"Завръщане с гръм и трясък": "Крещящите орли“ ще бранят у нас източния фланг на НАТО

101-а въздушнодесантна дивизия "Крещящите орли" на американската армия е била за първи път в Европа по време на Втората световна война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си вървят в краварника не ги щтем в България и не са добре дошли в България Киро да си ги води в Канада тоя глупак ни натресе тая измет прокажна .

Крещящите лгбт+ крави,хаха

НИЕ КРАВАРИТЕ НЕ ГИ ОБИЧАМЕ ЗАРАДИ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ!! НО ОТКАКТО ВЗЕХА ДА СТРОЯТ ПАМЕТНИЦИ НА ВИДНИ КАУБОИ, ОТКАКТО ВЗЕХА ДА ВОДЯТ ТАКАВА ПРОПАГАНДА, ЧЕ И ЧЕШМАТА ДА ПУСНЕШ ВСЕ ЗА ТЯХНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ДА ГОВОРЯТ, ОМРАЗАТА СТАНА ПОВСЕМЕСТНА!!! СЛЕД КОРАБЪТ С МУХЛЯСАЛАТА ЦАРЕВИЦА, СЛЕД БАЗИТЕ...........................И НАКРАЯ СМЪРДЯЩИТЕ КОНДОРИ................ПОНЕ АЗ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БЪЛГАРИН ДА КАЖЕ И ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА ПОЛИТИКАТА НА КРАВАРИСТАН!!!! .......ТИЯ ДЕТО ПИШАТ ТУК СА ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ НА ЗАПЛАТА!!! СЛЕД ВСЯКА НОВИНА ИЗЛИЗАТ ДА СИ ИЗКАРАТ ПРЕХРАНАТА!!!:)))))))))))))))))))

Даже и по времето когато бяхме членове на Варшавския пакт у нас не е имало руски войски, а сега когато станахме членове на НАТО у нас се настаниха американски войски с цел да ни използват като плацдарм срещу Русия а не да ни защитават.

Продадоха ни нашите политици.

Да се махат!!!!!!!!!!!!

Идват кат аслани- връщат се насрани

който не храни своя войска, ще храни чужда ... вече е истина

И от кого ще ни пазят!? От нас? Или ще ни дадат насока за кого да гласуваме!

Ние сме членове на НАТО. Ако можеш да четеш, ще разбереш кои са враговете й и съответно - и наши врагове. Въпрос на мозъчно вещество.

Ей, олигофрен, вземи си хапчетата. Явно не си даваш сметка, колко си болен. Шизофреник живеещ във форумите

Олигофренът е този, който няма достатъчно мозък, за да води спора с логически аргументи. Затова и олигофренът псува.

Позволяваш на друг да ти казва, кой ти е враг? Ти идиот ли си?

Не само. Този попада в психологическата категория "Дълбок идиот".

Враговете се намират в САЩ, които са опасли целия свят със свои военни бази.

До тримата дълбоки идиоти: враг е този, който в исторически план винаги е бил срещу нас. Четете повечко, сельовци. Ама само с четене не става. И мозък ви липсва.

История? Ами хайде да погледнем малко назад... САЩ са учавствали в над 200 Войни от ВСВ насам. Бомбардираха бивша Югославия по време на войната в Косово. Цивилни. С обеднен уран. И не ми казвай, че това беше НАТО. Изравниха Ирак със земята, по данни, че Садам разработвал оръжия за масово унищожение. След това ЦРУ официално си признаха, че докладите за тези оръжия са фалшифицирани. Икар все още не може да се оправи от това, гражданските войни там не са спирали, демокрацията не хвана корен. Изобщо, държавата я няма. Разруха. Предизвикаха бунтове в Либия, след което нанесоха въздушни удари върху либийските войски. Още веднъж ректен удър по чужда държава. След това, същото положение като в Ирак. Държавата на практика я няма. Сирия... Същото. Предизвикаха бунтове, след това подпомагаха възстаниците, намеси се ИДИЛ. Отидоха там да се бият срещу ИДИЛ и "борбата" им "срещу" тях продължи три години, през които Ислямска държава само ставаха по-силни и завземаха все повече територия. Сирия е в руини. Отново същото. Ето ти кратка ретроспекция на дейностите на САЩ в близките години. Разруха и страдание за хората, където се намесят. Да ти припомня и у нас, какво се случи. 1992-1993 година американската администрация изготвя национална стратегия за икономически възход и преход към пазарна икономика на страната ни. Благодарение на тази стратегия ликвидирахме селското си стопанство. Преди това хранихме една трета от Европа с плодове и зеленчуци, млечни продукти. Ликвидихаме промишлеността и почти цялото си производство. Били сме 26-ти в света по БВП. 25-ти! През 1988 сме имали ръст на икономиката почти от 11%. Данните можеш и сам да си ги намериш. Та, кой ни е враг?

