225 нападения срещу лекари за 11 месеца у нас

От началото на тази година МВР е регистрирало 225 нападения над екипи на центровете за Спешна медицинска помощ, като 175 от тях са в ромски квартали.

Обратно в новината

Коментари - 225 нападения срещу лекари за 11 месеца у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а "лекарите" направи си убиват пациентите !

боката ,,мантинелата,, го боли???

225 нападения срещу лекари, а нападенията на лекарите срещу пациенти под формата на изнудване и рекет са стотици хиляди. Плюс това не съм чул за убит лекар, докато лекари-убийци с лопата да ги ринеш. В много случаи те отнемат два живота едновременно когато умират родилки, неплатили рушвети.

Виновни са си лекарите, преглътнали унижението да работят в Спешна помощ, срещу това да играят на рулетката, кой да бъде бит за деня.Ако напуснат всички, със Спешна помощ е свършено.Нека се наемат китайски или индийски спициалисти, майстори и на бойните техники.1000 лв., акъ не го мързи човек, може да си ги изкара и без да работи в Спешна помощ.

175 в ромски квартали и 50 от роми направо в лечебното заведение, нали така! Т.е всеки ден по един пребит лекар. И сега, вместо 225 рома в затвора, имаме 225 рома, които вече знаят, че лекарите са боксови круши!

А колко ' нападения' над потърпевши т.е. пациенти са извършили лекарите? 225000, ако не и повече. Колко хора са умряли през този период от некачествена лекарска помощ или липсата и? Сигурно повече от 225. За съжаление го отнасят само лекарите от бърза помощ.

Ако ти се наложи медицинска помощ- тичай при мангалите, дано ти помогнат!

Набият ли някой медик в някой ромски квартал - да се обявява за вражеска зона и никакъв медин да не стъпва там до второто пришествие! Мангалите да сърдят после на техните - създава се санитарна зона за медици!

статистика в коя друга държава бият доктори ,отиващи да помагат и по колко за година?

знаете ли защо в Италия няма бити медици ? защото там пред всяка линейка кара карабинер на мотор. първо влиза карабинера, преценява какво има и после пуска екипа. и съответно съпровожда линейката през града.

У нас не са необходими карабинери , а карабини !

то не остана необрана къща, не остана необрана нива, изсякоха горите, построиха си хиляди незаконни къщи, не плащат нищо, като в дивия запад ни трябват 10 шерифа с неограничени пълномощия.

С риск да стана досаден, ще си повторя вчерашния пост от един друг форум, който мисля, че е актуален и тук. Моля тези, които са го чели да ме извинят ! "Лекар съм и работя само и единствено частно. Имам добра клиентела, въпреки че не ползвам "партньорството " на здравната каса. Известен факт е, че здравноосигурен циганин НЯМА! Случва се да се прокрадне някой до кабинета ми, но от години насам съм обявил, че с подобен род индивиди НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ. Да ги лекува, който иска! Аз категорично отказвам, освен ако не се касае за нещо животоспасяващо и до там. Да, ненавиждам ги тези същества! Може да ме наречете расист, фашист, ксенофоб или каквото си искате- НЕ МИ ПУКА ! Даже напротив- гордея се с позицията си ! АЗ МАНГАЛ НЕ ЛЕКУВАМ, независимо колко пари ми предлага !"

Докторе, имаш щастието, че работиш в страна с цигански манталитет - циганите също са расисти! В европейска страна с подобни разбирания няма да можеш да практикуваш!

В Европейска страна, дали циганите ще се държат толкова нагло и арогантно , както нашите?Как мислиш?

Колега,досаден сте с това,че подбирате пациентите си.

Колега, подбирайте си ги и Вие! Не се ангажирам САМО и ЕДИНСТВЕНО с цигани, а с ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ нямам нито противоречия, нито оплаквания от тяхна страна!

Паразитите трябва системно да се изтребват!

А ние ги храним!

Колеги, просто отказвайте да ходите в гетата ! Никой не е в състояние да ви задължи, дори и прословутата Хипократова клетва, която ни задължава да окажем помощ винаги , но не и в условията на опасност, която пряко заплашва живота и здравето на лекаря! Хайде да видим, дали ще ви уволнят ! Обзалагам се, че няма дори и да ви накажат, защото после кого ще назначат ?!?

мангалите нападат полицаи,лекари,крадат ток, не плащат здравни осигуровки.Но властите не реагират независимо кои са.Защото манго е удобен гласоподавател и мюсюлманин става даже.Така че това е положението. Вместо народът да мисли и разсъждава ще има ли газ, по добре е да трепери да не го претрепат циганите

УЖАС! В нормална държава не могат да се случат 225 посягания въобще срещу човек, а тук говорим за нападения на лекари! Единствения начин да се спре това е всеки посегнал да бие в тази държава е да загуби китката на ръката, с която посяга.

Може ли да попитам Цацаров: Има ли осъдени? Че нещо не съм чул...... Или да докарам американски полицаи, че те не си поплюват - първо стрелят, после разпитват. Така няма "бавно" правосъдие.

В повечето случеи циганите не си плащат здравна осигуровка и не могат да отидат при лекар без да си платят и за това са измислили за всяко нещо да викат бърза помощ,защото за тази услуга не плащат нищо,но ако и тя стане платена дали толкова често ще разкарват екипите и ще се държат нагло?

Само ефективни присъди ще спрат тази наглост. Няма друг начин, освен съд и затвор за нападение над лекар, стига с тази фалшива толерантност спрямо тях, заради нея стават все по-нагли.

