Здравето на Сергей Скрипал се влошило

Никой не можел да прогнозира как ще се промени състоянието на бившия полковник от руското ГРУ, отровен във Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MI6 njama smetka da ojivee Skripala.Moje da se razprikazva i istinata da se razbere.

Нали щерка му била родила след такова ''отравяне'' а баща и даже не се е напънал да ''оздравее''....Стига сте ни пробутвали манипулации защото си ги имаме предостатъчно на наша територия...

След близо година тухлите и покрива достойно ''пазеха'' отровата и сеха е време поредния цирк опаковани строители, че много се грижат за здравето им да вземат и да премахнат поредния декор на разузнаваческата ''мисъл'' че сценария нещо запецна и се търсят верни ''актьори'' да го попридвижат напред...

След толкова експерименти върху него от английските служби няма как да не си замине безславно че бая време мина ама думата не му дават нито ги показват че може да ги изпортят..

Еми нормално да му се влоши здравето знаете ли как го е надухал вятъра докато е закачвал Руското знаме в Солзбъри!

Странна работа, как може да се влоши здравето на човек , който дори не съществува!

Ватожопите тролове за се развилняли от ранни зори. Пасоля ги е настъпил. Бяха сдали позиции последно време.

Ще сиго преместя в другият КРАЧОЛ!!!!!!!!

"Сънди таймс" е ЮК еквивалента на "ШОК", не ви ли е срам да ги цитирате?!?!!?

За разлика от ШОК Сънди Таймс Имат журналисти

Връф чушки!!!!!!!жалки драскачи!!!!!

Здравето на държавните изменници ли стана топ новина?!? На времето просто ги разстрелваха

По сюжета на филма, дори си мисля, че е на смъртен одър.

И сега от смъртния си одър в предсмъртни издихания ще каже за да се ''очисти'' преди преминаване в отвъдното че лично Путин ги е отровил:))))))

Този човек някой виждал ли го е от миналият Март?

НЯМА ТАКОВА ДЖИВОТНО! ДОКАЗАНО Е! Явно тъпите англичани са просто ДЕБИЛИ!

Англичаните ще го убият за да докажат че руснаците са го тровили! Просто явно бойните отровни вещества така действат - на етапи. Първият път уж те отравят, но нищо ти няма и втори етап след година се влошаваш и може и да умреш>

Последното действие на комедията явно започва.Ясно беше, че никой няма да ги види тия хора повече.Те ако са го оставили жив досега той пак банкет трябва да вдигне.Най-вероятно е минал през крематориума отдавна, сега просто започва операцията по замазване и зачистване на следите.

Гербов да внимава и той нали ручка салатки,да не ритне камбаната.

Той не е показван пред публика от времето което го обявиха за болен ! Дъщеря му Юлия беше показана с беляк на гръкляна ,но не пуснаха тяхната Братовчетка в Лондон и тогава възникна въпроса ,а жив ли е Скрипал и защо не го показват ? Всичко е много мъгливо като самата Англия и тези опити да прикрият престъпленията ,като обвиняват Сульо и Пулю и прехвърлят вината от болната на здравата ! Не трябва да изпускаме факта че до градчето има Военна Химическа Лаборатория която произвежда Бойни Отровни Вещества и въпреки всичко имитираха заразяване и разрушиха къщата ,кръчмата за „ съмнения от остатъци на новичок “!

КГБ

Ох, как се притесних за здравето на този вражески английски агент и руски предател.

Да беше умрял вече защо само за него говорят.Сигурно 100руснаци са умрели в Англия за това време ама за тях нищо не се казва.