Кой ни е враг? СССР ни владя 45 години, резултат - фалирали заводи, хиперинфлация, 3000 лева долар, няколко поколения се научиха да отчитат резултати за несвършена работа. Дори и ти едва ли имаш желание да живееш с руски стандарт. Компютърът и телефонът ти са правени с американски или южнокорейски технологии, а не руски. Нападнатите от САЩ държави са упраялявани от диктатори като Путин, развъдници на тероризъм. Искаш ли да живееш в страна, в която друг решава вместо теб? Относно селското стопанство - кой ти пречи да си копаеш нивата? Американците ли?

Преди две седмици написах, че в България предстои да бъдат докарани хиляди чуждестранни военни, а до година-две - София отново да бъде подложена на обстрел и частично или на цяло срината. Тогава се смяхте (някои) .... Сега още ли се смеете ? Тези войници и самолети идват тук за да войдят война с Русия, тъй като Зеленски явно много дълго няма да се задържи... Още ли се смеете ?

Смея се, троле, да. Смятам, че родината ни трябва да бъде защитена срещу агресора. Защото ако ни нападнат господарите ти, които те с снабдяват с рубли, миризливоят ти селаки задник ще е първият, който ще се изнесе.

"Защитниците" ни първо ни лишиха от защита ( намалиха армията по договора за присъединяване към НАТО, накараха ни да си нарежем танкове, изстребители, ракети ), сега идват тук да ни пазят? Пак ще те питам, ти идиот ли си?

Идиоте Марко, всеки алианс си има правила. Ако не ти измасят, заминавай за Руслямистан. Тъкмо страната ще се изчисти от един кретен.

в България предстои да бъдат докарани хиляди чуждестранни военни, а ние ще се грижим за прехраната им както се грижим за украинските бежанци.

ПОСРЕШНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ ? КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ !/нали путин така прави /

Защо американските освободители спешно напуснаха Авганистан а преди години и Виетнам?

ДОБРЕ ДОШЛИ!

ФАЩ видяха, че властта им се изплъзва (визирам Кир4о и Кокор4о) и побързаха да се настанят още преди изборите.

Тези, които разрушиха София по време на втората световна война ли са!вярно че оттогава не са били тук. Ха ха.да не стане пак същото

За да не бъде разрушена България пак от същите отрепки и от агресивна Русия.Наште съюзници са у нас.

Ти въобще имаш ли мозък в главата? Какво са разрушили Сталин и БКП? Сговняното шопско блато за което Чърчил казвал че трябвало да се разруши и да се посадят картофи ли?

БРОИ САМО ОТ 5 до 7 ! и почва пак отначало ! ИМА МЯСТО ЗА ТАКИВА - ПСИХИЯТРИЯ !

Запознайте се с историята. Защо по време на ВСВ София и други български градове бяха бомбандирани от англоамериканската авиация а не от съветската. Причината е обявената от тогавашното правителство и парламент на война на САЩ и Великобритания. На СССР не беше обявена война и затова нямаше бомбандировки

Яневия преди говореше как ще правим батальон ... с дефицити :) Дефицити в артилерията, ПВО-то, комуникациите и разузнаването :) Сега даже и за батальон не говорим, а ще участваме с една рота с дефицити :) Но иначе льотчикът и солташакът му Янев все приказват как сами сме щели да се отбраняваме.

