Заячка: България да иницира процес "Хелзинки 2"

Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Андрей Турчак, секретар на Генералния съвет на руската управляваща партия "Единна Русия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лошо няма Колкото повече мир и разбирателство в света, толкова по-добре.

Тази дейност е за замаскиране на.....отиде да вземе заплатите на АБВ и БСП и да даде отчет на четири очи

Заячка, аре у лево.

Петков се опитва да прави мостове между Балканските страни и Русия ,това е хубаво и всеки Българин знае , че само така сме не уязвими от различни външни врагове ! Русия е гарант за мира и спокойствието на България ,а не някакво си НАТО ! Петков да продължава така и ще получи подкрепа от много Българи ,недоволни от грубото отношение на Управляващите с една Братска страна Русия , освободила ни от Османско -Турско Робство и помогнала да си върнем Държавността !

Хайде ако обичаш да не говориш от името на българите.

Аз съм Българин и моите дядовци са се били в Балканската и в Първата световна и са ме учили да уважавам Русия и да признавам нейните жертви за България ! Това че Румен Петков прави за да спаси България от всякакви грешки поддържам ! Ти се мислиш че си някой си , който е против и много са против , защо не си ходил на Шипка , там ще видиш колко са като мен мислещи ,такива като теб са единици и то работят за Сорос ,понеже са некъдърни за нещо друго създаващо и така печелят като продават България

Нещо май твоите дядовци са се били на грешната страна през Първата световна война. Иначе щеше да знаеш, че руският флот е бомбардирал Варна и Балчик, а славният генерал Колев е клал като пилета руснаците в Добруджа.

Това некъв сърказъм ли е, бате?

Mи то и гошо тарабата-георгий михайлович и правешкия свинар-тодАр христов живков се водат БГ.Би ли ни разказал какви чувства те изпълват гат чуеш тези имена.Би ли ни разказал колко точно "братски" чувства те изпълват когато си спомниш че през 1944г,"освободителите" от съветска русия поставиха на власт в БГ НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ ТОГАВА-комунистите ,С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА ВЛАСТВАт В полза НА "скъпите" "освободители".А като резултат на това властване през 1989г БГ се оказа НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА.Не вервам да се изненадаш от факта че когато един свинар властва в една стран то той неминуемо я превръща в кочина.

Странно е през 21 век двуного да твърди че 1877г русия е обявила война за да "освобождава" БГ.НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.Една империя само може да поробва.И просто русия е искала да замени турския поробител със себе си.Както виждате в първото изречение нарочно ползвам думата двуного.Не позвам думата човек защото тя предполага наличието на некакъв разум.Докато при същество твърдящо че някой освобождава друг очевидно разум липсва.Дори и най-примитивен.

Все едно чета Работническо дело, малко преди да настъпи развития социализъм..Всеки момент ще почнем да се побратимяваме.

Развитият социализъм настъпи, но беше студено и той толкова се беше развил, че пипна пневмония и опъна копитата.

Ало Петков ,санкции има само върху олигарси а не към държавата Русия.

Зайче, що първо не кажеш на Русия да се разкара от Крим и да си прибере от там разположените оръжия, в това число и ракети с малък и среден обсег, обратно в Русия? Пък после може и Хелзинки 69 да си направим с тебе. А, пиленце? Защо НАТО не присъстваше масирано в Черно мори преди окупацията на Крим и войната в Донбас 2014-та година? Защо бе, зайче? Вие от АБВ за идиоти ли ни взимате? Да оставим ушанките да си направят Черно море вътрешно руско езеро ли искате?

Виж кво момче,както казва меди доганов,"безплатен обед нема".ЩО саи мислиш че "освободителите" позволиха на комунистическта върхушка в БГ през 1980г-дааа 1980г,момче,не 1989г-да си пдготви осъществи "преходчето". ЩотУУУ без тва разрешение немаше да има и сдс дпс и мутри-все неща дето беха подгпотвени през теа 10г-от 1980 до 89г.А без подготовка нищо не става.И кръга на свинара от правец се подготви,след тва си направи "преходчето" и като резултат гепи всичко квото ставаше за гепване за тех си."Освободителите" позволиха тва на комунистите за да могат те днес вместо да са в затвора да защитават русия от името на БГ.Сега разбра ли.

Нема как да се въздържа и да не припомна "чудесния" "договор" подготвен от румен говедаров-извинете оФчаров ама аз все ги бъркам,нали знаете те са все такива овчари,кравари свинари...- "договор" за купуване на 1000 куб м газ на "цена" от 530 евра, а германия тогава купува газта за 350-60 евра за същото количество газ.И е на 1000 км по-далеч."Договор" след тва "подписан" от иван костов...хаха.Или пък ка същия кистоФФФ ПОДАРИ нефтохима на русия за да може тя да ни ... майката.Прочее нефтохима вече е собственос на собствениците на русия картела ротшилд...Така костоФФФ подари на "освободителите" един пазр на бензин от 6 милина тона годишно-БГ пазар, за да могат те да ни държат на каишка както си поискат.И заради този "подарък" БГ губи годишно по 3 ТРИ МИЛАРДА лв само от това че цената на нефта падна двойно....хихи

''България да инициира'',че НАТО няма да се ангажира с никакво придвижване на военни сили в региона и Черно море за да може Русия да напълни региона и Черно море със свои военни сили!Дето е пиосал един преди мен аман от руски кавали и кавалщини!

Божичко,тва наистина е зайче

Аман от руски кавали.