Всъщност той може и да е умрял, но те ще продължават да дъвчат случая и им е изгодно да го крият. Повечето от роднините му в Русия също считат, че най-вероятно не е жив, тъй като е престанал да поддържа връзка с тях и никой не го е виждал

Защото ако Скрипал беше отровен както те казват, щяха да го показват сутрин и вечер да казва как се е отървал от руснаците- отровители. А Скрипал никога не ги показаха, освен дъщерята в едно тотално манипулирано и режисирано интервю, което беше на запис

ВРЕМЕ Е ДА ГО ЛИКВИДИРАТ БРИТАНЦИТЕ :))

Логично е - нали е отровен. Чудно, как не е умрял досега.

EMEC

ЕМЕС Родният комунист винаги ни заблуждава, истините за новините, човек не научава.

Тъпак. Комунизъм няма от 30 години. Олигофрен.

Не се учудвам , че си русофилистик , свинчо , да не кажа : свиньо .

Ама нали Рейгън се справи с комунизма ? Кво, не си е свършил добре работата ли? Ама нали му вдигнаха паметник за добре свършена работа?

Еми айде, ела и ми кажи каквото искаш, що не идваш ? Или не ти стиска ?

Не мога да повярвам колко малоумни хора населяват тази т. нар. държава България... При все, че британците показаха неоспорими доказателства за руската намеса и всички демократични държави отдавна не се съмняват за нея... При все, че показаха имената, лицата, позициите им в ГРУ и цякото предвижване на извършителите... При положение, че извършителите дадоха интервю, с което, с абсурдните си оправдания (как отишли в Англия да видят Стоухендж, но на път за него разбрали, че там е...кално, затова се отказали и слезли в Солсбъри, за да видят прочутата готическа катедрала..., но вместо до нея, отишли в другия край на града, до къщата... на Скрипал. След това се върнали в хотела си в Лондон, а на следващия ден пак отишли до Солсбъри и пак, вместо до катедралата, отишли до къщата на Скрипал... И после си заминали за Русия...И не знаели защо в хотелската им стая има следи от Новичок...) успяха да убедят малкото хора по-света, които все още се съмняваха, че със сигурност те са извършителите... Но не и българите... В тази т. нар. държава 80-те % сляпо вярват на Русия за всичко и грам не подлагат под съмнение непогрешимостта ѝ във всичко (стил: руснаците не правят такива неща, но, ако правиха, Скрипал нямаше да оживеят, защото руснаците са най-добрите и непогрешими хора в нещата, които...не правят)... Дано и малкото разумни останали хора в България скоро да осъзнаят грешката си, да се махнат от това жалко подобие на държава и да заживеят в белия свят, сред нормални, интелигентни, културни и възпитани хора, далеч от тази кочина и русофило-неандерталските ѝ обитатели.

не страдат от разстройство на разума... а на хипохондриците Удхаус е забранил да четат медицинските справочници и им препоръчва повече разходки на чист въздух-)

а като те хванат че лъжеш, па ако ще и един единствен път, си оставаш лъжец за цял живот-)

Ами просто е. Защитават се от безмилостната омрза, под която са подложени. Иначе баш неопровержими доказателства още не са извадили, сигурно няма и как срещу професионалисти. Смешни са напъните на нашето правителство да не навре между шамарите на големите и да се включи в тоя случай. Може би защото постъпихме мъдро и не изгонихме руските дипломати, както и да е. Разумните хора не са нито русофили, нито русофоби. Те са българофили и си гледат живота и вътрешните неурадици у нас. Тъкмо неразумните са седнали да се занимават с убийства на разни разузнавания. Не си мислете че щатите са по-мили към тези, които считат за предатели.