Украинците са на свършване, а нас ни готвят за следващото пушечно месо

Ами ти не ставаш за нищо друго

Че на никой не му се мре в Украина за Путин и затова ще мобилизират вас.Путкинските тролове да мрете в Украина,а не само да лъскате бастуня пред портрета на Путин

Не руските а украинските пленници не щат да се връщат в Украйна... че пак ще ги пратят на фронта, а руснаците с кеф си се прибират в Русия.

Слава на НАТО Слава на САЩ Слава на храбрите украинци Добре дошли американски войници в приятелска България. В България има една шепа дебили по рождение и олигофрени които ви мразят но нали знаете поговорката кучето си лае керванът си върви и другата българска поговорка всяко стадо си има мърша.

хахаха РУШИСТИТЕ изпаднаха в диария от тая новина хахаха Истината е, че освен армия на НАТО, тук трябва да се намесят и ФБР, за да ИЗЧЕГЪРТАТ руските шпиони и подривни елементи, които клатят държавата 30 години. Не случайно сме обвързани с руските интереси, така, че когато там леко врътнат кранчето, тук падат правителства и си слагат техни изпълнители. Не случайно сме абсолютно подобние на руската мафиотска държава, пропита от корупция и нулеви доходи за обикновените хора. Не случайно българските олигарси са изградили структури в държавата както руските и подържат открити връзки.

ФУИ: FBI се занимава само с вътрешни за САЩ операции

Те не са изпратени тук заради Русия. Те са тук, за да възпират българите от политически завой различен от натрапената ни политика.

Брей, руските тролове са активни и си слагат плюсчета. Другари, дори вие не искате да живеете в къщи без електричество и да акате в тайгата.

Но такава е съдбата която ни готвят от НАТО, щастливците ще измрат а военноплениците ги чака Сибир. Почти 100-а американски пилота по времето на студената война се преквалифицираха в съветски първопроходци в Тайгата.

Изроди, дано се върнете в торби до един мамка ви окупаторска!

Най-добре да им пуснем тия пърдящи свраки на руснаците и да им гледаме сеира!

Сега реално ще правят с нас каквото си поискат!

И правилно е така да бъде, заради изроди като теб

Да.Реално руснаците няма да могат да ни ,,освободят” и ,,присъединят”

Главнокомандващият Радев нали иска ненамеса на България във война, а какво прави за това??? Превръщат ни в жива мишена! Дано не обявим и война на Русия!

И тава ако не е нахлуване в чужда територия ,здраве му кажи?????????????Но иначе ще ни пазят !!!!!!!!!!!!!!!!От кого ???????????????Кравари мръсни ,гадни окупатори ненаситни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нашите са за трепане. Те позволяват това

