Втората част от реформите на Москов отиде в КС

57 депутати дадоха на Конституционния съд и втората част от здравната реформа „Москов", която бе записана с промени в Закона за лечебните заведения.

Обратно в новината

Коментари - Втората част от реформите на Москов отиде в КС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ГЕНОЦИДА ИЗВЪРШЕН СРЕЩУ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!! ГЕРБЕРАСТИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!!!! ....ТЕ СА КОМУНИСТИ!

И като сте я дали дали си вярвате че с новоприетите ''съдии'' там ще ви се отвори парашута???Решение на всички въпроси е САМО измитането от властта на гербомутрите и сателитите им,,

Има си хас ДПС и БСП да не са против реформите. Нали Москов е трето поколение враг на народа.:)

деер

Министър Москов трябва да върне БЛС и БЗС на лекарите, а не разни непрокопсаници да узурпират властта и въпреки, че не се спазва закона за съсловните организации. Всеки, който с подписа си не спазва закона да влиза в затвора за времето, за което са избираеми позициите в БЛС и БЗС. Тогава ще има смисъл от МЗ и ще има пациенти, а не клиенти в България. Не забравяйте, че българският клиент е най-лъганият клиент в Европа!

Тоя москов дори за гербер е прекален идиот. Като слеят люспите от деформаторския блок бочко обезателно трябва да покани него и онова смешно доцентче мимистърчето на образованието да влеят своя ценен принос в редиците на ГРОБ ...

За да бъде приета една реформа, то трябва да е насочена към увеличаване на социалните придобивки. Е, ще помрънкаме, че с малко са увеличени, но ще се примирим ;)) Нямат подход тези гербери, колкото по-бързо ги сменим, толкова по-добре за Родината.

А за давностният срок защо не повдигнете въпроса??? Здравните осигуровки са периодични плащания и срока за тях трябва да е 3 години, а не 5 години!!! И защо на циганите държавата плаща осигуровките, а на безработните българи държавата не плаща здравните. Критерият трябва да бъде само един - безработен. Циганите получават социални помощи, не плащат ток, вода и здравни осигуровки. Интегрирайте циганите и те да си плащат ток, вода, и здравни осигуровки.

Такива важни закони научаваме след като бъдат приети, а после се започват промени след време . Понякога с години трудно се променя нещо "облечено " в законова форма.

Втора порция? Тя какво включва, отпечатък от полов орган?