Завой на Запад в Молдова: Мая Санду печели и на балотажа

До 40% от молдовците са заминали за чужбина, за да избягат от бедността. Мнозинството от тях са гласували за новия президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата Украйна ...

Как ще ги стигнем молдовците?

Време е за сепаратизъм значи ай чиститу дано и при нас по скоро.

Додон, на 45 години, на практика вече не може да стопи преднината на 48-годишната Санду. Ние това го знаем още от детската градина. Веднъж един ми се фукаше, че бил на 5 години. Казах му, че и аз ще станана 5. А той ми отвърна, че тогава вече щял да бъде на 6. Трябва някой да му каже на Додон, че една година няма как да стопи, а той тръгнал да топи цели 3. Или пък кой знае? Може с някакви съветски специални средства да успее.

Верно си люхо парче

Поредната атака срещу руснаците.Молдовците , също като нас, не се отличават с особен интелект, мислят си че като вземат тескерета за Европа, ще цъфнат.Който не може да види какво стана в Украйна или пък в Армения съвсем прясна, е тотално кьорав.Чака ги още по голяма бедност, или поне отделяне на Приднестровието.

И в Армения се радваха че късат с Русия и се обръщат към Запада (но със задник към Азербайджан). Скоро Молдова ще е във Велика румъния, а ние ще приемаме бежанци-бесарабски българи...

Честито на молдовците!!! Правят крачка напред. Въпреки това, много трудно ще се отърват от руската тирания.

Всяко невнимателно движение на прорумънските националисти ще доведе до отцепление на гагаузките райони.

А ние кога ще се разделим с Бойковската тирания

Ако знаят какво ги чака...

Абе, излъгаха ги и тях с шарените стъкълца "свобода", "демокрация", "толерантност", "евроатлантическа солидарност"... Като негрите и индианците навремето. Да ги заробят и тях, да им вземат златото, земятата, децата., живота... всичко. Като в Украйна. Като в България, бе.

ти пък щото много знаеш

Кръгом и крачка "напред". Ще цъфтят и вържат. Като нас, българите.

И кой ШЪ НЪ УПРАЙ!? Христо Иванов, може би. С Пръмова, двамата. А, Москов шъ упрай "ковида".

Всички се опитват да се измъкнат от лапите на Чебурашка! Само ганьовците си мечтаят за Путин, Ким Чен Ун и Лукашенко! Къса памет има булгаропитека! Много къса!

Абе, тиквеник, и тук ли се появи?

споко сега путкин ще организира майдан както в Украйна.няма откачане от Златната орда

АБе борисов да се маха пък който иска да идва. България сме заприличали на няктв беден американски щат

За съжаление не си никакъв арменец, а си русофилистичен отпадък и само петниш името на арменската велика нация !!!! Армения не съжалява за избора си, за ориентацията си към Запада, но мизерната пРосия не спира с опитите си да завлече обратно в блатото на мизерията всички бивши държави , членове на СССР ....

А ти се радваш на ИДИОТА ТРЪМП Аре пии белина и си лягай

вярваш ли си, или днес офиса на герб отвори рано

Дебил, който упорито се изживява като "зевзек".

Когато бяхме в "лапите на Чебурашка", oтивaхмe км 9млн.. Имaхмe 700хил. aрмия cъc зaпaca, c 300 (ТРИ-CТA), нaй-мoдeрни, зaтoгaвa, caмoлeтa(пoвeчe oткoлкoтo имa „oбeдинeнa” Гeрмaния, днec) и 2000 тaнкa. Милиция и вътрeшeн рeд (цигaнитe и турцитe, aмa мнoгo дoбрe cи знaeхa мяcтoтo). Прeз грaницaтa пилe нe мoжeшe дa прeхвръкнe. Прoмишлeнocт. CEЛCКO CТOПAНCТВO. OБРAЗOВAНИE. Coциaлнa cигурнocт. Нaукa. CПOРТ. Бяхмe нa 8-мo мяcтo нa Oлимпиaдaтa в Ceул прeз 1988г. Днeшнитe coр.ocoиди бяхa в Бeлeнe. E, вeрнo e, нямaхмe чужди вoeнни бaзи в cтрaнaтa, бeзрaбoтицa, гeй пaрaди, бaнкoви фaлити, пирaмиди, тeл. и имoтни измaми. чaлгa, нaркoтици, пoрнoгрaфия, прocтитуция трaфик нa хoрa, coрo.coидиoти, "бeжaнци", "битoвa"/"рoмcкa" прecтъпнocт, мeнтeтa, клoшaри... Ceгa, oбaчe, при aмeрикaнcкaтa дeмoнoкрaция cмe нa път дa изчeзнeм кaтo нaрoд и държaвa

"До 40% от молдовците са заминали за чужбина, за да избягат от бедността. Мнозинството от тях са гласували за новия президент" На никой не му се живее в колхоза на руската мизерия ....