По повод поста на Мдаа: "но това не попречи на ватниците да ни заробят и грабят в продължение на половин век". Пълни глупости. За събитията и причините за навлизането на СА в България много подробно разказват Стойчо Мушанов в книгата си "Моята мисия в Кайро", изд. 1991 г., и Константин Муравиев в "Събития и хора", изд. 1992 г. Преразказвам набързо: На 23 август 1944 Румъния, която участва във войната на страната на Германия, обявява капитулация.Съветската армия стига до Дунав. Регентите и правителството на Багрянов се опитват да лавират, търсейки решение. На 29 август Стойчо Мушанов е изпратен в Анкара и Кайро, за да се срещне с британските посланици и военните аташета на двете страни. Целта е да уговори признаването на България за съвоюваща против Хитлер, а също и навлизането на английски войски в страната. Англичаните се съгласяват да навлязат в България, но категорично отказват да ѝ признаят правото на съвоюваща срещу хитлеризма страна, Освен това, те поставят условие - заради съюза с Хитлер и "символичната война" с Англия и САЩ България трябва да отстъпи териториите до Пловдив на Турция и Гърция и да стане член на Балканска федерация начело с Турция. Мушанов отказва и се връща в София с искреното убеждение, че тези претенции са по личното внушение на Чърчил. По-късните мирни преговири след края на войната потвърждават това му убеждение. На 2 септември на власт идва правителството на Муравиев. А в архивите на МВР от този период има данни, че на 5 септември на българска територия нелегално проникват английски, американски и турски разузнавачи. Те се срещат с Муравиев и предлагат правителството да пусне в България турски войски, които уж щели след капитулацията на Германия да бъдат заменени с английски и американски. Така щяло да се пресече проникването на болшевизма. По това време Турция е струпала 26 дивизии в близост до нашата граница. А Първа българска дивизия, която я охравява получава заповед да се изтегли към София. Де факто, правителството на Муравиев се е готвело да постави страната под турска окупация. Не под английска, не под американска, а именно под турска. В това време съветското военно командване е предвиждало само да поиска разрешение за преминаване през България (има съответните записи в архивите). Но надвисналата опасност от окупация от уж неутрална Турция променя нещата На 5 септември вечерта СССР обявява война на България и съветските части навлизат на територията ѝ. При това с категоричното разпореждане на Сталин да не се разоръжава българската армия. Това е била реалната причина, отразена в спомените на двама български политици, непосредствени участници в събитията. И вероятно, доста по-вярна от писанията на журналистите от DW. И още малко факти и история. Защо непрекъснато се говори за съветска окупация, а никой не споменава за германска такава? Присъствието на чужди войски на територията ни още не означава окупация. Ще се окажем ли по тази логика под американска окупация, когато тук се настанят въпросните "Крещящи орли". Под американска окупация ли сме и сега, когато на територията на страната има американски бази? Според тълковните речници, военна окупация има, когато се прекратява самостоятелното национално административно управление и се формира ново управление, функцията на управление на завладяната територия се поема от чужда войска. Съветската армия не създава в България своя администрация, полиция и съд, за да има окупация. В страната е формирана нова отечественофронтовска самостоятелна власт, самостоятелно правителство, окръжни и общински административни звена и структури. След приключването на войната Съветската армия се изтегля окончателно от територията на България. Тя не създава и не поддържа свои военни бази, каквито са създадени и поддържани в Германия от САЩ, Великобритания и СССР. А що се отнася до това, че са ни заробили и грабили, какво да кажем. Цифрите и икономическите показатели от онези години говорят сами за себе си. А сравнението с армията на НРБългария и тази на РБългария е просто убийствено. Истината е там, във фактите и документите, в спомените на реалните участници в събитията, а не в опорките и версиите на Дойче Веле или на политици с ясно прозиращи политическите намерения, независимо дали са русофили или русофоби.

Селски троле, Ясеки автор е пристрастен или на нечия хранилка. Истината е, че комунизмът у нас фалира. Той е отречен в цял свят. Цифри? Всички знаем, че другарите сте много добри в отчитането на работа, но не и в извършването й, така че не ми говори за цифри.

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Но пачаврите, тоалетните хартии и троловете продължавате да виете разбира се. Знае се, че сте от категорията "дълбок идиот", затова не се очаква да замълчите, та камо ли да прочетете нещо различно от спуснатите ви опорки. Това не променя историята, колкото и гнусна политическа прочит да правите.

Дълбок дебиле qwerty, Фактите сочат друго. Иска се мозък да го разбереш. Ти си пролетарий и нямаш такъв. Няма да си правя труда да давам аргументи на дебил.

Затова, другарю със селското име Нане, гледай си картофите и доматите, нямаш работа по форуми.

Нито архивът на страната, нито Стойчо Мушанов и Константин Муравиев могат да бъдат наречени "всеки автор" и обвинени, че са на нечия хранилка. И двамата са известни със своята антикомунистическа и антисъветска позиция, да не говорим пък за отношението им към Отечествения фронт и правителството на ОФ след събитията на 9 септември 1944 г. И вместо да наричаш някого "руски трол" или "другар със селско име", само защото си е позволил да изкаже мнение, различно от твоето, по-добре вземи и прочети въпросните автори, порови се в документите. Може пък да научиш нещо. Или искаш да приличаш на един известен герой от руската класическа литература, чието кредо е: "Не хочу учиться, а хочу жениться"; в твоя случай това звучи така: "Не искам да зная, искам да мразя и ругая". И по отношение на селското име, да те светна - въпросният ник идва от герои на Елин Пелин (Нане Стоичковата върба", "Бялката на нане Вуте") и в шопските диалектни говори има значение "бате, батко, по-голям брат". Но като си решил и големия писател да наречеш селянин, твоя си работа. Самият Елин Пелин винаги се е гордял с произхода си и с това, че са го наричали "певец на българското село".

