Павлова: Спряхме ”Хемус”, за да покажем, че не сме зависими

Със спирането на строежа на АМ „Хемус” показваме, че нямаме зависимости, ще ползваме държавни пари, не евросредства, заяви регионалният министър Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Спряхме ”Хемус”, за да покажем, че не сме зависими | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И вие сте зависими- крадете, лъжете и вземате подкупи наред, но сега явно нещо ви стреснаха от ЗАПАД и след като ни отделят от Румъния/ защото те си вкараха голяма част от корумпираните боклуци в затвора/ сега се чудят как да се направят, че уж виждате ли у нас нещата били нормални..... т.е. мафията не се е сраснала с държавата. И как да повярвам като най-големите грабители на държавата се разхождат необезпокоявани и продължават да отклоняват създаването на независими съд и прокуратура, защото първо тях трябва да вкарат по затворите.

Айде затворете ЛАФКА, за да покажете, че сте независими.

Вие ли ма свиньо мазна? Вие ли не сте зависими? Че то вие ако не сте зависими сте загубени!

Тази Дама със съвсем разнопосочно образование, получено в някакъв Свободен Университет започва да "спира" инженерни проекти.Как спира?Кой и дава право да спира?Или получава някакви команди от Главния Спирач?Тези хора е крайно време да освободят пистата за други , които поне знаят , че Индира Ганди не е "Той" и имат поне някаква инженерна култура.

става се по нагла.. от сметка нейде наверно..

Обичам независими , честни комунисти , с каквито е пълна политическа партия герб .

Спряхме Хемус, за да покажем, че не сме зависими Коя си ти да спираш ма? Ще дойде оня тънкия Пеевски, ще легне връз тебе и ще има още 100 кв.м. асфалт ма.............

Показахте, че сте независими и сега спокойно можете да продължите да крадете!

тая с екваториалния задник не била зависима голем смех тя сигурно се има и за мноо убава зер...))))

Каквото и да направите, все се вижда че сте зависими от собствената си алчност, некадърност и произход! Освободе те ни от присъствието си по-скоро!

ХИ, ХИ, ХИ! ТОЧНО КАЗАНО!

такова тапо оправдание на лили павлова ,доказва огромната двупосоча зависимост на правителството и бизнеса един от друг.стила на работа и практика на боико 2 е : ти на мен,аз на теб.

Добре аз има акции от тези две фирми както вероятно и тези двама достойни мъже са акционери в тях. Защо и мен ме пре....цакахте? Цената на акциите ми се сринаха...

ЯЖ БОКЛУЦИ

Много бързо опапахте 16 милиарда!!!

ЛЪЖЕТЕ! Въпроса е кога - сега като се отмятате или преди га лапахте кифтетата. Кой обявява търг без да има пари? Кой може да прекрати спечелен вече търг? Най- великия вожд ? ЛЪЖЕТЕ! Усра се за пореден път. Най-после да покажем, че сме нация и да се обединим срещу мутрите и мутрата!

Тая и Тоя, дето и крепи зад.ника, на това сладко място, се оляха да доказват, че не са само те крадци! А, сега да се погледнат и признаят пред огледалото, какви са безхаберници и какво правят там, дето не им е мястото! Оставка, човечета! И то бързо!

Дебелоочке, кажи защо не прибра парите от ЕС до края на декември м.г. Нали се пънеше, че ще завършиш обектите и ще си върнем вложените пари от бюджета от евро субсидиите! Не за уволнение си а за затвор! Ако си на свобода не само винетките ще удвоиш а всичко до което имаш отношение, та да си покриеш резилите!

Как да разберем госпожата? Проведения търг е бил зависим или незаконен?

И така скъпи другарки и другари, всичките така наречени "политически сили" в БГ след 89г са част от проекта който аз наричам "мирен преход на БГ към пазарна икономика" разработен от цк на бкп в годините 1980-89,с благословита на съветска русия.Като следствие всичките тези политици са обвързани с нея.И ако сега ЕС откаже да финансира повече БГ по тази причина какво правим. Фактически БГ няма да получава така необходимите и средства от европа заради свързаноста на нейните политици и днешните собственици на БГ със съветска русия.Казвайте какво да правим

Ценител, вече толкова години вината на Русия за всичките ни беди не се ли изчерпа малко? Нещо по оргинално няма ли?

Така поставен въпроса говори за пълно не разбиране за кво става дума...Освен ако не си руссссскиййй.Така че нема смисъл...

Разбрах, че мразиш всичко руско, вероятно и рускините по морето, и водката. (За твое сведение - аз обичам и американките, и рускините, и уискито, и водката.) За това, че всички партии след 1989 г. са с произход дс и бкп - съгласен съм. Колкото до това какво да правим - казвам ти: спасявай се! Аз го правя колкото мога и не чакам ни американци, ни руснаци! Макар че и едните, и другите са ни стиснали за ташаците (Мариците и Лукойл), но не вием от кеф, а от болка.

