Изгоряха заведения и магазини на ”Златни пясъци”

Голям пожар изпепели две заведения и два магазина в курорта „Златни пясъци”, съобщиха от полицията във Варна за Дир.бг. Няма пострадали. Общинска съветничка от Варна се снима на фона на пожара и пусна снимки във Facebook. Тя критикува пожарникарите, но от МВР не й останаха длъжни.

Обратно в новината

Коментари - Изгоряха заведения и магазини на ”Златни пясъци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо случайно. Баща й беше най-големият педофил и коцкар на Варна. Знам за какво говоря. Освен това и мутра. Кой знае къде и какви игри са имали.

Всичко в живота се връща!

На пожарникарите им къс маркуча, вода няма. На полицайте им липсва лента да направят безопасна зона около инцидента. За какъв професионализъм ми говорите! Да се бяха изпикали по веднъж всичките докато чакат водата можеше и да спасят магазините от пожара :)

Нашите български мафиоти не се наядоха. Защо е построена дървена постройка, като се знае, че няма лесен достъп до вода. Кой е узаконилтези заведения? На него сега трябва да му се потърси СТРОГА отговорност. Само защото примиера е бивш пожарникар не трябва да хулиме пожарникарите. Те правят чудеса от героизъм при условията които имат и то не от вчера.

Частни огнеборци има вече!!!!! Далавера!!!

Туризъм ... Еди-кви-си `собственици` ... Еди-кви-си `турист(к)и`... Че и бибикюта, мани-ти друго! ... Хей, Хора! Глобална Платформа за комуникация осигурих . (И Началото е достъпно за Всички! Първите Резултати са обнадеждаващи. Благодаря на всички, които отделиха време събота вечер! ) До края на Тази Неделя Всяка вечер в седем наше време Клубът на Дървосекачите е Отворен. Очаквам да Кажете Много!

А общинската съветничка какво е правила по това време там? Май да яде и пие без пари. Знаем ги тези работи.

Ти чете ли статията въобще?Все едно аз да те питам какво правиш ти в дома си?

Тове е абсолютно безобразие всички тези дървени бараки "барове" трябва да бъдат имрегнирани веднъж на 6-ст месеца за да не се разпалват като барут!!! Смотаната ни държава трябва да ги затвори всичките до една така наречените барчета еднидневки

Да ги затвори , ама първо да намери кой ги е узаконил!

Ако са правили проверка на заведението и са искали някакви документи... най-доброто решение, а пък и застраховка ще получат!

Изминалите 3 години от бездарното фалшиво управление на мафията, прикрита зад ГЕРБ, показа, че лъжата е основния лост на това антинационално, антидемократично и просташко напъване на крадците, избрани от други крадци. Палежите на горите ни, превърнали страната в арабска пустиня и Диарбекир за кеф на мутрите-чалгаджии, продължават с палежи на домове, заведения и обществени сгради. И те ще пролължават, докато корумпираната и ленива полиция на Борисов - хунтаджия и провинциален диктатор от пошла пиеса от бездарен автор, не бъде принудена от Европа да си гледа работата съвестно. А това ще стане ако тази полиция бъде разследвана и дадена на съда в Хага. Няма друг мирен начин а бъде накарана да опази конституционния ред и законност на нашата, а не на ГЕРБ, държава. Никакъв Шенген,никаква подкрепа от този объркан негър Обама за марионетката с втори клас Борисов! Писна ни от този дивак!

Като не можете да пишете на английски си пишете табелки на български. The old hause :) Много ме е яд че е изгоряла кръчмата на някоя неграмотна мутра :)

Към 7 часа още се гасеше,но уви всичко беше изгоряло.Жалко е.

абе какво става по това чирноморие-пожари ,наводнения,градове без вода,плажове без наблюдение,менте алкохол и още кво душа ти поиска ужасии-че кой нормален човек от запад или другаде ще дойде пак там.

