47-годишен мъж загина, а друг е ранен в Ловеч

Работник на 47 години е починал след трудова злополука в Завода за отливане на чугуни "Осъм АД" в Ловеч, а друг е настанен в болница.

Обратно в новината

Коментари - 47-годишен мъж загина, а друг е ранен в Ловеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой кумуняга русифилистик и псевдо бизнесмен е собственик на завода

Не е комуняга и е много свестен собственика на завода. Собственика никога не е казвал "Няма да получите предпазни средства" а точно обратното - "предпазните средства да се ползват за безопасност и опазване здравето на работниците". Много често работници казват "абе то може и така" или "така, без тези ръкавици, без каска или без шлем ми е по-лесно". Явно се води разследване. Нека да видим какво ще установи.

Това е много тежко и опасно производство и като такова не си е работа да се управлява от мутрисмени и бай Ганьовци , но........това е положението.Късно е, дет се вика, либе за китка.

d4

при тежки професии като металургията има ефективни защитни средства. но те струват доста пари. недопустимо е, разтопен метал да попадне в окото на работника.

като му дадеш ЛПС, а той не ги ползва щото е велик майстор и на него нищо не може да му се случи.

Така е, прав си, някому можеш хиляда пъти да кажеш и нищо, ти си тъпия, а той умния, защото от 20 години правел така и нищо не е станало. Па като стане белята друг му е виновен, тъпия метал взел, че го изгорил.

Едно време на "заводите за отливане на чугуни" им викаха "чугунолеярни заводи"

В Ловеч кметицата като се напие се хвали колко е близка с Гриша Ганчев.Интересува се само от мутрите, а от завода и хората....

Че как така са оповестили случая. Те всичко прикриват там. В този завод всичко е скрито -прикрито. Едни печелят, другите бачкат и умират без време. Скапана държава

ГРАД ЛОВЕЧ Е ПОРОЧЕН ГРАД.ТАМ ВСИЧКО Е НАУШКИМ. И ВЪПРОСНИЯТ ЗАВОД, И ОКРЪЖНАТА ИМ БОЛНИЦА И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА И ФАЛШИВОТО КМЕТСТВО И ПИЯНДУРНИЦАТА КМЕТИЦА. ДОКАТО НЕ СЕ ИЗМЕТЕ НЕКЪДЪРНА ПАСМИНАГЕРБЕРСКА ЩЕ СТРАДАТ ОЩЕ МНОГО РАБОТНИЦИ

не си на партийно събрание.

А бе какво да коментираме, за 1 ден 2 инцидента. Всичко в тази фирмичка е на шест!