Момче нищо не си разбрал. "...Разбрах, че мразиш всичко руско, вероятно и рускините по...".Никой нормален човек не може да мрази един цял народ.Още повече руския народ-който е най-големата жертва на чумавите в кремъл вече 90г.Така че трева да се чувстваш неудобно от таа глупост дето си изтърсил.Ама аз не съм ти майка така че ...А това "доброжелателно" - "...спасявай се..." може да се тълкува по дооооста превратен начин.Който не говори добре за твоята почтенност и въобще за поинта от който коментираш.Ти предлагаш на БГ да продължат да си траат...Ми то и аз ако бех от теа "тарикатите" щех точно за това да мола господа.Да си траат и да мълчат. Разбра ли доброжелателниййй

С едно уточнение! След 89 г. май всичко става под диктата на САЩ!

Лиле ма таз дупка ти ли я направи с нежното си краченце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Още на вторият час се разбра , че няма пари за магистралите от Европата и веднага махнахте статиите от топа за " Боко как бил велик и т.н !

Тъпанари!!! "Спряхте" автомагистрала "Хемус" защото от Брюксел Ви врътнаха кранчето!!!!!!

При определяне на изпълнител на строителството на магистрали на първи етап на процедурата изискванията са строителят да има доказани технически и организационни възможности, (приемащи се от възлагащия понякога и доста субективно), след което кандидатът се допуска до втори етап - ценови оферти. Тогава се прави общо точково класиране и се определя победителя. Сега малко да поразсъждаваме за лот 2 на Хемус. (Не че за лот 1 е кой знае по-различно). Там всички фирми са допуснати до втори етап - значи имат достатъчно възможности за изпълнение и те са относително равни, т.е. трябва да имат и горе-долу еднакви точки. Обаче какво е класирането - обединението на фирмите ИСА и ОРС, дали най-ниската цена от 437 млн. лв (с 42 млн. по-ниска от тази на втората по цена фирма ПСТ - същата, която Борисов каза, че е на Пеевски), са класирани... последни по точки. Фирма ПСТ генерално е класирана първа по точки. За незнаещите малко уточнения. Фирма ИСА е тази, която спаси последния лот на Тракия, иначе още нямаше да я има тая магистрала. И кого ИСА спаси? Спаси именно... ПСТ! А фирма ОРС построи повечето подлези, надлези и мостове и по Тракия, и по Марица. Какво излиза? Че ИСА и ОРС имат по-малки възможности от ПСТ??? Ха-ха-ха! Та според мен оттук започнаха съмненията за нещо нагласено с ПСТ. Защо с тях, а не с тия с най-ниската цена? Не знам, знам само, че всички дават. Явно изборът е който дава повече. А обжалването на процедурата дойде не от ИСА и ОРС, а от една италианска фирма, която дори не е в тройката. И щото това е от чужда фирма - на Борисов му се вдигна шубето и... отмени процедурата! Нищо лошо - пази си задника човека, не можем да му се сърдим! Сега при повторната процедура ще е много по-внимателен. За тролчетата, които ще скочат срещу мен - не мойте така, батювата. Батю ви познава доста добре и фирмите, за които говори, и нещата които се случват. Не се хабете!

Момче ти какво имаш предвид като казваш че ПСТ е собственост на пеевски.И по-интересния въпрос е дали нашите партньори от ЕС вече не са стигнали до убеждението че с такава форма на собственост и такива "собственици" като тези в БГ те повече не искат да имат нищо общо.Трябва ли да обяснявам че лицето пеевски е само един параван на ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ...Айде сега ме питай възмутено и неразбиращо:Ама кои са истинските собственици...а?

ЩотУУУ злите езици говорат че г-жа ангелинка била казала на наш бочко че на европата и е ПИСНАЛО ПАРИТЕ ДЕТО ЕС ДАВА НА БГ ДА ОТИВАТ У русия...

Първо, момче ще казваш на синовете си, ако имаш такива. Аз няма как да съм ти, щото съм по-голям от теб и на възраст, и на акъл. На въпроса: Не съм казал, че Пеевски е собственик на ПСТ. Каза го вчера Борисов, а той проверява и знае всичко. Колкото до въпроса КОЙ е истинският собственик на ПСТ - според мен може да е Пеевски, може да е Путин, може даже да е и Бойко Борисов! Що да не?! Да не мислиш, че всички фирми по света са с ясни собственици? И че тия работи с офшорките сме ги измислили ние??? Ха-ха-ха!!! А с кого искат да работят "европейските ни партньори" - ми де да знам? На Уорлик не му пречеше да работи и с "омразните" руснаци от Лукойл. Щом плащат в долари и евро... Това отговаря и на въпроса ти къде могат да отиват "дадените" ни европейски пари. Защо да не и в Русия, ако от това има далавера за такива като същия този "по-голям брат" американец Уорлик. Накрая - не се опитвай да ми скачаш, щото са ти слаби аргументите.

