия може да бъде извършено от "добрите"!

Идиот???

Запада защо подкрепя исляма?

Ужас !

Предишния ДИР бе 100 пъти по добър.

И така от цялата статия излиза че с най- голямо влияние е Макарона- убедил Тръмповката. Та с тази пуцавица били направили показно кой ще командва- е този филм колкото и да трае няма да мине. Запада никога не е бил нито дипломатичен нито търпелив, но е бил винаги подмолен. Търпението на изтока е съсипващо за запада. А българия да се влачи накъдето и наредят нейните ,, съюзници,,- малачетата им е най- добре в блатото и тинята.

Дори и абстрактно не я подкрепяме. Никой не вярва на трите лъжливи държави, които съдипаха целия арабски свят

Много е умен,първо ще стреляме,а после ще видим дали е имало химическа атака.ИДИОТ

По точно е да се каже ДЕБИЛ.

Умен човек!