Коментари - Константинов: Само 10% от бонусите са взели чиновници | Днес.dir.bg

Константинов: Само 10% от бонусите са взели чиновници

Министърът на здравеопазването Стефан Константинов съобщи пред журналисти в Министерския съвет, че само 10% от сумата за бонуси в системата на здравеопазването са за администрацията на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Константинов: Само 10% от бонусите са взели чиновници | Днес.dir.bg

Коментари

Има ли някой който може да ни обясни какво става в тази държава.Сутринта по телевизията гледах Дянков и Константинов.Те и двамата са като дрогирани.През цялото време ни обясняваха колко добри служителки са тези красавици-Нешева и Павлова и че са жертва на популизам и не са работели за Софарма.И двамата заявиха че при тези заплати няма кой да работи в тези сектори т.е. всичко е нормално.Кой ви дава право от здравните ни осигуровки да раздавате милиони за бонуси?Г-н Борисов трябва не само да ги освобождавате а по бързата процедура директно в затвора/ ако има място/.Боже какъв ужас.

А защо са толкова МИЗЕРНИ бе г-н министър? Защо едни лекари имат записани по 7000 души, а обслужват по 3-4 души на ден?

Ревизията да бъде направена от служители на"Конфедерация "Защита на здравето" (КЗЗ) и от служители на Български пациентски форум за да се извади истината!

Та като говориш за тъпи неща, внимавай как се изявяваш. И твоето писание не е шедьовър на грамотността, ако ме разбираш. А по отношение на това, което си изчислил, министъра е цитиран по - горе и както той самият казва 5-те милиона за, които се говори, не са и 5 млн. лв. ,а по-малко.

Господа от Брюксел ОСВОБОДЕТЕ НИ тия ще оставят лунен пеизаж след себе си

Константинов,това не ти е кюстендилската АГ Кога доиде в София,кога св уяде бе човек.Много са бьрзи тия от герб,няма втори пьт да не говорим за трети Страшна напаст

Да поеме по пътя на Тааааааааааааааато

Г-н министър,моля отговорете,заливат ли ни с фалшиви лекарства и ако е вярно,това не е ли углавно престъпление.

Евтинйка,нали това искате...

Хич не е евтинийка и са менте!

а бе кюстендилска череша аз плащам като безработен по 16.80 ст за здравни вноски плащам си за операция за тнр инструменти по 1000 2000 лв и от тези ли пари ще крадете защо не накарате циганите да си плащат здравни вноски като ви бият в болниците аа

340 милиона лв. ББ ги е вложил в магистрали.Дреме му на Боко за здравеопазването , важни са магистралите. Те вдигат рейтинга.

Ами крадът що им са?..........

ДАЙТЕ И НА МЕНЕ НЕЩИЧКО.

:):) не си включен догодина :)

Защо д-р Нешева задава въпроса за 360 млн. лв. чак сега. Какво щеше да загуби, ако го беше задала като шеф на НЗОК. Тогава, въпросът й щеше да е на място и щеше да звучи не като отмъщение за нещо, а напълно професионално.

А защо я освободиха, след като много са доволни от работата и?

Според мен правилният въпрос е защо я назначиха, след като толкова бързо се наложи да я уволнят. Тя и като главен секретар на министерство на здравеопазването не изкара много.

АНИ,АНИ не са 360 милиона бе душо-само 340 са бе човече.

Да разбира се. Грешката е моя. Но когато става дума за милиони не съм много внимателна. Внимавам само при милиардите. Благодаря за корекцията. Надявам се имате чувство за хумор.

Или нас ни смятат за глупаци или те са такива. Всички обяснения са тарикатски. Знаят си че по каналния ред са дошли и по каналния ред ще си отидат.....от водата в казанчето!

Няма ли някой смел журналист(като от ТВ Скат, например), който да попита Боко, как така за пенсионерите пари няма, а за дъжавните чиновници със "замразени" заплати има стотици милиони"? Отговатям си сам- явно няма, плащат им да си мълчат и да ни казват колко зле са гърците!