Прав си. При един друг голям търг с 4 лота, но за инфраструктурни консултантски услуги за няколко десетки милиона, търгът беше спечелен от световнонеизвестни консорциуми от еднолични търговци и индивидуални "специалисти" без опит по темата. Защото ГЕРБерската мафия начело на МРРБ даде 5 (пет) точки от 100 възможни за техническите оферти на най-елитните професионални фирми в бранша (европейски и български). Едноличните търговци получиха по 95 от 100 възможни. При такава оценка,ценовата оферта загубва значение. И тогава идват раздувките на цената двойно и тройно. Затова в белите държави ценовите оферти се отварят публично и се прочитат на всеослушание предложените цени ПРЕДИ да започне техническото оценяване.

Нямаш си на представа и ти колко си прав! Всичко в тия "търгове" е мижи да те лажем. (И както казва другаря Лазаров, шеф на ИА Пътища - ние сме тук, за да вземем едни пари). Ама нас КОЙ ще ни чуе? Пък и не сме от ГЕРБ, на всичко отгоре не ставаме за тази "партия" от нагаждачи и използвачи!

"За нас е важно, ако има някакво съмнение, много ясно да покажем нашата воля. Не ни е страх от бухалки. , коментира тази сутрин пред Нова телевизия Павлова." Не ги е страх от бухалки, защото бухалките са в тях. С тях проявяват и волята си.

ей, буклука си е буклук

>Павлова: Спряхме Хемус, за да покажем, че не сме зависими< - на такова дебилско оправдание само ти и шефа ти си вярвате! Спряхте се, защото андрешковските ви далавери се разсмърдяха чак до Брюксееел! Защото от Еврокомисията ви дишат във врата, за това! Зашото от ЕК може и да приличат визуално и интелектуално на вас, но са ги научили поне да не ядат домата с колците! На "новобългарски": анадън му! Разбрахте ли защо мис пиги така неистово квичеше в защита на новите цени на Свинетките преди Нова година? На асфалт-паша му спряха "гювеча" от ЕС и очевидно се налага "донапомпване" на хазната за сметка на данъкоплатеца.

Истината е, че Боко се похвали 99% от евросредствата са усвоени за 2015 и Брюксел реши да прави сериозна проверка как са усвоени аджаба, което е практически невъзможни> И кранчето секна докато видят старите далавери по "усвояването". Ако не го потулят от Европейската партив на Боко ще му се стъжни!

Като видя коментар започващ с 'истината' или четвърта-пета дума е 'факт', това означава, че пише трол след инструктаж . . .

Tинтири минтери .Bие от боико2 сте дотолкова независими,че от вас нищо независи,само увеличението цената на винетките и данаците зависят от вас.

Аз пък знам, че ви проверява Еврокомисията заедно с ОЛАФ и за това сте се спекли .....

Естествено ,че ще е с държавни пари за да не му хванем края. А къде ще отидат парите от еврофондовете/дали Брюксел ще ни похвали за това/?.Като ще е с държавни пари дали пак ще ни искат пари за винетки и тол такси.Значи ние все си плащаме ,а някой други си пълнят гушата. Какво значи падане на цената и оптимизиране= на повече за крадене и по-лошо качество/защото при рекламацията след това ще има още за крадене/.Е това е България.Добре че ми е чиста съвеста и не съм гласувала за тия.

Истината е че софиянци мразят Варна и гледат да я съсипят !!! За метро и северна тангента в София има пари - за Хемус няма...

Глупости.

Ако Варна разчита на София...И на това смешно правителство...Затова сме на това дередже.

Много малко са непознатите ми лично хора, към които изпитвам неприязън, достигащ до голяма и истинска омраза! Мис Пиги е от тях! Не ми е ясно, как ББ успява във всяко от Правителствата си да включи откровено противни и отблъскващи във всяко едно отношение хора! Включително и като носители на определен набор от твърде съмнителни морални качества!

Не само в правителството,цялата им партия е от отблъскващи умствено и физически направо уродливи индивиди....

