Масови жалби срещу конкурса за завода за боклук

Трима кандидати за строежа на завода за боклук в София подадоха жалби в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) срещу процедурата по избор на изпълнител.

Обратно в новината

Коментари - Масови жалби срещу конкурса за завода за боклук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четири години ББ организира този конкурс докато регистрират Обединението "Хут Станилов" и сега хоп - печели!? Нали щяха немски, австрийски фирми да строят завода? Това беше преди изборите, сега "кукличката на конци" фандъчето избра нашата фирма.Познайте с колко ще се увеличи данък сгради и такса смет след този конкурс!?

Мрънкащите селяни по-долу как не им омръзна не знам. Ти гледаш да му направиш завод за отпадъци както всяка голяма столица има та като дойде от село да има къде да му се преработва боклука, който хвърля от терасата. То само мрънка. Иначе по темата дано всичко е наред - ще има много недоволни това е ясно.

Като говориш,просто само глупости,така че по-добре си мълчи освен ако не държиш някой да ти слуша простотийте

Всички сте много отворени и всичко знаете и разбирате. Клишета, клишета, клишета - само повтаряте като папагали едно и също години наред, а да си мръднете пръста - ъ-ъ-ъ....

Същата работа е и със завода за отпадъци в Пловдив.Ходиха инспектираха и казаха ,че аха заводът ще тръгне.Да,ама тва беше миналата и по-миналата година.От тогава заводът все тръгва и все не може да тръгне.

Къде ще се строи този завод? А, къде ще е депото за неопасни отпадъци? Кого да питам? А като питам, кой ще ми каже?

Механо-биолигичното третиране и депото ще са до село Яна, а компостиращата инсталация е в Долни Богров. До сега никой нищо не е следил и изведнъж надигате глави да лаете. Още нещо да искате да знаете, кажете.

Общата сума на строителството, заедно с държавното и общинското финансиране, е над 180 млн. евро. Хут-Станилов ще го строи за 208,9 млн. лв. Разликата от над 20 млн. от къде ще дойде, за да се плати на строителя?

Господине , вижте паричната единица - 180 млн евро и 208 млн лева

Никой не е снесъл достатъчно, където трябва и колкото трябва, затова и сега им дават време на всички за размисъл. Ех, бедни ми бедни, екскмете, що ти трябваше да лапаш голямата лъжица, а да оставиш пълен батак, та сега и дамата на фъндъци да не смее да каже, че има лошо наследство. А главният архитект да не си трае, а да каже за цялата далавера около София ленд и други апетитни уж частни имоти, които снесоха толкова много и където трябва, че сега хем не работят, хем времето работи за тях и чакат - извинете за повторението, да им дойде времето, както казваше един бивш реститут, титулуващ се цар, но останал си дребна продажна душица. Каквито са впрочем и всички от сега и прежде управляващите ни.

KОБО (Косков - борисов) печели в таси ИГРА!!!

I след 30 години заводът за боклук още няма да е построен. Боклукчийската мафия няма да го позволи!... Спечелилият конкурса Станилов строи и метрото. Че конкурсът е съвсем прозрачен, си личи отвсякъде!... Баш така си е! Повечето хора изобщо си нямат представа колко доходни са мръсните игрички с отпадъците! Пука ли им на тези изродчета, че прецакват около два милиона души?!...

Не приятелче,прицакват 6 милиона българи - 8 милиона като изключим 2 милиона софийски хрантутници.

Спечелилия конкурса Станилов строи и метрото. ЧЕ конкуса е съвсем прозрачен си личи отвсякъде.

Баш така си е, ннн. Повечето хора изобщо си нямат представа колко доходни са мръсните игрички с отпадъците. Пука ли им на тези изродчета, че прецакват два милиона души? Да бе...

ТВА БОКО ОЩЕ ЛИ НЕ ЕПОЧНАЛ ЗАВОДА ЧЕ ПРЕДИ ГОДИНА СУМА ТИ БАЛЪЦИ ИЗЛЪГА ...ДЕТО СЕГА ГО ДУХАТ ЯКО...

и след 30 години заводът за боклук още няма да е построен.Боклукчийската мафия няма да го позволи.