"До 40% от молдовците са заминали за чужбина, за да избягат от бедността. Мнозинството от тях са гласували за новия президент" Ето това изречение трябва да бъде окачено на централно място в дома на всеки русофил-национален предател ....

Еми, искат и молдовците, рамо до рамо с братята си от Украйна, България.. цяла източна Европа, да мият и те волно, и свободно задници и чинии на запад. Искат и те права за молдовските цигани и джендари. И най-сетне икономиката им да бъде обгрижена от американски и немски фирми, че да им се дигне стандарта, ама друг път.

Сега с Май Санду, ще цъфнат и ще вържат. Като нас, с Боко.

В Молдова 89% са власи. Има малко руснаци, малко украинци и малко българи. Ако се присъединят към Румъния от раз влизат в ЕС. В Молдова повечето, включително и българите са с Румънски паспорти.

Ти какво предлагаш - да пият бояршник, както руснаците ??? "До 40% от молдовците са заминали за чужбина, за да избягат от бедността." Ето какво създаде мизерната лилиПутинова кочина с държавата Молдова !!!

Да се мият руски задници е къде по престижно. Защото какво според тебе работят молдовците гастербайтери в Москва?

"Победата на Мая Санду предвещава "ясно намаляване на руското влияние"

се пазехме бе празноглавецо , от самите себе си да не би някой да прескочи оградата на егрека и забегне на Запад .

Официалният език в Молдова е румънски. За разлика от македоните, които говорят на марсиански.

На всички е ясно, където има руско влияние, само глад и мизерия!

Там някакъв ръб беше написал че които подкрепял Русия бил нац. предател. в таз уста болна циганка да ти пикае данооо. А молдовците ще бъдат едни роби на запад, никога няма да ги признаят за бели хора като българите.

и от шеги вече не разбирате. Затъпели от омраза. Той взема на подбив лошо написаната фраза.

Сега съвсем ще се оправят. И те като нас изчезват от картата.

Явно не си нормален, щом Бойко ти е виновен, и "забравяш" кой вкара България в Еврозоната, а пропускаш "успехите" по времето на Луканов с купонната система и Виденовата зима, когато доходите на българите стигнаха невиждани върхове от по $6 на месец .... През управлението на Борисов, българите ходеха по 3 пъти годишно на море и то в чужбина - Гърция, Италия, Турция, Испания, а през Луканово и Виденово време, мряха от глад и студ !

Злото джудже Путя губи позиции навсякъде.

Няма Молдова, няма проблеми.

ами от желанието на народа да създава. Работливите се измъкват, когато виждат, че останалите теглят надолу.

Аз не сакам България да е добре, ами Русия да е зле.

Ама четете бе - "заминали за чужбина" За молдовците Москва НЕ Е чужбина ....

Скоро и Беларус Съвсем естествено, че руските шпиони са в пореден амок Иде краят на омразния поробител Разпада се

България ще е добре, само когато пРосия е ЗЛЕ !!!! Понял ?

Нещо напоследък хазарина демек евреина Ротшилд не печати хартийки та не знам как ще си вдигнат икономиката, да не се обърнат към БРИКС и Русия пак да ги спасява.

Крайно време беше, после Беларуси и така до големия Сатана СССР(какавото още е) Всички бивиши соц.страни ще си отидат и после другия голям агресор(втори по големина след нациска Гелмания и СССР) а именно САЩ. Всички зли империи ще си отидат, подкрепям САЩ само докато СССР не колапсира напълно заедно с потдръжниците си Китай,С.Корея,Виетнам,Куба.

И 150 милиона руски бедняци Всеки с един долар дневно са големи спасители

Обясни пак