Закъсняхте, госпожо Павлова, закъсняхте заедно с Борисов с цели 5 дни. Това е написано от мен на 10.02:"Грешен, недалновиден ход от страна на Борисов. България като държава трябва да се отърсва от определението, че е подлога ту на САЩ, ту на Русия. Самият факт, че от Русия заявиха, преди да стане ясна нашата номинация кой трябва да посочим е достатъчен да не го сторим. Иначе затвърждаваме убеждението, че сме подлога. Герб и в частност Борисов загубиха от това решение и това ще стане ясно на следващите избори, а България няма да спечели нищо. Единствено печели Русия , демонстрирайки огромното си влияние върху вътрешнополическия живот в България. Това... още не е постъпка на хора работещи за България. Печелившия ход беше различна, дори и неизбираема кандидатура. Тя нямаше да затвърди мнението, че друг решава вместо нас и щеше да демонстрира независимост". А сега май ще се окаже, че друга държана може да номинира достойната кандидатура за България.

Май трябваше да уточня, че става въпрос за Кристалина Георгиева.

Поне се уточнете какво ще казвате на народа , иначе е пародия това което правите.Смешници! А доколку сте независими то се вижда без въоръжено око какви закони правите по поръчка на олигарси. Колко корумпирани политици осъдихте , в това число и престъпният контингент който ги закриля?

Независими сте защото от вас нищо не зависи

Вие въобще не трьбваше да ги избирате за печеливши, за да покажете, че сте независими, сега изглеждате все едно сте недоволни от комисиннната!

И какво заключи от инспекциите си г-жа Павлова ? С нейното набито око и със солидните ѝ технически познания ?!

ПИГИТО Е РАЗБРАЛА,ЧЕ ЗАРАДИ КОЙ ЩЕ Й СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И СЕГА - ДАЙ ДА ГЕПИМ НАПРАВО ОТ БЮДЖЕТА, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА СПИРА, ХАХАА! СПЕТЕ БУДАЛИ , СПЕТЕ! ВИЖДАТЕ ЛИ ГЪРЦИТЕ? ГЛЕДАЙТЕ, ГЛЕДАЙТЕ! СПЕТЕ!

Я Бацко мани тия лакърдии за медии бухалки и пр. , ами я кажи от къде долетя камъчето дето обърна каруцата и колко загуби ти лично от бизнеса с конкурсите ?

Тоя, дето е писал статията, чете ли изобщо какво пише? Толкова правописни грешки, че чак е неприятно за четене. Сега куцо и сакато се пише "журналист", а нивото е под земята...

Пунктуацията им е най-мътна. Но трябва да видиш полуслятото им писане - ще ти се отще изобщо да ги четеш!

Лиляно моме , за толкова тъпи и наивни ли ни мислиш ? Поне си трайте , защото още повече се излагате и си оголвате големите задници- ненаяли се !

Гузни, негонени разказват за белите си! :((((((

Лиляно, не дрънкай, че си толкова тъпа и даваш само още по-идиотски обяснения! Кой направи предишният търг, дето го спечелили прасето и другият крадец?! Нали пак същите той, ти и вие?! Сега като ви осъдят, кой ще плаща, пак държавата т.е. ние! лична отговорност трябва да ви се търси за глупостите, рушветите, кражбите!

напротив, ти си зависима от копанята...

Госпожа министърката нещо бърка , при това много.Щом някакъв човечец зададе на "слънцето" въпроса за огледалото и отражението в него,представети си каква информация притежават специалните служби на държавите от ЕС ,за корупцията ,която е много видима в България.Но пък от друга страна "слънцето" е зависим от информацията ,която те притежават за него и затова е лесно манипулируем, и това го прави много удобен за определен момент.Това също има своя перверзен чар.Но има светлина в тунела,строителството на "Хемус" ще продължи с измислени фирми ,регистрирани някъде по ,някакви острови и офшорни зони , и лицето от огледалото и лицето зад огледалото ще продължат да , пардон да "строят" с пълни шепи

Дебили България не ви е бащиния за да продължавате да се перчитре че вие ''спирате и пускате''. Това че парите ви за кражби бая ги отрязаха от ес защото след толкоз налети пари от там решиха че всичко вече е ''построено'' а пък то се оказа че не е реално. Сега с пари от бюджета т.р. от там дето трудно ще да откраднете толкоз колкото ви се иска може и нов ''търг'' да направите като се договорите за новите комисионни..

На Боко слухове му движат управлението на ПОВЕРЕНАТА му от НАРОДА държава(вместо разумна политика и КАРДИНАЛНИ РЕФОРМИ в цялата икономика) и,...слухове ще му отнесат главата. Тая тъпа тактика не може да продължава до безкрайност г-н Премиер!? Няма да ви позволим ЗАПОМНЕТЕ го!!

Ами тактика, аз съм си такъв... бански налъм

Кой ви вкарва в зависимости, ма тъпарке? Или разбрахте , че нещата се разсм ърдя ха и по образеца" крадецът вика дръжте крадеца" започнахтте да се разгрануичавате, да се отказвате. Де не реви толкова - Фандъкова ще ви да дв от парите по Цариградско шосе.