Аз също ще кажа че реакцията на пожарната и на полицията бяха под всякаква критика,бях очевидец и всичко се разви пред очите ми,пожарната дойде да гаси пожар без вода,а полицаите дори не отцепиха района за да не се минава покрай пожара минаваха персонал и туристи,това е недопустимо според мен.Пожара горя от 2 часа до към 3-3.30 а в 7 все

Сега ще се окаже ,че тези заведения са застраховани за големи суми и ще издигнат още по големи заведения на тези места.

Нормално е да изгори. При министър-председател пожарникар така се гасят пожари в ръководената от него държава.

ТЯ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ИЗГОРЯ, ТА СМЕ СЕДНАЛИ ДА ПЛАЧЕМ ЗА ЕДНО МУТРЕНСКО ЗАВЕДЕНИЕ УПРАВЛЯВАНО ОТ ОЛИГАРСИ. ВСИЧКИ ДА ИЗГОРЯТ ! ДАЙ, БОЖЕ ! АМИН !

Ако пожарникарите са действали толкова бавно...това може да означава само едно и то е, че заведението е оставено да изгори умишлено. Жалко за собствениците.

нормално е..ТИМ държат във Варна всичко, включително община и полиция. Собственика на това заведения сигурно е отказал да им плаща или да им го продаде

Абсолютно вярно! За всичките беди във Варна са виновни единствено Кмета, Кирчо Тимаджийския и неговите чорбаджий от ТИМ.

Толкова много злобари, завистници и лъжци, че изводът е един - Заслужавате си управлението и този който плюете! Ще Ви се връща!!!

какво е значението аз съм виждала какво безпомощно състояние са нашите пожарникари с напукани маркучи едвам пъплещи пожарни и безхаберието на техния така наречен шеф те просто оставят да си изгори това което си гори и зор не си дават

Да ги наградят с една ТИКВА подарък от главатяря Боко Тиквата.

Естествено, че са се чудили откъде да вземат вода и да напълнят пожарните коли. Златни пясъци както и Слънчев бряг са толкова застроени, че не са спазени никакви противопожарни изисквания. Пред вяско заведение и хотел трябва да има изнесен кран за вода, ако стане такова нещо да може от там да се помпи вода, но нали сме алчна България, токова нещо освен в Албена, в никой друг корортен комплекс не е направено. Затова Албена е предпочитана за почивка, дори и от българите

..секунди за реклама, а?

pinx

Няма какво да се сравнява Албена с останалите чалгарски курорти.

Сега трябва да очакваме благодарностите и награждаването на пожарникарите от Б. Борисов и Цв. Цветанов.

естествено че ще ги наградят нали всичко е изпепелено ако беше оцеляло няма но това нашата ш...на държава не се получава а и няма как да стане с две морги празни без вода и една стълба да гасиш пожар от 3 декара няма как да се получи

Обикновено горят тия, които не са си платили, колкото трябва на когото трябва.

това дали си плащаш или не мисля че няма значение бих казала мал шанс или конкуренция

Типично действие на пожарникари при пожарникар премиер. В следващата медиина изява на Б. Борисов ще видите колко точно и самоотвержено са действали пожарникарите и греещите се на огъня полицаи.

О някой пак е ползвал цигари. За тока си има бушони.

Тази общинска съветничка да се запита две неща: а) кой и как е издал разрешението за строеж, че да не може да се намери вода; б) кой е издал акт 15 и 16 без читава противопожарна защита. Общината, в която работи, има ли нещо общо или не.

инфото не ви е вярно за маркучите и прочие простотии, или са ви излъгали за да се насаждат негативи.

Колкото повече изгарят, толкова по-добре. Никой турист не трябва да стъпва на гадното море.

добре че само в потурландя има потури които мислят така морето е природна даденост ама такива като анти боко дето идват на плая и чоплят семки заравят динени кори и памперсите на малките си антибоковисчета в пясака го натравиха отврат като пиеш бира не хварляи бутилките в морето тои нептун не знае балгарски *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Герберляк, съсипахте морето и България мутри безподобни...никой не трябва да ходи на скапаното ти море, за да не се случи отново случка с взрив... Ясно ли е !

Ахмед Доган

Ей "морски", бе той че Нептун не знае български, сигурно е така ... но и ти със сигурност не го владееш много добре!!!