Твоето мнение не струва и пет пари, след като нямаш нужното образование. Ние на диалекти или жаргони не говорим, на село си ги ползвайте, колкото искате. Сам си си вкарал автогол, пускайки руски цитати. Ще се повторя - любимите ти комунизъм и Русия са отхвърлени по цял свят. А ти, като член на обществото ни, сам си знаеш колко струваш, след като си се продал. Каква полза има от теб за общесттвото в сферата на интелигенцията?

Не че ти влиза в работа кой какво образование има, но все пак просто за сведение - имам и достатъчно обща култура, и висше образование, както и делегирано от държавата право чрез съответната диплома, при това с отличен успех, повече от трийсет години да се опитвам да наливам знания в главата на такива като теб. Проблемът е, че такива като теб просто не желаят да учат. Много по-лесно е да се повтарят опорките от всеядния интернет, в който абсолютно преднамерено и безотговорно се публикуват и неистини, и полуистини. При това ползвам и достатъчно добре и чужди езици. Което, впрочем, не веднъж и дваж е било демонстрирано.

Ти, драги, няма как да наливаш нещо, каквото нямаш. Нито пък някой иска нещо от теб. Най-доброто, което можеш да направиш, е да си гледаш старините, да си взимаш пенсийката, да зяпаш сериалите и да оставиш образованите хора от по-новото поколение сами да решават кое е по-добре - САЩ или Руслямистан. Твоето поколение, слава Богу, вече е отмиращо. Повече комунизъм няма да има, а светът е такъв, че всеки с умения и образование се реализира по-добре, отколкото любимците ти в руската кочина. Твоята епоха вече я няма.

Абе фактите са си факти, ама хич не си политически коректен, така да знаеш!

Недей да манипулираш историята бе тъп комунист нали 50 години учихме лъжливата ви и измислена история.

Винаги е било казвано от моя страна - нито съм фил, нито съм фоб, само човек, който предпочита да чете, да научава различни факти, да сравнява различни гледни точки и сам да си прави изводи.

Нане смесваш факти с лъжи. От горе до долу поста тие изпълнен с ръжи и внушения. Сталин като продължител на руската империя е искал заличаването на България и подготвя раздаването на земите ни на Югославия и Гърция ако там беше победила компартията през граждансщата война.Започналата дебългаризация на Пиринският край и подготовката за предаване на територията на Югославия на Тито е дело на БКП и Съветското правителство

Никого не се опитвам за манипулирам. Просто така са видели нещата Стойчо Мушанов и Константин Муравиев. Книгите са цитирани и могат да бъдат прочетени.

2022-08-14 14:32:18 Нане (нерегистриран Как са видели нещата, не ги прави истина. А тя е следната - руслямците искат Босфора, а ние сме на пътя им. Освобождението ни се дължи на това, а то е последвано и от 45 години руска окупация.

Из нета циркулира една карта на България,изглежда мно-о-ого интересна.Към картата има текст ,в който се твърди че означеното на картата било договорено с големият господар на България отвъд голямата вода.На тази карта е отбелязано едно пространство с форма на неправилен триъгълник.От единия връх,който е на нос Калиакра,където е локатора ,както и хубавия ресторант в пещерата ,където преди години по време на социализма хапвахме панирано филе от черноморска акула с бяло вино..Та от тази точка тръгва почти права линия до Силистра ,след това по българската речна и сухоземна граница се стига до морето.В този триъгълник попадат Каварна,Шабла,Крапец и стотици села и малки градчета.Някога единият ми дядо 1916-1917 година е воювал по тази земя,в един от конните полкове.Та в текста пише,че тази зона ще е военна зона на НАТО ,а българското население ще бъде изселено и там то няма да може повече да стъпва.Според написаното вече преговорите били напреднали и ,губим тази част от златна Добруджа , а след това защо да не дойде и "Шеврон" , та да съсипе окончателно тази плодородна земя.