Долу кликата на му тромилиционерите! Майките и пенсионерите също заслужават материално стимулиране, което Борисов и Цветанов осигуряват и раздават само на верните си политически подлоги в администрацията и на МВР-то, които ги крепят на власт всеизвестно как. Борисов, ако си мъж на честта, подай си оставката, за да дадеш път на служебно правителство, което да ни вади от това вонящо блато, в което ни вкара. Това правителство ще се назначи от президента, който вече не се казва Първанов! Или и от него вече се страхуваш, че ще поиска един ден "да си кажеш"?

Те, затова не достигат екипи за спешна помощ! Ако щатът е пълен, работещите там ще имат заплати, колкото за транспорт до работното място и обратно. И няма никакво значение, дали министърът е от ГЕРБ или от БСП! Това е политика в здравеопазването, внесена от вън и никой в НС няма да я пипне.

Господа, допълнителните парични възнаграждения, наричани чуждопелтешки "бонуси", са законни и редни. Те не ощетяват гражданите. Явно, в мерака си да преразпределят икономии, ръководни "икономисти" насъскват граждани срещу други граждани. Простичката и просташка "провокация" или прямо казано - "насъскването", засега върви успешно. Затова ще питам Вас, господа - жертви на негодяите: Защо им позволявате да Ви насъскват? Докога? Вие сте хора - за разлика от тях, а не псета!

Как защо, бе, и аз искам нещичко да добавя към заплатката си - затова!

Благодаря Ви за подкрепата! Точен черен хумор!

Напълно съм съгласна с Вас. Глупав, глупав народец.

Уважаема, благодаря за подкрепата, но... не е за нас да наричаме народа си "глупав" или "народец" заради заблуждавана негова част и многобройна да е тя. "Цялото е по-значимо от частите си". Народът живее, познава света и себе си в него и както и да му пречат, да го насилват и лъжат, не могат да го задържат нито под себе си, нито под него самия. Народът, повече от всекиго има и кога, и с какво да мисли, пък и сграбчи негодяите си.

1.Заместничката и ще върне/или дари/ ли по- големия бонус??? 2. В РЗИ не са ли администратори с медицинско и ли без мед. образование??? 3. Защо министърът не взе публично отношение относно публикациите ,че неговият консултант по инвазивна кардиология доц.Финков и подчинената му доц. Джоргова са с мес. заплати съответно 42хил. и 26 хил. лв.???

Вие знаете ли къде са 340 млн. лева дадени на министерството на здравеопазването?

Оставка! Оставка! Оставка!

Отговорете на въпроса , къде са тези 340 милиона лева и за какво са изразходени? При това мизерно здравеопазване , чудя се вие малко срама нямате ли ?

Да, точно така! Само 10% са си разпредилили 10 човека, а останалите 90% са си поделили 99 990 човека Средния българин яде свинско със зеле. Чиновниците - свинско, а останалите зеле! Кажете "ЗЕЛЕ"!

Г-н Константинов, за какви 340 000 000 /милиона/ лева говори д-р Нешева? От Здравната каса "спонсорирали" министерството!?! За какво ги разходва министерството тези триста и четиридесет милиона ..???

Г-жа Нешева попита г-н Константинов: Къде са 340 мил. лева? Вие знаете ли нещо по въпроса?

живи ли са тези бонуси че взимат чиновници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОНСТАНТИНОВ-НЕШЕВА ВИ ЗАДАДЕ ВЪПРОС-КЪДЕ СА 340 МИЛИОНА/кога смяташ да дадеш отговор,не се прави на разсеян/.

Защо ли ми се струва , че тези истории с бонусите са кьорфишек, за залъгване на народа??? Всички се вторачиха в бонусите и никой не вижда какво става с горивата. В 7 държави от ЕС горивата вече са по-евтини от в България.

Само за 1 година Здравната Каса е договорила да Плаща средно 25% Повече за лекарставата !!!! това са Стотици Милиони Вповече за Фарм фирми , и Десетки милиони в касите на ГЕРБ ! Брюксел Разследва България за това !

малко факти (за разноoбразие) ако имате нужда от превод...link

Д-р Нешева Ви попита: Къде са 340 милиона български лева, дадени ви от НЗОК за 2011 г?

Да се отворят ДОСИЕТАТА С БОНУСИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ.Крайно време е хората да разберат за тях и за какво трябва да си стягат коланите-за което ни призоваваше-БОРИСОВ.