В голяма степен съм съгласен с теб и твоята реплика е единствената разумна тук, но пропускаш нещо много важно, като казваш, че "разумните хора са българофили и си гледат живота и вътрешните неурадици у нас" - в случая са с Гебрев вече става въпрос за това, че ГРУ по същия начин вероятно (при случая с Гебрев, за разлика от случая със Скрипал, доказателствата са все още крайно недостатъчни, за да се правят заключения) е извършило покушение срещу български граждани и данъкоплатци, на българска земя! Ето тук вече на българите, ако за Скрипал и англичаните им е било все тая, би трябвало да избухнат - как разни чужди агенти ни се разхождат спокойно из държавата, и извършват покушения в домовете и ресторантите (всеки от нас би могъл да е в този ресторант на съседната маса и да вечеря с приятели или с децата си) ни?! Но, вместо да потърсят отговорност на службите ни - къде са спали, защо са прикривали случая, защо не са направили никакво разследване, нашенците пак яростно защитават руснаците...

бяха кремирания котак и умрелите от обезводняване и глад морски свинчета, които вярвам, че си бяха те.

ВЪРВИ НА ДОКТОР!

Хабиш само редовете. Празни брътвежи. Скрипал не е бил тровен с Новичок от тези руснаци. Даже въобще не е тровен. Той, като таен агент на англичаните, трябваше да бъде представен, че е тровен. Но самият факт, че не е отровен нито той, нито друг, говори, че всичко е скалъпено. Поне дса го бяха отровили, та да им повярваме. И за това ги е страх да го направят. А иначе веществото новичок си има химическо наименование и може да се произведе лесно. Нищо особено и само руско няма в него. Дезинфоарпмацията и манипулацията е пълна. Напълно скалъпена лъжа. Като са толкова искрени, защо не дадоха на своите руски колеги сами да се убедят в истинността на твърденията им? Защото са гузни и крият истинат.

Глупости редиш, драги - не се хаби, не се пени толкова, лягай да спинкаш, сладурче...

КГБ

Не сте много малоумните хора населяващи България, но лошото е, че сте на власт. Ето това е големият проблем, надявам се не за дълго и България пак ще тръгне напред и нагоре.

Бас държа, че до седмица ще умре, а след месец ще се окаже, че е жив. пропагандната война продължава!

Ще умре около изхода на Англия от ЕС. Интересно е дали ще излезе само Англия или цяла Британия ...

освен това ще го кремират. или другият вариант е да си е жив, но да обявят, че е умрял и са го кремирали.

И Гебрев да си пази здравето ! Че тук имало британски специалисти !

Тоя нема ли вече да пукне, че тоя сериал вече стана отвратителен.

влошило се , защото го "лекуват" тия , които го отровиха .

Тия от МИ6 пак са неподготвени. Заблуждават ни, че на един над 70 годишен о.р. (оз полковник) здравето му се е влошило. Ами на тази възраст не е странно. Колко много по-млади умряха от тазгодишния грип, а той се разминал само с влошено здраве. Нормално е!

Наскоро Общинският съвет на Солсбъри удостои с титлата почетен гражданин 16 годишната Абигейл МакКорт, живееща със семейството си в Ларкхил, Уилтшир ,която е открила Скрипалови на прочутата пейка и заедно с майка си, подполковника от медицинската служба на нейно величиство Алисън МакКорт, първа им е направила сърдечен масажи и изкуствено дишане, така като са я учили да постъпва на курсовете на Червения кръст в училището и когато намери човек със сърдечни проблеми. За щастие и двете са живи и здрави и за разлика от всички останали имали досег с Новичока не се оплакват от каквито и да било поражения на здравети или психиката им;)

Претопляме манджата... Аман от спуснати отгоре директиви!

Отровен с Новичок живее цяла година; Дъщеря му, също отровена с Новичок, роди бебе... Фентъзи...

В момента търсят генетичен материал от Баширив и Петров. Те са основните заподзряни за бащинство.

ПОПЛЮЙТЕ ЗА Г. МАРКОВ И БГ ЧАДЪР? И ТАМ ЛИ СТЕ НЕВИННИ???? ЗА 40Г. НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ДА НЕ ПИКАЕТЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА! СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ФАЛИРАТЕ СЪЮЗНИЦИТЕ НЯМА ДА СА ТОЛКОЗ МИЛОТИВИ КЪМ РУСИЯ...