Я, модераторът на руска хранилка ме е изтрил. Затова ще пиша пак. Тролче, сред интелигенцията се ползват доказателства. А не да пускате разни неща да "циркулират". Не като при вас, Ганьовците - "циркулира, чух, някой каза, ФБ, бгмама".

Ирански пилот лети с МИГ 29 над Либия Изведнъж се появяват два Ф 16 Пилота се шашка и отваря описанието там пише при два вражески самолета натиснете червеното копче натиска и двете Ф16 ки са ударени Продължава обаче се появяват четири Ф16 той е отчаян Чете описанието там пише При поява на четири Ф16 натиснете зеленото копче Натиска и Ф ки те са унищожени Появявят се шест Ф ки пилота се шашка още повече Чете в описанието натиснете синия бутон Тогава зад него се отваря вратичка от нея излиза леко пийнал руснак и му казва : -Пич я се дръпни да седна.

Да ама истината е стотици свалени Миг-ве във израелско-арабските войни и нито един свален F-16.

Щото тогава са били ф-4 на мода ф 16 е нямало още.

Ф-4 са били на мода докато не дойдат Ф-16 и Ф-15 , които продължават веселбата. Конкретен пример - лудият купон със сирийските клетници над долината Бекаа , 1982 год. П.П все някой Ф-16 ще имат свален израелците , няма да са баша на нула.....

Тия ли кауни ще ме защитават?!? И от кого бе, гейове недоклатени.....?!?

100+

миндил русоробски

Чакаме ви с нетърпение. Епилирайте се, тоя път няма само да ви пляскаме ами ще ви по-бкаме!

Не ни трябват каквито и да е боклуци от други държави за ни защитават. Т.ъпите ни политици насила ни правят мишена на руснаците.

Задава се Война на Цивилизования Свят с Азиатската Империя на Злото…, която ще прекърши гръбнака на русия звяр.

Хем му казвах на баща ти да ползва презерватив, когато ебе курви...

+ + + + +

Времената станаха други.

Талибаните ще ги оправят.

Видяхме как ,,ги оправяг”! Американзите убиха Зауахири на балкона в къщата му в Кабул

Ние ще ги оправим.

"Завръщане с лайна и пясак": "Грухтяшите дзурли“ ще бранят у вас 9 заднио ви двор от макетата.. ббаахаха

Се въргалят хиляди ,,денацификатори” в Украина.И теб ще мобилизират

Пилците от ФАЩ да си ЕПМ!

Сега очакваме 101 рота на пивоварен завод Балтика , с мотострелкова пиянска ватенска рота бухахаха! Руския дивеч се е размножил! Сезона е открит! Орки укри всичко ма буркани за зимнина

Тази зима ще е последна за усраина :)

На времето Цар Борис каза на Хитлер че няма да стане, Царя беше мъж а сегашните ни лидери са п... и

но това не попречи на ватниците да ни заробят и грабят в продължение на половин век. Никога повече.

Граби майка ти турските тираджии на Околовръстното...

Няма как да се бием срещу руснаците. Българите просто няма да насочат оръжия в тази посока. По-скоро ще ги насочат срещу политичаската ни измет.

добра дошли са от НАТО да ни защитават от руските окупанти и орки-терористи.

Да те защитят манафите

Бегай да ги посрещнеш със свирчоци и дупе с вазелин :)

А КОЙ , КОЙ ??? допуска това ???

Тия изроди нямат работа в БГ,да се махат от тука и крещящи и смърдящи всякаква американска измет..от тях някой трябва да ни защити

80 процента от българите не се страхуват ор Русия, страхуват се от врещящите орли

Не се страхуваме и от тях.

"Крещящите орли“- ха, ха като дойде "Калибъра" и перушина няма да остане от тях! Голешарчета!