Герб не прие тази сутрин това твое предложение. Сори майкъл ... не фърфиш с това питане:)

Ша тръгне не бой ся ,ако не ГЕРБ другите партии ЩА ДА ГО ПРИЕМАТ-ясно.

Каква държава сме ние, в какъв строй живеем? Толкова богаташи-крадливи, и бедни-мъченици, три поколения не помним.Вече нахалството на всички политици няма край.Всеки иска да управлява-разбирай да краде и устройва близки и приятели.Финансовия министър тази сутрин се хвали по телевизията , че ГЕРБ ще управлява и следващия мандат.Съмнявам се, младите ще избягат , болните и възрастни ще измрат от мизерия, ще останат само те крадливците.Жалкото е ,че хората загубиха вяра във всички!!!Няма морал, няма правосъдие нямат освен мозък и сърца всички които са във властта.!!!!

Това не е правителство, това е ГРАБИТЕЛСТВО!

иди си в Кюстендил, почини си, помисли си, направи няколко тренировки пред огледалото и после започни да говориш ... нещо се оплете в приказките и мечтите за тотална забрана на тютюна:( 10% от 150% - 340 мил.= Премиера ще ти дърпа ушите ...

характеристика на всички досегашни правителства е: ПРЕКИ ДЕЙНОСТИ - кражби, рекетиране, ограбване чрез данъци, глоби, такси, злоупотреби с бюджетни средства, работене само за себе си и КОСВЕНИ ДЕЙНОСТИ - унищожаване на здравеопазването, образованието, науката, геноцид към нас3лението.

А резачът на ленти , завършил в Симеоново, макар и пожарникар, но работил и като секретар на МВР, как така тези мижитурки цели две и половина години са го лъгали? ЕЙ, така лъгаха и дъртия от Мадрид тези лоши чиновници! Злоупотребяват с даденото им доверие от Партия и народ.

Един ден ще ви обесят по уличните стълбове, защото накарахте болни, пенсионери и много други българи да се чувстват като в концлагер - мизерия, глад и гавра.

Д-р Константинов:А къде са 340 млн.?

Именно!!! За 12 000 лева ни проглушиха ушите. За едни мижави 5 милиона ще ни се обяснява до посиняване и бяло светене, а ония 340 милиона- питай ме някое друго въпросче.

Живеем с намалени заплати с обяснението: "Криза е, няма да ви плащаме цялата заплата! Ще ни работите по 12 ч. на ден и събота и неделя, на 1/2 работен ден и за 1/2 заплата!!" Поради тази причина, както подчерта дебело Дянков "Номиналните разходи за труд на единица продукция се очаква да спаднат под прага от 12 на сто през 2012 година.", а от трудещите се, който отселее...

Д-р Константинов е един изключително добър лекар и почтен човек, но явно някои неща в здравеопазването стават под масата...Дано да не изгори, покрай лобистите и той?!

почтен политик = желязно дърво

"Ако аз не изгоря, ако ти не изгориш, ако ние не изгорим, как ще стане тъмнината светлина? Рeшад Нури"

"И пак повтарям. парите не са за администрацията а са за лекуване на хората."

Писна ми, бе Константинов, писна ми две седмици да ви слушам какви пари сте раздали и какъв процент сте прибрали! Как пък един от вас не почна с друго, например: - свършихме това и това; - подобрихме в здравеопазването еди кое си. В резултат на тези наши действия: - болниците ни са по-добре оборудвани; - лекарите ни - по-добре платени; - а пациентите - много по-доволни! Е, като го докараш до там - прави изявления! Иначе - мълчи или напусни!

ABATMOLLE

КОЙ ТИ ПОЗВОЛИ ДА РАЗДАВАШ ПАРИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ? ПИТАЛ ЛИ СИ НИ, ДАЛИ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НА КОГО ДА ДАВАШ ПАРИ?

Да има страница на НЗОК със сравнителните цени на лекарствата в съседните страни или в ЕС. Пациентите могат сами да си направят изводите за сметка на търговците и спекулантите.

Рибата се вмирисва от главата,така че от тебе, г-н министре, трябваше да се започне!

Ей тоя хал хабер си няма какво става в Министерството му. Да не би да е обратното, 90% за чиновниците ? Мното неадекватно човече.