Никой не отрича че Марков е убит от британците. Много почнал да критикува Запада. За това ли му плащали паундове?

И убийството на Г. Марков е слабо изпълнение по лош сценарий на МИ6....

Моето здраве се влош десет пъти през тази зима, но британските дебили хич не бяха загрижени за него. Да си гледат Брекзит-а, че фишеци от типа "Скрипал пак се наака" не са им много от полза.

БЪЛГАРСКИЯ СКРИПАЛ? ПЕРУШИНА ЩЕ ХВЪРЧИ ТУКА, УПРАВНИЦИТЕ СА ГИ ХВАНАЛИ ЗА ТОПКИТЕ САЩ И ЮК, ЧУДО ЩЕ СТАВА...

Тези нагли руснаци не стига че се опитаха да убият хората, днес с цялото си нахалство са окачили руски флаг на църквата в солсбъри.

Щерев, това го е направил котаракът на Скрипаови в знак на протест срещу пренебрежението към неговата личност

Това го е направила Мей, иска Брекзит и присъединяване към Русия.

Разбира се, че ще окачат флага на Русия в Солсбъри. Имат традиции. Преди години на Райхстага бяха окачили флага на СССР. Така, че който може трябва да издига флага на силните! А може скоро и руска територия да стане там. Както са се заиграли англосаксите пътя им е към руски протекторат. Може би за тази цел излизат от ЕС?...

Някои може ли да ми каже защо англичаните никога не показаха Скрипал? Защо не го показаха по телевизията? Жив ли е, а сега било се влошило здравето... Хайде стига. Единствения въпрос пред мен беше: Кой има интерес от убийството на Скрипал? И си отговорих. Единствен, който няма причина да убива Скрипал е Путин. Като се прецени кога избухна този скандал и сами ще си отговорите кой го изложи пред света... АНГЛИЧАНИТЕ... Така отстраняват ненужните. Нашият Г.Марков също беше отстранен по същата схема. Това е.

Онази грозница, Тери Скрипалката, има интерес да разиграва измислици на тема Скрипал за да не и духнат под опашката. След тоталния провал с BREXIT друго не и остава освен интриги да съчинява!

А нас какво ни интересува някакъв си Скрипал и дъщеря му- не му ли служи добре климата на фиордите, че се е влошило състоянието му?

Стига с този Скрипал . Бил ли е агент на Русия? Бил е.Бил ли агент и на Англия? Бил е. Значи той е двоен агент и срещу Русия и срещу Англия. Когато се е навил да е агент във външното разузнаване да е мислил.Когато сам си е сложил главата в торбата ,да е мислил. Няма жив двоен агент независимо на коя страна е . Смъртта е нормалното крайно положение на двойните агенти.Затова да не го жалим Скрипалчо с Новичок или без Новичок той сам си е подписал смъртната присъдаи .Мейката и Англия да не си оправят вътрешната политика и външната с политически простотии.

Пак ли се подхвана мантрата Скрипал????? сигурно има защо , а ние сега като папагали ще повтаряме това което приказват англетата

Никой не обича предателите. Рано или късно възмездието ги настига.

Котарака, кремираха ли го... Ей, много мръсни и долни изроди, ей! Нехора!

Котаракът е избягал и в знак на протест тази вечер е разпънал руският флаг на стената на църквата в Солсбъри

котката е избягала.

tonk11

След 1 седмица ще се окаже че въпреки усилията е починал на тайно място и са го кремирали щото е опасен. И готово. Интересно какво ще стане с щерката. Щото трябва и тя да умре скоро. Иначе става се по явна измамата.

Ще го ликвидират и после ще го кремират, да се заличи измамата

tonk11

Ти верно ли мислш че е още жив? Тези двамата отдавна са на дъното на Темза.

Англичаните решиха да унищожат и последните улики за тяхната измама. Скрипал се влоши..