А бе не е съвсем фалшива - направо си е истинска: толерантност = търпимост

Проблема се решава лесно - няколко концлагера и два крематориума. Един в северна и един в южна България.

Съгласна съм, че циганите са мързелива напаст, която от години живее на гърба ни, но ако може и малко позитивно да извадим от ситуацията. АКО МОЖЕХА БЪЛГАРИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ КАТО ЦИГАНИТЕ, КОГАТО СА ОНЕПРАВДАНИ . Малко поне да се поддържат така, както го правят манговците, знаете ли колко народ няма да се чувства толкова самотен и нещастен в своята безнадеждност. Колко пъти сте видели да нападат българин на улицата и като българи сте се застъпили за него?!!! Пък манговците познават се или не, налитат да се защитават. Така, че помислете БЪЛГАРИ не е ли време за малко повече БЪЛГАРСКА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИТЕ?!!!

"АКО МОЖЕХА БЪЛГАРИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ КАТО ЦИГАНИТЕ". Е как да могат, като се толерират само циганските нападения? Всяка българска защита се тълкува от "българския" съд като проява на расизъм :(

Може да звучи странно, но през годините мангите си извоюваха незабелязващото поведението на съда точно, с бетонната подкрепа един към друг. Не можем ли и ние БЪЛГАРИТЕ поне малко да бъдем по единни!?!!!!

Лекарите, не ходете в ония махали! А да видим, как ще ви уволнят!

Това няма как да стане. Представи си, че някой от маалата умира, понеже лекарите не се отзоваха на повикване. Лекарят ще бъде уволнен, да не говорим за тумба цигани, която сплотено и солидарно ще обсади спешното.

Дреме му на лекаря, че ще го уволнят. Навсякъде се търсят медици, а и не е необходимо да развява байрака. Може да го заболи глава извънредно. С пушка ли ще го накарат да ходи?

Риана припява: Пут дЪ тригър кил Дъ Манго ... бум, бум, бум

Докторите станаха повече от търговци.Трябва да бъдем толерантни с тях и те грешат...

Достатъчно е към всяка линейка по един с качулка и калашник с достатъчно патрони.....

И от тия 225 нападения на лекари ако са 224 циганско дело какво означава? ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАКОНОДАТЕЛНА ПРОМЯНА (или мълчаливо изпълнение): освен - сурово наказание на извършителите - да се спират социалните, - детските и - да се отписват от услуги на Бърза помощ семейството (семействата на нападателите) :(

Не 224, 225 са.

показва,че средно на месец нападенията са приблизително 20 бр.Дайте господа управлявщи пищови на лекарите и като само по една мангуста на месец опъне петалата,другите ще си помислят. Употребата на оръжие от лекар да бъде тълкувана 100% като самозащита и предогвратяване на терористичен акт.

Какви хора от общността да има бе Москов? Трябва да има полиция с палки на тези места, нищо друго, и да млатят. Циганина го е страх от бой, те са силни и смели само като са на глутница.

вземате поука от ам.полиция. още повече,че дедите на ам.полиция са били афро-робовладелци,а вашите не са били манго-робовладелци,а са били манго-благодетели.

Имам един въпрос с понижена трудност. Колко от участвалите в инцидентите са осъдени и с какви присъди? Впрочем вторият въпрос е излишен, предвид отговора на първия.

Има решение на проблема и то е прилагано в република Южна Африка и доказано работи. Да се създадат бантустани за тези, които не се интегрират!

Те мангустерите налитат на патрулки и ги трошат ,че дори на скоро имаше и ранени полицаи в едно гето!!! КАЛЪЧА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!!!

Това е един решим проблем- просто в циганските махали/гета да не се ходи и без друго са ни много и вече едва ги издържаме всичките. Даже гетата да са затворени, нито да се излиза нито да се влиза, да крадат от себе си, да се самоизнасилват, самоубиват , бият и каквито искат там други техни си забавления на воля.

Просто след всяка такава случка пускат баретите в гетото да им нацепят канчетата на мангалите и да се кротнат! Време е урановите мини да се отворят. Твърде много се умножи "безработната" работна ръка. А иначе "кучета" които хапят ръката която ги храни ги "приспиват"!

много подходящ терен за тренировка на жандармерията в реални условия.

Няма дим без огън, и докторите са си натрупали доста лоша карма

Ами в гетото да не се ходи.Нека се лекуват сами! Неблагодарно племе,лекуваме ги, храним ги а те за благодарност ни бият и крадат!

Елементарно е! Просто за тези, които не са здравно осигурени да няма и спешна и никаква друга помощ. В квартали, където веднъж е имало посегателство, в следващите 10 години да не се стъпва. Това е.

На докторите и шофьорите - да им дадат пистолети. Да вземат пример от американските полицаи - стреля се на месо - нема лошо - нали са с линейки, ще ги карат където тряблва и ще им оказват първа помощ. Стана като у Дивия Запаид - отиваш в индианското циганско гето и почва бой - после - кой кой - айде у Пирогов.

Някои посещения ще протичат мн. леко - ще се носи само оръжие и смъртни актове.

Бил съм в индианско "гето" и то на различни места. Дай боже един ден нашите градове да заприличат на индианско гето. Лично познавам индианци. Това са много мирни и достойни хора, а като студенти са сред най-добрите.

Тук няма място за сравнение с индианците, които се местното население на Америка, а останалите са от гетата в Европа и търсачи на земя и приключения !!!