Коментари - Константинов: Само 10% от бонусите са взели чиновници | Днес.dir.bg

Константинов: Само 10% от бонусите са взели чиновници

Министърът на здравеопазването Стефан Константинов съобщи пред журналисти в Министерския съвет, че само 10% от сумата за бонуси в системата на здравеопазването са за администрацията на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Константинов: Само 10% от бонусите са взели чиновници | Днес.dir.bg

Коментари

Има ли някой който може да ни обясни какво става в тази държава.Сутринта по телевизията гледах Дянков и Константинов.Те и двамата са като дрогирани.През цялото време ни обясняваха колко добри служителки са тези красавици-Нешева и Павлова и че са жертва на популизам и не са работели за Софарма.И двамата заявиха че при тези заплати няма кой да работи в тези сектори т.е. всичко е нормално.Кой ви дава право от здравните ни осигуровки да раздавате милиони за бонуси?Г-н Борисов трябва не само да ги освобождавате а по бързата процедура директно в затвора/ ако има място/.Боже какъв ужас.

А защо са толкова МИЗЕРНИ бе г-н министър? Защо едни лекари имат записани по 7000 души, а обслужват по 3-4 души на ден?

Ревизията да бъде направена от служители на"Конфедерация "Защита на здравето" (КЗЗ) и от служители на Български пациентски форум за да се извади истината!

Та като говориш за тъпи неща, внимавай как се изявяваш. И твоето писание не е шедьовър на грамотността, ако ме разбираш. А по отношение на това, което си изчислил, министъра е цитиран по - горе и както той самият казва 5-те милиона за, които се говори, не са и 5 млн. лв. ,а по-малко.

Господа от Брюксел ОСВОБОДЕТЕ НИ тия ще оставят лунен пеизаж след себе си

Константинов,това не ти е кюстендилската АГ Кога доиде в София,кога св уяде бе човек.Много са бьрзи тия от герб,няма втори пьт да не говорим за трети Страшна напаст

Да поеме по пътя на Тааааааааааааааато

Г-н министър,моля отговорете,заливат ли ни с фалшиви лекарства и ако е вярно,това не е ли углавно престъпление.

Евтинйка,нали това искате...

Хич не е евтинийка и са менте!

а бе кюстендилска череша аз плащам като безработен по 16.80 ст за здравни вноски плащам си за операция за тнр инструменти по 1000 2000 лв и от тези ли пари ще крадете защо не накарате циганите да си плащат здравни вноски като ви бият в болниците аа

340 милиона лв. ББ ги е вложил в магистрали.Дреме му на Боко за здравеопазването , важни са магистралите. Те вдигат рейтинга.

Ами крадът що им са?..........

ДАЙТЕ И НА МЕНЕ НЕЩИЧКО.

:):) не си включен догодина :)

Защо д-р Нешева задава въпроса за 360 млн. лв. чак сега. Какво щеше да загуби, ако го беше задала като шеф на НЗОК. Тогава, въпросът й щеше да е на място и щеше да звучи не като отмъщение за нещо, а напълно професионално.

А защо я освободиха, след като много са доволни от работата и?

Според мен правилният въпрос е защо я назначиха, след като толкова бързо се наложи да я уволнят. Тя и като главен секретар на министерство на здравеопазването не изкара много.

АНИ,АНИ не са 360 милиона бе душо-само 340 са бе човече.

Да разбира се. Грешката е моя. Но когато става дума за милиони не съм много внимателна. Внимавам само при милиардите. Благодаря за корекцията. Надявам се имате чувство за хумор.

Или нас ни смятат за глупаци или те са такива. Всички обяснения са тарикатски. Знаят си че по каналния ред са дошли и по каналния ред ще си отидат.....от водата в казанчето!

Няма ли някой смел журналист(като от ТВ Скат, например), който да попита Боко, как така за пенсионерите пари няма, а за дъжавните чиновници със "замразени" заплати има стотици милиони"? Отговатям си сам- явно няма, плащат им да си мълчат и да ни казват колко зле са гърците!