крещящи-пищящи-врещящи - да си стоят у скалното гнездо; Родината ни не граничи с Атлантическия океан не може да е в северноатлантическия военен съюз, живи + здрави

САЩ искат да започне война между Русия и САЩ, в която воюващи ще бъдат страните от източния фланг на НАТО, до последния гражданин от тези страни. Затова идват американски войски тук, за да дразнят Русия, с надеждата нервите на русите да не издържат и да отговорят на предизвикателството. Украйна вече не върши добре работата с воюването, трябват нови марионетки, по възможност корумпирани правителства от бившия СИВ.

Ще останат изненадани, когато застанем рамо до рамо с тях срещу Русия и след това им пръснем главите. Направо ще зяпнат с уста

Напоследък някаква инфантилна мода се вихри из тролските среди и от двете страни, но най-вече при украинките нацисти и англосаксонските фашисти. Въобразили са си, че като се пишат с такива категорични никове като: "българин" "Българин" "Горд българин" "Бай Ганьо" вариации на тема "факт" и т.н. лъжите и тъпизмите им звучат по-правдоподобно и някой може и да им се върже даже ! Разбира се, като професионалисти, като се загубят из собствените си бълвочи, започват с лични нападки, обиди, псувни и гнусни цинизми. Последното важи не само и за руските тролове, но и за наши сънародници, с толкова закърнели мозъци, че като видят руснак на улицата очичките им се насълзяват от умиление по братушката. Кат ги питате: - Как маже една мисъл да не мине през главата ти ? Отговорът е обезпокоително логичен: - Ей саа мина, на можах да я фана.

Хората си живеят на запад добре с висок стандарт и правят любов, а този ненормалник Путин се вживява в ролята на император. Всъщност се оказа един обикновен лъжец, крадец и убиец. Ще бъде съден като военопрестъпник или ще си умре в някоя землянка в Сибир!

От достоверен източник ЦРУ е научило че дори оркестърът на Българската армия разучава нови руски мелодии... И затова американското правитилство изпраща в България военни части специализирани в бързата евакуация, защото си знаят че местните американски агенти изгубиха контрол върху ситуацията в България.

Така един самолет с руски музиканти и танцьори “народни артисти” на Руската федерация излетя от Крим с общо 120 души на борда да весели руските главорези за Нова година, бомбардиращи в Сирия жени и деца. Та този самолет се разби и падна в Черно море. Ако се съмнявате, че има Господ, то вече можете да сте сигурни в това. Има възмездие! Долу Путин, свобода за Навални!

Значи американците изпращат цяла дивизия за да избие оркестъра на Българската армия... щото няма друг повод заради който да плеснеш поста си под поста за откритото от ЦРУ русофилство у българите, дори тези под натовски пагон.

И уй за усрайна :)

Войната с фашистка роССия Ще бъде по-лесна И по-бърза Отколкото смятахме преди 6 месеца

Я кажи, вчера русите изпълниха ли плана да пратят 1000 укросвине в екарисажа?

По официални данни, толкова гинат на ден

От ресурсите на Сибир А от роССия имат нужда само орките Така че орките са излишни

Човечеството има нужда и от ресурсите на америката. А от краварите никой няма нужда. Та кво ще кажете да им гепим ресурсите, а ?

Ако ви стиска

Ми пробвайте се и с Русия бе . Ако ви стиска. Ама сега пратихте урко-нацистите да мрат. А вия там зад океана сте далеч.

Запада има пари да си купува ресурси, а не да ги заграбва. Грабителите са кремълската уродлива клика ма Путин, която заграбва наготово територии от други като Крим и още 140 поробени народа в самата нея. Избиха и чукчите(техните индианци) и им заграбиха земите, газта, нефта, златото и диамантите, за да могат няколко десетки велможи олигарси да се къпят и тънат в разкош!

Запада има пари защото не плаща... независимо дали за ресурси или за патенти.

При разпада на руската помийна яма България трябва да вземе всичката земя до Урал, като обещетение заради вековното руско робство. Останалото да го делят Украйна, Турция, Китай и Япония.

Със сигурност България ще вземе само на магарето х.я.

За урко-нацистите всички други са фашисти. Само те не.