Долу кликата на му тромилиционерите! Майките и пенсионерите също заслужават материално стимулиране, което Борисов и Цветанов осигуряват и раздават само на верните си политически подлоги в администрацията и на МВР-то, които ги крепят на власт всеизвестно как. Борисов, ако си мъж на честта, подай си оставката, за да дадеш път на служебно правителство, което да ни вади от това вонящо блато, в което ни вкара. Това правителство ще се назначи от президента, който вече не се казва Първанов! Или и от него вече се страхуваш, че ще поиска един ден "да си кажеш"?

Те, затова не достигат екипи за спешна помощ! Ако щатът е пълен, работещите там ще имат заплати, колкото за транспорт до работното място и обратно. И няма никакво значение, дали министърът е от ГЕРБ или от БСП! Това е политика в здравеопазването, внесена от вън и никой в НС няма да я пипне.

Господа, допълнителните парични възнаграждения, наричани чуждопелтешки "бонуси", са законни и редни. Те не ощетяват гражданите. Явно, в мерака си да преразпределят икономии, ръководни "икономисти" насъскват граждани срещу други граждани. Простичката и просташка "провокация" или прямо казано - "насъскването", засега върви успешно. Затова ще питам Вас, господа - жертви на негодяите: Защо им позволявате да Ви насъскват? Докога? Вие сте хора - за разлика от тях, а не псета!

Как защо, бе, и аз искам нещичко да добавя към заплатката си - затова!

Благодаря Ви за подкрепата! Точен черен хумор!

Напълно съм съгласна с Вас. Глупав, глупав народец.

Уважаема, благодаря за подкрепата, но... не е за нас да наричаме народа си "глупав" или "народец" заради заблуждавана негова част и многобройна да е тя. "Цялото е по-значимо от частите си". Народът живее, познава света и себе си в него и както и да му пречат, да го насилват и лъжат, не могат да го задържат нито под себе си, нито под него самия. Народът, повече от всекиго има и кога, и с какво да мисли, пък и сграбчи негодяите си.

1.Заместничката и ще върне/или дари/ ли по- големия бонус??? 2. В РЗИ не са ли администратори с медицинско и ли без мед. образование??? 3. Защо министърът не взе публично отношение относно публикациите ,че неговият консултант по инвазивна кардиология доц.Финков и подчинената му доц. Джоргова са с мес. заплати съответно 42хил. и 26 хил. лв.???

Вие знаете ли къде са 340 млн. лева дадени на министерството на здравеопазването?

Оставка! Оставка! Оставка!

Отговорете на въпроса , къде са тези 340 милиона лева и за какво са изразходени? При това мизерно здравеопазване , чудя се вие малко срама нямате ли ?

Да, точно така! Само 10% са си разпредилили 10 човека, а останалите 90% са си поделили 99 990 човека Средния българин яде свинско със зеле. Чиновниците - свинско, а останалите зеле! Кажете "ЗЕЛЕ"!

Г-н Константинов, за какви 340 000 000 /милиона/ лева говори д-р Нешева? От Здравната каса "спонсорирали" министерството!?! За какво ги разходва министерството тези триста и четиридесет милиона ..???

Г-жа Нешева попита г-н Константинов: Къде са 340 мил. лева? Вие знаете ли нещо по въпроса?

живи ли са тези бонуси че взимат чиновници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОНСТАНТИНОВ-НЕШЕВА ВИ ЗАДАДЕ ВЪПРОС-КЪДЕ СА 340 МИЛИОНА/кога смяташ да дадеш отговор,не се прави на разсеян/.

Защо ли ми се струва , че тези истории с бонусите са кьорфишек, за залъгване на народа??? Всички се вторачиха в бонусите и никой не вижда какво става с горивата. В 7 държави от ЕС горивата вече са по-евтини от в България.

Само за 1 година Здравната Каса е договорила да Плаща средно 25% Повече за лекарставата !!!! това са Стотици Милиони Вповече за Фарм фирми , и Десетки милиони в касите на ГЕРБ ! Брюксел Разследва България за това !

малко факти (за разноoбразие) ако имате нужда от превод...link

Д-р Нешева Ви попита: Къде са 340 милиона български лева, дадени ви от НЗОК за 2011 г?

Да се отворят ДОСИЕТАТА С БОНУСИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ.Крайно време е хората да разберат за тях и за какво трябва да си стягат коланите-за което ни призоваваше-БОРИСОВ.

Герб не прие тази сутрин това твое предложение. Сори майкъл ... не фърфиш с това питане:)

Ша тръгне не бой ся ,ако не ГЕРБ другите партии ЩА ДА ГО ПРИЕМАТ-ясно.

Каква държава сме ние, в какъв строй живеем? Толкова богаташи-крадливи, и бедни-мъченици, три поколения не помним.Вече нахалството на всички политици няма край.Всеки иска да управлява-разбирай да краде и устройва близки и приятели.Финансовия министър тази сутрин се хвали по телевизията , че ГЕРБ ще управлява и следващия мандат.Съмнявам се, младите ще избягат , болните и възрастни ще измрат от мизерия, ще останат само те крадливците.Жалкото е ,че хората загубиха вяра във всички!!!Няма морал, няма правосъдие нямат освен мозък и сърца всички които са във властта.!!!!

Това не е правителство, това е ГРАБИТЕЛСТВО!

иди си в Кюстендил, почини си, помисли си, направи няколко тренировки пред огледалото и после започни да говориш ... нещо се оплете в приказките и мечтите за тотална забрана на тютюна:( 10% от 150% - 340 мил.= Премиера ще ти дърпа ушите ...

характеристика на всички досегашни правителства е: ПРЕКИ ДЕЙНОСТИ - кражби, рекетиране, ограбване чрез данъци, глоби, такси, злоупотреби с бюджетни средства, работене само за себе си и КОСВЕНИ ДЕЙНОСТИ - унищожаване на здравеопазването, образованието, науката, геноцид към нас3лението.

А резачът на ленти , завършил в Симеоново, макар и пожарникар, но работил и като секретар на МВР, как така тези мижитурки цели две и половина години са го лъгали? ЕЙ, така лъгаха и дъртия от Мадрид тези лоши чиновници! Злоупотребяват с даденото им доверие от Партия и народ.

Един ден ще ви обесят по уличните стълбове, защото накарахте болни, пенсионери и много други българи да се чувстват като в концлагер - мизерия, глад и гавра.

Д-р Константинов:А къде са 340 млн.?

Именно!!! За 12 000 лева ни проглушиха ушите. За едни мижави 5 милиона ще ни се обяснява до посиняване и бяло светене, а ония 340 милиона- питай ме някое друго въпросче.

Живеем с намалени заплати с обяснението: "Криза е, няма да ви плащаме цялата заплата! Ще ни работите по 12 ч. на ден и събота и неделя, на 1/2 работен ден и за 1/2 заплата!!" Поради тази причина, както подчерта дебело Дянков "Номиналните разходи за труд на единица продукция се очаква да спаднат под прага от 12 на сто през 2012 година.", а от трудещите се, който отселее...

Д-р Константинов е един изключително добър лекар и почтен човек, но явно някои неща в здравеопазването стават под масата...Дано да не изгори, покрай лобистите и той?!

почтен политик = желязно дърво

"Ако аз не изгоря, ако ти не изгориш, ако ние не изгорим, как ще стане тъмнината светлина? Рeшад Нури"

"И пак повтарям. парите не са за администрацията а са за лекуване на хората."

Писна ми, бе Константинов, писна ми две седмици да ви слушам какви пари сте раздали и какъв процент сте прибрали! Как пък един от вас не почна с друго, например: - свършихме това и това; - подобрихме в здравеопазването еди кое си. В резултат на тези наши действия: - болниците ни са по-добре оборудвани; - лекарите ни - по-добре платени; - а пациентите - много по-доволни! Е, като го докараш до там - прави изявления! Иначе - мълчи или напусни!

ABATMOLLE

КОЙ ТИ ПОЗВОЛИ ДА РАЗДАВАШ ПАРИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ? ПИТАЛ ЛИ СИ НИ, ДАЛИ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НА КОГО ДА ДАВАШ ПАРИ?

Да има страница на НЗОК със сравнителните цени на лекарствата в съседните страни или в ЕС. Пациентите могат сами да си направят изводите за сметка на търговците и спекулантите.

Рибата се вмирисва от главата,така че от тебе, г-н министре, трябваше да се започне!

Ей тоя хал хабер си няма какво става в Министерството му. Да не би да е обратното, 90% за чиновниците ? Мното неадекватно човече.